8545
Spore
  • Pluskast
    Nekem a sims pont emiatt nem tetszett/tetszik. Mi a francnak játszak olyasmivel amit nap mint nap átélek. Nekem hülyeség. Elég bajom van nekem nem akarom ezt még számítógépen is fokozni...
  • Carlos
    Akkor megúsztad...rottweilereket és Igorékat se viszek. Ez a te szerencséd!
  • Pluskast
    Nem én simát kértem. Nekem a játék a lényeg!!:)
  • Lobsterman
    A Simsben ugyanazt csináltad mint irl minden nap. Ettél, sz@rtál, melóba mentél stb... Nem csoda hogy könnyen meg lehetett unni. Itt 1, az hogy mindent te csinálsz meg, vagy más gamerek, így 2 játék nem lesz ugyanolyan, és 2, 5 játékot és rengeteg editort kapunk a pénzünkért. Szerintem el leszünk vele egy darabig.
    Sorbanállás meg nem lesz. Legalábbis itt nem. Nem hiszem hogy annyi PC gamer van Pécsett aki már az első nap meg akarja venni a játékot, hogy kifogynának, vagy tolongani kéne érte. Azért biztos ami biztos reggel 8-9 tájban már ott leszek a MM-ban :D
  • Pluskast
    Hmm akkor viszek magammal fa testápolót. Csak el ne felejtsem berakni a kocsim hátsó üllésére
  • Carlos
    őőőő...
    Akkor lehet, hogy verekedés lesz?
    Galactic Edition?
  • Pluskast
    "lehet, hogy itt mi szarráverjük egymást egy bolt előtt, de annak is kis esélyt adok, hogy találkozni fogok bármelyikőtökkel a boltban"

Pesti vagy?:) Mert ha igen és cd galaxisban veszed akkor lehet pénteken össze futunk a Múzeum körútnál:) Ha már csak 1 darab példány lesz mire oda érek nem garantálom, hogy nem gáncsollak el a bolt elött:))
  • Hmuda
    Sorban állás nem lesz gond, legalábbis nálam tuti nem. Elő van rendelve, pénteken kijön, hétfőn meghozzák, a hétvégét meg valahogy csak kibírom. :-)
  • Carlos
    Én a sorbanállástól nem félek, nem lesz gond (ez nem egy wow! (lehet, hogy itt mi szarráverjük egymást egy bolt előtt, de annak is kis esélyt adok, hogy találkozni fogok bármelyikőtökkel a boltban)). A szerver hülyülés viszont esélyes szerintem!
  • Pluskast
    Azért szerintem a 2 játék csak abban egyezik, hogy Will Wright a kedves "papa". Szerintem élveztes játék lesz:)
  • Pluskast
    A sorbanállás illetve az, hogy hiány lesz belölle nekem is átfutott tegnap este az agyamon...
  • Pluskast
    Hmm nagyon faintos lett a topic kinézete
  • Faterx
    Én meg két dologtól tartok.
    Megjelenés: sorbaállás, tömeg, szerver túlterhelve nem fogadja a reg.
    Játékmenet: mentés csak egy fakk felülírva ahogy mostanában és Willynél szokás sajna
  • Carlos
    Ezen már énis gondolkodtam, de elvetettem, hogy ez nem lehetséges!
    Lehetetlen!
    (remélem)
  • ZsZso
    Azért csöndben megsúgok nektek valamit. Én picit félek attól, hogy kicsit túl van hájpolva a játék, aztán ugyanaz lesz mint anno a Simsnél: "bármit megcsinálhatsz, sose lehet megunni". Aztán szerény személyem 3-4 nap játék után már valahogy nem volt képes 100%osan élvezni a játékot. 1 hét után pápá volt. Persze nem feltétlen csapódott le mindenkinél ugyanígy. Remélem inkább olyan lesz mint egy SimCity. Na azt igazán nehéz megunni.

Hozzátenném, hogy nem lehúzni szeretném a játékot, hisz én is nagy rajongója vagyok, de azért várom már a "ha nem tetszik, akkor menj el" üziket xD.
  • Carlos
    Kedvcsináló. A poszter meg megy kifelé a falamra bekeretezve!
    Ahogy kell!
  • Fantos
    uh ilyen trailer-t XD
  • Carlos
    Spore Galactic Edition Video:
  • Lobsterman
    Már csak 2 hét 15 óra 17 perc xD
  • ZsZso
    Na látom sikerült eltüntetni a hátteret. Gratta. Egész pofás lett ;).
  • Carlos
    Köszi, igyekeztünk.
    Igaz, hogy nem én csináltam, de designoltam egy kicsit...
    Süti lett!
  • Lobsterman
    Amúgy jó lett az új design Hmuda(és segítői). Grat.
  • Lobsterman
    Gigantikus ték :D
  • Benny04
    Oké, majd reggel. Köszi :)
  • Hmuda
    Na azt már nem. :P

Csinálj egy warez topikot neki a sajátok közé és kirakom a menübe, csak úgy mihez tartás végett. :-)
  • Benny04
    Szívesen ;)
    (ezért jösz egy warez válasszal xDDDD)
  • Hmuda
    Háh, ki hitte volna. Köszi! :-)
  • Benny04
    </div></div></center></td></tr><tr>
    </tr></tbody></table>

</div>
  • Rip
    Majd' mindennap linkel be valaki közülünk új videót, interjút, hírt, prototípust, akármit, szerintem ha van új dolog a Spore-ral kapcsolatban, az elég hamar ide is felkerül. Szóval ne türelmetlenkedj, nem percenként jönnek a hírek.
  • Carlos
    Ha lesz, akkor be lesz ide tolva nyugi. Eddig is be volt, most is be lesz.
    De ha nincs hir, akkor nincs mit linkelni!
  • Carlos
    Akkor hajrá!
  • sasvader
    Hmuda OK Legyen ahogy akarod nem szóltam akkor!!!De akkor léccives a hirekről is kommentáljatok!!!!
  • Hmuda
    Ha ott meg lehet akkor itt is.

sasvader: Első sor.
  • sasvader
    Akkor nem szóltam!Talán addigra végeztek a Spore Topik diszitésével mire megjelenik a Spore!!Remélem!!!
  • Carlos
    Meg lehet csinálni itt is?
  • Hmuda
    Maradjanak az üzenetek. Ha nincs miről beszélni akkor most legyen üres a topik? Így is a Spore a téma csak kicsit másként.

Amúgy a szürke/fehér keret szerűség kiküszöbölésére ez a megoldás is elég lenne.
  • Carlos
    Én nem. Lusta vagyok én ahhoz.
  • ZsZso
    Ti küldtetek be lényt a versenyre?
  • Carlos
    Szerintem meg itt a helye. Csinositjuk a topikot, hogy szép legyen.
    Most írjunk arról:
    már csak 17 nap,
    már csak 16 nap,
    csináltam egy lényt,
    már csak 15 nap...
  • ZsZso
    Tök mind1, akkor is igaza van. Ennek szerintem se itt lett volna a helye. Elnézést.