8545
Spore
  • Pluskast
    Köszi igen már közben én is megtaláltam:) Na ja akkor szerintem marad a cd galaxis.
  • Carlos
    FAQ!
  • katakpult
    OKé megoldottam, a háttér állítást ! :D Másik kérdés ! A teljes játékot, lehet multiplayerbe tolni neten ??
  • Carlos
    AVAILABLE AS DIRECT DOWNLOAD
    Status: Pre-Release 05/09/2008;
    54.99 € incl. VAT

(kábé 12,966.57 HUF, tehát egy kicsivel se olcsóbb, ha online veszed. Ez mondjuk igaz az összes új EA termékre)
  • Carlos
    Teljes lénylabor van meg neked vagy csak a demó?
    Demóban nem lehet.
  • Pluskast
    Nem tudja valaki, hogy ha közvetlenűl az EA oldalról rendelem meg és elektrónikus úton akarom letölteni akkor az kb hány dollár vegy euro? Valaki előrendelt már ilyen formában?
  • katakpult
    Valaki tud nekem segíteni!? hogyan lehet a lénylaborba állítani a hátteret??
  • Carlos
    Biztos hogy csak angolul lesz és mivel magyarul is megjelenik ezért a magyarítás (homemade) esélye igen kicsi.
  • mahalo
    Ahha köszi szépen !!...
    Még meggondlom, mekkora poszter van benne ?
    Mert ha jo nagy akkor megveszem. De biztos csak angolul jelenik meg ?
  • Carlos
    Fontos lehet még, hogy a Galactic Edition CSAK és kizárólag angolul fog kommunikálni az emberrel (játék is kézikönyv is), ellenben a sima magyarul. Sokaknak ez számít. Én maradok a Galactic Edition-nél!
  • zinnat
    Üdv! A különbségek : Van benne poszter , Human Toolkit video , Kézi könyv, plusz a játék dvd-je ! . Ha neked ezek a cuccok megér 2,000 Ft-ot akkor hajrá ! D: de Én nagyon örülök a sima sporenak is már nagyon várom ! :D
  • Carlos
    A Galactic Edition a SPORE című játék korlátozott példányszámú, gyűjtői kiadása, amely azonban teljesen angol nyelven jelenik csak meg

* Dombornyomású kartoncsomagolás
    * 100 oldalas, színes angol kézikönyv (a normál kiadásban fekete-fehér, kb 60 oldalas, de magyar kézikönyv lesz)
    * 120 oldalas keményfedeles könyv a játék grafikáival
    * Hogyan készült a SPORE című DVD film, kb 20 perc terjedelemben
    * Nat Geo "Human Toolkit" videó is, kb 22 perc terjedelemben
    * Poszter (hajtogatva)
  • mahalo
    Sziasztok , mi a különbség a
    Spore Galactic Edition és a sima sopre game között? megéri a plusz 2,000 Ft-ot ??
  • Carlos
    Megemlíteném, hogy egy játék fejlesztése nem áll le a Gold leadásánál.
  • Faterx
    ügyes...
  • olcsy11
    Láttam a tesztelésről folyt itt a beszélgetés... de megemlítem h a játék már "aranylemezen" van, és sokszorosítják.. :D
  • Kicsikiraly
    /facepalm....

meg ez mehetne elég sok kommentre, pl kalaposkanéira....
  • kispancs
    Biztos akad majd valaki aki babusgatja FAQ-ot. Ha nem akkor meg ki kell írni: "gyakori kérdéseiddel keresd az SG-fórumot, valaki válaszol. vagy nem"
  • kalaposkan
    Rosszabb mint karácsony előtt:D
  • Rip
    3600 hozzászólás óta megy itt a diskurzus a Spore-ról.
    Gondolod, hogy ezalatt senki nem nézte meg a hovatalos oldalt?
  • Carlos
    Kuporgatod a pénzed a markodban és nézed a countert, dőlöngélsz előre hátra azt skandálva: Spore-t akarok, Spore-t akarok.
    Mint én!
  • KisCS94
    Már nincs egy hónap és kiadják már alig várom már most lázban égek mi lesz az utolsó napomfúúú:DXD
  • ZsZso
    - Közérdekű -

Örömmel venném, ha valaki besegítene majd a FAQ irogatásába, mert a játék megjelenésekor sajna fix, hogy nem tudom tutujgatni az oldalt (kb. 1 hónap esne ki, de lehet több is, kevesebb is). Ha valaki vállalkozna rá, hogy felviszi az akkor gyakran felvetődő kérdéseket, az kérem küldjön nekem egy privát üzit, aztán megbeszéljük a részleteket.

Előre is köszi, a topik nevében ;).
  • makpadi
    töltsétek már le szegény gyereknek hadd örüljön :D
  • kispancs
    Áh, legjobb tesztalany akkoris az a pármillió ember lesz aki játszanak majd vele, aztán jön majd valami félbolond/félzseni gamer aki "talál" sokmindent a játékba, aztán jönnek a patchek. Nem lehet egy játékot sose tesztelni ahhoz elégszer hogy aztán az "élteben" is helyt álljon
  • Lobsterman
    Wow. Nem mondod hogy ilyen is van...
  • htmano88
    A Lénylabor demoja, és még sok más érdekesség a játékkal kapcsolatban itt:
    http://eu.spore.com/home.cfm
  • KisCS94
    figyeljetek én se hasonlítom össze én csak arra gondoltam h tuti h sok kiegészítő lesz aminem biztos h szerencsés de ez pénztárcától függ:D a másik dolog (nem hasonlítom össze a kettőt nem félreérteni) a simset tuti h le fogja verni eladásban az 100% mert több platformra is adják ki meg ez egy ÚJ dolog:) nekem ez a véleményem
  • Pluskast
    Nem is fogja. De szerintem a 2 játék összehasonlítása eléggé szerencsétlen dolog. Teljesen más stílusú a 2 game.
  • makpadi
    Tuti, hogy nem fogja leverni a Sims-et ugyanis témájában sokkal kisebb körhöz szól, legalábbis szerintem.
  • Pluskast
    Simán nem. Ha megnézed a játék közbeni videókat azt lehet látni, hogy a civilizációs fázistól kezdve inkább egy age of empires stílusú rts game lesz.
  • Pluskast
    Tuti. Pl vízalatti világ. Anno majd 2 éve az első hivatalos prezentációkon még benne volt a fejlődési fázisban az, hogy a lényed a vízben úszkált és onnan jött ki a száraz földre nem egyből egysejtűként. Youtube-n van is egy 15 perces prezentáció ahol Will Wright mutogatja. Aztán ez valamilyen okból kikerűlt a most szeptemberben megjelenő játékból. Aztán ezt meg is kérdezték tölle intervjúban és azt válaszolta, hogy túl komplex lett volna a dolog de egy kieg formájában ki fogják adni. Szvsz én biztos vagyok benne, hogy az első kieg ez lesz. Majd szaladgálhatunk az űrben egy bálna civilizációval.
  • Lobsterman
    Azért írtam h finomhangolnak. Bétatesztre gondoltam, csak a bétát kifelejtettem :) Jobb esetben még évekig mennek a "tesztek"
  • Carlos
    Hmmm...
    Jobb ha tudod, hogy a tesztek a kiadás pillanatában is zajlanak.
    Ezekből lesznek a patch-ek és a finomhangolások.
  • Lobsterman
    Egyébként szerintem már lezárultak a tesztek. Mégiscsak 1 hónap van már vissza. Szerintem már csak finomítgatnak itt-ott max.
  • Carlos
    óbazze...
    hátte aztán kúrva okos vagy.
    tesztelik a játékot a teszterek? Mik vannak!!! Nemá? Télleg?
    Már több mint 2 éve tesztelik...
  • Lobsterman
    Az sem :D
  • kalaposkan
    Már zártkörűen tesztelik a játékot a teszterek, és úgy "hallottam" nem lehet majd megunni. A sims meg egy 0 hozzá képest. Nem is hasonlít rá max a lényeditor.
  • Lobsterman
    Hát, Maxis. Valószínűleg a cég nem fogja megváltoztatni az aranytojásos stratégiáját, szóval ebben az összehasonlításban a Sims-Spore párhuzam teljesen valid.
  • kispancs
    Jaj már megint jön ez a Sims hasonlítgatás. Ez nem sims, ez SPORE!! Sporeoljunk a simses hasonlatokkal... (jó mondjuk valószínüleg lesznek ehhez is kiegek )