8545
Spore
-
#3823 Közérdekűt kérdeznék!
Szerintetek ha megjelenik a játék, a sok flood/spam/flame/nemolvasomelaFAQ-t, mert lusta vagyok ellen nem kéne bevédeni ezt egy Házigazdával? -
#3822 Azt hittem, elég régóta van már kint a LényLabor, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy ez A Spore... De úgy látszik, tévedtem. Már az sem elég, hogy benne van a nevében, hogy Creature Creator :) (na meg hogy 200 mega...)
-
#3821 Én az EA oldalról vásároltam meg viszont most a full játékot nem onnan veszem hanem a CD galaxisból. Mondjuk így buktam azt a 1,5k-t de nagyon nem tud izgatni.. -
#3820 És? Elfér... :) -
sasvader #3819 Amugy a Myspore oldalán ha negnézitek a Spore Gépigényét asszem 6gb fog felrakni!! -
#3818 Én a demó után vettem meg, mert meguntam a nyomizást. Aztán meg majd jól megyek befelé pénteken, leadom és boldogan slattyogok haza a CE-vel...remélem. -
#3817 Hát én nem szedném le. Töredelmesen bevallom a CC-t először leszedtem, csak 2 hét után vettem meg mert fel akartam tölteni, de az eredeti játékot most már csak dacból is kivárom/megveszem :D -
#3816 Nem fog...Szerintem...
De lehet, hogy neked lesz igazad...
Addig is ellennénk valamivel. -
#3815 Ezzel az erővel meg is vehetné 1.5k-ért :)
Carlos: Egyébként szerintem ki fog szivárogni megjelenés előtt. Nem tudom miért de ilyen érzésem van. De az se 200 mega lenne :D -
Aragorn83 #3814 Ennyi erővel a leszdhetnéd a hivatalos oldalról! pff -
#3813 Gondolom igen...más nagyon nincsen... -
sasvader #3812 Na de mi a lénylabor??? -
#3811 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szedem rapidrol, 200 mb tömöritve :P -
#3810 Én személy szerint maradok egy Tie-fighternél első nekifutásra :D -
#3809 Háát, hogy a Voyagert meg lehet e csinálni azt nem tudom de Kirk kapitány féle Enterprise-t már láttam hogy csináltak :) -
#3808 hmmmm vajon a voyager-t meg lehet majd benne csinálni? -
#3807 ott azért van különbség.
Csakhát az én botfülem nem annyira szofisztikált, hogy halljam is.
Amúgy én szeretem a mütyüröket, amiket adnak... -
#3806 Izlések és pofonok:) Én magért a játékért veszem meg a többi számomra csak maszlag (kivéve a kézikönyvet). De persze olyan ez mint amikor valaki egy zenei albumot nem cd-n hanem lemezen vesz meg:) -
#3805 -
#3804 Mit csodálkoztok? Úgy néz ki a csaj mint egy jóllakott napközis... -
#3803 Azt a béna űrhajót!
Ilyet egy kábé 5 éves gyerek csinál... -
#3802 Na vajh miért a CE-t akarom... A sok kis hülyeségért, amit egyszer megnézek, és utánna nagy ritkán... de akkor is jó tudni, hogy nekem CE van. -
#3801 SPORE aranylemez!
"Will Wright következő világhatalomra törő játéka hosszas halogatások után végre aranylemezre került, indulhat a csillió-millió DVD legyártása. Megjelenés szeptember 5-én Európában és szeptember 7-én Amerikában. A limitált Galactic Edition tulajok kapnak még egy 'Making of Spore' DVD-t, egy 'How to Build a Better Being' DVD-t (50 perces National Geographic dokumentumfilm, narrátor Will Wright), 'The Art of Spore' albumot, exkluzív posztert és 100 oldalas extra kézikönyvet."
By Hardwired.
-
#3800 Jóság. Csak csúnya hajó amit csinált :) -
sasvader #3799 Új videó AZ ŰRHAJÓ KÉSZITŐRŐL NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!! -
#3798 Mért nem? Most belinkeltél egy hülyeséget... -
#3797 Pedig nem -
#3796 Galactic Edition az a spore collectors editionja -
sasvader #3795 Talán Galactic Edition nem?? -
#3794 az a collectors edition.... -
#3793 Most látom hogy lehet hogy 14 ezer forint lesz:O. -
#3792 Az se rossz kaja végülis:D de én most olyat olvastam (nem hivatalos) h a vízi élőlények áprilisban egy olyan csomaggal érkeznek amibe még több lehetőség van! -
#3791 Nyugodtan keresgélhetsz te is, nagy az internet. Mindig csak várod, hogy a sültgalamb a szádba repüljön! :D -
sasvader #3790 valaki valami új videoval vagy hirrel elöállni már nem birok magammal ha nem kapok új infot v videot a játékról én lenyomok egy kést a torkomon! -
#3789 Rá se néztem már vagy 1 hónapja...
Csak várok és várok! -
#3788 Csak úgy mellesleg jelentem, hogy arany lett... -
sasvader #3787 Már megint csendes várakozás van vagy ennyire el vagyunk foglalva a lénylaborral?? -
Aragorn83 #3786 Ezt az Űrfázisos prototípust ki próbálta ki? Nem jutok vele tovább annál, hogy atmoszférát csinálok a bolygón. Hogy jön létre növényzet, állatok adott bolygón? Nem jövök rá! :( -
Aragorn83 #3785 Eme progik segítségével (is) alkották meg a játékot. -
sasvader #3784 Nem értem ezek mire valok vagy mi/mik ezek?