Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Gondolom elõbb-utóbb mindenkinek lesz egy T-Rex -e 😊

Íme az enyém:
TeaRex

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ez rohadtjóóóóóóóó!

Stonesour:
A PNG kép a lény. Letöltöd, aztán "behúzod" a progiba, és már kész is.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Venom
png fájlokat kell behúzni a lény listába vagya szerkesztõbe.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Na énis kipróbáltam hogy random alaptesbõl mit tudok kihozni íme az eredmény:
Horkantyú

stonesour
Hello, nem tudom, hogy lehet a mások által feltöltött lényeket letölteni. Ha rámegyek a letöltésre, a png képed dobja ki :S

Valaki segítsen.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ZsZso
Na azok azok, amiket a büdös életben nem fogok használni 😊.

wesker24
Simán mi az hogy nem is egy. Legalább 2-3 fajta.
wesker24
Gondolom az méregköpö akar lenni ! Ami halálos tûskéket lövel ki magából ! <#vigyor>
ZsZso
A teljesben vannak gonosz szemek is?

ZsZso
Újabb lényem ...
Fleemingo
Legnagyobb fegyvere a popója ... ha a farát látod ... HALOTT VAGY 😊

wesker24
Ja ez sikerült is. Grat <#eljen> You win the Bobby price <#vigyor>
Lobsterman
Aláírásomban látható a címem. Nézzétek, és ámuljatok xD

Lobsterman
26 lény feltöltve és most untam meg a trialt egy idõre... 😊

Hmuda
Vixper

Csak annyi a pláne, hogy próbáltam kicsit gonoszra venni a figurát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Két régebbi lényem, most töltöttem fel õket:

Katt a képre az adatlapjaikhoz! (és hogy szavazzhass 😊

wesker24
Bárcsak egyszer nekem is megjönne az ihlet és én is valami müvészi remekmüvet tudnál alkotni.
wesker24
Szerintem is a 2 békuci a jobb. <#eljen>

Látom neked aztán van ihleted ha egyszer rádtör a mûvészi hajlam akkor nincs megállás. <#vigyor>
Hmuda
Mikor meláttam ezt a ló-fejet, azonnal tudtam mi következik. :-)

Amúgy én minidg úgy állok hozzá a lénykészítéshez, hogy random beállítok egy testhelyzetet és elkezdek kisérletezni. Általában félúton megjön az ihlet. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Kiri!

ZsZso
Nem biztos, hogy életképes egyed, de ari:

Woody

A jobb szeme alatt az a "kosz" a jobb könyökén található falevél. 😊 Nekem is a szerkesztõbe kellett utánanéznem, hogy mi a csuda az.

Froggy 2nd edition (más lábak, más karok ... asszem Õ a jobb)

poppe
wow 😊 hátteret is lehet csinálni, vagy random bead vmit?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hmuda
Reider

Poén, hogy a nevet 100%-ban az angol random generáló dobta ki, de ennél jobbat keresve se. 😄

mama2
Én megmondtam😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
203.462!!!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SD456
Hi all!

Íme Punk o' Mate

és Mongovare

PS3 ID: SDani456

poppe
mama2-tõl
szájak

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ZsZso
Ha le szeretnétek tölteni

ZsZso
Höhö, Elvis orra egy láb! 😊 Az volt szerintem a jó 5let 😊, amúgy gáz lett szegény ... olyan pedofil lett ... 😊 Megrontja majd mama2 -t 😊))))

Belépek lényszerkesztõbe, kapok egy színt, és egy formát, és egybõl beugrik mi lesz belõle 😊.

wesker24
Na ez már király. Hogy micsoda ötletek pattanak neked ki a fejedbõl. (Nehogy félreértsetek nem vagyok homie) <#hehe>
ZsZso
Elvis feledõs ... node békuci 😊

GregSB
Remélem fognak finomítani még a pedian, mert egyelõre télleg nehéz a felfeldezés rajta.

Jó lenne ha több szûrési lehetõség állna rendelkezésre a kilistázánsál, pl "legmagasabb értékelést kapottak az elmúlt 24 órában".

ZsZso
Elvis

én azért nem is töltök fel.. majd ha kicsit lepihennek, mert ha nem vmi extrát csinálok, akk senki nem figyel rám..

Az milyen lény volt!

Annyian töltenek fel lényt, hogy felteszem, és egy másodperc múlva már a hatodik oldalon van! Így esélytelen hogy észrevegyenek!
Faterx
A bolti lemez majdnem 1 giga
ZsZso
Lehet jelenteni a lényeket. Tehát tuti páran látni fogják, mielõtt törlik õket.

Meglepõ volt számomra, hogy 1mp az után hogy feltöltöttem a lényem már hozzá is szóltak. (Nem költõi túlzás az 1mp!)

Zomil
gondolom amelyiknek magas lesz a rating-je az kap featured státuszt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Kíváncsi vagyok hogy miket fog bestreamelni majd a full játék a Sporepediából egyébként. Már 190 ezer lény van fent, nem hiszem hogy gyõzni tudják majda a péniszek meg hasonló szépségek szûrését. Vannak Featured lények, mint pl a Harley is., ezeknél látható egy csillag a kép alatt. Lehet végül csak ezek közül fog válogatni a játék?

Zomil
nem semmi 😄

Hmuda: jah mostantol átugrom a hsz-eit 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hmuda

Venom
Na végre megvan a full CC
Íme a friss alkotásom:

GregSB
Lol, van már Harley is 😄

Zomil
a full rohattul nem 200mega, mindjárt vki okos akinek már megvan megmondja, ha jól tudom 350-400mega körül van...

mama2
De akkor mi benne 200 mega?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Zomil
most nem kezdeném el magyarázni...lentebb leirtam, h az a hawlett-packard verzio...vagyis nem a teljes...

MEG KELL VENNI!

poppe
Spore Creature Creator Full Version... ez mi lenne?

Hmuda
Végülis a lényegen nem változtat: nem kell foglalkozni vele és senkinek nem emg fel a vérnyomása. :-)

ZsZso
Optimista vagy Hmuda 😊. Tuti vannak hülye emberek ... ma volt a Bumerángban egy bejátszás a Balázs showból ... egy nõnek 2 hónapig volt a legjobb barátja egy szöcske 😊. Szerintem igenis léteznek hülye emberek 😊 egy normális már kitalálni se tudna ekkora baromságot 😄DDD.

Hmuda
Nem létezik, hogy valaki születésénél fogva ennyire...ilyen legyen. Szimplán csak megjátsza magát, hogy mások felidegesítsék magukat. Van erre egy netes zsargon: troll. Tökéletesen illik rá.

ZsZso
nem játsza