8545
Spore
-
#3663 Biztos hogy igen, de ez nem feltétlenül baj. Sims-et is emiatt szidják sokan, de nem kötelező megvenni őket. Jobbakat kinézed magadnak, a trágya "3 új tárgy és kész" kiegészítőket meg nem kell megvenni -
#3662 Téll szerintetek itt is olyan gyorsan fognak jönni a kiegészítők mint a Simsekhez? remélem nem...:S -
Me Ga #3661 A jövőnk zálogai... dögöljek meg, ha kiváltom...
Forrás: nem tudom melyik humorista -
#3660 Az új generáció! -
#3659 Jaja...énis gondolkoztam egy hasonló post-on. -
#3658 Hű kik szabadultak ide be :D -
#3657 Ez az új JÁTÉK! -
#3656 -
#3654 Hagyd el a topicot! MOST! -
#3653 Mutass lényt! most! -
#3652 Jajj tényleg :P -
#3651 Nincsen Spore demó. Szerintem a lénylaborral játszik. -
#3650 Persze, de a lénylabor is csak másfél luppó. Nagyon baráti. De én a lényeiteket szeretném látni. Ez sokkal jobb mint egy diablo vagy egy wow.
Egyszerűen végtelenek a határok. Pozitívan csalódtam benne. +1 -
#3649 neked már megvan a teljes spore demó vagy wtf? :O -
#3648 -
#3647 Na ne szivass!;) Amúgy tök jó ez az demó, nem hittem hogy ilyen jó lesz.
Mennyi idős a lényed és milyen? -
Me Ga #3646 He-he, ott a pont... -
#3645 setup.exe
Enter -
#3644 Sikerült megvenni a Lénylabort. Már érzem, hogy ebből függőség lesz.
Tudnátok segíteni az indulásban? -
#3643 Nem hinném hogy használná. A videók alapján legalábbis nem úgy néz ki. -
#3642 Ennél a játéknál ez a kérdés szerintem abszolúl lényegtelen.
Egyébként nem tudom. Google biztos tudja. -
Since #3641 Játék kihasználja majd a directx 10et? -
#3640 Ebben voltak a linkek. Ez alapján meg már ott volt a másik két video is az oldalsó oszlopban. -
#3639 Hol találtál videot? Youtube-n néztem de nem találtam csak 2-3 E3-as vidit. -
#3638 Egy érdekes kis kiegészítés a Firefoxhoz: részletesebb info a lényekről a Sporepediában!
SporeScope
Először a Greasemonkey Plugin-t kell telepíteni, majd a Sporescope Script-et. (Egy-egy kattintás mind a kettő). -
#3637 :) Ahogy mondod! -
#3636 jól fel kell azokat tölteni :D nehogy lemaradjon egy kar vagy egy láb ^^ -
#3635 Na, approve-old a kommenteket, akkor meg fognak jelenni.
A lényeket meg töltsd jól fel, hadd nézzem meg őket :) -
#3634 Még nem, pedig vannak új jószágok is, de még nem töltöttem fel őket. :) -
#3633 Approve-oltad őket? (Szép magyarosan :) )
(Manage Comments résznél) -
#3632 Ha be vagy jelentkezve akkor nem írja ki őket a profil adatlapon. -
#3631 Az miért lehet, hogy a profil oldalamon (sporeopedia)nem látom a kommenteket? tudja valaki? -
Aragorn83 #3630 Ha van olyan lényetek, amelyet valamely hiba folytán nem tudtatok feltölteni az Sporepedia-ra, de szeretnétek megmutatni a többieknek akkor küldjétek be nekünk! :)
Kivülállók -
Aragorn83 #3629 A My Spore Moziban van. Most raktam ki "A teremtésről" néven. -
#3628 nem tudtok valami új hírt/videót valamit? -
sasvader #3627 nah óra szerint 34 nap van vissza az eu-s megjelenés szerint meg 32 nap van vissza:D -
#3626 Majd kiderül amikor meglesz:D már úgy várom:D -
#3625 Na megjöttem nyaralásból. Nézem ezt az E3-as demó videót. Nagyon durva. Még csak a lény résznél vagyok, de már most imádom a repülést. Gondolom ahányadik szintű, annyit tud csapni a szárnyával. Tényleg van értelme rárakni a lényre. :-) -
#3624 biztosan.. -
Since #3623 Azt tudom hogy mi a különbség a digitális és a dobozos között, csak azt nem tudom hogy a digitális változattal lehet e majd magyarul játszani vele. Úgy tudom a dobozossal lehet.