8545
Spore
  • Carlos
    Lásd #4142 számlálási metódus.
  • Carlos
    Szóval mielőtt itten beszólogatnál, inkább számolj:

Baráti jóindulattal énis legjobb esetben is 10-et számolok.
    27,28,29,30,31,1,2,3,4,5 ez 10. Plussz a mai nap, ami még nem ért véget.
    Ergó: 10 és fél, vagy 11.

Szóval a 9 nem jó, úgyhogy leszel szives visszavenni az arcodból, vagy Hmuda kipurgál innen.
  • Pluskast
    FAQ a barátod. Amúgy nincs benne multi és nem lesz. A multi rész annyi, hogy mások által létrehozott lényeket letöltheted és ezeket a lényeket a gép beépíti a játékba. Asszem ez érvényes lesz az épületekre és a járművekre is.
  • Fehercsoki
    A játék multija milyen lesz?Tehát majd lehet ölni egymás lényeit meg bolygóját?
  • Pluskast
    Akárhogy is számolom az a kilenc nem jön ki. ha mai napot nem veszem bele holnap 27-e azaz szerda van. ha még ehhez 8 napot hozzáadok akkor az szeptember 4. Namost az Európai megjelenés szeptember öt ami ugye péntek...
  • mama2
    Hát ja, kéne, mert aki kecibuta(Mint én) azthiszi 11 nap múlva jelenik meg itthon, holott csak kilenc.
    őőő..btw a mysporeon van Európai visszaszámláló.
  • Fantos
    europai számláló mért nincs?
  • sasvader
    De nem fogjátok fel hogy 2 nappal hamarabb jelenik meg Europában!!!JAJJ ISTENEM EZT IS ODA KELLENE IRNI A SZÁMLÁLOHOZ VAGY KIJAVITANI!!Vagyis 9 nap van vissza a megjelenéséig!!
  • Carlos
    sima: 12 990 Ft
    ge: 14 990 Ft
  • chalezlopez
    Mennyibe fog fájni a game? Gondolom jó húzós lesz...10k felett.
  • Pluskast
    Lehetne már csak 1 nap. Azt a 10-et szivesen átugranám :)
  • Carlos
    Fincsi...
    És már csak 11 nap.
  • Pluskast
    Na Topic up!

Itt egy új IGN video ami folytatja a fázisok bemutatását. A törzsi fázis.
  • Rip
    Néhány Sporepedia link, amelyek épületeket, járműveket takarnak (nem CC-vel készítettek, hanem már a teljes játékkal feltöltött):

LadyM blogja

A linkeket a "Sporepedia Coolness" címtől keressétek a lap alja felé.
  • sasvader
    Remélem énis hog fent lesz és műkődni fog mivel nincs lovém de ha lemegy az ára tuti megveszem
  • Venom
    Hát éna annyira kocka nem vagyok deha éjfőltől már letölthető lessz az EA storen akkor biztos benthagyom a gépet tölteni. Másnap meló utánn márcsak installálni kell azt kész :D
  • Pluskast
    Nincs mit:) Amúgy sajnálom, hogy a víz alatti fázist kihagyták. Lehetett volna egész más utat bejárni a törzsfejlődésben és lehetett volna víz alatti civilizációt létrehozni. Nem baj majd gondolom az első kiegben vissza rakják.
  • mama2
    Kösz:).
  • Pluskast
    20 perc a sejtfázis.
  • mama2
    Majd ha nekem nem tetszik, akkor odaadom:D.
  • Lobsterman
    Én sajnos nem tudtam szóval kellemetlen :D
  • mama2
    Tegnap néztem a google videok között gameplay jeleneteket, de nekem minden bajom volt bizseregtem, meg minden:D. Igaz rossz volt a video képminősége és 32 perc volt de nem baj:D.
    Amúgy az elején a sejt fázisba, meddig kell enni? Vagy az hogy?
  • Pluskast
    Én is, de én félre raktam :)
  • Lobsterman
    Az a legnagyobb bajom hogy én szerintem csak 8.án kapok fizetést. Az +3 nap. Váááááá
  • Lobsterman
    Főleg nem online aktiválós securomot. Lesz az pár hét is mire lesz crackelt verzió
  • Lobsterman
    12 nap 12 órát ír a számláló. 12 óra letelik az 26.-a, 12 nap letelik az 27-28-29-30-31-1-2-3-4-5-6-7.e éjfél, szóval nem jó a számláló. Ill jó csak nem ránk vonatkozik. 5.e éjfél a játék megjelenése, tehát 10 nap 12 óra 30 perc.
  • Kicsikiraly
    persze, én is megveszem :) ez simán megér annyit :)
  • Pluskast
    Ez a játék simán ér annyit hogy megvegyük.
    Amúgy Lobsterman: ma van 25.-e a mai nappal együtt szeptember ötig még 12 nap van ergó a számláló helyes:))
  • Kicsikiraly
    tudod, a hekkerek sem tudják azonnal feltörni... legtöbbször inkább megjelenés előtt.
  • mama2
    Helyesbítek: Az igazi kockák már éjfélkor a gép előtt ülnek és frissítik a torrent oldalakat!(tisztelet a kívételnek(mint pölö nekem))
  • ZsZso
    Azért ez nem iPhone :).
  • Fehercsoki
    Az igazi kockák már éjfélkor sorban állnak tehát 10 nap.
  • Lobsterman
    És éjfélre számol, de ha szigorúan vesszük és nem állunk már éjfélkor sorba akkor mondhatjuk hogy 11 nap :S
  • Lobsterman
    Hányszor mondjam hogy nálunk 2 nappal korábban jön? Ez az amcsiknak a visszaszámlálója :S

szept5- európa
    szept7- amerika

számoljatok utána
  • mama2
    ja!
  • Pluskast
    Pedig a mai nappal együtt az mé 12 nap
  • Rip
    Nézd meg jobban: az 10 nap :)
    (A pont segít)
  • mama2
    A myspore.hu oldalon a főoldalon a visszaszámláló hogy működik? Mert én úgy látom hogy a "nap"-nál 01 van kiírva:D.
  • mama2
    12 nap nem?
  • sasvader
    10 nap van vissza de már mindenki halálra unta magát!