Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
Érdekes UFO-k vannak a háttérben a videó végefelé :D

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

beszúrom a másikat is hátha:D
Nah én is elkezdtem a lény alkotást :)
elsõ lakotásom:
Szpájkiszaurusz!
Tinman
Ajánlom figyelmedbe Woody Allen filmjét melyben az animalszex kérdéskörét is részletesen boncolgatják<#vigyor3><#hehe>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Baáz!
Hexenküche alias Cauldron II-be fél éveket toltam bele. Az 1. rész is király volt. Végre egy ember aki ismeri!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Benny04
<#hehe>

VRSDM
mai bogár alapú lényem, iszonyat hogy milyen hangokat tud kiadni :)

u dont have to listen anybody else but me

zorrobomber
ritka egy elbaszott járása lett :D

Faterx
Off
Már nem emlékszem... akkor kezdtem hatvannégyezni... az elsõ azt hiszem a Hexenküche(?) (boszorkánykonyha) volt. Aztán a Fighter Bomber-re vadásztam nagyon.
On
ZsZso
OFF:
Melyik játék volt az? :)

VRSDM:
Yuck! :)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

VRSDM
<#hehe>
komolyan mondom néhány lényembe konkrétan szerelmes tudnék lenni ha valóságban is élnének :P

Carlos
Azt a fejet bakker!!!

Þór vígi þessi rúnar

Faterx
Ehh '88 óta nem vártam igy sz.g. játékra
Hmuda
http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=35821

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Istencsászár
Struthionimus

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BB7

Chucky inkább a GH Tutot csináld ahelyett h. új játékba kezdenél bele! :D
ZsZso
A lénylabor - lényt hozol létre, amivel a teljes játékban játszhatsz (ez így leírva nem nagy durr, de mûvelni ... na az más tészta)
A spore teljes játék - ld. FAQ

Ha még nem próbáltad ki a lényszerkesztõt, ajánlom, hogy töltsd le a demó verziót, aztán próbáld ki. Megéri!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ChuckyHUN
? a spore lénylabornak:DDD
Hát melyiknek mi?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Timbo
zsír lett :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Fantos
a lénylabornak vagy a Sporenak?

Tinman
Krokit bírom <#eljen>

Rip
Az a fej!! :D :D

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ZsZso
Kicsit kilóg a lényeim közül, de íme Treeodor

VRSDM
Egy tripod szerû brutális gyilkológépenek készült...

rotator
1000 Ft pluszért ennyi minden? :O

BB7
NanUFO

(Több INFO és LEÍRÁS a képre kattintva!)

Robez84
szerintem facca lett!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

ZsZso
Ez undorító, ráadásul gagyi is. Poénnak már nem poén, mert 1001 másik ilyen készült már. Nem értem mi értelme volt képként beszúrni.

Faterx
<#nezze>
ZsZso
Bobo

+1 kép

rofl...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ChuckyHUN: ez nem sims... XD

Ne felejdkezzünk el a buzifesztiválról sem :)))
ChuckyHUN
Amugy ezt a játékot valahogy történeti sztálon nem lehet vinni? fejleszteni a Sporinhot, gyerekekt nevelni barátnõt szerválni neki????

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ZsZso
Amúgy tiszta tragédia a SporePedia rating kezelõ rendszere. Egy pozitív ratinggel ott tetszeleghetsz az összesített lista elején. Pontoztam az elsõ 40-50 lényt, és ezzel 95%ban én alakítottam a listát. Az egészben az a gáz, hogy épp ennek a funkciónak kellene igazán jól muzsikálnia, hiszen a lassan több milliós léNYszám mellett másképpen lehetetlen kiszúrni a jobb egyedeket.

VRSDM
a zöldes sárgás szín nekem olyan jamaika hangulatot sugároz, a szeme és a mozgása meg csak rádupláz.

eddig ez a lényem tetszik a legjobban :)

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ZsZso
Aranyos! Kicsit olyan mintha be lenne nyomva, de pont ezért tetszik. ;)

VRSDM

VRSDM
PIMP Õskacsa, magas intelligenciával, külön figyelmet érdemel a fez meg a nyaklánc, két büszkesége ;)

sorry ha sok lesz a kép. de olyan pofikat vág, hogy imádom <3

Tinman
Hogy találom meg a monsztáid? Milyen néven vagy?
A krokodilod amit ide linkeltél bejövõs ;-)

Istencsászár
Birdydocus<#eljen>

Tinman
Tegnap esti agymenéseim:

Ichtio-nectariner:

Birdydocus:

Crabrunner:

Ebbe az 1390 Ft-os játékba már több idõt beleöltem mint a Half Life Epizódokba összesen és ez még csak a játék lénylaborja... :-/

ZsZso
Dokumentumaim\Spóralkotások\Képek\
Dokumentumaim\Spóralkotások\Lények\

srácok lehet láma kérdés de hova menti a képeket? <#vigyor5>

ZsZso
Én nem vagyok a bonyolult dolgok híve ... íme Bonbo

És még pár pillanatkép

Plusz 1 bónusz (már nem volt képem ezt is képként benyomni :)

Hmuda
Okkal van benne, így nem lehet "imba" lényeket csinálni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

srácok valahogy nem lehet megszüntetni ezt a testrész limitet? mármint azt a limitet, hogy raktam rá 5 lábat 2 kezet meg 1-2 dolgot és kiirja hogy nem rakhatok be több cuccot merthogy "fullon" van... wtf?

VRSDM
nem lett az igazi, csak úgy összevágtam, az viszont móka hogy ez a kép a legtávolabbi nagyítással készült . :D hatalmas lett :D

Hmuda
Sealaccot

Max a "tüskekorona" az egyedüli dolog amit érdekességként felhozhatok. Gondolom egyértelmû hogyan raktam össze õket. Sajnos igazi díszítésre már nem nagyon maradt elég komplexitásom , így beértem a három láb, négy kéz kombóval.