Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
Gmaillal lehet baja? mindegy megpróbállom mailboxot csakjó.
Addigis íme az eddigi lényeim:

Utolsó nevét a névgenerátor adta, annyira megtetszett hogy ezlett a neve 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Zomil
pontosan 😊
ugy többet kellene dolgoznia a gépnek

én meg ezt használom mindig naprakész és pontos 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

stonesour
Ja jól van akkor ha mindenkinél olyan 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Rip
Ott dollárban írja.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

GregSB
eu.spore.com behalt 😄

Rip
Teljesen igazad van <#eljen>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

wesker24
THX ! <#worship>
Hmuda
Elbeszélünk egymás mellett úgyérzem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én inkább Spore-olok a full verzióra XD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ZsZso
Köszi a bennfentes infót 😊. Na igen, te máshogy nézel 1-1 játékra.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
én az index átváltóját használom...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hmmm...
Másik mélcímmel regisztrálj, az megoldja szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
OFF:
Itt jegyezném meg, hogy a google tud átváltani is... (hátha nem tudtok róla) "5 GBP in HUF" és már ki is dobta mennyi forintba. (én csak ezt használom, mióta megtudtam, hogy létezik 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Jah akkor igen. nálam D2D-n 9.25 fontot írt vagy mennyit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Venom
Tudom hogy játékon belül.
Ottis próbáltam regisztrálni csak valami licenskulcsról pofázott hogy nemjó.
Mindegy uninstalálltam most szedem le a másik új demót lehet abban jólessz. reméllem.

DarkSector
Én pont azt mondtam, hogy nem fullos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Azért tünik el a textúra, mert ha rajta lenne, akkor folyamatosan kellen számítania a változtatásokkal a textúrát amikor szerkeszted a lényt. Kölcséghatékonyság...

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Na szóval ha 340 Ft egy font akkor 340x5= 1700 FT !!

Vagy ami a Directdrive-on van az nem a teljes lénylabor készitö ??
ZsZso
A szerkesztõbe nekem is rendszeres eltûnik a "festés". Az AAra nem tudok mitmondani.

DarkSector
Igen, mert szerkesztésnél még illesztgeti a gép a textúrákat, és ezért is értelmetlen lenne élsimítást végeznie.
Ez mindenkinél igy van.

Carlos
5.00 GBP = 1,543.89 HUF
United Kingdom Pounds Hungary Forint
1 GBP = 308.778 HUF 1 HUF = 0.00323857 GBP

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
310 körül valahol

stonesour
Senki nem tudja? ajj 😞

Carlos
Játékon belül kell regisztrálnod! (creator-ban register, majd verify mail).

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
1 font 300ft felett van tudtommal. kb 340, tehát 3000FT kb a kreátor.

ZsZso
Probléma megoldva. Most már csak a kérdés címe jelenik meg. Remélem így mindenki boldogabb lesz.

stonesour
<#smile> ez jó

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Bob

wesker24
Mennyi is 1 font Ft-ba átszámitva ?? Mivel nekem most van pénz a bankkártyán szerintem 5 fontot simán megér !!
Venom
Üdv. Lenne egy kérdésem amire FAQ-ba nemtalálltam választ. Szóval Spóropédiára szeretnék regisztrálni de valami licenskulcsal van baja.
Namármost ez demó akkor mien kulcs kell ennek nemértem :S
Valaki tudna segítteni ezzel kapcsolatban?

ZsZso
Komolyan mondom kezdessz felidegelni. Létrehozok egy FAQt Nektek ... jókedvbõl, segítõkészségbõl ... áldozok az idõmbõl. Erre te majdhogynem letolsz, hogy nem tökéletes az oldal?!

Normális vagy ember? Ne nézd, banyek. Vagy csinálj jobbat... ilyen emberek miatt gondolokozok el azon, hogy én normális vagyok -e, hogy segíteni próbálok.

Szívesen veszem a segítséged, szóval áll a felkérés. Ha nem tudsz segíteni, akkor légyszives ülj rá a szádra, és pls ne ugráltass.

PHPben nem vagyok májer, de már szanaszét írogattam. http://sporefaq.extra.hu/orig oldalon nézheted meg hogy nézett ki eredetileg. Ez a hiba Xedrangú volt a többihez képest ... áhhh minek magyarázkodom?! :S

stonesour
Senki nem tudja? Pedig olyan idegesítõ 😞

Zomil
hát igen kicsit bugosnak tünik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
tényleg belemenjünk hogy nem használok olyan dolgot amihez lövésem sincs, és pláne nem 10 kérdéshez? ha nem tudod használni ne tedd, ennyi

stonesour
Na de tényleg, aki tudja miért van az mondja el, vagy ne, de akkor ..!..

mama2
Pörög ám a topik- Hát majd akkor ha kijött a teljes😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

stonesour
😄 És a te géped nem szar akkor?

Carlos
Lehet, hogy valami technikai oka van a dolognak. Amúgy nálam is ilyen... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

stonesour
Na de mondom, hogy nem mindenhol recés csak a szerkesztésnél! AMUGY MINDEN ELSIMÍTOTT

ZsZso
KBPublishernek hívják a FAQ motorját, írd már át légyszives a PHP kódót, okoska.

stonesour
😞

Carlos
Szar a géped! Cseréld ki!

Þór vígi þessi rúnar

magus
Honnan tölthetem le a lénylabor demó verzióját?
A ról.

szerintem annyira nem egyértelmû, semmivel sem lett volna több kattintás oda kirakni a linket

stonesour
hooppp ez nagy kép, de
http://eu.spore.com/myspore/asset_edit.cfm?id=500000252031
itt kicsinek mutatja , nem szóltam, esetleg ettõl nagyobb? 😄

Carlos
Nem mi mondtuk...

Þór vígi þessi rúnar

stonesour
Hello, valaki elmondaná, hogy lehet olyan nagy képet csinálbi, mert nekem ilyen kicsi:

Meg azt, hogy miért van, hogy a videokártya anti aliasingjét maxra állítom, de mikor szerkesztem a lényt, mégis tiszta recés minden, de amikor színt választok akkor meg szép elsimított minden :S
És ha kiválasztom a texturáját, akkor nagyon lassan töltõdik be, ha meg visszalépek a szerkesztõbe, akkor meg se jeleneik, csak a lény alapszine. másnál is így van? kössz

mama2
hábazzegxDDDD...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

balee4
Jól van bocsi, nem tudtam, hogy benne van már az új trial linkje a FAQ-ban, nem kell ezen ennyit lovagolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ZsZso
kkkkkhkhkhrkr .... mááááárr .... kkhrrr *fröcccs fröcccs **** ... kkkhrhr ... késõõõõ .... *fröccccs*