8545
Spore
  • Carlos
    Közérdekűt kérdeznék!
    Szerintetek ha megjelenik a játék, a sok flood/spam/flame/nemolvasomelaFAQ-t, mert lusta vagyok ellen nem kéne bevédeni ezt egy Házigazdával?
  • Rip
    Azt hittem, elég régóta van már kint a LényLabor, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy ez A Spore... De úgy látszik, tévedtem. Már az sem elég, hogy benne van a nevében, hogy Creature Creator :) (na meg hogy 200 mega...)

• Pluskast
    Én az EA oldalról vásároltam meg viszont most a full játékot nem onnan veszem hanem a CD galaxisból. Mondjuk így buktam azt a 1,5k-t de nagyon nem tud izgatni..
  • Carlos
    És? Elfér... :)
  • sasvader
    Amugy a Myspore oldalán ha negnézitek a Spore Gépigényét asszem 6gb fog felrakni!!
  • Carlos
    Én a demó után vettem meg, mert meguntam a nyomizást. Aztán meg majd jól megyek befelé pénteken, leadom és boldogan slattyogok haza a CE-vel...remélem.
  • Lobsterman
    Hát én nem szedném le. Töredelmesen bevallom a CC-t először leszedtem, csak 2 hét után vettem meg mert fel akartam tölteni, de az eredeti játékot most már csak dacból is kivárom/megveszem :D
  • Carlos
    Nem fog...Szerintem...
    De lehet, hogy neked lesz igazad...
    Addig is ellennénk valamivel.
  • Lobsterman
    Ezzel az erővel meg is vehetné 1.5k-ért :)
    Carlos: Egyébként szerintem ki fog szivárogni megjelenés előtt. Nem tudom miért de ilyen érzésem van. De az se 200 mega lenne :D
  • Aragorn83
    Ennyi erővel a leszdhetnéd a hivatalos oldalról! pff
  • Carlos
    Gondolom igen...más nagyon nincsen...
  • sasvader
    Na de mi a lénylabor???
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szedem rapidrol, 200 mb tömöritve :P
  • Lobsterman
    Én személy szerint maradok egy Tie-fighternél első nekifutásra :D
  • Pluskast
    Háát, hogy a Voyagert meg lehet e csinálni azt nem tudom de Kirk kapitány féle Enterprise-t már láttam hogy csináltak :)
  • Fantos
    hmmmm vajon a voyager-t meg lehet majd benne csinálni?
  • Carlos
    ott azért van különbség.
    Csakhát az én botfülem nem annyira szofisztikált, hogy halljam is.

Amúgy én szeretem a mütyüröket, amiket adnak...
  • Pluskast
    Izlések és pofonok:) Én magért a játékért veszem meg a többi számomra csak maszlag (kivéve a kézikönyvet). De persze olyan ez mint amikor valaki egy zenei albumot nem cd-n hanem lemezen vesz meg:)
  • Carlos
  • Solten
    Mit csodálkoztok? Úgy néz ki a csaj mint egy jóllakott napközis...
  • Carlos
    Azt a béna űrhajót!
    Ilyet egy kábé 5 éves gyerek csinál...
  • Carlos
    Na vajh miért a CE-t akarom... A sok kis hülyeségért, amit egyszer megnézek, és utánna nagy ritkán... de akkor is jó tudni, hogy nekem CE van.
  • Pluskast
    SPORE aranylemez!

"Will Wright következő világhatalomra törő játéka hosszas halogatások után végre aranylemezre került, indulhat a csillió-millió DVD legyártása. Megjelenés szeptember 5-én Európában és szeptember 7-én Amerikában. A limitált Galactic Edition tulajok kapnak még egy 'Making of Spore' DVD-t, egy 'How to Build a Better Being' DVD-t (50 perces National Geographic dokumentumfilm, narrátor Will Wright), 'The Art of Spore' albumot, exkluzív posztert és 100 oldalas extra kézikönyvet."

By Hardwired.
  • Lobsterman
    Jóság. Csak csúnya hajó amit csinált :)
  • sasvader
    Új videó AZ ŰRHAJÓ KÉSZITŐRŐL NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!
  • Alwares
    Mért nem? Most belinkeltél egy hülyeséget...
  • mama2
    Pedig nem
  • Kicsikiraly
    Galactic Edition az a spore collectors editionja
  • sasvader
    Talán Galactic Edition nem??
  • Kicsikiraly
    az a collectors edition....
  • mama2
    Most látom hogy lehet hogy 14 ezer forint lesz:O.
  • KisCS94
    Az se rossz kaja végülis:D de én most olyat olvastam (nem hivatalos) h a vízi élőlények áprilisban egy olyan csomaggal érkeznek amibe még több lehetőség van!
  • Rip
    Nyugodtan keresgélhetsz te is, nagy az internet. Mindig csak várod, hogy a sültgalamb a szádba repüljön! :D
  • sasvader
    valaki valami új videoval vagy hirrel elöállni már nem birok magammal ha nem kapok új infot v videot a játékról én lenyomok egy kést a torkomon!
  • Carlos
    Rá se néztem már vagy 1 hónapja...
    Csak várok és várok!
  • Hmuda
    Csak úgy mellesleg jelentem, hogy arany lett...
  • sasvader
    Már megint csendes várakozás van vagy ennyire el vagyunk foglalva a lénylaborral??
  • Aragorn83
    Ezt az Űrfázisos prototípust ki próbálta ki? Nem jutok vele tovább annál, hogy atmoszférát csinálok a bolygón. Hogy jön létre növényzet, állatok adott bolygón? Nem jövök rá! :(
  • Aragorn83
    Eme progik segítségével (is) alkották meg a játékot.
  • sasvader
    Nem értem ezek mire valok vagy mi/mik ezek?