8545
Spore
  • Lobsterman
    Ja, és szavazzatok a vérlidércemre itt. Júli 30as adag, második sor 3. kép :D
  • Firerock
    digitális az az hogy letöltheted legálisan tőlük
    a doboz meg az hogy kézhez kasz egy Cd-t,DVD-t
  • Since
    A hivatalos oldalról is meglehet venni digitálisan, és ott olcsóbb olyan 8000 HUF-ra jön ki. Mi a különbség a digitális és a dobozos között? A digitálist lehet majd játszani magyarul?
  • Since
    Ez pontosan mit jelent?
  • Lobsterman
    Én a játék megjelenéséig úgy döntöttem hidegre teszem a CC-t. Elfogytak az ötleteim. :)
    Vicces egyébként hogy a legkevésbé eredeti lényemre jön a legtöbb comment :D (Az egyik újabb videóban látott robot alapján én is csináltam egyet tesztként hogy megy e)
  • Lobsterman
    Nincs multiplayer. Ahogy Will mondta valahol ez Massively Singleplayer játék lesz
  • Since
    Nemtudjátok hogy a játék tartalmazni fog e multiplayert? És ha igen akkor az hogyan fog működni?
  • Aragorn83
    Valamit heggesztettek a Sporepedian tegnap, mert azóta fel tudom ismét tölteni a lényeimet.

Végre! Több, mint 1 hónap szenvedés után! :)
  • KisCS94
    http://www.youtube.com/watch?v=F0_U9Tx17RA&feature=related speciel ezt a vidit én még nem láttam és sztem nagyon jó:)
  • sasvader
    Ha valaki tud valami új hirt vagy új videot az kérem kőzőlje vagy linkelje be!!Előre is köszi
  • Kicsikiraly
    nem csak 34? :D (eus megjelenés korábban lesz 2 nappal vagy vmi ilyesmi :D)
  • sasvader
    36 nap választ el minket a galaxis meghoditásáig!
  • Carlos
    regelj kommersz userként egy új accot!
  • Aragorn83
    A pár napja beírt problémámra nincs valakinek ötlete? Így elveszik számomra a program egyik fő vonzereje! :(

"Srácok nálam valami gond van. Már egy lényemet se engedi feltölteni az SP-ra! :(

Eddig a Maxistől kapott újságírói példányt használtam, de még júni 18-án vettem is egy példányt belőle. Ma felraktam a vásárolt játékot, de azzal is ugyanaz a gond. Tegnap még írt ki hibát, hogy nem töltötte fel a lényem, de ma már azt se."
  • Aragorn83
    Én úgy vagyok vele, hogy már csak 35 nap van és ez sokkal jobb, mintha még fél évet kellenne várni.

Én előtte való nap enyhe izgalomban és örülni fogok, hogy már csak 1-et kell aludni és játszhatok! :)
  • Rip
    Szerintem minél közelebb kerülünk hozzá, annál inkább fogjuk soknak érezni a hátralévő időt.

Előtte levő nap milyen idegállapotban lesznek itt a fórumon az emberek? :D

• Aragorn83
    Hogy minél tökéletesebb játékélményben legyen részed minél kevesebb bug-al körítve! Legalábbis szerintem! :)

Ugyan mi ez a 30 akárhány nap már! Féllábon is... :D
  • Kicsikiraly
    Jézus :O ez a space phase nagyon jó lesz :O érted elérsz a játék végére, és csak akkor kapsz igazán egy történetet az egészhez :D hihetetlen jó :D ilyen öt az egyben játék. DE MIÉRT KELL ENNYIT VÁRNI RÁ ÁÁÁ :D
  • Rip
    Ja, én is csak pislogtam! :)
    El leszünk vele egy darabig szerintem :D
  • Aragorn83
    A vége az űrfázis videónak nagyon durva. Amikor kiderül, hogy az a rész amiről szó volt csak a teljes Galaxyis kb 0,5%-a :)
  • Rip
    Még Gamereactor-os E3 videók, lehet folytatni a nyálcsorgatást :)

Civ Phase

Space Phase
  • Aragorn83
    Köszönöm! Majd ha pénzem lesz, be is fektetek rá! :D
  • Carlos
    vii
    viii
    ix

TÉK!
  • Aragorn83
    Szerintem egy SPORE OST-tól még messze vagyunk. Itthon nem is nagyon szokott megjelenni ilyesmi...

Nekem pl a Final Fantasy VII, VIII, IX OST-jai kellenének...
  • Carlos
    Ehe...
    akkor férreértettelek:

"Fú már tökre várom" "Honnan lehet letölteni" Nem szerencsés egymás utáni hozzászólások...
  • KisCS94
    Én a zenére gondoltamXD a játékot még jó h megveszem ellnézést megrendelem XD
  • sasvader
    Már naon várom énis:D
    SPORE SZMÁJLIK:
  • Aragorn83
    Én megveszem az 576-tól. Nekem ebből a csodából egy fizikai példány kell! :D
  • Carlos
    De! Innen.
    Énis innen fogom majd: klatty
  • KisCS94
    Nem tudjátok h hol lehet letölteni?:D
  • Carlos
    90% biztosra mondom, hogy saját, spore soundtrack.
  • Rip
    Még egy jó hosszú augusztus, és itt is van :)
  • Rip
    Haha, engem is. Mennyire jól összerakták már.
    Az elején a zene nagyon tetszik (az űr-résznél), nem ismeri valaki, mi lehet?
  • KisCS94
    Fúúú már tökre várom:D
  • Carlos
    engem is!!!
  • Kicsikiraly
    az végétől mindíg kiráz a hideg :) (mármint a jó értelemben)
  • offkorz
    k
  • Lobsterman
    és a csigolyát ly-al írják :D
  • Lobsterman
    Faqban valószínűleg megtalálod a kérdésedre a választ
  • offkorz
    hogyan kell a csigojákat vastagítani meg iylesmiket?