8545
Spore
  • Lobsterman
    A mr Spore-ra, konkrétan. Csak mert én is neveztem és nézegettem a lényeket, és fura nekem hogy 3-4 külön pakkban rakták fel a képeket, így valamelyikre sokkal több szavazat érkezhetett, plusz csak 5 csillag jelképezi a pontszámot, ami nem túl pontos így hogy van vagy 20 lény ugyanazon a pontszámon. Ezért gondoltam arra hogy a Maxis vagy az EA szakértői díjaznak :)
  • Aragorn83
    Melyikre gondolsz? Mert több is van kinn jelenleg...
  • Lobsterman
    Aragorn, lenne egy kérdésem. Ki dönti el a MySpore-os verseny nyertesét? EA fejesek, vagy a nép szavazza meg?
  • sasvader
    Ezer köszi a videokért hódolatom
  • Carlos
    7 évet agyalt Will a Spore-on.
    Ehhh...
  • Rip
    Szívesen :)

Egy interjú is olvasható itt Lucy Bradshaw-val, aki a játék executive producer-e, és sok érdekes dolgot megtudhatunk belőle. (Szintén Eurogamer anyag)
  • Carlos
    Köszi a videket!
  • Rip
    Ja igen, a lentinél 8 perc körül indul a Spore.

A második a eurogamer.net oldaláról egy kis insider videó a Maxis csapatáról, de persze egy kis gameplay is van benne.
    Fogyasszátok szerettel.
    (Minőség változtatható normal és high között.)
  • Rip
    Ömlenek a videók!

Az első a GameSpot csapatától:
    Ebben láthatunk egy epic creature-t, egy kis járműszerkesztést, űrfázist, és egy egész hosszú részt a DS verzióból, ami sokkal jobban sikerült, mint amire számítottam (lehet, ezt is beszerzem, hehe)
    Íme a videó

• Carlos
    Egy könyv.
    Tippek, trükkök, statisztikák, érdekességek szoktak benne lenni.
    Ez most limitált verzió, a sima Guide-nál 100 oldallal több és egyéb extrák is vannak benne.
  • olcsy11
    Carlos: ez mi? Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide
    Mert nem értek a leírásból sokat.. :D
  • sasvader
    Énis inkább Will Wright lényeit kicsinálom!
  • Fantos
    az a teddy macit meg lehet lénylaboral csinálni amit egyszer will wright mutatot?
  • Aragorn83
    Már kevesebb, mint 3 hét :)

Most erről egy szám jut eszembe az István a királyból:

"Oly távol vagy tőlem és mégis közel..." :D
  • Hmuda
    Beállításfüggő. Ha nem akarod akkor nem kérdez rá, szed amit jónak lát. Nekem ez lesz eleinte, kicsit gyomlálom a gyengébb és/vagy idegesítően béna játékosokat.
  • Carlos
    lehet, de lehet, hogy az első bolygón a készítők lényei lesznek!
  • sasvader
    a spropédiára értem hogy onnan szedi le..
  • sasvader
    De ha új játékot kezdek és ha ott tartok hogy lényem kijőn a partra előtte bejőn egy ablak amiben mutat a lényekről képet és ha le oké-zom akkor ők lesznek az ellenfeleim....stb?
  • Carlos
    Leirás...könyv...
  • Carlos
    Előtte engedélyt kér, hogy letöltheti-e.
  • Hmuda
    Automatikus. Új bolygóra szállsz le, a program gyorsan felugrik a pédiára és megkeresi a megfelelő lényeket.
  • sasvader
    Carlos ez mi??:Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide?
  • Kicsikiraly
    am gondolkoztam: ha ugye a játék a többi lényt, a bolygókat, az épületeket stb. más játékosoktól szedi, akkor azt valahogy le is kell töltenie. ez milyen formában lesz? on-the-run letöltés egy új lény meglátásakor? patchek formájában letöltés? van erről vmi infó?
  • Carlos
    Jahogy van olyanod...jóvan akkor...
    Jézusom, te nyitottad a Gearhead Garage topikot 6 éve. Mekkora játék volt az...ott még régi nick-el, régi mélcimmel toltam...LoL.
  • Hmuda
    He? Minek rakjam be magam (amire nem vagyok képes)? Elég ha csak rányomok a moderálás gombra oszt csókolom.

Küld el a kérelmet a megfelelő címre és támogatni fogom, többet nem tehetek.
  • Carlos
    Akkor állítsd be magad házigazdának és készülj fel arra, hogy ba***tatni foglak rendszeresen!
  • Lobsterman
    Formatálunk is ha kell :D
  • Hmuda
    Már most vállalom. :-) Kedvencek között van, mindent elolvasok, szóval aki rendetlenkedik az ki lesz törölve. :-)
  • Carlos
    Nézzétek mit találtam (megrendeltem ($23.09)):
    Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide

Product Description
    Spore 101: Learn everything you need to know to evolve your spore from a single-celled creature to a space-faring race.
    Removeable Poster: Huge poster of exclusive Spore art.
    Exclusive Access: Prima has exclusive access to the entire team, from the designers to Will Wright himself.
    Removeable Lithographs: Exclusive Spore art ready to be framed or just put on your wall for all to see.
  • Carlos
    Besegítek a FAQ-ban ha gondolod.
    Hmuda nemtom vállalná-e a modiság mellett. Én szivesen csinálnám. Nemtom, hogy tudná-e nyomni, hogy állandóan olvasson itt is meg máshol is.

Szóval ha gondoljátok és megbíztok bennem, akkor csinálom.
  • ZsZso
    Én nem a hatalom felől közelíteném meg a dolgot, hanem inkább azt nézném mennyi felelősséggel, feladattal jár.

Hmuda már modi az SG.hu-n asszem, szóval Ő tuti jól végezné ezt a feladatot. Carlos, ahogy eddig megismertelek a hozzászólásaidból, elég egyenes, korrekt emberke vagy. Ha vállalnád én rád szavaznék, hisz Hmuda házigazda cím nélkül is be tud segíteni.

Ha gondolod készítenék accot Neked a FAQhoz is, de ez már más tészta :).
  • Carlos
    Urak. Akkor kérünk javaslatokat!
    Hmuda, Én, vagy valaki más?
  • sasvader
    Én is
  • Rip
    Egyetértek.
  • ZsZso
    -ZsZso, nem tudni meddig nem leszek netközelben a játék megjelenése körül.
  • Aragorn83
    Így kellett volna már a Lénylaborban is. Legalábbis szerintem...
  • Rip
    Tetszik ez a Spaceship Creator, főleg, hogy külön-külön lehet majd színezni a részegységeket, ahogy a video végefelé láthattuk!
  • Aragorn83
    Legyetek mindhárman és akkor mindig van itt valaki! :D
  • Carlos
    Kéne szavazni, hogy ki legyen az!
    Én Hmuda-t, ZsZso-t vagy magamat javasolnám.
  • Rip
    De, szerintem kellene.