8545
Spore
  • KOVU
    hali
    ebben mekkora a szabad tér és a creaturekat saját kezüleg kell meg csinálni vagy csak alapbol ki kell választani 1 et?
    és mi számol itt fent ?
    ez eddig csak valami proba verzió?
    elöre is thx ^^
  • ZsZso
    Szuper lett!
    Adj hozzá linket, szavaznék rá!
  • motyodlee
    fórumokhoz szokni kell :)
  • ZsZso
    Bezzeg animált gif készítéshez elég okos ... áh, mind1.
  • motyodlee
    ujreg
  • ZsZso
    Nem vad vagy (nicknév), hanem láma. Csak erre az oldalra

05305 KB (#3127)
    16122 KB (#3120)
    02370 KB (#3117)
    -----------------
    Összesen: 23.2 MB

Animált gifet nyomtál be inline ... normális vagy?
  • katakpult
    Én most megpróbálok csinálni egy kutyámmajmot, de a nagyon nehéz :)
  • Fantos
    ijesztően hangzik O.o
  • RedRiot
    Én is rákattantam erre az őrületre. :) Otthon már figyel néhány kreatúrám, pl. a tollashátú majombékaember, vagy az emeletes négykezű de még korántsem álltam le a projectekkel. Kezd bennem körvonalazódni a félelmetes tolató-óriás-haláldisznó alakja...
  • tedmosbyisajerk
    ugyanmár gyerekek nőjjetek már fel:D
    (nagyon rá vok kattanva, iszonyatjo ez a játék)
  • katakpult
    Egy nagy gömbőc kell, tűskékkel, méregzsákokkal, és hiper sebességgel, az legyőzhetettlen lesz :D
  • faubul
    Az én lényem még fejlesztés alatt áll:) De szeptemberig csinálok egy legyőzhetetlent:)
  • kasokaa
    szerintem szeptembertől lesz ez igazán csak érdekes, akkor már végre össze lehet ereszteni a kreálmányainkat...nagy bunyók lesznek:D
  • tedmosbyisajerk
    köszi,már azthittem nincs is hozzá link
    kíváncsi lettem erre a játékra
    kipróbálom
  • katakpult
    Mi az ott a lába között?
  • katakpult
    olyan mint ha keresne valamit :) De lehet, hogy csak én néztem be valamit :D
  • Solten
    nagyon dögös...
  • Solten
    This is Pattiszon, destroyer of worlds...
  • hamotar
    De nagyon brutálul néz ki ez a rossz mutáns kacsa.. :)
  • katakpult
    Na nee, nézzetek rá, nem félelmetes?
  • Solten
    plazmafegyver
  • Solten
    Vagy ha az ubid csápjában (kezében??) ott figyel a palzmafegyver?
  • vadvagyok
    Na azért katikát nem kell félteni, van neki hátul is szeme! Sőt, csak ott van:D Viszont egyet suhint a seggével, és halott vagy ödön! Mit lehet amúgy kezdeni ezekkel?
  • Solten
  • hamotar
    Ödön azért megdolgozná rendesen az uborkádat.. ;) Még a popsia is csurig van támadóeszközzel:
  • katakpult
    Áhh, ez olyan mint egy bálna :D
  • vadvagyok
    Ilyen uborkanautára gondoltál?:D Ő a kis kedvencem Kati a Slejm, de hívhatod simán drágámnak:P Végülis nem rohadt jó játék:d
  • katakpult
    A kedves kűlső, harcos belsőt takar :)
  • Solten
    ari kis uborka-lényszerűség
  • katakpult
    Én is úgy tudom, hogy ha megveszed 1,5 k ért, akkor a szeptemberi megjelenés során ezt beszámítják. Kérdéses, hogy a lényeidet amit addig csináltál, megtarthatod e, bár biztos igen.
  • katakpult
    Sziasztok, én is nagy rajongója lettem ennek a kis életszimulátornak, bár nem vettem meg a lénylabort, a demot próbáltam ki amit innen töltöttem le. Nagyon bejött, majd megszakadtam a röhögéstől néhány "félresikerűlt" lény alkotása során, bár még csak beginner vagyok a témában, remélem később már harcra képes lényeket is összehozok, majd :)

Addig is, itt van Pattiszon a jámbor Uborkanauta.
    Pattiszon
  • Solten
    Jaja, elvileg beszámítják.
  • Saddalim #3101
    creature crator (ingyenes ver) idióta sercegő meg sistergő hangokat ad a normál hangokon kívül. amúgy minden működik rajta. mi van ilyenkor?
    ui.: le a securommal (egy ember aki gyűjt hogy megvehesse)
  • Carlos
    A szemét!!!
  • Fantos
    tegnap megvettem a játékot és gépem nem akarta visszaadni a lemezt O.o
  • ZsZso
    LoliBob - tesóm mikor meglátta, egyből azt mondta, hogy "olyan mint egy nyalóka".

(Katt a fenti képre az adatlaphoz)

• Lobsterman
    Lényöltöztető van a törzsi fázisban úgy tűnik. Valamelyik videóban láttam ahogy pakolták a páncélt egy szörnyre meg adtak a kezébe fegyvert.
  • Hmuda
    Bolygó editor lehet még a törzsi épületek helyett, bár az szerintem el lesz intézve az ufó terepformáló szerkentyűivel. De kizártnak tartom, hogy rendszer editor lenne (maximum egy másik UFO kütyü ami talán összesűríti az aszteroida öveket bolygókká), és pláne nem lesz galaxis editor. Akkora lesz a galaxis, hogy nincs mit igazítani rajta.
  • Kodlovag
    Az én spekulációm szerint bolygó, csillagrendszer és galaxis creator lesz még, esetleg valahogy csoportosítva.
  • zorrobomber
    ezt a peticiót a kutya se fogja megérteni :D