8545
Spore
-
#3863 A mr Spore-ra, konkrétan. Csak mert én is neveztem és nézegettem a lényeket, és fura nekem hogy 3-4 külön pakkban rakták fel a képeket, így valamelyikre sokkal több szavazat érkezhetett, plusz csak 5 csillag jelképezi a pontszámot, ami nem túl pontos így hogy van vagy 20 lény ugyanazon a pontszámon. Ezért gondoltam arra hogy a Maxis vagy az EA szakértői díjaznak :) -
Aragorn83 #3862 Melyikre gondolsz? Mert több is van kinn jelenleg... -
#3861 Aragorn, lenne egy kérdésem. Ki dönti el a MySpore-os verseny nyertesét? EA fejesek, vagy a nép szavazza meg? -
sasvader #3860 Ezer köszi a videokért hódolatom -
#3859 7 évet agyalt Will a Spore-on.
Ehhh... -
#3858 Szívesen :)
Egy interjú is olvasható itt Lucy Bradshaw-val, aki a játék executive producer-e, és sok érdekes dolgot megtudhatunk belőle. (Szintén Eurogamer anyag) -
#3857 Köszi a videket! -
#3856 Ja igen, a lentinél 8 perc körül indul a Spore.
A második a eurogamer.net oldaláról egy kis insider videó a Maxis csapatáról, de persze egy kis gameplay is van benne.
Fogyasszátok szerettel.
(Minőség változtatható normal és high között.) -
#3855 Ömlenek a videók!
Az első a GameSpot csapatától:
Ebben láthatunk egy epic creature-t, egy kis járműszerkesztést, űrfázist, és egy egész hosszú részt a DS verzióból, ami sokkal jobban sikerült, mint amire számítottam (lehet, ezt is beszerzem, hehe)
Íme a videó
-
#3854 Egy könyv.
Tippek, trükkök, statisztikák, érdekességek szoktak benne lenni.
Ez most limitált verzió, a sima Guide-nál 100 oldallal több és egyéb extrák is vannak benne. -
olcsy11 #3853 Carlos: ez mi? Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide
Mert nem értek a leírásból sokat.. :D -
sasvader #3852 Énis inkább Will Wright lényeit kicsinálom! -
#3851 az a teddy macit meg lehet lénylaboral csinálni amit egyszer will wright mutatot? -
Aragorn83 #3850 Már kevesebb, mint 3 hét :)
Most erről egy szám jut eszembe az István a királyból:
"Oly távol vagy tőlem és mégis közel..." :D -
#3849 Beállításfüggő. Ha nem akarod akkor nem kérdez rá, szed amit jónak lát. Nekem ez lesz eleinte, kicsit gyomlálom a gyengébb és/vagy idegesítően béna játékosokat. -
#3848 lehet, de lehet, hogy az első bolygón a készítők lényei lesznek! -
sasvader #3847 a spropédiára értem hogy onnan szedi le.. -
sasvader #3846 De ha új játékot kezdek és ha ott tartok hogy lényem kijőn a partra előtte bejőn egy ablak amiben mutat a lényekről képet és ha le oké-zom akkor ők lesznek az ellenfeleim....stb? -
#3845 Leirás...könyv... -
#3844 Előtte engedélyt kér, hogy letöltheti-e. -
#3843 Automatikus. Új bolygóra szállsz le, a program gyorsan felugrik a pédiára és megkeresi a megfelelő lényeket. -
sasvader #3842 Carlos ez mi??:Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide? -
#3841 am gondolkoztam: ha ugye a játék a többi lényt, a bolygókat, az épületeket stb. más játékosoktól szedi, akkor azt valahogy le is kell töltenie. ez milyen formában lesz? on-the-run letöltés egy új lény meglátásakor? patchek formájában letöltés? van erről vmi infó? -
#3840 Jahogy van olyanod...jóvan akkor...
Jézusom, te nyitottad a Gearhead Garage topikot 6 éve. Mekkora játék volt az...ott még régi nick-el, régi mélcimmel toltam...LoL.
-
#3839 He? Minek rakjam be magam (amire nem vagyok képes)? Elég ha csak rányomok a moderálás gombra oszt csókolom.
Küld el a kérelmet a megfelelő címre és támogatni fogom, többet nem tehetek. -
#3838 Akkor állítsd be magad házigazdának és készülj fel arra, hogy ba***tatni foglak rendszeresen! -
#3837 Formatálunk is ha kell :D -
#3836 Már most vállalom. :-) Kedvencek között van, mindent elolvasok, szóval aki rendetlenkedik az ki lesz törölve. :-) -
#3835 Nézzétek mit találtam (megrendeltem ($23.09)):
Spore Limited Edition Bundle: Prima Official Game Guide
Product Description
Spore 101: Learn everything you need to know to evolve your spore from a single-celled creature to a space-faring race.
Removeable Poster: Huge poster of exclusive Spore art.
Exclusive Access: Prima has exclusive access to the entire team, from the designers to Will Wright himself.
Removeable Lithographs: Exclusive Spore art ready to be framed or just put on your wall for all to see. -
#3834 Besegítek a FAQ-ban ha gondolod.
Hmuda nemtom vállalná-e a modiság mellett. Én szivesen csinálnám. Nemtom, hogy tudná-e nyomni, hogy állandóan olvasson itt is meg máshol is.
Szóval ha gondoljátok és megbíztok bennem, akkor csinálom. -
#3833 Én nem a hatalom felől közelíteném meg a dolgot, hanem inkább azt nézném mennyi felelősséggel, feladattal jár.
Hmuda már modi az SG.hu-n asszem, szóval Ő tuti jól végezné ezt a feladatot. Carlos, ahogy eddig megismertelek a hozzászólásaidból, elég egyenes, korrekt emberke vagy. Ha vállalnád én rád szavaznék, hisz Hmuda házigazda cím nélkül is be tud segíteni.
Ha gondolod készítenék accot Neked a FAQhoz is, de ez már más tészta :). -
#3832 Urak. Akkor kérünk javaslatokat!
Hmuda, Én, vagy valaki más? -
sasvader #3831 Én is -
#3830 Egyetértek. -
#3829 -ZsZso, nem tudni meddig nem leszek netközelben a játék megjelenése körül. -
Aragorn83 #3828 Így kellett volna már a Lénylaborban is. Legalábbis szerintem... -
#3827 Tetszik ez a Spaceship Creator, főleg, hogy külön-külön lehet majd színezni a részegységeket, ahogy a video végefelé láthattuk! -
Aragorn83 #3826 Legyetek mindhárman és akkor mindig van itt valaki! :D -
#3825 Kéne szavazni, hogy ki legyen az!
Én Hmuda-t, ZsZso-t vagy magamat javasolnám. -
#3824 De, szerintem kellene.