8545
Spore
  • kispancs
    Félreértitek! Az EA nem kéri vissza a te megvásárolt lénylaborodat, csak abban az esetben, ha Megveszed az eredetit a lénylabor árával olcsóbban, mindezt úgy hogy a teljesben alapból benne van a lénylabor, így ezt a szivességet "visszakérik". Nem olyan bonyolult ez, az egészben ott a "csavar" hogy akkor kérik vissza a lénylabort, ha te annak az árát levontatod az eredetiből. Még azt is lehet hogy megveszed most ezt, aztán a teljeset teljes áron, nem adsz vissza semmit, csak buktál 1500t. Nem ügy
  • vorrel
    hát nem tudom,passzolom,de mindennek van valami oka:) aztán lehet hogy csak a kisforgalmazók fognak vele szórakozni és mondjuk egy nagyáruház az leszarja...
  • mahalo
    Sztem semmi céljuk nincs vele, s sztem vannak olyan helyek ahhol elég csak a számlát benyujtani, és csak az ilyen otvar 576 c szoftver forgalmazo cégek akarják behuzni a kisgyerekektől a játékot.! de persze lehet h tévedek. De mi értelme lenne annak ,h vissza kérik a már te megvett játékodat?
  • vorrel
    Hát ezt megtekerték rendesen az EA-sek de szerintem ezzel nincs is baj,lehet hogy van valami céljuk a visszarendelt példányokkal
  • mekeggx
    Jaja én is meglepődtem, de igy szerintem jól jár az EA sokkal többen megveszik igy és kedvet kapnak a játékhoz mintha nem adnék vissza a pénzt:) Főleg h nem is egy nagy összeg ez az 1500 forunt:)
  • Carlos
    Igy igaz.
    Csak eddig még ilyen nem volt, hogy visszavonták volna a preordereket.
  • mekeggx
    De ha a teljes játék tartalmazza majd a lénylabort is akkor tök mindegy hogy vissza kell adni vagy nem:)
  • Carlos
    Naja. Nemtom a többi boltban mit mondtak, de a CD Galaxis visszakéri az eredeti spore lénylabort is, tokkal vonóval. (gondolom bezúzzák a cd-ket és a borítópapirt).
    AMikor megkérdeztem, hogy ugyan miért, akkor aszonták, hogy az EA visszarendeli a kiment lénylaborokat, de ők se tuggyák miért, ilyen még sose volt...
  • mekeggx
    Bizony!! ez a beszámítósdi valószinűleg EA akció és nem az egyes boltok akciója;)
  • vorrel
    Figyu, mindenhol így van, bárhol veszed,és számla alapján cserélik majd vissza,60Ft meg azért nem a világ :)
  • Rip
    Nemcsak naluk van ez akcio, hanem mashol is (pl. 576-en naluk vettem, vagy a hivatalos EA store-netes vasarlas)
  • gibson9
    Hát jah.. :S Ha felmennék érte akkor is kb itt tartanék. Szolnokról 1500 az oda-vissza jegy. Kocsival meg mégdrágább lenne :(
  • Carlos
    Ezért szar nem pestinek, vagy környékbelinek lenni.
    Én elslattyogtam, megvettem, jónekem...
  • gibson9
    SPOREoltál XDDD
    Amúgy én úgy tudom, vagyis olvastam, hogy csak a pcdome-nál van ez a lehetőség, hogy beszámolják az árát.

A Lénylabor a Spore játék része, a teljes játék is tartalmazni fogja ezt. Ha megrendeled tőlünk a Lénylabort és szeptemberben tőlünk veszed meg a teljes játékot, a Lénylabor árát jóváírjuk számodra, ha azt visszajuttatod hozzánk. (Ez a lehetőség a Spore megjelenése után 15 napon belül érvényes.) by pcdome.hu

De a pcdome-nál 990 a házhozszállítás futárral, postával meg 1500 szóval ha a visszaküldés is annyi, akkor még rosszabbul is járunk ha most vesszük meg tőlük. Megrendelem tőlük 1490 Ft-ért + 1500 postaköltség, szóval 2990 ftnál járok, aztán visszaküldöm 1500ért, hogy levonják a teljes játékból az 1490 ft-ot
  • kispancs
    Ha 1milliószor megveszed akkor 70milliót spóroltál :D
  • nagybek
    kivesz 100 játékot ? az adhatna egyet 500- ért! :D de amugy meg tisszta vicc, mert gondolom az utiköltséget neked kell kifizetned! .. :D inkább bemegyek a boltba ! és megveszem ocsóban mintha az utikültségre plusz 500 dezsőt kikéne perkálnom ! .
  • mokuspof
    Az a 70 forint nagyon is sok. Ha már 100 játékot veszel akkor 7000 forintot nyertél rajta:P:P :D:D
  • nagybek
    az inflácio emelkedik, addig h a hetven forint többet érjen ? me akkor érdemes befektetni !
  • Venom
    hát kb egy hónapja van meg. De ez inkább kreativitás kérdése és nem időé :) meghát azért itt ott lesek el pár ötletet más lényekből :D
    nagybek: igen ezt teljes lénylaborral csináltam.
  • Rip
    Tenkjú! (mobillal netezni suxx :) )
  • EnZsolt
    70 Ft-ért veszek 7 zsömlét a Tatár Pékségben :)
  • penbutter
    na nem mintha ezen a 70 forinton múlna, hogy megveszem -e vagy sem... :D
  • Pluskast
    Plussz egy üveg sört is kapsz:))
  • vorrel
    az nagyon jó kis sörícium :)
    Egyébként valószínű a számlán szereplő összegért fogják beszámítani a játékot neked a boltban.
  • Pluskast
    70 forintért sört? Na az olyan is :))
  • mokuspof
    A beszámítás gondolom számla alapján fog történni, nem ugy hogy beviszed a játékot. igy akár lopott játékot is bevihetnél:D
  • nagybek
    Ja a megtakarított pénzből, veszek egy Lovag sört a lidlbe ! D:
  • kispancs
    Hát ez jó kérdés, ezesetben mégjobban megéri :D
  • nagybek
    Télleg a bookline on csak 1430 az ára a demonak, és akkor 1500 számítanak be a teljes játékba?
  • kispancs
    Amúgy most olvastam, ha megveszed a Demot 1500-ért, és ha szeptemberbe megveszed a teljes verziót, akkor az autómatiukusan lejön az árból ergo a teljes demo szinte ingyen van :)
  • penbutter
    Hát ha ilyenek fúrnák a négyes metrót, lehet hamarabb elkészülne...
    Szerintem is csak tojásból kelnek majd ki a lények, de ez csak tipp...
  • mokuspof
    Na ez is egy olyan kérdés amit majd szeptemberben biztosan megtudunk:D
  • kispancs
    Szerintem a tojás lesz a szaporodás egyetlen módja. Nem elég az? :) (70 forintból nem veszek rágót, viszont egykét zsömle kijön belőle:P)
  • Kicsikiraly
    szerintem az utód ikon azért van tojással mert úgy érthetőbb mintha egy magzat képe lenne ott :D bár amúgy érdekes kérdés, de szerintem itt, mint a simsből is, a gyerek születése kimarad, lényegtelen.
  • Timbo
  • nagybek
    valaki tud segíteni! A teljes játékba csak tojlival lehet szaporodni , vagy lesz eleven szülés is ?
  • mokuspof
    Igy vehetsz még 1 rágót is a játék mellé:D
  • kispancs
    Ez a 4esmetro-fúró szörny tényleg jó lett :) mokuspof: ha 80 forintal olcsóbb lenne még gondolkoznék rajta de ez a 70 forint nem olyan nagy tétel :)
  • mokuspof
    Gibson: amugy most a bookline-ban már 1500-at sem kell érte fizetned. most csak 1430 :P
  • nagybek
    Gondolom ezeket a metró alagut fúró szerkentyűket, a teljes lénylaborral szerkesztetted!?! Nagyon állat lett!