Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katakpult
Ha megveszi a lénylabort most, akkor lehetõsége van arra, hogy beszámítsák ezt a Spore árába, mivel az tartalmazni fogja a lénylabort is a normál játékon belûl.

koloncos
KÖszi szépen! Megyek s kreálok valami cuki csufságot ! 😄

hamotar
Ami szeptemberben fog megjelenni annak az ára olyan 10-11 ezer lesz kb.

katakpult
Ja, én láttam rosszúl, olyan volt mintha az a mancsa lett volna 😊 De nyugtass meg, hogy azzal is tud pofozni 😊

Carlos
1500 Huf.
De ez csak a lénylabor, csak lényeket lehet csinálni. De amennyiben megveszed majd a teljes-t, ezt meg visszaviszed, akkor ennek az ára levonódik a teljes játék árából.
Amúgy meg FAQ!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megevett ember kilógó véres keze akart lenni.
Megnyugtat, hogy többeknek leesett, mint akiknek nem.

Þór vígi þessi rúnar

katakpult
Az mi ott a szájában?
Nem saját, de nagyon ott van

Bárcsak én is ilyen ügyes lennék.

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Fantos
-öhhm valami a fogad közé ragadt
-hol?

motyodlee
😄DDDDDDDDDDDDDd

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Carlos
Õ már vacsorázott:

Þór vígi þessi rúnar

motyodlee
nincs mit<#hehe>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ZsZso
Mi is csak divatból játszunk vele 😄DDDD 😄DDD 😄DD

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Köszönöm szépen a felvilágosittást ^.^ <#puszi>
katakpult
Ez egy 6-100 kategóriás játék, az játszik vele aki akar, ennyi.

Hmuda
Hagyd, troll.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Venom
Köszönjük Emese 😄
Attól hogy nem csorgónyálú ûberbrutál predátorok és alienek megjeleníttésére szólgálló a grafika attól még nem csak kisgyerekeknek való.
Meg amúgyis nemcsak felnõtt korosztálynak talállták ki a játékot.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Pepsi Twist
bazzeg ez a játék ilyen 10 éves gyerekeknek való de most komolyan 😄 kipróbáltam a trialt... hát bazzeg... majdnem elhánytam magam 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ZsZso
Ja, és ha többet akarsz megtudni a játékról, akkor FAQ, vagy youtube.com .. vagy kérdezel 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

motyodlee
nos...
a SPORE csak szeptember környékén jelenik meg a boltokban, viszont a fejlesztõk addigis kiadták a "lénylabor"-t, mint a teljes játék egy részét. És ebbõl van teljes verzió is, meg trial is. Teljesben minden alkatrész használható (ki hitte volna), trialban meg meg van szabva.
A számláló pedig a teljes játék megjelenését mutatja.

hali
ebben mekkora a szabad tér és a creaturekat saját kezüleg kell meg csinálni vagy csak alapbol ki kell választani 1 et?
és mi számol itt fent ? <#idiota>
ez eddig csak valami proba verzió?
elöre is thx ^^
ZsZso
<#eljen> Szuper lett!
Adj hozzá linket, szavaznék rá!

motyodlee
fórumokhoz szokni kell 😊

ZsZso
Bezzeg animált gif készítéshez elég okos ... áh, mind1.

motyodlee
ujreg<#pias>

ZsZso
Nem vad vagy (nicknév), hanem láma. Csak erre az oldalra

05305 KB (#3127)
16122 KB (#3120)
02370 KB (#3117)
-----------------
Összesen: 23.2 MB

Animált gifet nyomtál be inline ... normális vagy?

katakpult
Én most megpróbálok csinálni egy kutyámmajmot, de a nagyon nehéz 😊

Fantos
ijesztõen hangzik O.o

Én is rákattantam erre az õrületre. 😊 Otthon már figyel néhány kreatúrám, pl. a tollashátú majombékaember, vagy az emeletes négykezû de még korántsem álltam le a projectekkel. Kezd bennem körvonalazódni a félelmetes tolató-óriás-haláldisznó alakja...

ugyanmár gyerekek nõjjetek már fel😄
(nagyon rá vok kattanva, iszonyatjo ez a játék)

katakpult
Egy nagy gömbõc kell, tûskékkel, méregzsákokkal, és hiper sebességgel, az legyõzhetettlen lesz 😄

Az én lényem még fejlesztés alatt áll😊 De szeptemberig csinálok egy legyõzhetetlent😊
kasokaa
szerintem szeptembertõl lesz ez igazán csak érdekes, akkor már végre össze lehet ereszteni a kreálmányainkat...nagy bunyók lesznek😄

köszi,már azthittem nincs is hozzá link
kíváncsi lettem erre a játékra
kipróbálom

katakpult
Mi az ott a lába között?

katakpult
olyan mint ha keresne valamit 😊 De lehet, hogy csak én néztem be valamit 😄

Solten
nagyon dögös... <#hehe>

Saor Alba

Solten
This is Pattiszon, destroyer of worlds...

Saor Alba

hamotar
De nagyon brutálul néz ki ez a rossz mutáns kacsa.. 😊

katakpult
Na nee, nézzetek rá, nem félelmetes?

Solten
plazmafegyver

Saor Alba

Solten
Vagy ha az ubid csápjában (kezében??) ott figyel a palzmafegyver? <#hehe>

Saor Alba

Na azért katikát nem kell félteni, van neki hátul is szeme! Sõt, csak ott van😄 Viszont egyet suhint a seggével, és halott vagy ödön! Mit lehet amúgy kezdeni ezekkel?
Solten
<#wow2> <#vigyor>

Saor Alba

hamotar
Ödön azért megdolgozná rendesen az uborkádat.. 😉 Még a popsia is csurig van támadóeszközzel:

katakpult
Áhh, ez olyan mint egy bálna 😄

Ilyen uborkanautára gondoltál?😄 Õ a kis kedvencem Kati a Slejm, de hívhatod simán drágámnak😛 Végülis nem rohadt jó játék:d
katakpult
A kedves kûlsõ, harcos belsõt takar 😊

Solten
ari kis uborka-lényszerûség <#vigyor>

Saor Alba

katakpult
Én is úgy tudom, hogy ha megveszed 1,5 k ért, akkor a szeptemberi megjelenés során ezt beszámítják. Kérdéses, hogy a lényeidet amit addig csináltál, megtarthatod e, bár biztos igen.