Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igen, grat!
Én még csak most kezdem, ezt sikerült elsõre:

wesker24
Te jóságos isten ! Ez már müvészi alkotás Nagyon durván néz ki.

Grat. <#eljen>
Venom
Na mégegy lény a nap végéra.
Skorpiócápa vagy mifene 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

cenobite
Mire kijön a full Spore, ezt a számot fel lehet szorozni néhánnyal...

gamertag: kenobita

Lobsterman
Kösz 😄

Venom
Elnézést szóval itta spore profilom defélre sikerült a lenti link.
Lobsterman: marhajó eza facipelõ lény 😄

Lobsterman
300k lény az 7 giga

Venom
Na újabb érdekesre sikerült alkotásom:
Wormy igaz lábai vannak de nemjutott jobb név az eszembe 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa mondjuk már az aláirásba is beraktam 😊

Rip
Egész egyszerûen azt a képet kell berakni, amit a Lénylabor kreál automatikusan a Lények mappába.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

DarkSector
Bekéne rakni a banner alá, hogy egy letöltött kép, CSAK akkor mûködik, ha eredeti formájában van feltöltve és belinkelve a hozzászólás ablakokba!!!
Az hogy full-e vagy nem attól még a menüben ha jó a kép, akkor megjelenik, csak szerkeszteni nem lehet!!!!!
Ez a jó példa!!!!:

Ha ettõl kissebb nagyobb kockássabb csíkossabb, vagy a figura más szögbõl látszódik, és a letöltött kép nem 20-30kb között van, vagy nem 128x128-as akkor azt nem lehet használni!!!!!!!!
Kérem ezt piros betükkel írja be banner alá legyen szíves, hogy mindenki tisztában legyen vele!!!
KÖSZÖNÖM elõre is!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rip
Igen, én is ettõl félek.
Embertelen mennyiség megy fel ömlesztve, így bármelyik lényed másodpercek alatt tûnik el a süllyesztõben. Mert pl. amit tegnap feltöltöttem húszezrediknek, az ma már az ezredik oldalon van, és ki nézi azt?

Egyedüli esély, hogy rátaláljanak, ha konkrétan keresnek valamit, de ehhez jól meg kell adni a tag-eket.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fantos
akkor már egyszerübb ha csinálsz egy lényt aminek egy tulajdonsága nagyon jó és egy másikat amelynek a másik és akkor azok háboruznak egymásal és az izgi

ZsZso
Hehe, ha 300.000 lény lesz fent a neten, akkor minimum 15 GBot fognak felemészteni (és ekkor lényenként csak egy képrõl beszélünk).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Na igen, és ha randomra fogja betolni a játék a lényeket a játékodba, akkor az nagyon szopó lesz. Még a featured lényekkel se vagyok teljesen kibékülve :S.

Ha haverokat lehetne választani, vagy preferált lényeket, akkor az zsír lenne.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rip
Ez zseniális! 😄

cenobite
Ezért gondolom azt, hogy ez egyre kaotikusabb lesz. Mire kijön a játék lesz fent vagy X csillió lény. Ki a faxnak lesz akkor kedve válogatni? Nem tudom, de ez a lényfeltöltõsdi kezdetben tök jónak tûnt, mostmár (számomra) nem az. 😞

Lobsterman
Hát igen. Mondjuk most ami káosz van a sporepediában... Szerencsés lehetsz ha kiszúrsz egy jó lényt, nem ám hogy végigszûrögeted a jókat meg a rosszakat :S

ZsZso
Azért legyünk õszinték ...
1. a legnépszerûbbek is másodpercenként változnak
2. nagyrésze azoknak is egy kalap kaki (tisztelet a kivételnek)

Lobsterman
Eddig tartott xD

ZsZso
Mára az utsó:

Baldeer

Lobsterman
Hehe. 9. helyen van a legnépszerûbbek közt a Treehuggerbõl készült falényem 😄

stonesour
Kössz a segítséget srácok, majd ha meg lesz a full, de jó lesz!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

cenobite
B I N G O !

Venom
Szerintem full verziós lénnyel próbálkoztál ha demód van sajna azokat nemtölti be.

stonesour
TUDOM MÁR! Nekem még nem a teljes verzio van! És ha olyan elemeket használtok, amik nekem nincsenek, akkor nem engedi megnyitni! Majd én is megveszem és akkor jó lesz!

cenobite
Neked a FULL verzió van meg?

stonesour
De nem mûködik. EGY KÉPPEL MÚKÖDÖTT ezzzel:

De hiába húzom be, a szerkesztõbe, vagy a játékban lévõ pédiába NEM MÛKÖDIK! :@

cenobite
Hát, õ a Toiletmonkey méltó ellenfele! 😄

Hmuda
A pédia listájában használt mini-képek ugyanazok amiket letöltesz, szóval ez is tovább egyszerûsíti a dolgokat. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lobsterman
Na jó úgy tûnik mégsem untam meg a CC-t 😄
A legújabb agymenésem a Treehugger(amcsik mondják néha hippikre), aki annyira szereti a fáját hogy õ maga is fakérget növesztett, és a fáját is mindenhova megával cipeli 😊

ZsZso
Nem akármelyik kép jó.
Csak a kisebb képek, ha jól tudom. Szóval ha rámész a SporePedia -ra, majd a letöltés gombra, akkor az ott megjelenõ képpel megegyezõ nagyságú képek jók csak.

stonesour
Mindegy a böngészõ típusa? Firefox 3-at használok. ráhuzom a képet a tálcán lévõ lénylaborra felugrik a lénylabor ablaka, de a lény sehol!

stonesour
Nem megy. 😞 Nem engedi behuzni a lénylaborba

ZsZso
1. ALT TAB, hogy a böngészõd lásd
2. tálcára húzod a lényt (vagy képet, ahogy tetszik)
3. megvárod míg teljesképernyõre bejön a játék
4. elengeded a gombot
5. örülsz

cenobite
Ha lehúzod a képet a tálcára és onnan szépen áthúzod a Lénylabor-ba, akkor máris megnyílik az adott lény. Csak a Lénylaborban egy új, módosítatlan lény legyen.

stonesour
Ezt nem értem. Hulye vagyok, de akkor se értem, tehát meg van nyitva a játék, teljes képernyõn, csak alt tabbal tudok váltani. És ilyenkor hogy huzzam be a képet? Nem értem 😞

ZsZso
Még vmi!

Le se kell tölteni. Ha az oldalra be van szúrva a lény, elég csak rajta lenyomva tartani a gombot, és úgy behúzni a játékba!

MeoH
Sztem tobb millio😛

fuck mmo's..i.,

cenobite
Jaja, én is így csinálom.

ZsZso
Be lehet húzni teljes képernyõre is:

PNG képen bal gomb lenyomvatart, ráhuzod a tálcára (vagy minek hívják magyarul az alsó sort) ahol a Lénylabor ikonját látod. Továbbra is lenyomva tartod a gombot, vársz 1-2 mp-et és felugrik a lénylabor ablaka. Na itt már megváltozik a kurzor, és el is engedheted a kurzort -> paff, már bent is van a lény.

cenobite
Én meg még mindig azon agyalok, hogy mennyi kreálmány lesz itt, mire kijön a full...

stonesour
Jaa, ti nem teljes képernyõn kreáltok?

ZsZso
Ó mi lesz itt, ha holnap megveszem a teljest 😊

ZsZso
Hawaee - a bulizós arc

Többi lényem

Lobsterman
Azon gondolkoztam hogy miért nem raknak a lényekhez egy számlálót hogy hányszor szedték le. Én kíváncsi lennék hány kópiába futott szét a világba egy-egy teremtményem.

cenobite
Itt a mai kreálmányom. Egy - viszonylag - barátságos lény, aki azért képes megvédeni magát. Támadni nem nagyon támad...

Többi lényem itt.

stonesour
Micsoda? behuzom a programba és ott lesz a makett?

grebber
Lobsterman
Ó igen nekem is van már 😄