8545
Spore
-
#4388 Mellesleg most megjött az ihlet lénylaborhoz, egy kitalált bolygó fajait kezdtem el, még lesz sok, van ötletem :D
Razzn'Ahul
Razzn'Akhal
Razzn'Brute
-
#4387 teljesen mindegy végülis, 15K-m van erre a célra, annál drágább csak nem lesz ugye? -
#4386 Jaa értem. Igazából én csak azért akartam előre rendelni mert hogy én úgy tudtam hogy a megjelenés napján(pénteken) kihozzák. De ha csak hétfőn, akkor ugyan az mintha pénteken megrendelném, úgy hogy hagyom a fenébe az előre rendelést. Ha pedig kiderül hogy csúszik a megjelenés(ami lehetetlen na de mégis tételezzük fel:D), akkor meg megyek tüntetni:D! -
Aragorn83 #4385 Úgy érti, hogy nagyon sok lesz belőle. Nem kell azon aggódnod, hogy neked nem marad. Ellenben a GE-vel, ami itthon is, ahogy más országokban is csak korlátozott példányszámban lesz elérhető... -
Aragorn83 #4384 Igazán eldönthetnék már. :S Utoljára ezügyben 08.15-én beszéltem az EA-s kapcsolattartónkkal. Akkor ezt írta:
"Igen, valóba az ára mostmár 12990 lesz.
A galactic pedig 14990." -
#4383 "a sima verzió annyi lesz, mint a szemét." Ezt hogy érted? -
#4382 Olvasd el.
Az értesítés az előrendelés. De be kell menned érte, vagy futár kiviszi, de az csak jó esetben is max hétfőn.
Amúgy nemtom mit parázol a sima verzió annyi lesz, mint a szemét. -
#4381 Ha én most előrerendelném a Sporet(nem a GE-t), akkor azt holnap elolvassák és pénteken már meg is kapom? Vagy ez hogy van? Mert a régi oldalnál volt olyan hogy előrerendelés. De az újnál meg előjegyzés van, ami csak annyit tesz hogy amikor megjelent kapok egy Mailt hogy kapható nem?
Hogy rendelem elő? -
#4380 ó nahát, valóban :D -
#4379 CD Galaxis, ma reggel. Most néztem. -
#4378 Szerintem most mindenhol más árat írnak de megjelenik akkor mindenhol ugyanannyi lesz mert még nemtudják szerintem a végleges árat. -
#4377 de nem 14990 a GE? én cdgalaxisban annyiért láttam. -
#4376 13990 -1500 a Lénylabor. -
#4375 ^^ -
#4374 Spore GE és csak 13k? -
#4373 xD -
sasvader #4372 ez naon komolyXD -
#4371 hehe ez jó...:D -
Aragorn83 #4370 XDD
Jó fej barátnőd van! :) -
#4369 :D Ez jó! -
#4368 Jaja, de ami még tetszik, az a nagy melák lény, aki odamegy falatozni a végén a már lemészárolt lényekből, aztán gyorsan eliszkol :) -
#4367 Párommal megnéztük. Párbeszéd:
Carlos: -Kicsim, van egy nagy problémám: vérengzős, agresszív bolygómeghódítós lényt csináljak, vagy békés, kereskedő, diplomata lényeket?
Zsuzsi: -Akkor most az a kérdés, hogy náci akarsz-e lenni vagy zsidó!?!
Carlos: -Kicsit szélsőségesen fogalmazol, de igen.
Zsuzsi: -Nekem mindegy!
-
#4366 Hehe mien sunyi lények. Ott barátkoznak aztánn lemészárolják őket :D
Én általában ezta játékstílust alakalmazom. Lehet majd ittis ezt fogom tenni :D -
#4365 Amúgy az új 3.0.1-es Firefoxból nem tudom a png-ket behúzni a LényLaborba (piros áthúzott karika), míg az Iexplorerrel megy simán. Valaki tapasztalt ilyet? -
#4364 Egy félresikerült szocializálódás után egy kis agresszió :D
Videó a Gamespot csapatától. -
#4363 Haha, meg sem érném a delet, elvinne a szívem! :D
Hála a kedves fórumozó kollégáknak :) -
#4362 Képzeld ha (itt) megadod a tel. számodat mennyi lenne a pulzusod:) -
#4361 Szerintem minden rezzenésnél (rezgőn van) meg fog dobbanni a szívem :D
Na MOST!
Ez már biztos az! :) -
#4360 "Árváltozás jogát fenntartjuk!" :)
Rip: remélem, hogy pénteken csilingelni fog a telefonom, és azt csicsergik benne a virtuális verebek, hogy "szaladj a boltba a Spore-odért!" :) -
#4359 Hmm csak 13k lesz GE? -
#4358 Nem tudom, az számít-e, de én személyesen a boltban rendeltem elő. Gondolom emiatt lehet más a formátuma.
De a lényeg így is ugyanaz: a pénteki SMS :)
-
#4357 Ah, ott alul a linket nem láttam, így már ok :) -
#4356 Enyimé így néz ki ... fura
Név: *******
Szállítási cím: *****
Telefonszám: *****
E-mail cím: *****
Elõrendelt termék: Spore Galactic Edition(PC játékok)
Elõrendelt mennyiség: 1 db
Termék ára: 12.999,-,- Ft
Átvétel módja: Szeged
Postaköltség: 0,- Ft
Végösszeg: 12999,- Ft
Elõrendelés dátuma: 2008.08.30. 09:05:17 -
Aragorn83 #4355 Nem vagy bána. A widget csak bemutatónak van ott, hogy átnézhesd milyen lényeik vannak az alkotójuknak. Másra nem jó, de erre az áttekintési funkcóra nagyszerű dolog.
A Sporepedia linkje továbbra is ott van alul. :) -
sasvader #4354 MySpore.hu-ra gondolsz? -
#4353 Az a bajom ezzel az újfajta sporepediaval az oldalatokon, hogy így nem tudom a lénylaborba áthúzni a lényeket, és a profil oldalára sem visz el, ha rákattintok.
Vagy csak én vagyok béna? -
#4352 Pedig az :) -
#4351 Az 576 e-mailje máshogy néz ki, én már csak tudom ;) -
#4350 576? -
#4349 Na, én már egyfolytában a telefont nézem és várom az értesítőSMS-t
Az alábbi elõrendelést kaptuk Öntõl üzletünkben:
---------------------------------------------------------------------------------------
Név: Wjobb Vilmos
E-mail cím: [email protected]
Cím: xxxx
Telefonszám: 06xxxxxxxx
Termék neve: SPORE GALACTIC EDITION
Platform: PC
Termék ára: 12 999 Ft
Megrendelt mennyiség: 1 db
Megrendelés dátuma: 2008.08.30.
Megrendelés helye: Nyíregyháza
Megrendelést rögzítette: xxxxxxxx
---------------------------------------------------------------------------------------
Természetesen ha pénteken elmarad az SMS, a boltot továbbra is felrobbantom.