Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1.... de most sikerült huzamosabb ideig játszanom és rájöttem hogy mennyire (sípolás) (sípolás) idegesítõ a (sípolás) (sípolás) ökoszisztéma összeomlás!!!!
úgy érted hogy nem egyenlõ vagy egyenlõ ?
töröltem a .package fájlokat és még mindíg csinálja.... csak az az új hogy a mentésekbõl eltûntek a lények és random választott helyettük másikat a kis rohadék... lehet az a baj hogy nem a C-n van?
azt szokta kiírni hogy az alábbi xy helyen nem végezhetõ el az alábbi mûvelet: written és akárhányszor ez van annyiszor létrehoz két fájlt a sporebin mappában..... <#falbav>#falbav>
azt szokta kiírni hogy az alábbi xy helyen nem végezhetõ el az alábbi mûvelet: written és akárhányszor ez van annyiszor létrehoz két fájlt a sporebin mappában..... <#falbav>#falbav>
igen. kell hozzá egy eredeti Spore.
Az egyéb kombinációkról nincs infó (w spore + e kieg, e spore + w kieg). De azt ne is itt tárgyaljuk ki...
Galaxis szerint: 2009. május 22.
576 szerint: 2009.05.20
Az egyéb kombinációkról nincs infó (w spore + e kieg, e spore + w kieg). De azt ne is itt tárgyaljuk ki...
Galaxis szerint: 2009. május 22.
576 szerint: 2009.05.20
Þór vígi þessi rúnar
A galactic adventures még nemn jött ki igaz?
És majd kell hozzá az alapjáték, hogy tudjak vele játszani?
Kösz
SrAta
És majd kell hozzá az alapjáték, hogy tudjak vele játszani?
Kösz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
warez topicban elfogytak..... jó pár hónapja nem írtak semmit ha jól láttam <#sir>#sir>
Õszintén? Fingom sincs.
Nem tapasztaltunk ilyesmit eredeti játékkal. Bõvebben a warez topikban.
Esetleg egy amit lobster is mondott, generált újra a cache fájlokat.
Nem tapasztaltunk ilyesmit eredeti játékkal. Bõvebben a warez topikban.
Esetleg egy amit lobster is mondott, generált újra a cache fájlokat.
Þór vígi þessi rúnar
ahhhh!!! megint lefagyott és 45-50 közt holt a hõmérséklet!!!
és éppen nem 50 -en fagyott le!!! ilyen nincs<#wilting>#wilting>
mi a lekvárt csináljak?
és éppen nem 50 -en fagyott le!!! ilyen nincs<#wilting>#wilting>
mi a lekvárt csináljak?
Hát a teljesség jegyében, szerintem tud regelni ha mással nem, a trial creature creatorral, de a teljes játékban készített dolgokat(a lények kivételével talán, úgy hallottam azt még megtûri) nem fogja tudni feltölteni nagy valószínûség szerint hacsak nem szerez egy jó serialt.
még egy kérdés: ha nem eredeti vkinek akkor nem is tud regelni vagy "nem érdemes" ?
de én is így toltam eddig....
Vagy csak az segített, hogy nem fullscreen-ben megy.
Amúgy énsem fullscreenben játszom. Szeretem látni, hog jön-e mail, vagy msn... 😊
Amúgy énsem fullscreenben játszom. Szeretem látni, hog jön-e mail, vagy msn... 😊
Þór vígi þessi rúnar
HINNYE!!!! felraktam a progit és nem fagy le!!!<#wow1>#wow1><#smile>#smile>
( a neve: Super Combino
eddigi max 😄 + új jármûvem 😄
[/img]
[/img]
oké!
Hát az a videókari már kicsit öregecske. Tedd fel a SpeedFan nevû programot és indítsd el a játékot (lehetõleg ablakban, hogy lásd mit mér a progi). Csápold be ide a proci(k) és a vidkari hõmérsékletét, aztán majd értekezünk...
Þór vígi þessi rúnar
és mit lehet ezellen tenni? folyékony titrogén a gépbe? O.o
most van rajta egy bazi nagy ventillátor és pár hûtõbordacsoport nwidia 6600 gt -m van és tudtommal a lrgfrissebb driverem van :/ és akkor szerintem segítene ha levenném a grafikát.... de nem tom :S
most van rajta egy bazi nagy ventillátor és pár hûtõbordacsoport nwidia 6600 gt -m van és tudtommal a lrgfrissebb driverem van :/ és akkor szerintem segítene ha levenném a grafikát.... de nem tom :S
Csak a spore csinálja?
Mert a kékhalál eléggé hardveres gubanc lehet.
Legfrisebb videókari driver?
(Amúgy én túlmelegedésre gondolnék elsõ körben)
Mert a kékhalál eléggé hardveres gubanc lehet.
Legfrisebb videókari driver?
(Amúgy én túlmelegedésre gondolnék elsõ körben)
Þór vígi þessi rúnar
azt már próbáltam 😞
carlos nekem írtál vagy nem?
ok. kössz Lobster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Próbálkozz meg a cache fileok törlésével. Valahol a dokuments&settingsben vannak, de hogy hol... Nagy .package fileok.
köszi Carlos a segítséget!!Legközelebb is hozzád fogok fordulni,ha valami problémám van.
Tudja valaki mi a baja a Spore-nak? mert nem indul illetve belép és egybõl kilép,de már majdnem végigjáttszottam de aztán az egyik nap egyszerûen nem indult.ez kb, két napja történt.Tudna valaki segíteni?
hello, nekem az a bajom hogy elíndítom és 10-15 perc után kiírja hogy alkalmazáshiba.... próbáltam levenni a grafikát de nem segített 😞 (néha kékhalállal kedveskedik)szerintetek mit csináljak?
Wow, szép munka! <#eljen>#eljen>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Arról kell, amelyiken szeretnél játszani a SPORE-al...
de másik géprõl is lehet regelni vagy ugyanarról kell?
1: tudnék és nem tudnák.
2: félig igen, félig nem: Online kell regisztrálni a játékot. Ha regeltél akkor már játszhatsz offline módban is.
2: félig igen, félig nem: Online kell regisztrálni a játékot. Ha regeltél akkor már játszhatsz offline módban is.
Þór vígi þessi rúnar
Helló!
Tudnák valahogy internet nélkül ezzel a játékkal játszani ?
Tudnák valahogy internet nélkül ezzel a játékkal játszani ?
1: igy van. De kösd fel a gatyát. Ma egy olyan 500 rendszert pucoltam ki és kicsit belehülyültem ám! És még csak a felénél, 3/5-nél járok (nem ezzel az 500-al lett meg a fele...Kábé 2000-2250 rendszert birtokol a GROX).
Þór vígi þessi rúnar
1. Kapsz egy medált.
2. Marad még 2 db belõlle 😊 Viccet félretéve: semmi nemtörténik, elfogy és nincs több.
2. Marad még 2 db belõlle 😊 Viccet félretéve: semmi nemtörténik, elfogy és nincs több.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
1.Valaki tudja hogy mi lessz ha az összes groxont ki irtjuk a galaxisban ?
2.Vagy ha azt a 40 darab varázspálcát (amivel azonnali terra formázást lehet csinálni eggy bolygón) amit a galaxis magjánál kaptunk el használjuk akkor mi lessz ?
2.Vagy ha azt a 40 darab varázspálcát (amivel azonnali terra formázást lehet csinálni eggy bolygón) amit a galaxis magjánál kaptunk el használjuk akkor mi lessz ?
Az oké. Csak nehogy az legyen hogy az edvencsör elején leírhatod hogy mi a rák van és mit kell csinálni, és onnantól kezdve semmi.
<#vigyor1>#vigyor1>
Lehet estimesét irni. Legalábbis keretmese írását megemlítette a videóban.
Lehet estimesét irni. Legalábbis keretmese írását megemlítette a videóban.
Þór vígi þessi rúnar
Azért remélem lehet párbeszédeket és narrációt is írni egy kalandhoz és nem kell mindig a szociális képességekhez nyúlni.
Nem inkább GK? (vagy GA?) 😄
Þór vígi þessi rúnar