Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én elslattyogtam, megvettem, jónekem...
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy én úgy tudom, vagyis olvastam, hogy csak a pcdome-nál van ez a lehetõség, hogy beszámolják az árát.
A Lénylabor a Spore játék része, a teljes játék is tartalmazni fogja ezt. Ha megrendeled tõlünk a Lénylabort és szeptemberben tõlünk veszed meg a teljes játékot, a Lénylabor árát jóváírjuk számodra, ha azt visszajuttatod hozzánk. (Ez a lehetõség a Spore megjelenése után 15 napon belül érvényes.) by pcdome.hu
De a pcdome-nál 990 a házhozszállítás futárral, postával meg 1500 szóval ha a visszaküldés is annyi, akkor még rosszabbul is járunk ha most vesszük meg tõlük. Megrendelem tõlük 1490 Ft-ért + 1500 postaköltség, szóval 2990 ftnál járok, aztán visszaküldöm 1500ért, hogy levonják a teljes játékból az 1490 ft-ot <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
nagybek: igen ezt teljes lénylaborral csináltam.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Egyébként valószínû a számlán szereplõ összegért fogják beszámítani a játékot neked a boltban.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szerintem is csak tojásból kelnek majd ki a lények, de ez csak tipp...
DFTBA ಠ_ಠ
Elõrre is köszi!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Maradék két kép ... csakazértis 😊 (ha már küzdöttem velük)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Katt a képre az adatlapjához!
(remélem befér egymás mellé a 3 ...)
Bónusz kép
Szavazz, komentezz 😉