Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz

Venom
Én nemtudom mivel Szlovákiában élek.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Carlos
1500

Þór vígi þessi rúnar

MeoH
Nem igazan ertem mikoze van a Direkt2drive-nak az eastorehoz, az 2 kulon ceg...de gratula, hogy tudod tolteni.

fuck mmo's..i.,

Kopiati
fa**a<#taps>

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

én arra lennék kíváncsi hogy mennyi HUF-ba kerül

wesker24
I am so sorry. Ez egy berögzött rossz szokás. Amugy nem szoktam ordibálni az emberekkel. Le akarok szokni róla csak nem igazán akar menni.
Venom
Valaki elmondaná az elektronikus vásárlás pontos menetét? szeretném énis megvenni a cuccost köszi elõre is.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Még "csak" 40.000 fölötti a lények a száma... 😊

GregSB
Hmm, asszem behalt a sporepedia, hiába nyomok rá a "share" gombra nem tölti fel a lényeimet :S

DarkSector
<#nevetes1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
íme RejszMatyi: 18+
Elég pszicho feje van... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Szerintem soha.
Ki fogad velem?<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hmuda
Francnak raksz mindig felkiáltójelet a mondataid végére. Való életben is ordibálsz az emberekkel beszélgetés közben? Idegesítõ az üzeneteiedet olvasni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

íme az én egyik lényem
neve: Artúr király

wesker24
Na szóval jelenleg a Spore lénylabor teljes verzióját töltöm !!
És jelenleg a Direct2Drive serverérrõl csordogál lefele a cucc !!
De igencsak le lehetnek terhelve a serverek !!

Mert igencsak ingadozik a letöltés !! (60-80k) nálam !!
Pluskast
Tuti 22-e lesz amikrotól le lehet tölteni. Töketlen fasz banda....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kopiati
Bocs.... a flickrre töltöttem elõször.... majd legközelebbb

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

MeoH
Ugy erzem nem erted mit kerdezek😊 Mit es honnet toltesz? Mert en az Eastorenal sem talalok semmit...

fuck mmo's..i.,

Zomil
2megás képek ójeeee :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Ugy hogy a tûzrokának beépitett letöltés vezérlöje van !! Nem ugy mint az IE 7 explorernek !!
wesker24
Az igaz hogy nem szedi full sebességgel (130k) ahnem állandoan inagdozik 80-100k között !! De elöbb utóbb ugyis lejön !!
MeoH
Ertem en😊, csak rokaval, hogy erted el, hogy toltse?

fuck mmo's..i.,

ZsZso
... tárhellyel 😊)))))))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
Azt mondom végre müxik rendesen a lénylabor teljes verziós letöltése !!

A download managerrel nem müködött de a Firefox-al müxik !! És már csorog is lefele !! KB 45 perc- 1 óra mig lejön !!
ZsZso
OFF:
Jó hogy mondod ... kezdõdik a FF rekorddöntés (be is halltak a szerverek)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
max még 2 napig birja!

Þór vígi þessi rúnar

Én az elsõ pakkot letöltöttem, átpörgettem a 3700 db-nyi lényt, besokalltam tõle és töröltem a picsába. 😊

Mit fogsz vele csinálni, unalmas órádba nézegeted õket? 😊

MeoH
Kifejtened ezt reszletesebben?

fuck mmo's..i.,

DarkSector: Lehet rá fogadást kötni, hogy mikor unod meg az összes lény letöltését? 😄

hen-tes
Hát te nagyon ügyes gyerek vagy! <#puszis>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

wesker24
Na végre müxik a download csak a tûzrókával kellett a letöltést elinditani !!
most láttam a full lesz a zasco-ban is 😄 ha jól emlékszem 1500 alatt mondjuk ez érdekes elõjel ha már az editor külön utas, tiszta sims klón, remélem lesznek olyan sims-es kiegek: PL.: Spore-üzlet/mindenkinek zörzetbe égetet reklámok/ ez most 18+, spore-éjszakák ide nem írok semmit mindenki arra gondol amire akar<#wow1> vagy spore-kedvencek a lényünk mellé tervezhetünk, persze genetikusan kedvencet, na per pillanat ennyi volt az agymenésem hali

Lobsterman
Valaki tud mondani egy pécsi számítástechnikai üzletet ahol viszonylag gyorsan kikerülnek a játékok? Ha mg be is számítják a CC-t a teljes játék megjelentekor az mégjobb de nem ragaszkodom hozzá.

DarkSector
Jóvan megvaok nyugodva.
Sikerült kifejlesztenem egy megoldást, amivel másodpercek alatt letöltöm majd a képeket!!!!!!!!!!!
<#vigyor1>
Kellet kis trükközés, de hála a technikának, ezt is megoldottam!!!

wesker24
Ja nekem is jött az e-mail hogy köszönik szépen de a downloader nem igazán müxik !!
ZsZso
FAQba kijavítottam, amit követelõzõ barátunk kifogásolt. Sajna a link tag lekerül a szövegrõl, de legalább olvasható szöveget írok ki az oldalra. Ennél többet valószínûleg nem is akarok tenni, mert az csak szétcseszné a design -t.

Rip
Nekem aztán mindegy, hogy hol veszem meg, csak lehetne már használni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
De megvárhatod a 20-át és akkor bemész a CD Galaxis-ba vagy az 576-ba és megveszed ott...

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Aham, majd ha megy, megveszem 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MeoH
Megveheted. Ki is tudod fizetni, csak letolteni nem tudod😊 Legalabbis emil jon hogy koszonik, de a downloader nem megy...

fuck mmo's..i.,

DarkSector
Lehet, mert már azt sem tudom hol áll a fejem...<#vigyor3>

Hmuda
Még mindig töketlenkednek, de már nagyon elegem van belõlük...

Az biztos, hogy a teljes játékot nem tõlük fogom beszerezni...még egy ilyen tehetetlen bandát a világ nem b*szott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rip
Ha az EA Store-ból megveszem a Lénylabort, már le is lehet tölteni és használni?

Zomil
én még nem probáltam, de van 1 olyan érzésem, h megint lehatlak a szerverek 😄

off:

Zsozso: arra ott a winfosos kalkulátor 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Alien a 8. utas a Halál-ból (vagyis inkább a paródiája😊)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ZsZso
A google bibis ehhez képest. Köszi. De akkor is Googlival szorzom össsze 😉)))

GregSB
Hmm, csak nálam nem lehet elérni az ingyenes trialból a Sporepediat?

ZsZso
köszi, jól esett #1765

Alien a 8. utas a Halál-ból (vagyis inkább a paródiája 😊)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"