8545
Spore
  • Kicsikiraly
    igen, most hogy tudom hogy ezek is hatásosak, így én is inkább ezt :) persze majd kipróbálom hogy szétrobbantsak minden egyes várost :D CSAK JÖNNE MÁR :D
  • Carlos
    Én csak annyit, hogy valami lesz.
    De most már azért többet, de még mindig nem eleget!
  • Aragorn83
    A diplomáciáról és kereskedelemről eddig is tudtunk. (Én legalábbis) Vagy nem? :)
  • Aragorn83
    Utólagos engedelmeddel kiteszem, hozzánk a Patch frodításodat.
  • Carlos
    Pontosan ezek a kérdések merültek fel bennem is a videó közben.
    Én kereskednék, meg üzletelnék.
  • Kicsikiraly
    az nyílvánvaló, hogyha katonai utat választod, akkor hogy veszed át az uralmat a bolygó felett. de kereskedelemmel hogy vennéd át? kivásárlod a városokat?

másik kérdés: hogyha te kereskedelmi vagy diplomáciai utat választod, attól egy másik város választhatja azt hogy ő szépen letámad téged? ha igen, akkor csinálhatsz még katonai járműveket hogy viszonozd a tüzet? (jó tudom, lesz védelem a városban, de hogy visszatámadni lehet-e)
  • Carlos
    WOW!!!
    Diplomácia! Kereskedelem!!! WOW!!!
    AKAROM A JÁTÉKOT MOST!!!!!
  • Rip
    Minek már az? Jövő hét péntek, "oszt" csókolom :D
  • Hmuda
    Nem nézek be pár napig és flém fogad. :P

Aki talál pontosabb flash számlálót az ne türtőztesse magát.

Két új lényem:

Asidunos

Carano
  • Lobsterman
    Számomra új videó:
    Civ fázis
  • Kicsikiraly
    tudod, a karma :D
  • Pluskast
    Ha ennyire jó akarsz lenni tegyed:)
  • Kicsikiraly
    ja értem. de azért szívességből szólok nekik :D tényleg hátha valaki csak épp bemegy és megtetszik neki a játék vagy vmi. én is orange boxomat így vettem meg, h utolsó darab volt a boltba, de le volt foglalva és kiderült h egy órája járt le a rendelés ezért odaadták :D (nem ingyen persze )
  • Pluskast
    Csak akkor kötelezne téged bármire is ha mondjuk fizettél is volna valamennyit előzetesen érte (foglaló).
  • Pluskast
    Nem. Nem kell neki semmit sem mondani csak annyit, hogy megrendelted a GE-t és jöttél érte. Az eldót marhára nem fogja érdekelni, hogy te másikat is rendeltél mivel - ahogy a rendelésnél is le van írva! - az előrendelés nem kötelez téged semmire.
  • Kicsikiraly
    akkor most előjegyeztem egy GE-t, és ott meg tudom nekik mondani hogy a simát akkor ne tartsák tovább, hátha kell valakinek? :D
  • Carlos
    ok
  • ZsZso
    Szeged. Nagyon rendes tőled, hogy felajánlottad, de igazából a következő feltételek mellett nincs sok választásom, és mivel az első pont elég fontos lenne számomra, nem élnék ajánlatoddal(, de mégegyszer köszi):
    1. pénteken már szeretnék játszani (mivel szerdán én már messzi földön járok - FAQt ezért nem tudom kezelni)
    2. csak ezért nem akarok felmenni Pestre - ennyire nem érzem magam kockának
    Szóval jó lenne a GE, de ha emiatt 100% hétfőn lenne meg a játék, akkor inkább lemondok róla (ráadásul van egy 1500 ftos lénylaborom is, amit be kéne, hogy számítsanak, ami 576os :S).
  • Carlos
    Hol lax?
    Vegyek neked GE-t?
  • ZsZso
    Én is elolvastam 4szer a játékszabályzatot, megnéztem 5ször az oldalakat. Amikor láttam, hogy más is küldött 3-4 lényt, akkor már nem sokat töprengtem.
  • Lobsterman
    Nem is tudtam hogy több döggel is lehet nevezni. Én meg majd összetörtem magam hogy kiválasszam a legjobbat :D
  • ZsZso
    Nem, vidék power.
  • Pluskast
    Budapesti vagy? Mert ha igen akkor szerintem inkább a cd galaxishoz menj. 576 egy rakás....
  • ZsZso
    Ha esélyt akarok adni magamnak, hogy még pénteken meglegyen a játék, akkor nem vállogathatok :S, amúgy én se csípem. Milyen bolt már az, ahol basznak válaszolni egy e-mailre?! (már 3 hete várom válaszuk...) Nem baj. Most először és utoljára veszek náluk játékot. Muhahaha.
  • Carlos
    Hogyhogy nem?
    NaLoL.
    Többek közt ezért is utálom az 576-ot...
  • ZsZso
    Lehet nem voltam érthető :) ELőfordul (hogy néha az vagyok).
    Tehát, az 576ban nem is lehet GEt előrendelni ... grrrrrrr :)
  • Carlos
  • ZsZso
    576nál nem opció a GE ... grrrrr
  • Carlos
    Ha megkérdezed, hogy van-e és van, akkor persze hogy ad.
  • Pluskast
    Nem tudom hol rendelsz/rendeltél elő, de ha cd galaxisban akkor oda van írva az előrendeléssel kapcsolatosan, hogy a terméket 1 azaz egy napig tartják fent számodra. Ha nem mész érte akkor eladhatják másnak. Szvsz szerintem nem nagyon érdekli őket ha mégsem kéred. Biztos lesz más aki meg fogja venni.
  • Kicsikiraly
    arra van bármi esély is, hogy pénteken megkérdezem az eladót hogy van-e esetleg szabad GE akkor adni fog?

másik kérdés: ha nem, akkor meg tudom azt csinálni hogy előrendelek egy GE-re, és ott azt mondom hogy a simát mégsem kérem? (rájöttem hogy azt a 2K HUF-ot megéri)
  • Carlos
    akkor jó is ,hogy nem neveztem...
  • ZsZso
    A főnyeremény 1 spore (1 a Mr nyertesének és 1 a Niss nyertesének). A 2., 3. meg gondolom kulcstartót kap, vagy ilyen bugyutaságot :).
  • Carlos
    Mi a nyeremény?
  • ZsZso
    Én mind2be, összesen 5tel. Mr. Spore tuti nem lesz meg, de azért ott is kipróbáltam magam, Miss Sporeban azért bízom :). Nem olyan fontos, hogy mely szörnyek az enyéim, bár a Mr Sporenál nem olyan nehéz kitalálni.
  • Lobsterman
    Persze hogy Mr Spore kategória :D
  • Lobsterman
    Mivel neveztél?
    Én ezzel:
  • ZsZso
    Én a sajátomnak szurkolok :P.
  • Lobsterman
    Ú akkor szurkoljatok a dögömnek hogy nyerjek :D
  • ZsZso
    Csinálok már egy kis hírverést a dolognak:

Miss/Mr Spore verseny véget ért. MySpore mellett a SporeLife oldalon is lehet szavazni a jelöltekre.

Mivel a SporeLife-on semmi regisztráció nem szükségeltetik 5 mp alatt leadhattok egy szavazatot. Rajta hát! (nomeg a jelöltek közt szerepelnek a lényeim is, de nem kötöm orrotokra, hogy melyek azok :P)

SporeLife jelöltek -
    szavazz itt (elég a kiválasztott számát bevésni)