8545
Spore
-
#4225 igen, most hogy tudom hogy ezek is hatásosak, így én is inkább ezt :) persze majd kipróbálom hogy szétrobbantsak minden egyes várost :D CSAK JÖNNE MÁR :D -
#4224 Én csak annyit, hogy valami lesz.
De most már azért többet, de még mindig nem eleget! -
Aragorn83 #4223 A diplomáciáról és kereskedelemről eddig is tudtunk. (Én legalábbis) Vagy nem? :) -
Aragorn83 #4222 Utólagos engedelmeddel kiteszem, hozzánk a Patch frodításodat. -
#4221 Pontosan ezek a kérdések merültek fel bennem is a videó közben.
Én kereskednék, meg üzletelnék. -
#4220 az nyílvánvaló, hogyha katonai utat választod, akkor hogy veszed át az uralmat a bolygó felett. de kereskedelemmel hogy vennéd át? kivásárlod a városokat?
másik kérdés: hogyha te kereskedelmi vagy diplomáciai utat választod, attól egy másik város választhatja azt hogy ő szépen letámad téged? ha igen, akkor csinálhatsz még katonai járműveket hogy viszonozd a tüzet? (jó tudom, lesz védelem a városban, de hogy visszatámadni lehet-e) -
#4219 WOW!!!
Diplomácia! Kereskedelem!!! WOW!!!
AKAROM A JÁTÉKOT MOST!!!!! -
#4218 Minek már az? Jövő hét péntek, "oszt" csókolom :D -
#4217 Nem nézek be pár napig és flém fogad. :P
Aki talál pontosabb flash számlálót az ne türtőztesse magát.
Két új lényem:
Asidunos
Carano
-
#4216 Számomra új videó:
Civ fázis -
#4215 tudod, a karma :D -
#4214 Ha ennyire jó akarsz lenni tegyed:) -
#4213 ja értem. de azért szívességből szólok nekik :D tényleg hátha valaki csak épp bemegy és megtetszik neki a játék vagy vmi. én is orange boxomat így vettem meg, h utolsó darab volt a boltba, de le volt foglalva és kiderült h egy órája járt le a rendelés ezért odaadták :D (nem ingyen persze ) -
#4212 Csak akkor kötelezne téged bármire is ha mondjuk fizettél is volna valamennyit előzetesen érte (foglaló). -
#4211 Nem. Nem kell neki semmit sem mondani csak annyit, hogy megrendelted a GE-t és jöttél érte. Az eldót marhára nem fogja érdekelni, hogy te másikat is rendeltél mivel - ahogy a rendelésnél is le van írva! - az előrendelés nem kötelez téged semmire. -
#4210 akkor most előjegyeztem egy GE-t, és ott meg tudom nekik mondani hogy a simát akkor ne tartsák tovább, hátha kell valakinek? :D -
#4209 ok -
#4208 Szeged. Nagyon rendes tőled, hogy felajánlottad, de igazából a következő feltételek mellett nincs sok választásom, és mivel az első pont elég fontos lenne számomra, nem élnék ajánlatoddal(, de mégegyszer köszi):
1. pénteken már szeretnék játszani (mivel szerdán én már messzi földön járok - FAQt ezért nem tudom kezelni)
2. csak ezért nem akarok felmenni Pestre - ennyire nem érzem magam kockának
Szóval jó lenne a GE, de ha emiatt 100% hétfőn lenne meg a játék, akkor inkább lemondok róla (ráadásul van egy 1500 ftos lénylaborom is, amit be kéne, hogy számítsanak, ami 576os :S).
-
#4207 Hol lax?
Vegyek neked GE-t? -
#4206 Én is elolvastam 4szer a játékszabályzatot, megnéztem 5ször az oldalakat. Amikor láttam, hogy más is küldött 3-4 lényt, akkor már nem sokat töprengtem. -
#4205 Nem is tudtam hogy több döggel is lehet nevezni. Én meg majd összetörtem magam hogy kiválasszam a legjobbat :D -
#4204 Nem, vidék power. -
#4203 Budapesti vagy? Mert ha igen akkor szerintem inkább a cd galaxishoz menj. 576 egy rakás.... -
#4202 Ha esélyt akarok adni magamnak, hogy még pénteken meglegyen a játék, akkor nem vállogathatok :S, amúgy én se csípem. Milyen bolt már az, ahol basznak válaszolni egy e-mailre?! (már 3 hete várom válaszuk...) Nem baj. Most először és utoljára veszek náluk játékot. Muhahaha. -
#4201 Hogyhogy nem?
NaLoL.
Többek közt ezért is utálom az 576-ot... -
#4200 Lehet nem voltam érthető :) ELőfordul (hogy néha az vagyok).
Tehát, az 576ban nem is lehet GEt előrendelni ... grrrrrrr :) -
#4199 -
#4198 576nál nem opció a GE ... grrrrr -
#4197 Ha megkérdezed, hogy van-e és van, akkor persze hogy ad. -
#4196 Nem tudom hol rendelsz/rendeltél elő, de ha cd galaxisban akkor oda van írva az előrendeléssel kapcsolatosan, hogy a terméket 1 azaz egy napig tartják fent számodra. Ha nem mész érte akkor eladhatják másnak. Szvsz szerintem nem nagyon érdekli őket ha mégsem kéred. Biztos lesz más aki meg fogja venni. -
#4195 arra van bármi esély is, hogy pénteken megkérdezem az eladót hogy van-e esetleg szabad GE akkor adni fog?
másik kérdés: ha nem, akkor meg tudom azt csinálni hogy előrendelek egy GE-re, és ott azt mondom hogy a simát mégsem kérem? (rájöttem hogy azt a 2K HUF-ot megéri) -
#4194 akkor jó is ,hogy nem neveztem... -
#4193 A főnyeremény 1 spore (1 a Mr nyertesének és 1 a Niss nyertesének). A 2., 3. meg gondolom kulcstartót kap, vagy ilyen bugyutaságot :). -
#4192 Mi a nyeremény? -
#4191 Én mind2be, összesen 5tel. Mr. Spore tuti nem lesz meg, de azért ott is kipróbáltam magam, Miss Sporeban azért bízom :). Nem olyan fontos, hogy mely szörnyek az enyéim, bár a Mr Sporenál nem olyan nehéz kitalálni. -
#4190 Persze hogy Mr Spore kategória :D -
#4189 Mivel neveztél?
Én ezzel:
-
#4188 Én a sajátomnak szurkolok :P. -
#4187 Ú akkor szurkoljatok a dögömnek hogy nyerjek :D -
#4186 Csinálok már egy kis hírverést a dolognak:
Miss/Mr Spore verseny véget ért. MySpore mellett a SporeLife oldalon is lehet szavazni a jelöltekre.
Mivel a SporeLife-on semmi regisztráció nem szükségeltetik 5 mp alatt leadhattok egy szavazatot. Rajta hát! (nomeg a jelöltek közt szerepelnek a lényeim is, de nem kötöm orrotokra, hogy melyek azok :P)
SporeLife jelöltek -
szavazz itt (elég a kiválasztott számát bevésni)