8545
Spore
  • Lobsterman
    7kiló? Hmm. Kicsit sok nem? :S
  • Hmuda
    Köszi. :)

Most végeztem a Csillagrombolóm átszabásával. Asszem az eredmény önmagáért beszél.

• Carlos
    Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

Spore kiegészítő: Galaktikus kalandok
    c. PC játék (magyar felirattal).

A játékhoz szükséges a Spore alapjáték.

Internetes kedvezményes ár: 6.290 Ft (bolti ár: 6.990 Ft)
  • Lobsterman
    Valóban :)
  • Carlos
    fajin lett!
  • Hmuda
    Na, itt a végleges változat. A pilótafülke maradt ugyanaz, csak a szárnyon igazítottam.

• Hmuda
    Köszi, de oda szerintem csak eredeti alkotások kerülnek. :)

Amúgy most épp igazítgatok a szárnyon, mert a felső része keskenyebb volt mint az alsó és így elég nyomin nézett ki. Alkalmat ad arra is, hogy az illesztéseknél betömködjem a réseket. :)
  • Carlos
    Azért egy Featured-t megérne szerintem.
  • Hmuda
    Kösz. :)
  • Carlos
    R++
  • Kicsikiraly
    masterpiece :D
  • Hmuda
    Mindegy mostmár. Ami elveszett azt már úgyse hozhatom vissza, és éppen elég cuccom maradt.

MÁS: végre rászántam magam és megcsináltam. A szárnyakkal baromi sokat tököltem, külön meg kellett csinálnom a vázat és abba beleillesztgetni fekete téglákat, mert nem volt más megfelelő alakú darab. Épp ezért egy-két helyen kicsit csálé, de játék közben nem fog feltűnni senkinek.

Két változat van, az egyik síma, a másik meg kapott két zöld lézert a fegyverre. A végére alig maradt a complexity-ből valami.

• Venom
    hát nemtudom nekem még a legelső Creature Creatoros cuccom is fent van.
  • Carlos
    Pfff...
  • Hmuda
    Kösz. Mint kiderült bevezettek valami új rendszert, hogy az egy hónapig inaktív cuccokat törlik a szerverről. Sajnos így a sok szemét mellett sok jó cucc is törlődik. Most nagyban harcolok az ingame keresővel, hogy berakjam a cuccaim egy sporecastba, mert az megvédi őket ettől, de állandóan az "error connecting to spore servers" üzenettel boldogít.
  • Carlos
    Megnézem!
  • Rip
    Sajnos nálam csak azok vannak meg, amik az online sporepediában is.
  • Hmuda
    Van esetleg valaki akinek elég régről megvannak a cuccaim (akár a kezdetektől)? Most elkezdtem megint játszani és azt vettem észre, hogy egy-két cuccom totál véletlenszerűen eltűnt az online pédiából. Ilyen például az a soktornyos épületegyüttes, abból csak a központ maradt fent, eltűnt a Ship of Faith-em, a középkori theme lakóépülete és a fene tudja még mi.
  • Carlos
    Már csak 1 hónapot kell aludni a kiegig...fél lábon is...
  • LSL
    óóó értem, oké, köszi megpróbálom
  • Carlos
    Namost!
    Az a szám ott nem a barátságod mértékét jelzi (eleinte én is azt hittem), hanem az adott lény birodalmának méretét. Ezt úgy tudod növelni, ha ráuszitod valakire (támadj meg valakit nekem) és ő elfoglalja a bolygót, ezzel növelve a birodalmának méretét!

Sok sikert!
  • LSL
    Hali. Már megnéztem a Faq-ot, keretem googleben, fórumban is sokat keresgettem mégsem találtam megoldást :S

Űrfázisban harmóniás(sámán) néppel nem tudok 3-asnál jobb szövetséget kihozni. Már ki maxoltam a küldetések, terraformálás, ajándék, kereskedés és többi dolgot, már 250 felett van a viszony, és mégsem tudom elérni a 4-es szintet, hogy végre személyiséget váltsak. Több népnél is ez a helyzet...
    Ötlet?
  • Carlos
    png de amúgy stimmel.
  • vBenito
    a gif ről is azonosít tudtommal.... ha pl beraksz a mappába egy gifet amit a spore.com-ról szedsz azt berakja a játékba
  • Carlos
    Spóradásokban és a SporePedia-ban.
  • Bulics
    Helló Olyan kérdésem lenne hogy a játék hol tárolja az elkészült alkotásokat? mert a sporalkotások mappában csak képek és avik vannak.
  • vBenito
    sikerült megoldani?
  • Carlos
    hát figy. Nincs ötletem. Rakd fel egy másik gépre...csak ennyit tudok tanácsolni.
  • Lobsterman
    Már lepucoltam kínomban az egész registry-t is, hátha, de nem elég a DRM-nek. Lehet hogy valami speciális gépösszetételem van, mert azóta nem tudom felrakni amióta új gépet vettem. Igazából biztos vagyok benne hogy miután van még aktiválási lehetőségem, nem a játékkal van a gebasz, csak idegesít hogy hiába veszem meg 12k-ért a játékot, szopok a másolásvédelemmel, ha leszedtem volna a warezt semmi baj nem lenne, mert ahogy láttam még a patcheket is megcsinálták warez formájában. Elég fos dolog. Eddig úgy voltam hogy a GA-t is megveszem, de most már lassan úgy állok hogy szopjanak lovat, lewarezolom.
  • Carlos
    :(
    Sajnálom.
    Próbáld egy másik gépre feltenni. Ha azon sem megy, akkor mondhatod a supportnak, hogy nem jó.
    Ha azon jó, akkor a gépeden lesz a gubanc és télleg új xp kellhet!
  • Lobsterman
    Faszom kivan ezzel a DRM-el. Valamiért nem képes aktiválni magát már egy hónapja, azt se mondja meg miért, az EA tech-supportjának fogalma nincs mi lehet a baj, és csak azt tudják mondani hogy friss xp installra rakjam fel a játékot. És az ember ne warezoljon? Nyaljanak meg.
  • Beni521
    nem volt warez kieg. nem warezes a Spore. a cuccokat tudom használni, tudok is lényt kreálni de amikor megosztanám azt írja h törölték a serverről nem írhatnak több kommentet, és nézem a spore.com -ot ott sincsen de a játékba nekem ben van :S
  • Carlos
    Namost.
    Eredeti Spore-ra kell feltolni az eredeti kieget.
    Telepítéskor be kell irni a szériaszámot. Aztán be kell lépni a játékba.
    Ezután meg kell, hogy jelenjon a Spore account-odnál a kis ikonja a meglevő játékoknál.
    Ezesetben tudod csak használni a cuccokat.
    Ugye uninstalltad az esetleges warez kieget?
  • Beni521
    Vettem Tesco -ba Édes és Rémes -t 2990 Ft-ért, na most mért van az h azokat a lényeket amiket azzal csinálok megosztanék de azt írja h kitörölték a serverről és nem írhatnak commentet és mikor néztem a Spore.com -ot nincsenek ott az Édes és Rémessel készült lényeim. De mért? Regisztrálni kéne ezt is az EA-nél?
  • vBenito
    utánanéztem: csak az 1.2-es pach el műkszik ez a cheat
  • Beni521
    de nem warezolok, sőt Galactic Edition -öm van... azért köszi
  • vBenito
    ez az: evoadvantage (Ctrl + Shift + C) asszem
  • vBenito
    van egy cheat amit arra lehet használni hogy lénylaborban kreált lénnyel kezdhetsz
  • Carlos
    Regeltél a hivatalos oldalon?
    Mert amit ott adtál meg azzal kell belépni!
  • Bitaboy
    Sziasztok. Kettő kérdésem lenne: felraktam tegnap előtt a játékot, és nem jelentkeztem be, hanem véletlen új felhasználó nevet kezdtem el csinálni. Viszont beírtam a jelszavam meg mindent jól, rányomtam az okéra, de nem fogadta el. villant egyet a kép, a jelszó amit beírtam eltünt, és alul leírta, hogy a játék telepítő kódja nem érvényes. Vagy valami ilyesmi.
    Na ez furcsa mert nekem eredeti, a galactic edition van meg. De gondoltam oké, bejelentkezek a már meglévő felhasználó nevemmel.
    El is fogadta, beléptem minden okés. Viszont ma, már nem engedett belépni. Kiírta hogy sikertelen bejelentkezés. Pedig mindent jól írtam be.
    Ötlet?