8545
Spore
  • Rip
    Na így már mindjárt más :D
  • Rip
    Ismét két új prototype jött, az egyik a lény fázis, a másik a space fázis leegyszerűsített változata. Nem túl spoileresek ezek már szerintetek? :)

Prototypes
  • Fantos
    akkor kockás :D
  • Rip
    Te kis telhetetlen! :)
  • olcsy11
    mama2: South Park powaa :D énis nagyon szeretem :D
  • sasvader
    Naon jó video min a kettő Ha valaki tud még új videot kérem linkelje be!elöre is kösz!
  • Kicsikiraly
    Live Wire-s E3-as interjú

bár nem hiszem hogy van még új amit mondhatnak :D
  • Rip
    Pixeles a víz? Ki nem sz@rja le, mikor az egész univerzum le van modellezve? :D
    (amúgy a víz nem pixeles (3D gyorsítás óta nem igazán beszélhetünk pixelesedésről) hanem csak a páraeffekt kavar be egy kicsit, szerintem)
  • Fantos
    milyen ronda pixeles hullámok voltak amikor kimentek a partra :C
    igen a lényegre koncetráltam
  • Rip
    Egy remek kis video, amely a cell-phase-t mutatja be. A preview-t az ign.com csapatának köszönhetjük, és akár 640*480-ban is élvezhetjük:

Cell Phase
  • mama2
    Nincs identitás zavarom, csak valaki belépett a regemmel, és átálította a nememet.
  • Carlos
    Igen, így gondolkozik egy olyan kisgyerek, akinek még életében nem volt köze az anyján kívül semmilyen nőhöz!

Juteszembe: identitászavar megvan, hülyegyerek?

Neme: lány
    Teljes név: Hegedűs Zoltán
  • mama2
    Mond meg neki, hogy a szülinapján te játszani fogsz. Ha rinyál mond ezt neki:KUSSPICSÁBA POFÁDAT BEFOGOD A TE DOLGOD A SZÜLÉS!
  • Carlos
    Én akarnék játszani amikor ünnepeljük őt...
    ehhh...
    ki kell erre találni valamit...
  • Kicsikiraly
    vedd meg neki születésnapjára :D
  • Carlos

Ááááááááááááá...juteszembe...BAZZZZZE!!! Azon a hétvégén van a párom szülinapja...ááááááááááááááá...nemááááá...
  • Rip
    Haha, nálam ugyanez volt :D
  • Carlos
    Ehhh...
    Kedvesemnek már elmondtam, hogy pénteken jelenik meg az a játék, amit már 3 éve várok, úgyhogy készüljön fel, hogy azon a hétvégén kezelhetetlen/használhatatlan leszek...
  • KisCS94
    Ja mert a körömrágással vagyunk elfoglalva:DXD
  • Kicsikiraly
    na eljutottunk a csöndes várakozásig :D
  • Aragorn83
    Én is csak pakilgatom az alkatrészeket, sohasem kész tervvel ülök le a Lénylabor elé, hanem ami jön, de én ilyeneket, mint pl Alesandria lényei soha nem tudnék megalkotni...
  • Hmuda
    Kösz, de sehol nem vagyok. :-)

Csak szórakozgatok, nem vittem még túlzásba. :-)
  • Aragorn83
    Most igazán amatőrnek érzem magam ilyen tehetségek mellett!
  • Aragorn83
    Te is nagyon ügyes vagy! :DD
  • Hmuda
    Kommentelt már párat nekem. :-)
  • Aragorn83
    A legszebb az egészben, hogy ezt az 54 lényét aug 2-a óta gyártja. Az én lényeim elbújhatnak az övéi mellett/mögött! :D
  • Aragorn83
    Ezt nézzétek a csaj szerintem igazi profi. Csak ámultam és bámultam! :-O

Alesandria

Itt közelebbről is megvizsgálhatók a lényei
  • Carlos
    Igy szokott lenni, igen. (CD Galaxis-nál)
  • Rip
    Ok, marad a link megtekintése, ez a béna nem enged onnan képet linkelni :)
  • Rip
    Egy kis érdekesség:

Sporemonkey oldalán van egy link, egy kandalf nevű forumozó képtárára, ahol láthatunk jópár Sporepediába került kreálmányt, ami nem a lénykészítővel lett csinálva (pl. épületek, járművek, stb.)

Íme a link:
    kandalf képtára

Ízelíző:

Jó szemezgetést!
  • KisCS94
    Szeptember 5 és valószínű:)
  • Rip
    Remélem akkor is ott lesz, ha nem rendelted elő :D
  • Kicsikiraly
    szóval ha a spore meg van hírdetve arra a pénteki napra (pontos dátum most nem ugrik be, és lusta vagyok utánanézni :D), akkor ha előrendelem akkor péntek délután ott lesz az adott üzletben?
  • Rip
    Aha, ok, kösz a választ!
  • Carlos
    (CD-Galaxis-ból kiindulva)
    Álltalában nem szokott.
    Eddigi tapasztalataim szerint ha 5-re van meghirdetve a cucc, akkor 5-én koradélután szokott megkezdődni az árusítás.
    Amennyiben a cucc csütörtökön ér oda, akkor pénteken nyitáskor már meg lehet venni, de ilyet még nem tapasztaltam.
  • Rip
    Vajon nyitásnál már a boltokban lesz a cucc? Mert ha igen, péntekre szabit veszek ki! :D
  • Kicsikiraly
    én sosem veszek meg semmit (najó, eddig az Orange Boxot megvettem, de hát az a legjobb üzlet, kihagyhatatlan :D) de a Spore-ral kivételt teszek, ezt tuti megveszem, sőt elő is akarom rendelni, hogy pénteken suli után rohanhassak haza, téphessem le a fóliát, nyissam ki a dobozt, és telepítés közben a kézikönyvet olvasgassam :D
  • Rip
    Szerencsére vannak még jópáran, akiknél a Spore esetében (sem) szóba se jöhet a torrent. Ahogy nálam sem. Egy ilyen játékot meg kell venni, nincs mese :) (Na meg az online tartalom, ugye...)
  • Kicsikiraly
    ha 576-ban megrendelem, hogy nekem a mamutban le legyen foglalva egy, akkor azonnal a megjelenés napján bemehetek érte és elhozhatom?
  • Carlos
    Nem. Kevés játék van amit megveszek, de ha valami bejön, akkor azzal kapcsolatban minden érdekel és ez esetben megveszem.
    Amúgy Will Wright játékait nagyon szeretem. Kivéve a Sims-eket. Egyszerüen bealszom rajtuk...