8545
Spore
  • Rip
    Hát én is azt írtam: "Holnaputánután" :)
  • Lobsterman
    Szerintem bármi előfordulhat de nem hiszem. De nagyobb játékokkal is foglalkozó üzletekben már lesz szerintem
  • Lobsterman
    Hát igazából csak holnapután-után :)
    2 nap 14 óra a megjelenésig, +még 12-14óra a megvételig :)
  • Since
    Szerintetek péntektől lehet majd kapni tescoban a játékot?
  • Rip
    Amúgy pedig elég faszán néz ki! :)

Holnaputánután itt a Spore!

• Aragorn83
    Ez csak az egész 1/5 része, nyugi! :D
  • Rip
    Ó, hát azért veszem én meg a GE-t, hogy aztán szépen itt be legyen scannelve az egész?! :D
  • Aragorn83
    Előzetes a kézikönyvből.

SPORE - Cell Phase

Jobb klikk a linkre aztán szedjétek le...
  • Carlos
    Énis irigylem. Én már 2006 karácsonya (akkorra igérték legelőször) óta tűkön ülök.
    Azóta sok minden történt, tönkrement a cég, ahol dolgoztam, munkanélküli lettem...és várom azt amit akkor kezdtem el várni, amikor még minden rendben volt.
  • Rip
    :D
  • Aragorn83
    Esküszöm neked irigyellek érte...
  • adammmmmmm
    Ilyen közel van a megjelenés? Nem is gondoltam volna. Tök megfeledkeztem erről a játékról de azért jó ha lesz. Jól néz ki a fórum is.
  • ZsZso
    Elvileg a 466. sorban található msg-text CSS osztályt kell megváltoztatni, hogy így nézzen ki:
    .msg-text {
    background: transparent url(http://kepfeltolto.hu/i/?218053&t=img) repeat fixed 0 0;
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://kepfeltolto.hu/i/?218053&t=img',sizingMethod='scale');
    }

[i]filter: -os rész nem tudom megy -e, elvileg az IE alatti problémákat hivatott megoldani (bár IE7nek már gond nélkül vinnie kéne átlátszó háttérrel).

UI: Bocsi, hogy már megint ilyen baromságokkal tömöm a topikot, de higgyétek el jobb lett volna nekem is, ha nem ezzel tökölök :D.
  • Rip
    Nekem tetszik ez a verzió is.
  • ZsZso
    Nem akad, ha nincs a hozzászólásoknak háttere, azaz nem egy kép a háttere. Félig-meddig átlátszóra is lehet tenni, akkor kicsit másképp néz ki, viszont símán görgethető. Valahogy így nézne ki

Ha ez megfelelne, akkor a hozzászólások hátterét ki kellene cserélni erre plussz még beírogatni pár dolgot ... IEs megjelenítést viszont nem tudom garantálni :S (mármint hogy ott is átlátszó lenne)
  • Carlos
    Helyes!
  • Aragorn83
    Még jó, hogy a fázisokat is legelőször fel kell oldani... :)

Senki nem tud elcsábulni és mindenki legalább egyszer kénytelen lesz végigmenni az összesfázison, ha meg akarja oldani a végső nagy rejtélyt. :)
  • Carlos
    Egyetértek!
    Énis!
  • Carlos
    Én nem. Én a fokozatosság híve vagyok. Elkezdem játszani, aztán ami jön, azzal elbíbelődöm...
  • Aragorn83
    Én is kíváncsi vagyok az editorokra, de a játékra sokkal jobban. Ráérek majd foglalkozni az editorokkal, ha eljutok, odáig és szükségem lesz rájuk! :)
  • Fehercsoki
    Énis és szerintem valamilyen szinten mindenki megnézi a többi editort:)
  • Venom
    Énis ezt fogom tenni elsőnek :D Nagyon kiváncsi vagyok a többi laborra már.
  • sasvader
    Én ha felrakom a Spore-t elöször a kreátorokat probállom ki a űrhajó kreátort...stb aztán jöhet a játék
  • Fehercsoki
    Énmeg piciaranyosat.
  • mama2
    Én meg békéset:D.
  • Venom
    Énis valami világuralomra törő kegyetlen népséget tervezek :D
  • Venom
    Hmm akkor lehet vaveromnak is ezé akad. Furcsáltam is múltkor amikor nála voltam. Nekem még régi van.
  • Pluskast
    Ne is mond.. Én tuti gonosz világhódító és szadista lényt fogok csinálni. A Borg hozzám képest kisnyúl lesz :D
  • Lobsterman
    Régi FF-al nem akadt, de most újraraktam a gépet, 3.0.1es FF, és most már nálam is akad :(
  • Firerock
    valamit kéne csinálni a topicba
    nagyon nehezen görgethető
    akad
    FF
  • Kicsikiraly
    nem bírjuk :D
  • Timbo
    5 nap :D hogy bírjátok ? :D
  • Kicsikiraly
    meg valami szadista letépte a két hátsó lábát :D
  • Kicsikiraly
    már csak négyet kell aludni 8)

[nembírmagával]
  • Bartn73
    Hali Naszóval aki a Pc dome-ból rendeli meg a játékot házhozszállitással annak pénteken megjelenéskor kihozzák megkérdeztem tölük emilbe Irtam a cd-galaxisnak is de nemakaróznak válaszolni No má ugyis mind1 mert Pc-dome-ból megrendeltem(remélem nem ba...nak átt a péntekel:) Mer én se tudtam hogy most pénteken megkapom e vagy nem és inkább megkérdeztem hétföig várni nem nem:)
  • Pluskast
    Úgy néz ki mint egy Hangya akit jó alaposan fenékbe billentettek :D :D
  • Carlos
    Kérsz még kettőt káromkodásért?
  • popz
    a spore über fasza game:D
  • Aragorn83
    Biztos, hogy nem. Bár mit nem mondjak jobban örültem volna a 11.990 Ft-os árnak az alapcsomag esetében. Nálam most 1000 Ft is számít...
  • Carlos
    akhal aranyos!