8545
Spore
  • KisCS94
    :D az ész az ész az ész... XD
  • Venom
    Igen érti a cseh nyelvet. Bár mondjuk a cseh jobban megérti a szlovákot mint fordítva. Deha tud magyarul meg tök mert magyar nyelv is lessz benne :D
  • johngoku
    Ahogy látom Anonnim tud magyarul, akkor nem tökmindegy? :) Gondolom nem véletlenül magyar fórumon érdeklődött szlovák helyett. Aki tud szlovákul, az meg érti csehül is nagyjából nem?
  • makpadi
    Ezzel a kommentel teljesen egyet értek,főleg hogy Wright is megmondta hogy az egyszerűségen lesz a hangsúly... Gondolom ez a játék minden részére kiterjed :)
  • Carlos
    Gyanítom, hogy marha nehéz lesz még angolul is. Aki volt angolórán a suliban az vágni fogja. Ez nem rpg, hogy minden szófordulatra figyelni kell. Ez elsősorban a fiatalabb korosztálynak is készül, tehát nem lesz bonyolult.
    Aki meg nem vágja mi az a Hand, Leg, Eye meg akármi, az szótárazzon, ha ehhez is lusta, akkor kapcsolja ki a gépét és olvasson inkább.
  • vizilou
    angolul kéne megtanulni és akkor a Spore sem okoz majd problémát:DD
  • csaszi21
    Nyilván a SPORE nyitóoldalon választható nyelveken fog megjelenni:D
  • Carlos
    Még pár ilyen és ban lesz innen!
  • Venom
    Azt énírtam :) és igen csehül jelenik csak meg.
    Megha Anonnim Szlovákiában él mint én akkor tudhatná hogy szlovákul csak szlovák játék jelenik meg(ez persze logikus). Amcsi és stb csak Csehül.
  • johngoku
    elég volt lejjebb görgetnem, azt írják h csehül fog megjelenni. azt meg csak érted, ha már a szlovákot igen... pfff. amúgy qvajó a játék!
  • Venom
    Már vagy 20x le lett írva hogy NEM!!!!!!!!
  • Anonnim
    Nem tudja -e valaki hogy megjelenik-e szlovákul!
  • KisCS94
    Így van de akkor nem fogsz unatkozni:)
  • Kicsikiraly
    és általam kreált lényekkel is benépesíthetem a bolygót? :)
  • Aragorn83
    Srácok nálam valami gond van. Már egy lényemet se engedi feltölteni az SP-ra! :(

Eddig a Maxistől kapott újságírói példányt használtam, de még júni 18-án vettem is egy példányt belőle. Ma felraktam a vásárolt játékot, de azzal is ugyanaz a gond. Tegnap még írt ki hibát, hogy nem töltötte fel a lényem, de ma már azt se.

Tanácstalan vagyok...
  • Venom
    Perszehogy onnan de lessz buddy list és akkor az ő cuccait aki a listán van előnyben részesítti vagy csak tőlük fog cuccokat letölteni.
  • Kicsikiraly
    na akkor megnyugodtam :D

és a többi lény a bolygón? azt tényleg a spóropédiából fogja találomra szedni a játék?
  • Solten
    Baz+, mire generálok lényeket, meg növényeket, meg bolygót és univerzumot, fél évszázad eltelik, a t*kömnek lesz kedve játszani...
  • KisCS94
    Én is úgy tom h lesz benne növénykreátor. Sőt a bolygót és az univerzumot is el tudod készíteni:)
  • Aragorn83
    Ja! Így már oké! :)
  • Carlos
    tudom.
  • Venom
    Ja de aztis mondták hogy vannak kategóriák pl Vehicle cratoron belül van land, air stb. szal ezekkel együtt 18
  • Carlos
    Nem emléxem már melyikben láttam, de többször elhangzott már.
  • Kicsikiraly
    több videóban, többnyire az E3-as interjúkon, gameplay videókban.
  • Aragorn83
    Ezt hol írták vagy mondták, mert lemaradtam erről az infóról.
  • Carlos
    18 editor lesz a végleges játékban!
  • Kicsikiraly
    húú azokkal miket lehet majd alkotni :D
  • Rip
    Wow, érdekes! :D
  • Venom
    igen lessz növénykészíttő :)
  • Fantos
    a videóban valahogy szebbnek nézz ki a creator de ez csak az én véleményem
  • Kicsikiraly
    Itt van egy videó, ami a spore bejelentése előtt készülhetett, még szinte csak az ötlet van meg, de! láttam a creator résznél olyat is hogy flora creator. Ez nagyon beindította a fantáziámat: tényleg lesz növény készítő is a játékban? :O
  • RedRiot
    Ő itt az én kis bébim:

DoubleTroubeBubble
  • Venom
    Szlovákul nemfog megjelenni csak Csehül
  • KisCS94
    találtam egy tök jó honlkaot:D a http://spore2008.extra.hu/ lévő muki azt monta h lesz! tök jó oldal:D nagoyn kir játék lesz már alig várom
  • Carlos
    Kérdezd meg a Spore vagy EA supportot.
  • Fantos
    már volt rá válassz
  • Anonnim
    Szeretném tudni hoy megjelenik-e szlovákul is?
  • Carlos
    Süti!
  • JaSoN HuNTeR #3504
    nagyon várom h kijöjjön a játék mert nagyon hangulatosnak tünik.Sok órát töltök majd el vele:)
  • Solten