Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Akkor meg is van a probléma. A játékhoz 128 megás shader model 2.0 támogató videokártya kell. A R9250 csak sm1.4-et tud. A Radeonok a 9500 óta tudják a sm2.0-t. Gyakorlatilag a te kártyád talán az egyetlen a 9k-s családból ami nem tudja ezt. Sorry. Új videokártya fog kelleni hogy menjen a játék. Mondjuk ha el is indulna valami csodával nem tudom mennyire tudnál játszani. Ez egy 5-6 éves kártya. Manapság már nem sokat ér.

Carlos
ATI-sok válaszoljanak... :)

Þór vígi þessi rúnar

ATI radeon 9250
Carlos
Milyen videókarid van?

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!!

Nekem nem indul a játék!! Nem tudom hogy mér!! És azt sem értem hogy ennek a játéknak majdnem olyan a gépigénye mint a sims 2-nek, és az hibátlanul ment, ez meg azt írja hogy: Videókártyád nem éri el a szükséges minimumot. A játék nem indul el. Részletekért olvasd el az OLVASSEL fájlt. <2001> Most mit csináljak???? Segítség, please????
unatkoztam ugyhogy bementem most:D annyira nem volt nehéz..de az oda úton elgondolkodtam az élet értelmén és hogy miaz a megalománia..de itt nem fogom eljátszani hogy hódítok:D ezt a galaxist szerintem 1 élet alatt nem lehetne elfoglalni.........

("-Mit csinál az unatkozó Spore hadvezér? -Elfoglalja az univerzumot"...)
oks kösz!
Carlos
Elég bejutni.
Vigyél magaddal HP és Energia töltõt!

Þór vígi þessi rúnar

na akkor holnap beküzdöm magam:D,elég bejutni vagy bolygó is kell oda?:D
Carlos
Kapsz meglepit és egy videót!

Þór vígi þessi rúnar

aha értem,köszi

és az mért jó ha az univerzium közepén vagyok?:D
Lobsterman
Alsó csík az a medálcsík, azt megcsinálod akkor nagymester lesz az ûrhajósodból de a játék folytatódik. A felsõ csík azt mutatja milyen közel vagy az univerzum közepétõl. Mindkettõ lehet cél, de konkrét végsõ cél amitõl kidobja hogy "gratulálunk nyertél, vége a játéknak" olyan nincs, az ûrkorszak végtelenített.

hali

valaki tud segíteni hogy az ûrkornak mi a lényege?(tigrisbukfenc vagy mi?)szóval hogy ugye van az a medál gyüjtögetõsdi amivel megtelik az az alsó csík,de felette is van 1,viszont azt nem tudom hogy az mitõl nõ,mert valamikor nõ valamikor meg vissza megy az elejére....szóval valaki el tudja nekem ezt mogyarázni?:D
hehe sikerült megjavítanom <#vigyor2>
mac-hez nem értek... csak linux (TUX 4 ever!) + window (ez egy ****)
telepítés elõtt semmi kérdés?
hi all. végre nem wowozok és rengeteg a szabadidõm valahogy :) így gondoltam újra elõveszem a Spore-t. Galactic Edition-öm van, de nem bírom vhog magyar nyelvre bírni. Macintosh -ra van fölrakva. Nem lehet vhogy manuálisan átállítani a nyelvet?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

xy21
sh!t...-.-' köszi azért:D

Carlos
de lehet menteni.
Csak ki kell menned a "galaxis térképre". Ahol a bolygókat látod...

Þór vígi þessi rúnar

xy21
Ûr fázisban nem tok menteni-.-'
mit lehet csinálni? most kezdhetem megint a civilizációs fázisnálT_T

xy21
Köszike(Y)

tóthjózsef
Császtok király ez a játék

Carlos
Hmmm...ezt nem is tudtam...

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Ez sem igaz. Ha szövetséget kötsz egy néppel és a végén csak az marad veled együtt, akkor nyertél.

Carlos
Mindenképpen meg kell szerezned a városát.
Bár mindegy, hogy milyen eszközzel: kereskedelmi, katonai, vallási.

Þór vígi þessi rúnar

xy21
a civilizációs fázisban ha szövetségbe lépek egy másik várossal akkor nem kéne növekednie a fejlõdés mércének? vagy muszály mindenkit kinyirnom?

és a gépemnél asszem a táp a hibás de lehet hogy a RAM
szerintem rakd újra a game-t! nem rendesen reagál :D msn-ed??? mer akkor took segíteni mert elõszõr én is egyedül játszottam végig a lényfázist és akkor jöttem rá (amikor már vége volt) hogy falka is van :D
xy21
najó nem nyígok többet megoldódott minden:D
az egész sztornózva:D

xy21
nah eltünt a kis minimapról az a kis nyíl hogy hol vagyok xd
hogy hozhatom vissza?

xy21
az megvan hogy csatlakozik de hogy kapcsolódik hozzám mert senki sem követ, minden hova egyedül meek és az nem kóser!

Kicsikiraly
a zöld oldalon lévõ skillek :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

xy21
szocializációs cucc?
még szét kell néznem rendesen a game-ben...

Kicsikiraly
egy olyan fajjal amivel szövetségben vagy (vagy a sajátod) odamész egy tagjához, és bármilyen szocializációs cuccot elnyomsz. feltöltõdik a csík, és a falkád tagja lesz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

xy21
Hogy lehet a többi lényt a falkámhoz csatolni?
elolvastam már mindent de nem megy...
ugy láccik én vagyok a láma...
hiába kattintok a másik lényre nem jelenik meg semmilyen lista a jobb oldalt... a falka ikon továbbra is szürke marad...
elõre is thx

Csak ennyi? :)
No, kipróbáljuk!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Carlos
Születési évnél legalább 14 évesnek kell lenni a regisztrációhoz!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Mi lehet az oka annak, hogy az eredeti játékot nem tudjuk regisztrálni?
Valami olyasmi hibaüzenetet ír, hogy a játék regisztrációjára nem vagyunk jogosultak. Bontatlanul vásároltuk a játékot, tehát elvileg korábban nem lehetett más által regisztrálva.
Köszi!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Itt olvashatsz a grox fajról és arról is, hogy hogy válhat a szövetségeseddé, ha azt szeretnéd:

A grox fajról

Carlos
Lehetséges szövetséget kötni a Grox-okkal. Nem könnyû.
Ám ha szövetségre lépsz velük, akkor az összes birodalom akivel addig a szövetségesed volt elkezd utálni, mert az õsellenséggel paktálál le.
Asszem -200 vagy -275 pontot kapsz, már nem emléxem.

Þór vígi þessi rúnar

Valaki tudja hogy esteleg lehetséges - e megszelidíteni illetve szövetséget kötni a groxonokkal , mert én a groxonokkal a kapcsolataim max csak +10 - ig tudtam felhúzni .
Carlos
Túlmelegedés vagy egyéb hardwarehiba. Esetleg gyenge táp.

Þór vígi þessi rúnar

bréking nyúz: már minden programnál lefagy <#sir>
hehe
látom az ko összeomlás-jelzõt
kell valami, mert az õrületbe kerget!!!
Carlos
Yipppi:

Þór vígi þessi rúnar

ha akarnám se tudnám letölteni se magyarul se angolul<#whatever>
Carlos
Az, hogy warezolsz és nem tudsz lényt feltölteni...
Legközelebb az ilyeneket törlöm.

Þór vígi þessi rúnar

SrAta
sztem a dögöcskék neve angol de a többi marad

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ha az édes és rémes kieg angol a játék meg nem akkor mi történhetik?
SrAta
lol:d
az szép:D
nekem amióta nincs pley az oldalán mert eltört heti 1-2 fokot melegszik lolXD
majd megcsinálom a plexit és kifújom éás nekem is jön a -10 fok:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Carlos
Hehe...Ismerõs. Engem majdhogynem percenként b***nak, hogy menjek. Grox elleni küzdelemben marhára érdekel ám...
Amúgy más:
A procihõmérsékletem hajlamos volt felmászni 60 fok fölé játék közben. Ma kipucoltam nagynyomású levegõvel (kompresszor) és egyszer ment 45 körülre, amikor használtam a pálcát. LoLz...majd 20 fokot jelentett a procin egy nagytakarítás. A videókarin csak 5-10 volt a különbség...

Þór vígi þessi rúnar