8545
Spore
-
#3582 Hol olvastad? -
#3581 Tudom, hogy volt már, de ezt majd' minden nap megnézem!
Kész vagyok ettől a trailer-től:
E3 2008 -
#3580 az jó lenne :) mondjuk most.
:D -
#3579 :D LOL most olvastam h a megjelenési dátumot lehet h előrébb hozzák! tök jó lenne ha elöbb kiadnák:D -
#3578 Uram, igen Uram!
Kérek engedélyt meghunyászkodni!
-
#3577 Ezt hagyd abba jó:D ilyenek inkább ne írj:D -
#3576 Nem Spore-tolok, de Spore-t autóval jötten, úgyhogy nem kell Spore-olnom a Spore-al.
Deszar volt. abbahagytam...
Edit: A meccsen a bíró-Spore-társ sárgát adott... -
#3575 Jajj meghvan mi volt a gond:D megcsináltuk behozza
ti letölöttétek ezeket az új kiegeket? ezt a BIOME-t meg a másikat? -
#3574 Ezen én is szakadtam:D -
#3573 "Mi nem SPORElunk a hírekel" omgwtflol
ez jó -
#3572 Tetszik az oldal:) nagoyn pofás de még mindig nem hozza be az előzőt nem tom miért:S majd most megnézi egyik haverom aztán kiderül:D -
Aragorn83 #3571 Nálam bejön ez az oldal gond nélkül. De ha már ott megnéztél mindent nézz áthozzánk! -
#3570 Hali egy kérdés:D kindek jön be ez az oldal mert nekem nem engedi megnyitni a gép:( http://spore2008.extra.hu/ nem tom miért:( -
#3569 és melyik állat evolucióját? krokodil? -
#3568 Hát énmeg reméllem hogy EA Sotreról már tölthetem is le éjféltől :D
Mivel lassú a netem pont akkora jönne le mire hazajövök melóból XD -
#3567 szerintem úgy érti, hogy a földi evolúciót végigjátszani :) (gondolom pl először dínók, ősállatok, stb stb.) ha erre gondolt, ez tényleg nem lenne rossz :D -
#3566 Milyen valós lények ?
Miről beszélsz ? -
#3565 Azért nemhiszem hogy egyedül lennék, aki szivesen letarolná a Földet néhány ugrabugra egyszemű cafattal :D -
zsirol #3564 Hát ha valós élőlények lennének akkor elveszítené a varázsát a spore. Az a jó benne hogy tényleg csak kitalált lényekkel kitalált világokban játszhatsz:D -
#3563 Az mekkora rész volt!!! Közben lett egy marha nagy ötletem: Be kéne tenni a játékba a Föld bolygót, valós élőlényekkel az ősemberek korából (mert akkor városokat se kéne csinálni), pl egy ilyen kiegészítőt simán el tudnék hozzá képzelni... Vagy összekötni a Spore-t és a SimCity-t... -
#3562 Sajnálom szegénykét -
mámászítá #3561 ez a south park-ba is benne volt mikor a Cartman ott aludt a játékbolt előtt, mert annyira várta a Nintendo Wii-t -
#3560 Hallottam már olyat, hogy valami srác a ps3 vagy nintendo wii, vagy mittomén melyik megjelenése előtti nap már megágyazott magának az üzlet előtt, elsők közt volt ott, csak elaludt, és mire felébredt, már elfogyott az üzletből az összes:D -
mámászítá #3559 talán lesz akkora hatása, mint a Harry Potternek, amikor éjjel 1-től lehetet megvásárolni és egész éjjel nyitva volt miatta a Libri ! -
vizilou #3558 olyan szerintem is csak Amerikában meg Japánban van, hogy éjjel is tömegek álljanak sorba egy egy játékért. Itt a Spore esetében ettől már nem hiszem, hogy tartani kéne majd:) -
#3557 Én úgysem tudom az milyen érzés, de inkább megmaradok a valós életnél :D Nekem bőven elég már, ha 1-2 óráig elszórakoztat. Rég volt már, amikor hajnalig nyomtam valami játékot :) -
#3556 Az a WoW volt. Szerintem itt azért erről nem lesz szó! -
zsirol #3555 Volt már rá példa nagy játékok megjelenésénél hogy éjszaka is nyitva voltak a boltok:D Lehet most is igy lesz:) -
#3554 Honnan veszed, hogy ez a megjelenésig számol vissza? Lehet a világvégéig:S -
#3553 De hogy van ez a fenti visszaszámlálás? Ha jól sejtem ez éjfélkor fog lejárni. Tehát éjcaka nyitva lesznek a boltok a spore miatt? -
#3552 nem azt mondom h nem játszanék vele, de így nem lehet egész napokat tolni mint nyáron :D -
#3551 ez már azért :D egy kicsit túlzás :D -
olcsy11 #3550 Sztem én a megjelenése napján el se megyek suliba.. úgyis péntek lesz.. délelött elmegyyek megvenni, és akkor délutántól vasárnap estig nyomhatom -
#3549 Azt ne akarjátok már bemesélni itt mindenkinek, hogy nem fogtok a Spore-ral játszani, mert kezdődik a suli. :) Nekem is van hétközben dolgom (munka), hétvégén (suli és család), de azért csak-csak rá fogok szánni egy-két órát :D -
#3548 Na ne mondd, hogy téged a suli eleje visszatart attól, hogy spore-ozz kicsit:) Ráérsz majd tanulni a félév végén:D -
#3547 na igen :S minden játék release-jét betervezik E3-ra, nyár van, mindenki tolná, de mindíg elcsúszik a bemutatás szeptemberre, ilyenkor a célközönségnek már iskola van, E3-ra pedig jó ha egy demo kész van :S -
#3546 htá... lehetne elöbb is:D két ok az egyik hát akkor már lesz suli:'( a másik mert nagoyn jó lenne:) -
#3545 Még jobb! :D -
#3544 36 nap. európai megjelenést nézd ne ezt :) -
#3543 Két nagyon jó videó az E3-ról, hátha valaki még nem látta őket!
(Mind a kettő a Gamereactor.dk oldalán van)
Az egyik a Creature Phase, a másik a Tribal Phase:
Creature Phase
Tribal Phase
Ajj, még 39 nap!!
De mennyivel jobb ez, mint mikor még 70 nap volt! :)