Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

elsõ lakotásom:
Szpájkiszaurusz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hexenküche alias Cauldron II-be fél éveket toltam bele. Az 1. rész is király volt. Végre egy ember aki ismeri!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

u dont have to listen anybody else but me
Már nem emlékszem... akkor kezdtem hatvannégyezni... az elsõ azt hiszem a Hexenküche(?) (boszorkánykonyha) volt. Aztán a Fighter Bomber-re vadásztam nagyon.
On
Melyik játék volt az? :)
VRSDM:
Yuck! :)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
komolyan mondom néhány lényembe konkrétan szerelmes tudnék lenni ha valóságban is élnének :P
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A spore teljes játék - ld. FAQ
Ha még nem próbáltad ki a lényszerkesztõt, ajánlom, hogy töltsd le a demó verziót, aztán próbáld ki. Megéri!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Hát melyiknek mi?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
eddig ez a lényem tetszik a legjobban :)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sorry ha sok lesz a kép. de olyan pofikat vág, hogy imádom <3

A krokodilod amit ide linkeltél bejövõs ;-)
Ichtio-nectariner:
Birdydocus:
Crabrunner:
Ebbe az 1390 Ft-os játékba már több idõt beleöltem mint a Half Life Epizódokba összesen és ez még csak a játék lénylaborja... :-/
Dokumentumaim\Spóralkotások\Lények\
És még pár pillanatkép
Plusz 1 bónusz (már nem volt képem ezt is képként benyomni :)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Max a "tüskekorona" az egyedüli dolog amit érdekességként felhozhatok. Gondolom egyértelmû hogyan raktam össze õket. Sajnos igazi díszítésre már nem nagyon maradt elég komplexitásom , így beértem a három láb, négy kéz kombóval.