8545
Spore
  • KisCS94
    hát te téll nem gondolkozol torrentbe:D nagyon helyes kevés ilyen ember van:)
  • Carlos
    Sajna lövésem sincs.
    De tuti lesznek még ilyen még 10 láb, 5 száj, 8 szem, 13 fegyver kiegek is szépszámmal!
    És sajna mindet meg kell vennem...Anyagi csőd...No mind1.
  • KisCS94
    ezt jó tudni köszi az info-t:D és arról nincs valami hír h az mikor fog kikerülni?
  • Carlos
    A vizes rész lesz az első kieg.
  • KisCS94
    Viszont remélem h lesz olyan kieg h a vízben is lehet élni meg mondjuk a fákon! ilyen remélem h lesz:)
  • Carlos
    Nekem is!
  • Carlos
    IGAZ!
    Én azóta várom amióta bejelentették...
    Már 2x is majdnem a Dunának mentem amikor bejelentették, hogy csúszik...
  • ZsZso
    576ban vettem a lénylabort, és az az 1500 ft is számít nálam :S.
  • Hmuda
    A galaxisban van előrendelhető GE. Nekem legalábbis elméletileg még le van foglalva egy.
  • Fantos
    ugye tudod hogy most nagyon utálunk? :C
  • ZsZso
    Naja, de nem rendelem elő a játékot, ha lehet Galactic Editiont is előrendelni... márpedig Galactic Edition jelenleg nincs a weblapon :S.
  • KisCS94
    Dejó h nekem nincs ilyen gondom h honnan veszem meg:) nagybátyám pesten dolgozik és az 576-ból hozza majd nekem ajándéknak:DXD (mert megkértem rá:D)
  • Aragorn83
    Én is az 576-ban vettem de én nem bánom, mert tőlem 5 percre van az üzlet! :)
  • ZsZso
    Szabják meg az 576osok. Egy hete kérdeztem meg e-mailben, hogy elő lehet -e rendelni a játék Galactic Edition -ját, meg azt, hogyha futárral szállítják ki, van -e rá mód valahogy visszakaphassam az árát a lénylabornak. B*sznak válaszolni. Ilyenkor szomorkodom, hogy 576ban vettem a lénylabort ...
  • Aragorn83
    A hosszú hónapok óta tényleg magamat értettem. Én 2006 ősze óta várom vagyis lassan két éve! Az 22 igencsak hosszú hónap! :D
  • Hmuda
    De jó is annak aki csak hónapok óta várja...én már 2005 óta várom. :P
  • KisCS94
    :) így van ilyen betegnek lenni JÓÓÓÓHHH
  • Aragorn83
    Szerintem az például hazudik, aki nincs valamiért fanatikusan oda. Mert mindenkinek van valami gyengéje! :D

Nálunk ez fokozottan igaz, mert hosszú hónapok óta várjuk a SPORE megjelenését... :)
  • Palika1989
    hát nem tagadom, én CS:s voltam így anno mikor megjelent. :D
    Szal mint betegek vagyunk. :D
  • Aragorn83
    Szerintem neked is van olyan hobbid, amire mi mondhatnánk, hogy ez már beteges! :)
  • Palika1989
    srácok, ez már beteges
  • KisCS94
    kir pénteken úgy is csak egyedül leszek itthon b nőm megy el én meg majd kockulok:)
  • Rip
    Ha csütörtökön jött volna, péntekre úgyis szabit vettem volna ki :D
  • Kicsikiraly
    péntek? azjó :D hétvégén majd be lehet koczkulni :D
  • Aragorn83
    Dehogy baj! :) Örülök, ha minnél többen értesülnek az aktuális SPORE-os hírekről! :)
  • Aragorn83
    Ahogy eddig! :) De jó lesz az 4 hétnek is! :)
  • Rip
    Egy hír a www.myspore.hu oldalról:
    (remélem nem gond Aragorn, hogy beírom :) )

"Galaxya ma találkozott a közös EA kapcsolattartónkkal, aki tájékoztatta őt arról (és így közvetve minket is), hogy a SPORE megjelenési dátuma nem változott. Tehát hivatalosan is megerősítették, a szeptember 5-ei (péntek) dátumot!"
  • Rip
    Inkább 4 az a 3!
  • sasvader
    Már csak 3 hete kell kibirni valahogy!!DE hogyan!!!???
  • Carlos
    Lehet...
  • Lobsterman
    Annyira nem mélyedtem bele, de valahol biztos meg lehet oldani hogy dollár árban letöltöd netről. :)
  • katakpult
    TE tudod ha neked nem ér meg 7700- Ft-ot !!..
  • Carlos
    Október? Szerinted itt ki birja addig?
    Maradok a cd galaxisnál.
  • katakpult
    Barátnőm októberben jön haza USA bol, kell valakinek onnan spore, a szállítási költség, az nekem egy sör egy aranyászok hátha nyerek jegyet ! :D
  • kispancs
    Én mindenkinek igazat adok
  • Carlos
    EA Store

Edit!
    Igen. Neked is igazad van! Ha a nyelvválasztásnál Amerikát jelölsz be, akkor télleg 50 dollár. DE! Igy nem tudsz rendelni, mert csak Amerikába szállítanak. Szóval mindkettőnknek igaza van.
  • Lobsterman
    Spore hivatalos oldalán láttam asszem, hogy 50 dolcsi. Ha 160as árfolyammal nézzük az máris csak 8k forint
  • Carlos
    Én mindenből a colletcors-t a limited meg mittoménmiket veszem...
    Hülye mániám...

OFF:
    És itt jön nemsokára az új gyöngyszem:
    LEGO Collectors Guide
    3333 db készül belőle, számozott példány...
  • katakpult
    de sokkal jobb sztem az eredetivel ékeskedni mint holmi kis yout-sel amit letöltöttem max 640*480 as grafikával !
    SZtem
  • kispancs
    Áh szerintem ez a Galactic Edition csak akkor érdemes beruházás ha tényleg nagy fan vagy. "ígykészült a SPORE, 20 perces video" pl ez még aznap fenntlesz youtubeon, ha még nincs fennt