8545
Spore
-
havasar #3181 én ennyire ronda állatkát még nemtudtam összehozni a spore-ban:) -
#3180 Tyűű ez nagyon nagy :D Olyan mintha magamat látnám :P -
#3179 Jó móka ez a gravitációs szimulátor. Addig nem nyugszom míg össze nem hozok egy normális galaxis modellt. :-) -
#3178 azta de jó lett :OOO
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak vicceltem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3177 Jó lett...Hogy csináltad? -
#3176 Legújabb lényem: a Geek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó nem, csak kíváncsi vagyok mennyien dőlnek be és mennyien nem olvassák a spoilert. :P
Igazából innenszedtem. Ez ahogy olvasom egy régi pre-alfa játékszegmens teszt programja, amivel a különféle gravitációs kölcsönhatásokat próbálgatták. -
#3175 Lényeim: Sajna még csak Trial...
Doo
Old Klay
Flotty
(Profil) -
#3174 A pcdome sporeos topikjánál is van erre lehetőség, bár lehet, hogy az is a CD-galaxisra mutat :D
-
#3173 cdgalaxis -
#3172 Azt írtak, hogy valami magyar oldalon elő lehet mar rendelni a játékot.
En nem találtam róla infót :( -
#3171 Nem vagyok kocka!
Hogyan definiálod a kocka kifejezést? Mert szerintem rosszul... -
#3170 Ejj ezt a nagyon izmos békafejűt ki alkotta? Eléggé lezúz :D -
havasar #3169 hát jó..én csak most kezdtem az original játékok vásárlását, eddig nemnagyon játszottam semmivel..remélem az aranykor idején kapcsolódok be..pont a SPORE-nál:D:D -
#3168 Nem mindenki ilyen brutál kocka h tisztában legyen ezzel.. -
#3167 Már rég bevett szokás a preordereknél. -
havasar #3166 Ezt nem is tudtam, hogy a SPORE-nál beszámítják majd a teljes játék árába a lénylabort is, ultra jó ötlet!! -
Pofon? -
#3164 Ne légy ily ostoba! -
#3163 Jaj már, ezt nem lehet elégszer elmondani :) -
#3162 Igen ezt ezért sem írtam le mert már 17x le lett írva. De ügyike vagy h ilyen okos vagy.. :) -
#3161 Ha megveszi a lénylabort most, akkor lehetősége van arra, hogy beszámítsák ezt a Spore árába, mivel az tartalmazni fogja a lénylabort is a normál játékon belűl. -
#3160 KÖszi szépen! Megyek s kreálok valami cuki csufságot ! :D -
#3159 Ami szeptemberben fog megjelenni annak az ára olyan 10-11 ezer lesz kb. -
#3158 Ja, én láttam rosszúl, olyan volt mintha az a mancsa lett volna :) De nyugtass meg, hogy azzal is tud pofozni :) -
#3157 1500 Huf.
De ez csak a lénylabor, csak lényeket lehet csinálni. De amennyiben megveszed majd a teljes-t, ezt meg visszaviszed, akkor ennek az ára levonódik a teljes játék árából.
Amúgy meg FAQ! -
#3155 Megevett ember kilógó véres keze akart lenni.
Megnyugtat, hogy többeknek leesett, mint akiknek nem. -
#3152 Az mi ott a szájában?
Nem saját, de nagyon ott van
Bárcsak én is ilyen ügyes lennék. -
#3150 -
#3149 -öhhm valami a fogad közé ragadt
-hol? -
#3148 :DDDDDDDDDDDDDDd -
#3147 Ő már vacsorázott:
-
#3146 nincs mit -
#3145 Mi is csak divatból játszunk vele :DDDDD :DDDD :DDD -
KOVU #3144 Köszönöm szépen a felvilágosittást ^.^ -
#3143 Ez egy 6-100 kategóriás játék, az játszik vele aki akar, ennyi. -
#3142 Hagyd, troll. -
#3141 Köszönjük Emese :D
Attól hogy nem csorgónyálú űberbrutál predátorok és alienek megjeleníttésére szólgálló a grafika attól még nem csak kisgyerekeknek való.
Meg amúgyis nemcsak felnőtt korosztálynak talállták ki a játékot. -
#3140 bazzeg ez a játék ilyen 10 éves gyerekeknek való de most komolyan :D kipróbáltam a trialt... hát bazzeg... majdnem elhánytam magam :D -
#3139 Ja, és ha többet akarsz megtudni a játékról, akkor FAQ, vagy youtube.com .. vagy kérdezel :). -
#3138 nos...
a SPORE csak szeptember környékén jelenik meg a boltokban, viszont a fejlesztők addigis kiadták a "lénylabor"-t, mint a teljes játék egy részét. És ebből van teljes verzió is, meg trial is. Teljesben minden alkatrész használható (ki hitte volna), trialban meg meg van szabva.
A számláló pedig a teljes játék megjelenését mutatja.