8545
Spore
  • Aragorn83
    Milyen legóról van szó?
  • Pluskast
    Az asszonyt 2-3 óra alatt le tudod rendezni:) Utánna meg mehet a spore a lego meg meg megvár:)
  • halas34
    Nem olyan rossz ez az értékelés, igazából az a gondja, hogy önmagában az egyes fázisok nem olyan jók mint a játékok amik csak arra épülnek, pl. az AoE. jobb rts mint a spore-ban a tribal phase. Tehát nem eléggé mély, összetett önmagbában egy-egy fázis, és, hogy az editorok adják a játék "sava borsát" a lényegét. Mondjuk erre rájöhettünk már az eddigi bemutatókból is, és ő is azt mondja, hogy minden egyes fázissal összetettebb lesz a játék. Szóval engem ez a tesz egyáltalán nem szomorított el.

Kicsit olyan ez mint egy kombinált nyomtató, ami tud scannelni meg fénymásolni is, de egy direkt scanner, vagy fénymásóló jobb nála, összeségében a kombinált viszont mindezt egyben nyújtja.

Ez kicsit fura példa :), szóval a lényeg, hogy szerintem nem fogom megbánni, hogy megveszem a játékot. (legalábbis remélem, le is kopogom) . :)
  • Carlos
    OFF!

Az a bajom, hogy pont szept 5-én érkezik meg mo-ra az a legó amit már év eleje óta meg akarok venni!
    Asszony szülinapja szept 8.
    Túl sok ez nekem!
    MICSINÁLJAK??? (Asszony, Spore, Lego)

ON!
  • Carlos
    Énis! Énis!
  • Aragorn83
    Igazad van! Én viszont megvárom azt, amíg én tudok vele játszani és majd kiderül az igazság... :)
  • Rip
    Mint minden tesztnél, itt is kellett negatívumokat írni, azért még ne temessétek :D
    Mégiscsak megkapta a 9-et a 10-ből!
  • Hmuda
    Én pont ilyesmit vártam. Egyik fázis se veszi fel a versenyt azokkal a játékokkal amik csak egy-egy játékmenetre koncentrálnak és nyilvánvaló, hogy egy olyan játék ami tanítani akarja az embert, az nem fog olyan játékmenetet felmutatni amit csak azok tudnak élvezni akik játékokkal kelnek és fekszenek.

A 9/10 még mindig egy piszok jó pontszám.

Meg hát azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ez az első review. Az ilyen korai bemutatók szinte mindig valami gyorsan összecsapott irományok, csakhogy az újság elmondhassa magáról, hogy ők voltak az elsők, pedig ez csak a cikkek hátrányára válik, mert nincs idő ténylegesen kitapasztalni a játékot. Én megvárom azokat a review-kat amik nemsokkal a megjelenés előtt jönnek ki.
  • Carlos
    Énis...bár most egy kicsit elkenődtem...
  • Aragorn83
    Köszi akkor jól sejtettem. Hát... nem tudom. Én azért még mindig bizakodom. :)
  • Carlos
    Hát rohattul nem!
    Grafika!
    Ehhh...Ehhh...most erre mit mondjak?
    Nem akarlak megbántani...
  • Carlos
    Olyanoknak csinálták, akik vagy nem játékosok, vagy keveset játszanak, vagy még nem játszottak játékkal.
    Tehát: Casual player-eknek lett megcsinálva a játék: Nem bonyolult, hülyegyerek is tud vele játszani, még a nagyi is...
  • HarryProf
    Szerintem úgy érthették, hogy a játék grafikája nem olyan lenyűgöző, és csak az olyanokat nyűgözi le, akik még nem is játszottak :D
  • Aragorn83
    Azért én ezt nem veszem készpénznek majd kiderül! :D

A másik kettőt még vágom is, de ezt hogy értették? "Designed for Non-gamers"
  • Carlos
    Not deep enough
    All about the creator
    Designed for Non-gamers

• Aragorn83
    Pros:
    Limitless custom content
    Varied types of gameplay
    No more Sims #1!

Cons:
    Not deep enough
    All about the creator
    Designed for Non-gamers
    Overall: Awesome in scope, mainstream in depth. 9/10

“Spore is a far better game than The Sims ever was”
    “Spore is an incredible experiance but it doesn’t quite live up to all that it said it would”
    “The occasional UFO sighting becomes all the cooler when YOU eventually get to be the UFO”
    “For Spore to work you really need to be playing it as one continuous game, instead of seperate stages. If you play them in isolation, you’re bound to end up dissapointed.”
    “In many ways the gameplay of creature takes some of the worst aspects of games like WoW and Diablo”

• Aragorn83
    Íme az első hossza játékteszt a SPORE-ról! :)

SPORE Review
  • ZsZso
  • Hmuda
    Fel akartam rakni de valahogy kimaradt, most pótolom.
  • Faterx
    ja jól lelassúlt
  • Faterx
    ...és írja hozzá hogy no warez!
    Micsoda világ
  • ZsZso
    Hmuda, megtennéd, hogy a hozzászólások hátterképét () feltennéd az SG -re? Én már kifogytam SG tárhelyből, így részemről halott az ügy. Az a baj, hogy néha elég lassan hozza be a kepfeltolto.hu terheltsége miatt.
  • Pluskast
    Mert sokat torrentezel meg warezolsz
  • Pluskast
    Jó majd teszek az ingemre egy ilyen kis névjegy kártyát Pluskat névvel:))
  • ZsZso
    naaaaaaajóóóóó ... mielőtt megköveznek Carlos, színt vallok. Az irónia nem csak képzeleted szüleménye, hanem picit az én agyacskámé is, amit annak rendje-módja szerint bele is építettem a mondandómba. :)
  • Carlos
  • Fantos
    Carlos de gonosz vagy hogy egyből ilyet feltételezel szégyelld magad
  • Carlos
  • ZsZso
    Neeeeeeeeeeem . Nem hallottál még olyanról, hogy "együttérzés"?
  • Carlos
    Mintha némi gyúnyt vélnék felfedezni szavaidban!
  • ZsZso
    Nagy szomorúság ez mindannyiunk számára ... :D
  • Benny04
    Na egy ideig nem fogok nyitni warez topikot, mert megint rossz az új gépem
  • Fantos
    és amit én csináltam?
  • Carlos
  • Kicsikiraly
    mellesleg: jó lett a dizájn, de nekem a banner (mármint csak ez a mozgós karikák) alapból nem tetszettek :( szerintem túl gyerekes, de ez egyéni vélemény:D)
  • Kicsikiraly
    aki 5-én cdgalaxishoz jön írja már ki magára hogy ezsgés vatyok :D
  • Rip
    Fasza lett a háttér, gratula!
  • Lobsterman
    Amúgy van itt pécsi fan rajtam kívül?
  • Pluskast
    Na akkor én sem szólok a szekrényajtós, gyúrós haveroknak
  • Carlos