8545
Spore
-
#3502 Az olimpia jegyében:
Sportmajom - Kajak
-
#3501 és érdekes dolog történt miközben az előzőt csináltam
-
#3500 na majd most!
-
#3499 a szörnyikéknek is kell az alvás
-
#3498 Két legújabb lényem:
Brakka
Hory
(katt a képekre az adatlaphoz!) -
#3497 Link rámutat, a sporepedia-ban megvan. -
#3496 pls png-t! -
olcsy11 #3495 nem rég kérdeztem ez:
"felmerült bennem egy kérdés... mivan, ha én meg akarom tartani a lénylabor, és később esetleg egy olyan gépre felrakni, ahol nincs spore. de akkor már lejárt a 3 újratelepítési lehetőség... még olyankor is adnak majd nekem kódot, hogy felrakhassam?"
szerintetek? :D -
#3494 Üdv. Mivel a lénylaborban nincs szlovák nyelv ezért sztem nem. Viszont cseh nyelv lessz az tuti ha ezis megfelel :D -
#3493 Szerény hozzájárulásom a Lobsterman által elkezdett majmos sorozathoz :D
Monkey in the Car:
Csak tessék, csak tessék, lehet szavazni :) -
#3492 Amennyiben látod a hivatalos spore oldalt szlovákul, ill. az EA oldal van szlovákul, akkor igen.
Amennyiben nem, akkor szerintem nem fogják kiadni. -
Anonnim #3491 Érdekelne még hogy a mobilra is magyarul fiog e kijönni? -
Anonnim #3490 Remélem valamejikőtök tu rá választ? -
Anonnim #3489 Engen izgatés érdekel hogy megjelenik-e szlovákul is? -
#3488 Ermaren
-
#3487 Pénisz szörny no comment -
#3486 Mozgás közben szénné röhögtem magam :D Ahogy cipelik azt a vackot! -
#3485 Húúúúde.. Nemistudommitmondjakrá-lény... :D -
#3484 lollény -
#3483 Nem én csináltam, de szerintem zseniális! :D
(Featured lény)
-
#3482 Ah, valami bonyolultabbra gondoltam, köszi :)
Csak azért kérdeztem, mert szépen kapod a kommenteket a lényeidre, azt hittem valahol még közzéteszed őket.
-
#3481 Csak a hivatalos Sporepediában vagyok benne, meg egyszer kértem ratinget a hivatalos fórumon egy megfelelő topikban, de semmi más. Miért?
A linkes kép meg csak símán így:
[ url=cím ][ img ]cím[ /img ][ /url ] -
#3480 "friend.png" :)
Amúgy Hmuda, te publikálod még valahol a lényeidet? (Xspore.com, vagy bárhol máshol)
Ja igen, és hogyan kell képet linkként beszúrni? Korábban próbáltam, de nem sikerült.
A Sporepedia átalakítása tényleg pozitív, kellett is már. A lénylap is jobb lett. -
#3479 Trantosaur
-
#3478 Ahogy elnézem történt pár változás a hivatalos oldalon. A Sporepedia bejegyzései sokkal áttekinthetőbbek és kényelmesebb lett az elrendezés, az egész megjelenés is bejövősebb. :-)
A másik dolog amit észrevettem, hogy a megvett játékok ikonjait lecserélték kisebb változatokra. Gondolom kell a hely a millió kiegészítőnek is majd. :-)
Plusz a profilnév melletti smiley fájlneve "friend.jpg". Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy hamarosan aktiválják a barátlistát. -
#3477 Még 1 kiskép -
Én ezt csináltam :) -
#3475 A ComicCon-os bemutató lényegi része. A minőség borzalmas, de egyelőre nem találtam jobbat. Az utolsó videó csak kábé a feléig foglalkozik a játékkal.
-
#3474 Bőrszárny, csak az éle látszik. -
mi az ott a hátán? :D -
#3472 Lecseréltem a régi Star-Spawnomat egy újabbra.
-
#3471 Anaravis
-
olcsy11 #3470 felmerült bennem egy kérdés... mivan, ha én meg akarom tartani a lénylabor, és később esetleg egy olyan gépre felrakni, ahol nincs spore. de akkor már lejárt a 3 újratelepítési lehetőség... még olyankor is adnak majd nekem kódot, hogy felrakhassam?
hmuda: ha nem lenne gond, holnap ki is raknám a cikket :) -
#3469 Huhh... Szép a kicsike!
-
#3468 Corayden
-
#3467 Pfff...
FAQ, m8! -
#3466 van a profilomnál egy olyan hogy 45 nap múlva válik elérhetővé az univerzum. szóval 45 nap múlva játszhatok a lényeimmel ? -
#3465 1. SporE
2. nem véletlenül van az ott hogy csak lénylabor... -
#3464 FAQ. -
#3463 heló. megvettem a játékot a boltba - Sport Lénylabor -, 1500Ft volt. Tudok benne lényt létrehozni, de hol tudok velük játszani? Légyszi segítsetek. Már láttam róla videót hogy lehet benne építkezni meg barátkozni, de én itt sehol sem tudom elérni. köszi