8545
Spore
  • Lobsterman
    Hát ha kell hozzá a C&C de neked mincs, akkor aztokat a lényeket nem fogod látni a sporepediában sem már. Szerintem ha úgyis warezolsz, szedd le a kieget is. Úgyse éri meg az a sokezer forint pár nyamvadt gülüszemért(más kérdés hogy az alapjáték meg igen) :)
    Amúgy komplett lénnyel játékot a törzsi fázistól kezdve lehet játszani, lényfázist nem lehet kezdeni a teljesen készen levő lényekkel. A másik 2vel szerintem ez a baj.
  • Carlos
    Ezekkel a lényekkel nem tudsz játszani, ez nem az a játék.
    Ezek a lények megjelenhetnek a játékodban. Lényfázisban és fölötte.
    Ha nem eredeti a játékod, akkor nemtom hogy mi a helyzet (én erre gyanaxom)
  • Beni521
    Jóestét. spore.com -ról töltöttem le lényeket. addig eljutottam h png-be töltöm őket le és a Spore-on belül a lények mappába kell őket másolni. eddig 3-t töltöttem le ebből 2 bent is van a játékban az alkotásaim közt. letöltött lényekkel nem lehet új játékot kezdeni? akartam kezdeni új játékot hátha ott van a 3. hiányzó, de nem volt, sőt egyiksem volt. és miért van az h 3ból 1 lényt nem akart működésbe hozni? legnépszerűbb letöltések közt azt a zöld pókot akartam de nem jelenik meg :/ bár most ha belegondolok... kéne hozzá az édes és rémes, esetleg az a hiba mert nekem nincs olyan?? :O
  • vBenito
    egyszer csak piros vizű bolygóm volt
  • Beni521
    ha kezdek új játékot akkor generál új bolygót így mindig van 6 amiből választani lehet ezt nem vettem észre, elnézést... :(
  • Beni521
    így már értem... köszi
  • Aragorn83
    Tévedés. Alapból 6 bolygóval indul a játék és bárhány játékot elindítasz, mindig lesz 6 új üres bolygó...
  • Carlos
    Ilyen hülyeséget rég hallottam már!
    Úgyis random bolygón kezdesz, akkor nemtökmind1, hány random bolygód van. Ne szerencsétlenkedj már!
  • Beni521
    de amikor új játékot akarok kezdeni csak 6 van. alapból 9nek kéne lennie. akkor mégis lehet bolygókat letölteni v mi?
  • vBenito
    T3 bocsi...
  • vBenito
    de csak t+-ason kezdhetsz! úgyhogy abból sokkal kevesebb van
  • Lobsterman
    Hát ha véletlen ki tudsz törölni 500 ezer (de lehet több van) bolygót, akkor így jártál :)
  • Beni521
    és az milért jó h bolygót tudok törölni de csinálni már nem... mivan ha véletlen mindegyiket kitörlöm :D
  • vBenito
    fura... neki mind üres volt...
  • Lobsterman
    Nem azzal van baj, hanem azzal hogy ha felcrackelem, nem fogok tudni szerintem feltölteni contentet. Plusz ha már megvettem, nem akarom lewarezolni. Az égő :)

Menüben meg mindig 5 vagy 7 vagy mennyi üres bolygó van, plusz a már elkezdett játékok. A srác biztos olyan sok játékot kezdett el.
  • vBenito
    a menüben neki 40 bolygó volt amin tudott játékot indítani nekem meg csak 7 kb.

ha már megvetted sztem jogod van letölteni is... bár letölteni úgy tudom nem bűn... csak fel...
  • Lobsterman
    Hejj, az ea se tudja mi a baja a játéknak. Az aktiválásaimból még van. De örülök is, hogy eredetiben vettem, aztán lehet warezban leszek kénytelen folytatni.
    Arra jutottak hogy kapcsoljam ki a tűzfalat, vírusirtót aztán ha úgy se jó várjak pár HETET hátha megjavul csak ne őket zavarjam ezzel :P
  • Carlos
    Te most miről is beszélsz pontosan?
    Űrfázis bolygófoglalás?
    Vagy menüből bolygókiválasztás?
  • vBenito
    (nem, nem hét-ötöd....)
  • vBenito
    én láttam egy videót és ott az emberkének volt vagy 40 bolygólya amin tudott játékot indítani nekem meg van 7/5... hogy csinálja a fószer?
  • Carlos
    Tudom...
  • Beni521
    megy CD nélkül felrakja és offline tud játszani

• Carlos
    Te nagyon hülye vagy, már elnézést, hogyha eredetit (???) kölcsönadsz...
  • Beni521
    egyenlőre nemgond, csak a CD megjárta 2 osztálytársamat mert nemtudtam ennek a védelemnek a létezéséről... szerencse h nem töröltem le
  • Carlos
    1: Felrobbant bolygót nem hozhatsz létre. A legkönnyebben úgy tudod lénymentesíteni a bolygót, ha odamész és elfoglalod, vagy lerombolod az épületeit.

2: Szedd le a lent linkelt toolt és uninstall előtt futtasd le. Ezután nem kell foglalkoznod többé ezzel a kérdéssel.
  • Beni521
    1.: a magyarítást megoldottam. most az lenne a kérdésem h ki akartam törölni egy lényt mert elfoglalt egy menő bolygót de az egész bolgyót a kukába dobtam. h lehet úgy törölni h ne robbanjon fel a bolygó ill. a felrobbant bolygókat h hozhatom vissza?

2.: ez a védelem h csak 3x lehet feltelepíteni 1 gépre vonatkozik? v 3 különböző gépre felteszem és vége?
  • Carlos
    Perszehogy!
  • Lobsterman
    Jó hát ott megadnám. E-mailben nem küldeném el.
  • Carlos
    Akkor nem tudsz sopánkodni a supportnál sem... :(
    Vicces, mert pont az internetes vásárlás az egyik legbiztonságosabb dolog az internetben. 128 bites, néhol 256 bites titkosítással. Törd fel...talán 100 év múlva sikerül.
    Kábé olyan mint az md5-ös titkosítás.
  • Lobsterman
    Bankkártyaszámot nem adnék ki, de ez csak egy játék szériaszáma, ha ellopják, így jártam :)
  • Carlos
    Nem kapcsolgatnak.
    Legalábbis engem még egyszer sem. Csörögsz, ha van munkatárs felveszi, elmondod a sirámodat megoldja elköszönsz ennyi.
    Mail-ben szériaszámot küldeni? Az olyan, mintha kiraknád a ház elé, hogy hátha nem viszik el...
    De te tudod.
  • Lobsterman
    Elhiszem hogy jófejek, de nagyon nem szeretektelefonon keresztül beszélni gyakorlatilag akármilyen idegenekkel, még ha én is hívom őket. Lehet hülyeség, de ilyen vagyok. Plusz a mail ingyen van, teló meg pénzekbe kerül és szerintem ezek is kapcsolgatnak össze vissza, mint más ügyfélszolgálatok. Úgyhogy inkább bepróbálom a mailt aztán ha nem jön össze, akkor jön a teló.
  • Carlos
    NE!
    MAIL??? Áááá...csakha direkt akarod szopatni magadat!
    Amúgy én jópárszor dumáltam az EA supporttal. Tök jó fejek. Ne legyél tapló és akkor ők is segítenek és kedvesek. Ennyi az egész.
  • Lobsterman
    Ja tudom hogy van tool, de párszor letöröltem már mire megjelent a tool, plusz volt egy géphalálom is, szóval azzal is elúszott egy valszeg :P
    De akkor legalább azt írná hogy elfogyott a lehetőség, és nyaljam meg :)
    E-mailben nem lehet intézni? Nem szeretek ügyfélszolgálatosokkal dumálni telón :)
  • Carlos
    Hajjajj!
    Tesó, hívd fel holnap a magyar ea-t. Készítsd oda a szériaszámot.
    Aztán kérdezd meg, hogy hány aktiválásod van még.
    Ha elfogyott, ad egy másik szériaszámot, vagy reseteli (ha tudja resetelni) a mostanidat!
    Van egy jó kis tool, amit minden uninstall előtt le kell futtatni, és akkor visszakapod a aktiválási lehetőséget:
    Erre tessék!
  • Lobsterman
    Ja, ez a 3. gép szigorúan véve, mert 2 etapban fejlesztettem és az előző verzióra is felraktam 2 napra :D
  • Lobsterman
    Újra felraktam a játékot, de amikor indítani akarom kiírja hogy "probléma lépett fel a licenszerverhez való csatlakozás közben". Ez most azt takarja hogy valamiért elfogyott a regisztrációk száma, vagy azt hogy valami tényleges baj van a szerverekkel. Elvileg 3 gépre engedi feltenni magát, és nem 3* össz vissz ugye? Mert azt ugyan nem tudom hányszor volt fent, de azt tudom hogy ez a második gép amire fel akarnám rakni.
  • Aragorn83
    Nálam most sem jön be a FAQ egyébként...
  • Aragorn83
    Még mindig jobb, jobb híján egy tipptár, mint egy elérhetetlen GyIK (aka FAQ)...

Keress másik irányt, nem lehet mindenhonnan elérni a galaktikus magot...
  • Carlos