Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mind1.... de most sikerült huzamosabb ideig játszanom és rájöttem hogy mennyire (sípolás) (sípolás) idegesítõ a (sípolás) (sípolás) ökoszisztéma összeomlás!!!!
Carlos
Édes:

Rémes:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nem egyenlõ !=
egyenlõ ==
legyen egyenlõ =

Þór vígi þessi rúnar

úgy érted hogy nem egyenlõ vagy egyenlõ ?
Carlos
cache != package

Þór vígi þessi rúnar

töröltem a .package fájlokat és még mindíg csinálja.... csak az az új hogy a mentésekbõl eltûntek a lények és random választott helyettük másikat a kis rohadék... lehet az a baj hogy nem a C-n van?
azt szokta kiírni hogy az alábbi xy helyen nem végezhetõ el az alábbi mûvelet: written és akárhányszor ez van annyiszor létrehoz két fájlt a sporebin mappában..... <#falbav>
Carlos
igen. kell hozzá egy eredeti Spore.
Az egyéb kombinációkról nincs infó (w spore + e kieg, e spore + w kieg). De azt ne is itt tárgyaljuk ki...

Galaxis szerint: 2009. május 22.
576 szerint: 2009.05.20

Þór vígi þessi rúnar

SrAta
A galactic adventures még nemn jött ki igaz?
És majd kell hozzá az alapjáték, hogy tudjak vele játszani?
Kösz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Carlos
ha nem kérdezel, nem válaszolnak.

Þór vígi þessi rúnar

warez topicban elfogytak..... jó pár hónapja nem írtak semmit ha jól láttam <#sir>
Carlos
Õszintén? Fingom sincs.
Nem tapasztaltunk ilyesmit eredeti játékkal. Bõvebben a warez topikban.
Esetleg egy amit lobster is mondott, generált újra a cache fájlokat.

Þór vígi þessi rúnar

ahhhh!!! megint lefagyott és 45-50 közt holt a hõmérséklet!!!
és éppen nem 50 -en fagyott le!!! ilyen nincs<#wilting>
mi a lekvárt csináljak?
Lobsterman
Hát a teljesség jegyében, szerintem tud regelni ha mással nem, a trial creature creatorral, de a teljes játékban készített dolgokat(a lények kivételével talán, úgy hallottam azt még megtûri) nem fogja tudni feltölteni nagy valószínûség szerint hacsak nem szerez egy jó serialt.

Carlos
nem tud

Þór vígi þessi rúnar

még egy kérdés: ha nem eredeti vkinek akkor nem is tud regelni vagy "nem érdemes" ?
de én is így toltam eddig....
Carlos
Vagy csak az segített, hogy nem fullscreen-ben megy.
Amúgy énsem fullscreenben játszom. Szeretem látni, hog jön-e mail, vagy msn... 😊

Þór vígi þessi rúnar

HINNYE!!!! felraktam a progit és nem fagy le!!!<#wow1><#smile>
( a neve: Super Combino
eddigi max 😄 + új jármûvem 😄
[/img]
oké!
Carlos
Hát az a videókari már kicsit öregecske. Tedd fel a SpeedFan nevû programot és indítsd el a játékot (lehetõleg ablakban, hogy lásd mit mér a progi). Csápold be ide a proci(k) és a vidkari hõmérsékletét, aztán majd értekezünk...

Þór vígi þessi rúnar

és mit lehet ezellen tenni? folyékony titrogén a gépbe? O.o
most van rajta egy bazi nagy ventillátor és pár hûtõbordacsoport nwidia 6600 gt -m van és tudtommal a lrgfrissebb driverem van :/ és akkor szerintem segítene ha levenném a grafikát.... de nem tom :S
Carlos
Csak a spore csinálja?
Mert a kékhalál eléggé hardveres gubanc lehet.
Legfrisebb videókari driver?
(Amúgy én túlmelegedésre gondolnék elsõ körben)

Þór vígi þessi rúnar

azt már próbáltam 😞
Carlos
Mindenkinek.
Indiszponált vagyok.
De te is megpróbálhatod lobster tippjét!

Þór vígi þessi rúnar

carlos nekem írtál vagy nem?
ok. kössz Lobster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lobsterman
Próbálkozz meg a cache fileok törlésével. Valahol a dokuments&settingsben vannak, de hogy hol... Nagy .package fileok.

köszi Carlos a segítséget!!Legközelebb is hozzád fogok fordulni,ha valami problémám van.
Carlos
Ha eredeti akkor: ide.
Ha nem akkor: ide.

Þór vígi þessi rúnar

Tudja valaki mi a baja a Spore-nak? mert nem indul illetve belép és egybõl kilép,de már majdnem végigjáttszottam de aztán az egyik nap egyszerûen nem indult.ez kb, két napja történt.Tudna valaki segíteni?
Carlos
Eredeti?

Þór vígi þessi rúnar

hello, nekem az a bajom hogy elíndítom és 10-15 perc után kiírja hogy alkalmazáshiba.... próbáltam levenni a grafikát de nem segített 😞 (néha kékhalállal kedveskedik)szerintetek mit csináljak?
Rip
Wow, szép munka! <#eljen>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Arról kell, amelyiken szeretnél játszani a SPORE-al...

de másik géprõl is lehet regelni vagy ugyanarról kell?
Carlos
1: tudnék és nem tudnák.
2: félig igen, félig nem: Online kell regisztrálni a játékot. Ha regeltél akkor már játszhatsz offline módban is.

Þór vígi þessi rúnar

Helló!
Tudnák valahogy internet nélkül ezzel a játékkal játszani ?
Carlos
No, megvan az uccsó ritka relikvia is. Ezzel össze is van gyûjtve mind.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1: igy van. De kösd fel a gatyát. Ma egy olyan 500 rendszert pucoltam ki és kicsit belehülyültem ám! És még csak a felénél, 3/5-nél járok (nem ezzel az 500-al lett meg a fele...Kábé 2000-2250 rendszert birtokol a GROX).

Þór vígi þessi rúnar

Venom
1. Kapsz egy medált.
2. Marad még 2 db belõlle 😊 Viccet félretéve: semmi nemtörténik, elfogy és nincs több.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

1.Valaki tudja hogy mi lessz ha az összes groxont ki irtjuk a galaxisban ?
2.Vagy ha azt a 40 darab varázspálcát (amivel azonnali terra formázást lehet csinálni eggy bolygón) amit a galaxis magjánál kaptunk el használjuk akkor mi lessz ?
Lobsterman
Az oké. Csak nehogy az legyen hogy az edvencsör elején leírhatod hogy mi a rák van és mit kell csinálni, és onnantól kezdve semmi.

Carlos
<#vigyor1>
Lehet estimesét irni. Legalábbis keretmese írását megemlítette a videóban.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Azért remélem lehet párbeszédeket és narrációt is írni egy kalandhoz és nem kell mindig a szociális képességekhez nyúlni.

Lobsterman
Nem qrtad el. Szerintem jobb úgy hogy Gelektik Edvencsörz 😄

Carlos
Elk***tam. De. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nem inkább GK? (vagy GA?) 😄

Carlos

Þór vígi þessi rúnar