8545
Spore
-
#3703 Köszi igen már közben én is megtaláltam:) Na ja akkor szerintem marad a cd galaxis. -
#3702 FAQ! -
#3701 OKé megoldottam, a háttér állítást ! :D Másik kérdés ! A teljes játékot, lehet multiplayerbe tolni neten ?? -
#3700 AVAILABLE AS DIRECT DOWNLOAD
Status: Pre-Release 05/09/2008;
54.99 € incl. VAT
(kábé 12,966.57 HUF, tehát egy kicsivel se olcsóbb, ha online veszed. Ez mondjuk igaz az összes új EA termékre) -
#3699 Teljes lénylabor van meg neked vagy csak a demó?
Demóban nem lehet. -
#3698 Nem tudja valaki, hogy ha közvetlenűl az EA oldalról rendelem meg és elektrónikus úton akarom letölteni akkor az kb hány dollár vegy euro? Valaki előrendelt már ilyen formában? -
#3697 Valaki tud nekem segíteni!? hogyan lehet a lénylaborba állítani a hátteret?? -
#3696 Biztos hogy csak angolul lesz és mivel magyarul is megjelenik ezért a magyarítás (homemade) esélye igen kicsi. -
mahalo #3695 Ahha köszi szépen !!...
Még meggondlom, mekkora poszter van benne ?
Mert ha jo nagy akkor megveszem. De biztos csak angolul jelenik meg ? -
#3694 Fontos lehet még, hogy a Galactic Edition CSAK és kizárólag angolul fog kommunikálni az emberrel (játék is kézikönyv is), ellenben a sima magyarul. Sokaknak ez számít. Én maradok a Galactic Edition-nél! -
zinnat #3693 Üdv! A különbségek : Van benne poszter , Human Toolkit video , Kézi könyv, plusz a játék dvd-je ! . Ha neked ezek a cuccok megér 2,000 Ft-ot akkor hajrá ! D: de Én nagyon örülök a sima sporenak is már nagyon várom ! :D -
#3692 A Galactic Edition a SPORE című játék korlátozott példányszámú, gyűjtői kiadása, amely azonban teljesen angol nyelven jelenik csak meg
* Dombornyomású kartoncsomagolás
* 100 oldalas, színes angol kézikönyv (a normál kiadásban fekete-fehér, kb 60 oldalas, de magyar kézikönyv lesz)
* 120 oldalas keményfedeles könyv a játék grafikáival
* Hogyan készült a SPORE című DVD film, kb 20 perc terjedelemben
* Nat Geo "Human Toolkit" videó is, kb 22 perc terjedelemben
* Poszter (hajtogatva) -
mahalo #3691 Sziasztok , mi a különbség a
Spore Galactic Edition és a sima sopre game között? megéri a plusz 2,000 Ft-ot ?? -
#3690 Megemlíteném, hogy egy játék fejlesztése nem áll le a Gold leadásánál. -
#3689 ügyes... -
olcsy11 #3688 Láttam a tesztelésről folyt itt a beszélgetés... de megemlítem h a játék már "aranylemezen" van, és sokszorosítják.. :D -
#3687 /facepalm....
meg ez mehetne elég sok kommentre, pl kalaposkanéira.... -
#3686 Biztos akad majd valaki aki babusgatja FAQ-ot. Ha nem akkor meg ki kell írni: "gyakori kérdéseiddel keresd az SG-fórumot, valaki válaszol. vagy nem" -
#3685 Rosszabb mint karácsony előtt:D -
#3684 3600 hozzászólás óta megy itt a diskurzus a Spore-ról.
Gondolod, hogy ezalatt senki nem nézte meg a hovatalos oldalt? -
#3683 Kuporgatod a pénzed a markodban és nézed a countert, dőlöngélsz előre hátra azt skandálva: Spore-t akarok, Spore-t akarok.
Mint én! -
#3682 Már nincs egy hónap és kiadják már alig várom már most lázban égek mi lesz az utolsó napomfúúú:DXD -
#3681 - Közérdekű -
Örömmel venném, ha valaki besegítene majd a FAQ irogatásába, mert a játék megjelenésekor sajna fix, hogy nem tudom tutujgatni az oldalt (kb. 1 hónap esne ki, de lehet több is, kevesebb is). Ha valaki vállalkozna rá, hogy felviszi az akkor gyakran felvetődő kérdéseket, az kérem küldjön nekem egy privát üzit, aztán megbeszéljük a részleteket.
Előre is köszi, a topik nevében ;). -
makpadi #3680 töltsétek már le szegény gyereknek hadd örüljön :D -
#3679 Áh, legjobb tesztalany akkoris az a pármillió ember lesz aki játszanak majd vele, aztán jön majd valami félbolond/félzseni gamer aki "talál" sokmindent a játékba, aztán jönnek a patchek. Nem lehet egy játékot sose tesztelni ahhoz elégszer hogy aztán az "élteben" is helyt álljon -
#3678 Wow. Nem mondod hogy ilyen is van... -
htmano88 #3677 A Lénylabor demoja, és még sok más érdekesség a játékkal kapcsolatban itt:
http://eu.spore.com/home.cfm -
#3676 figyeljetek én se hasonlítom össze én csak arra gondoltam h tuti h sok kiegészítő lesz aminem biztos h szerencsés de ez pénztárcától függ:D a másik dolog (nem hasonlítom össze a kettőt nem félreérteni) a simset tuti h le fogja verni eladásban az 100% mert több platformra is adják ki meg ez egy ÚJ dolog:) nekem ez a véleményem -
#3675 Nem is fogja. De szerintem a 2 játék összehasonlítása eléggé szerencsétlen dolog. Teljesen más stílusú a 2 game. -
makpadi #3674 Tuti, hogy nem fogja leverni a Sims-et ugyanis témájában sokkal kisebb körhöz szól, legalábbis szerintem. -
#3673 Simán nem. Ha megnézed a játék közbeni videókat azt lehet látni, hogy a civilizációs fázistól kezdve inkább egy age of empires stílusú rts game lesz. -
#3672 Tuti. Pl vízalatti világ. Anno majd 2 éve az első hivatalos prezentációkon még benne volt a fejlődési fázisban az, hogy a lényed a vízben úszkált és onnan jött ki a száraz földre nem egyből egysejtűként. Youtube-n van is egy 15 perces prezentáció ahol Will Wright mutogatja. Aztán ez valamilyen okból kikerűlt a most szeptemberben megjelenő játékból. Aztán ezt meg is kérdezték tölle intervjúban és azt válaszolta, hogy túl komplex lett volna a dolog de egy kieg formájában ki fogják adni. Szvsz én biztos vagyok benne, hogy az első kieg ez lesz. Majd szaladgálhatunk az űrben egy bálna civilizációval. -
#3671 Azért írtam h finomhangolnak. Bétatesztre gondoltam, csak a bétát kifelejtettem :) Jobb esetben még évekig mennek a "tesztek"
-
#3670 Hmmm...
Jobb ha tudod, hogy a tesztek a kiadás pillanatában is zajlanak.
Ezekből lesznek a patch-ek és a finomhangolások. -
#3669 Egyébként szerintem már lezárultak a tesztek. Mégiscsak 1 hónap van már vissza. Szerintem már csak finomítgatnak itt-ott max. -
#3668 óbazze...
hátte aztán kúrva okos vagy.
tesztelik a játékot a teszterek? Mik vannak!!! Nemá? Télleg?
Már több mint 2 éve tesztelik... -
#3667 Az sem :D -
#3666 Már zártkörűen tesztelik a játékot a teszterek, és úgy "hallottam" nem lehet majd megunni. A sims meg egy 0 hozzá képest. Nem is hasonlít rá max a lényeditor. -
#3665 Hát, Maxis. Valószínűleg a cég nem fogja megváltoztatni az aranytojásos stratégiáját, szóval ebben az összehasonlításban a Sims-Spore párhuzam teljesen valid. -
#3664 Jaj már megint jön ez a Sims hasonlítgatás. Ez nem sims, ez SPORE!! Sporeoljunk a simses hasonlatokkal... (jó mondjuk valószínüleg lesznek ehhez is kiegek )