8545
Spore
  • Carlos
    Igy igaz!
    Ja és amit még tanitanak programozáson előszeretettel: "Gépfüggő!"
  • ZsZso
    Aha, volt egy sejtésem, hogy GOLD előtt nem nagyon piszkálják a cuccot :). Köszi az infóért. Mondjuk azt nem tudjuk, hogy a lénylabor kiadása és a gold között mikor javították ezeket a problémákat.

Hát jah ... egy tökéletes világban kiadás után hátradőlnek a fejlesztők, és nem javítanak semmit se :). De jó is lenne. Hogy is mondták az egyetemen? "Egy szoftver sosincs kész!", és mennyire igaz :S.
  • Carlos
    Hát azzal, hogy Gold-ba ment a játék nem áll le semmi.
    Gyártják a pecseket. Ezek a javitások azért nem kerültek bele a Gold-ba mert:
    1, major alatti prioritásúak
    2, nem volt idő megcsinálni
    3, kockázatos volt megcsinálni
    4, nem tudták még reprodukálni
    5, nem találták meg
  • ZsZso
    Feltételezem, hogy a Lénylabor mégha külön termék is, forráskódját tekintve a Spore játék része - én legalábbis tuti így csinálnám (értsd: ha a lénylaborban változik valami, akkor ott is fog, és vica versa - konyhanyelven írtam, aki akar beleköt). Ez esetben pedig nekik igazán nem jelentett plusz munkát. Mi leteszteltük a Spore egy részét, ők javították amit kellett a teljes játékban is, és ha már nem kell vele sokat küzdeni, kiadták a lénylaborhoz is a javításokat.

Amúgy a kompatibilitás miatt (új PNGk) muszáj is volt nekik patchet kiadni. A Maxis nem Microsoft, hogy magasról tegyenek a kompatibilitásra :).

Ez mind persze az én agyszüleményem, tények nem nagyon támasztják alá, csak kombinálok.

Carlos többet tud a játékok életútjáról. Én a programozás oldaláról látom a dolgokat ... lehet majd ki is javít, hogy hülyeséget írtam, mert aranylemezrekerülés előtt már nem is izgatják a szopvert, csak tesztelnek és csak a nagyon gázos dolgokat orvosolják.
  • Carlos
    Igazad lehet...
  • Pluskast
    Na ja szerintem is felesleges volt ezt a pachat már kiadni.
  • Rip
    Egy héttel a teljes Spore előtt már nem hiszem, hogy érdemes lett volna bajlódniuk új content miatt.
  • Carlos
  • Pretorian
    lol kipróbáltam ezt a Lénylabort, pedig általában irtózom a Sims-típusú játékoktól, de ez tetszik :)
    Olyan lényeket kreáltunk otthon, h a lakótársammal percekig röhögtünk rajtuk, annyira lolul sikerültek :D :D :D
    Anatómiailag nem egészen stimmelnek, de azért vhogy mindig megoldják, ha valami bonyolult mozdulatra utasítom őket. XD
  • ZsZso
    Szivesen mindenkinek :)
  • Carlos
    Tehát nagyjából semmi különös.
    Azért én belecsaptam volna némi kontentet is, hadd örömködjenek a userek.
    De ez miatt én most fel nem teszem megint a lénylabort...
  • Rip
    Kösz!
  • ZsZso
    Ha már így lefordítottam, betettem a FAQba is :)
  • ZsZso
    * Nagyobb felbontású mintaképeket (thumbnail) ment ki a lényekről.
    * 5 új animáció az ánimált GIF készítéséhez.
    * Véletlenszerűen előferdülő fagyások javításra kerültek.
    * EA DownloadManagerrel összefüggő hibákat javították.
    * Most már nem tűnnek el a lények a SporePediából, ha mentés közben valami hiba történt.
    * nForce2 integrált hangkártyáknál zúgó hang jelentkezett, amit szintén javítottak.
    * Frissültek a spanyol és lengyel readme fájlok.
    * Frissült a telepítőben található EULA (Szerk: mért hiszem azt, hogy így megint mi mondtunk le pár jogunkról? :))
    * Az újabb lény PNGek is be tudja tölteni (?!) (Integrated the newest save creature PNG.)
    MEGJEGYZÉS: A Spore -ral készített lény PNGket be lehet húzni a Spore Lénylaborba. Azok, akik nem patchelik a lénylaborjukat, nem tudják majd behúzni (dragNdrop) a lénylabor patchelt verziójával vagy a Spore -ral készített lények PNGjét.
    * Stabilabb lett a játék.

Sacc/kb. remélem segített.
  • HarryProf
    Aki látta a Karib Tenger Kalózai 2-t, annak biztosan ismerős lehet ez a jelenet, próbáltam megalkotni, hát nem tudom hogy sikerült:S

• Rip
    Ott a felsorolás. Nagy csodát nem kell várni.
    Ha kell, holnap lefordítom a dolgokat, ma már nincs energiám :)
    De bárki más is megteheti, aki így érzi :)
  • sasvader
    Köszi szépen az infot! De most ebben a patchban mi az új mert én nem vettem észre semmit !!de lehet vak vagyok!
  • Rip
    Azért csak kijött egy patch a Lénylaborhoz! :)
    Jobb később, mint soha.
    A javítólista:
    * Improved thumbnail resolutions for saved creatures.
    * Added five new animations, recorded when creating animated GIFs in Test Drive Mode.
    * Fixed a randomly occurring system hang.
    * Fixed a crash associated with EADM.
    * Creatures no longer disappear from the Sporepedia when the save flow is interrupted.
    * Corrected the Audio buzzing found on systems with nForce2 integrated audio.
    * Updated Spanish and Polish readme files.
    * Updated the EULA found in the installer.
    * Integrated the newest save creature PNG.
    NOTE: This allows creatures PNGs made with Spore to be drag-and-dropped into the Spore Creature Creator. Spore Creature Creator players who do not patch will not be able to drag-and-drop PNGs created in patched versions of the Spore Creature Creator or Spore.
    * Improves overall stability.

És jött két új prototípus. Mind a kettő nagyon érdekes, az első a jól ismert SPUG kicsit extrább változata, míg a második egy jó kis "vízszimulátor".
    Tessék velük jövő hét péntekig játszani! :D
  • mama2
    ígérem ez már jó lesz, és bocs a tripla üzenetért...
  • ZsZso
    Bocsi :S

Waren: privi ment
  • Carlos
    Ezzel tisztában vagyok, csak ha a júzerek rákattintanak, akkor frankón egy NOT FOUND-ot találnak.
    Csak gondótam szólok...
  • Kicsikiraly
    próbáltam xfire-s taget berakni csak nem értek még hozzá :D
  • ZsZso
    Carlos, így probáld
  • Carlos
    Az adatlapon a honlapod rész direkt van elrontva?
    Nálam Not Found.
  • Kicsikiraly
    hát nekem ezért jó hogy BP mellett lakom (és oda járok suliba), ezért pénteken suli után elmegyek cdgalaxishoz, remélem olyan 2-3 óra fele azért már ott lesz.
  • ZsZso
    Azért ez mókás :) A szinte napi téma, hogy hány nap van még hátra :). Ne is foglalkozzatok vele ... az okosabbak mostantól minden pénteken benéznek a kedvenc üzletükbe, hátha van Spore egészen addig, míg a gépükön nem tudhatják azt :).

UI: Szegedieknek nincs számláló? :) Viccet félretéve, remélem vidéken nem csak hétfőn kezdik el árulni. :S
  • Carlos
    Igaz!
  • Carlos
    26: 10 óra van még
    27: 24 óra
    28: 24 óra
    29: 24 óra
    30: 24 óra
    31: 24 óra
    1: 24 óra
    2: 24 óra
    3: 24 óra
    4: 24 óra
    5: délután: 12-18 óra

Összesen: kábé 240 óra (5-ét 14 órával számolva)
    240/24 = 10 nap.
    Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem a 9 is hibás. Szerintem...
  • Kicsikiraly
    ja és, hogy a napok számán ne vitatkozzunk:

JÖVŐHÉT PÉNTEK :OOOO
  • Kicsikiraly
    vitához: 10 óra kell, míg véget ér a mai nap, 26-a. utána 27, ez 1, 28, ez 2, 29, ez 3, 30, ez 4, 31, ez 5, 1-je, ez 6, 2-a, ez 7, 3-a, ez 8, 4-e, ez 9, így csak 9 nap van 5-e 00:00-ig.... vagyis az 9 nap ha éjféllel számolunk. de elvileg délutánra jön, szóval az 9 és (nagyjából) fél nap. Carlos tényleg neked nem van igazad most.
  • Carlos
    Kár, hogy azt nem is neked mondtam tesó!
    Bocs, ha férreérthető volt, neked ezt szántam:

Lásd #4142 számlálási metódus.

ami pedig:

Baráti jóindulattal énis legjobb esetben is 10-et számolok.
    27,28,29,30,31,1,2,3,4,5 ez 10. Plussz a mai nap, ami még nem ért véget.
    Ergó: 10 és fél, vagy 11.

Szóval?
  • Carlos
    no problem!
  • sasvader
    "visszavenni az arcodból, vagy Hmuda kipurgál innen" kicsit sem sértőő áááá nem sértő! én se mondtam azt hogy kurva anyád rosszul mondod...már bocsánat a kifejezésért!
  • mama2
    Akkor bocs...
  • Carlos
    Ezt itt egy picit magamravettem:
    "Hát ja, kéne, mert aki kecibuta(Mint én) azthiszi 11 nap múlva jelenik meg itthon, holott csak kilenc." (#4138)
  • mama2
    És ezt most miért nekem írtad azt elmondod?
  • Carlos
    némá...kiszólt a szél a lyukból...
    Amúgy én nem sértegettelek, szóval, hogy is van ez?
    Én vagyok a hülye amikor te nem tudsz számolni? LoL.
  • Pluskast
    Szerintem senki nem mondta, hogy köcsög vagy max elszámoltad a napokat. Ennyi.
  • sasvader
    Jah én vok a köcsög mert szóltam!Carlos te huzd vissza a lombosodat az ovodás legoiddal együtt!
  • Pluskast
    :))