8545
Spore
-
Aragorn83 #4103 Mi történt itt tegnap óta? Egy hozzászólást se írt senki...
Vagy már a csendes agónia szélére sodródtunk? :)) -
Aragorn83 #4102 Szép napot urak és hölgyek! (már ha vannak )
Föltöltöttem hozzánk két új videót! :)
My Spore -
#4101 jajó
féjl -.- -
#4100 FAIL!!:D
De várom már Istenem. Azonnal megveszem, sőt előrerendelem mingyá:D. Hétvégén előre lehet? -
#4099 Európában 2 nappal korábban jön. -
#4098 14 -
#4097 Már csak 12 nap 7 óra 55 perc. Ááááááá -
#4096 Használd a sztaki-t, köszi :).
-
#4095 ok. got it! -
#4094 Remélem jó
-
#4093 Magyarul a lényeget, kösz:). -
Aragorn83 #4092 Írtad, hogy egésznap frissítgetni fogod a Thunderbird-öt. Mi is olcsyval azt használjuk. :) -
Aragorn83 #4091 Újabb review:
PC Gamer UK gives Spore 91%
I haven't had a chance to pick up a copy yet, but someone over at GameFAQs has.
Its
-Beautiful
-Hilarious
-Annoyingly adorable
Its Not
-Easy enough on easy
-Hard enough on hard
- Normal
Despite this reading through they mostly praise the creators but not the gameplay. The review even starts off saying "Spore falls a little short of its promise at every stage...".
The review mostly focuses on the tribal/civ/space stages. They even call maxis's creatures pathetic and that they tried to ban them from their game (which they couldn't). They also say that despite EA/Maxis's best effort there are still quite a few disgusting things around they point reference at a naked zombie woman with no legs crawling around on their hands with sores on their breasts.
They talk quite a bit about some of the creations they found i.e wheel chair grandpa's, chairs, living sniper rifles, ball of fish mouths etc. Its mostly positive stuff about the creature stage. One thing they comment on is the unbalance in some stages on how much of a toy and how much of a game they are, they call the cell stage an elegant blend of toy and game. Creature stage an awkward conflict between game and toy. Tribal all game no toy. Civ all toy and not enough game. Then space which is a huge game with lots of little toys incase you get bored.
The review then does a run through of all the stages starting from cell talking about how you start off as a blob etc, stuff we've all seen and they talk about the size of the creatures around you and that there's even stuff which will have eyes bigger than your cell creature. They do comment that the combat is physics based i.e you bump into something it will hurt them, theres no combat moves.
-
#4090 -
Aragorn83 #4089 Jé! Mi is azon bonyolítjuk a My Spore-os levelezéseket. :) -
#4088 Aha. -
#4087 levelezőkliens... -
#4086 Thunderbird? Az mi a csoda? -
#4085 Mihelyt megjön a mél, hogy megérkezett a cucc és lehet menni érte.
Ez nemtom mikor lesz! (egész nap a frissitést nyomogatom a ThunderBird-ön) -
#4084 Carlos! Te úgy hány óra tájban mész pénteken a cd galaxisba? -
#4083 Ha gondolod nézz szét itt:
Magyar Legósok fóruma -
Aragorn83 #4082 -
Aragorn83 #4081 Ez elég komolynak tűnik! Lehet, hogy én is visszatérek a Legó-hóz! :) -
#4080 Nekem bejön gond nélkül a profilod. -
#4079 24.500 körül. -
#4078 Gondolom.. mennyibe is? :c -
#4077 Biztos?
Nagyon sokba kerül... -
#4076 omg, kérek!!:D
ez jobb minta spore ID -
#4075 -
#4074 Erről:
-
#4073 Na ezért már megérte elkészíteni a konvertálót :) -
#4072 Teljesen jó ez a leírás. Eddig is tudtuk hogy nem fogja megállni a helyét a Tribe egy Populussal szemben vagy a Space egy Master of Orionnal szemben. Nem hiszem hogy emiatt el kéne kenődni mert ahogy láttam csak a Creature Creatorral is hetekig elvolt mindenki, pedig még a lényünket sem próbálhattuk ki rendesen játékon belül. A 9es pontszám pedig nagyon jó egy olyan embertől akit a CC nem kötött le túlságosan. -
sasvader #4071 ááá sikerűlt köszi!!És az új kinézet is király!Bocsi a múlkoriért! -
sasvader #4070
Visit Spore.com -
#4069 Mellesleg nektek is 500as hibát ír, ha az előző hozzászólásom végén található linkre kattintotok? Valamiért még mindig nem működik a profilom ... rohadt annyukat. (tudom Hmuda veled is előferdült már ... te megoldottad?) -
#4068 Mondjuk úgy, hogy elolvasod a FAQt?
Legfrissebb kérdések közül a 2.
"Hogy tudom beilleszteni a fórumokba a Spore Widgetem?" ez elég beszédes név ... (ha már megcsináltam a konvertálót igazán használhatnánk :)
(próba, hogy működik -e még :)
Visit Spore.com -
sasvader #4067 Hmuda ezt hogy kell megcsinállni hogy ide be lehesen rakni??? -
#4066 Itt vannak az új widgetek, most már teljesen flash formában, így egyszerűbb a berakásuk.
-
#4065 Mi sem egyszerűbb, elindítod a Spore telepítését, közben "foglalkozol" asszonnyal, miközben a hátn kirakod a legót. Eredmény? Kész a LEGO, asszony boldog, Spore fenn van. Asszony megfogja LEGO-t, beteszi a többi közé, elmegy mosakodni, apa leül a gép elé. That's all ;)
De ténylegesen a te helyedben, szanaszét szedném asszonyt, de úgy hogy másnap alig bírjon felkelni (ehhez kell egy kis alkohol és energiaital). Reggel kelés, viszel neki reggelit, esetleg reggeli torna. Aztán biztos, hogy egész nap békén hagy, a többi időbeosztás, már rajtad múlik. Ha mégis elkezdene nyaktájékon támadni, akkor megint meg kell mutatni, hogy ki a dzsungel királya :P -
Aragorn83 #4064 Az NGC, Szeptember 9-én, este 10 órakor: Spore - How to Build a Better Being" Az egyik GE-s dolog ezzel ki is lőve! :D