8545
Spore
-
#3983 Köszönjük emese...
Megnézted, hogy most kiknek szóltál be? -
#3982 Sztornó ... a banner SWF háttere nem átlátszó, hanem a mostani bannerdoboz vilgáos kékje. Tehát ott ismét problémákba ütköznénk. Max az SWF készítője átlátszósíthatná a flasht, aztán akcióba léphetnénk világoskék átszabás ügyben :)
Na leállok, mert már szétoffolom a topikot :S -
sasvader #3981 Higgyétek el én nagyon örülök hogy ti itt buzgoan és lelkesen dolgoztok a topikon...DE IDE TALÁN A JÁTTÉKKAL,HÍREKKEL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉNE IRNI!!!!! -
#3980 Azt nem oly egyszerű.
Felül több kép is található, aminek a "háttere" fehér: 1. kép menü háttér.
A menü alatt található rész hátterét szabadon változtathatod, de ahhoz, hogy ne legyen rusnya a dolog meg kellene változtatnod magukat a képeket is, hogy illeszkedjenek a háttérben szereplő motívumok. Ezt szintén meg lehet csinálni, de nem tudom mennyire örülnének neki :). Ezért hát megelégednék a mostani állapotokkal, hisz ez is több mint a semmi. Ha szeretnéd készítek még egy képet, ami az oldalon található világosabb kék hátteret cserélné le. (fent a banner háttere és a hozzászólás textareat magábaölelő kis doboz háttere + alul a két kis doboz) -
#3979 Nálam tökéletes. Szerintem túl világosra van állítva a monitorod! -
#3978 Hát igen, ez a fehér sáv elég kotványul néz ki... -
#3977 Hmm hát nemtudom hogyvagytok vele de énezt szinte nemis látom x_X -
#3976 csak szar görgetni eléggé -
#3975 A legszebb a dologban az lenne, hogy így pontosan passzol az üzenetek és az egész topik háttere, így a mintázat remekül egybeolvad. -
#3974 Végülis nem rossz ötlet, be is raktam.
De én igazából a lilával kiemelt részt akarom eltüntetni, hogy ott is látszódjon a háttér (vannak topikok amit megoldották, csak nem tudom kisilabizálni a kódjukból, hogy hogyan).
-
#3973 (a szürke szimbólumokkal teli háttér újabb 80 KBos fájl) -
#3972 vhova a bodyba beteszed, hogy
>style>
.msg-text {
background-color:#FFFFFF;
}
>/style>
ettől fehér lesz a háttere.
vagy ha képet akarsz, akkor azt is készítettem:
>style>
.msg-text {
background: transparent url(http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=203093) repeat fixed 0 0;
}
>/style>
így nézne ki
(kezdő kakacsacsőr fordítva értendő természetesen)
ELVILEG így megváltoztatható -
#3971 Hm, csak FF alatt szürke, megnéztem IE alatt és ott hófehér. Szóval a hozzászólások mögött lévő cuccot akarom valahogy kiszedni, hogy ott is a háttér legyen. -
#3970 Szürke = Hozzászólások háttere? -
#3969 Szívesen, csak jó lenne tudni, hogy ezt a szürke hátteret hogyan tüntessem el a teljesség kedvéért. :-) -
#3968 Köszi Hmuda, hogy betetted a hátteret is! -
#3967 Jah, tényleg jó, bár nem tudom eltalálni a pontos méreteket, kicsit még pixeles. Pedig régen nem volt ilyen, mikor először bekerült. -
#3966 Ki dobta össze az animált logót?
Jelentkezzen nálam egy sörért!
Szerintem az egyik legjobb logó amit sg-n eddig láttam. -
sasvader #3965 Jah és az új skin is klafa! -
sasvader #3964 Tök süti 2 hét aztán itt a Spore! -
#3963 ok, ez igy süti! -
#3962 Azzal is megpróbáltam, de nagyon hány lenne, mivel a fórum fő blokkjának a háttere is fehér. -
#3961 "A sorozatos kihágásokat akár büntetőponttal is jutalmazhatjuk!"
Én az AKÁR szót kivenném! Nem feltételes mód, hanem felszólító! Ha warezolsz, seggberúgunk. Ennyi...
-
#3960 Lehetne olyan a háttér, mint ami itt a beiró box-ban van?
Szerintem tök jól nézne ki! -
Me Ga #3959 Szerintem mehet, faszányosan néz ki -
#3958 Na azért még csak az agyatokra megyek, ha már így belekezdtem :).
Topik háttérnek: topikHáttér
Valahogy így nézne ki: screenshot
Hátrány: 80KB ... viszont csak egyszer kell letölteni, aztán cacheből jön. -
#3957 Új prototípusok. -
#3956 Úgyse tudnék válaszolni mert a kód amit beraktál valamiért szétcincálta az üzenetet. :-) -
#3955 ohhh, semmi ... gratula! -
#3954 a továbbiakat priviben :) -
#3953 Mindegy, más topikokból összehoztam a dolgot. -
#3952 Essünk neki mégegyszer...mit rakjak bele a kódba? :P
A bannerben kizárólag a két flash és a leugró menü kódja van, semmi más. Ha jól látom ez valami CSS dolog akar lenni... -
#3951 textarea style attribútumát a következővel bővíted:
background-image:url(http://www.sg.hu/galeria/1069316311/10693163111219226859.jpg);
-
#3950 Ámen. Csak valaki mesélje el mit kell berakni a kódba és azonnal felkerül. :-) -
#3949 Újabb video, ezúttal a Creature fázisból:
Videó
A videót az IGN-nek köszönhetjük. -
#3948 A világosabb nekem is tetszik, szerintem mehet. -
#3947 Kapkodok összevissza...
Az alant található képek méretét (KBokba) megharmadoltam, minőségi romlás nélkül.
1. változat 9,5 KB
2. (világosabb) változat 7 KB
Ha páran rámondják az áment és Hmuda te se ellenzed, betennéd háttérnek?
(én spec a világosabbra szavaznék) -
#3946 Egy kicsit lágyabb alternatíva:
-
sasvader #3945 OK nem rossz sztem mehet! -
#3944 Készítettem egy képet, ha gondoljátok betehetnénk a fenti üzenetküldő textArea hátterének.
vélemény?