8545
Spore
-
#3943 -
#3942 -
#3941 Na mégis megoldottam nagynehezen, hogy elviselhető formában jelenjen meg a dolog.
Akinek még van ötlete extra pontokra az szóljon. -
#3940 Na jó, egyelőre elnapolom ezt a dropdown menüt, meg kell majd kérnem valakit, hogy írjon egy erre a topikra szabott kódot. -
#3939 kérdeztem tőle a spamszűrőt azt mondta ott nincs mindegy majd holnap rákérdezek mégegyszer lehet nagyon elnézett valamit. -
#3938 Akkor valószínűbb, hogy vagy nem vette észre, vagy fennakadt egy spam-szűrőn. -
#3937 Mind a ketten EA Storen vették.
Csak azé volt gyanús mert ugyebár EA Storera regisztráltam és azt hittem lénylabor megvételét bejegyezték. Ezekszerint nemígy működik.
Mondjuk egyik haverom nemrég vette meg kb egy hete lehet neki várnikell még de a másik ugyanazon a napon vette meg amikor én. Szóval nemértem :S -
#3936 Pedig az az. Mi más lenne? Meg nem mindegy, hogy mikor kapod? A lényeg, hogy a játék megjelenése előtt meglett.
A haverjaid véletlenül nem boltból szerezték? Mert az a kód csak az EA-Store-os vásárlás után jár, a boltinál a számla bemutatása és a példány visszaszolgáltatása után lehet igényelni a kedvezményt. -
#3935 Üdv. Lenne egy kérdésem. Elnézést ha benne lenne a FAQ-ban. Naszóval amikor Sporet előrendelem EA Storen ott megkell adni valami? Mert mailban kaptam egy promotion kodet amit elvileg megkell adnom a SPore megvételénél hogy a lénylabor árát levonják belőlle de ez kicsit gyanús nekem mivel két ismerősömtől is kérdeztem és azt mondták nem kaptak ilyen emailt. Másik ganyús dolog hogy énis csak lénylabor megvétele utánn két héttel kaptam ezt az emailt amit elvileg a lénylabor megvételekor kelett volna kapnom. -
#3934 Süti! -
#3933 hm? -
#3932 Ennél nagyobbat már nem akarok, mert már így is tele van írva (szomorú, hogy egyáltalán így kell, de hát nem hiába az SG a netes nyomingerek gyűjtőhelye).
SZERK: kicsit elkezdek kísérletezni a leugró menüvel. Remélem ezzel megtakarítunk egy kis helyet. -
#3931 A véleményem az, hogy a warezos kiirást egy kicsivel nagyobb betümérettel kéne.
Ezt most egy olyan 6-osra tippelném. Toljuk fel 8-10-re. Szerintem. -
#3930 Nyithatok a sajátban egy Spore warez topikot? -
#3929 Ám legyen. :-) -
#3928 Jaj ne is mond! Most olyanokkal jártszom mint Supreme Ruler 2020 vagy EU3 In Nomine vagy ha nagyon nem bíróm akkor sh3 GWX mod. Ja és persze FOW multi a barátokkal:) -
#3927 SO SAY WE ALL! :) -
#3926 Mehet! -
#3925 ezért vettem elő az öregeket:
sid meier pirates!
caesar 4
addig se szenvedek! -
#3924 Most hogy már csak 2 hét van vissza, egyre nehezebben viselem a várakozást(főleg hogy elfogytak a játékok amiket még nem unok halálra) :) -
#3923 IGEN!!! LÉGYSZÍÍÍÍ!! -
#3922 Közkívánatra kirakhatom a "NO WAREZ" kitételt. -
#3921 FAQ! -
#3920 Hmuda! Kéretik rendet tenni!
Köszi! -
#3919 hali
az elején mikor megkapom az alapot miből indulni kell azt hogy tudom vékonyítani ill vastagítani? köszi -
#3918 2. lényem :D
-
#3917 Moderátort ide! -
#3916 Miért? :-o -
#3915 Mivel nem eredeti.... -
#3914 Csatlakozom. -
#3913 dehülye vagy benny -
#3912 Amúgy tök jó gém, első lényem:
-
#3911 Na sikerült elindítanom :P
Csak krekk kellett
de most meg regisztrálni nem tudok, mert azt írja ki, hogy a kulcs nem jó, amit a telepítésnél adtam meg -.- -
sasvader #3910 Azta most járok itt ma elöször mik vannak ittMég a végén kitrö a 3.Spore Topic Világháború! -
#3909 inkább segíts a max payne-ben xDD -
#3908 -
#3907 na jólvan, részemről ennyi, ne veszekedjünk -
#3906 "Egyik kedvenc topik" költői túlzás volt, na ... rátapintottál a hozzászólásom gyenge pontjára :D -
#3905 Őszíntén gratulálok. De warezoltam egy darabig, akkor is főleg azért, hogy kipróbáljam, hogy tetszik-e a játék, aztán ha igen, akkor töröltem és megvettem. És ne neked álljon följebb recskabajnok. -
#3904 Nekem nem a kedvenc topikom :) Viszont érdekel a játék. Úgyhogy meg fogom venni. Fizetek a suliért, dolgozom ezerrel sőőt még plusz melót is vállalok, hogy legyen pénzem és nem az a legnagyobb bajom, hogy nem tudok sajtos rolót venni a sulibüfében. Anyutól meg igazán kérheti ajándékba. Nem akarok Offolni, de nehogy már neki álljon feljebb egy kis tini pöcsnek, hogy másra kell a pénz.
Elnézést az újboli Offért, a videók pedig önmagukért beszélnek, és úgy néz ki tartják is a megjelenési időpontot :)