Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Nemcsak naluk van ez akcio, hanem mashol is (pl. 576-en naluk vettem, vagy a hivatalos EA store-netes vasarlas)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

gibson9
Hát jah.. :S Ha felmennék érte akkor is kb itt tartanék. Szolnokról 1500 az oda-vissza jegy. Kocsival meg mégdrágább lenne 😞

Carlos
Ezért szar nem pestinek, vagy környékbelinek lenni.
Én elslattyogtam, megvettem, jónekem...

Þór vígi þessi rúnar

gibson9
SPOREoltál XDDD
Amúgy én úgy tudom, vagyis olvastam, hogy csak a pcdome-nál van ez a lehetõség, hogy beszámolják az árát.

A Lénylabor a Spore játék része, a teljes játék is tartalmazni fogja ezt. Ha megrendeled tõlünk a Lénylabort és szeptemberben tõlünk veszed meg a teljes játékot, a Lénylabor árát jóváírjuk számodra, ha azt visszajuttatod hozzánk. (Ez a lehetõség a Spore megjelenése után 15 napon belül érvényes.) by pcdome.hu

De a pcdome-nál 990 a házhozszállítás futárral, postával meg 1500 szóval ha a visszaküldés is annyi, akkor még rosszabbul is járunk ha most vesszük meg tõlük. Megrendelem tõlük 1490 Ft-ért + 1500 postaköltség, szóval 2990 ftnál járok, aztán visszaküldöm 1500ért, hogy levonják a teljes játékból az 1490 ft-ot <#zavart2><#idiota><#buck>

kispancs
Ha 1milliószor megveszed akkor 70milliót spóroltál 😄

nagybek
kivesz 100 játékot ? az adhatna egyet 500- ért! 😄 de amugy meg tisszta vicc, mert gondolom az utiköltséget neked kell kifizetned! .. 😄 inkább bemegyek a boltba ! és megveszem ocsóban mintha az utikültségre plusz 500 dezsõt kikéne perkálnom ! .

mokuspof
Az a 70 forint nagyon is sok. Ha már 100 játékot veszel akkor 7000 forintot nyertél rajta😛😛 😄😄

nagybek
az inflácio emelkedik, addig h a hetven forint többet érjen ? me akkor érdemes befektetni !

Venom
hát kb egy hónapja van meg. De ez inkább kreativitás kérdése és nem idõé 😊 meghát azért itt ott lesek el pár ötletet más lényekbõl 😄
nagybek: igen ezt teljes lénylaborral csináltam.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Rip
Tenkjú! (mobillal netezni suxx 😊 )

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

EnZsolt
70 Ft-ért veszek 7 zsömlét a Tatár Pékségben 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

na nem mintha ezen a 70 forinton múlna, hogy megveszem -e vagy sem... 😄

Pluskast
Plussz egy üveg sört is kapsz😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az nagyon jó kis sörícium 😊
Egyébként valószínû a számlán szereplõ összegért fogják beszámítani a játékot neked a boltban.
Pluskast
70 forintért sört? Na az olyan is 😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mokuspof
A beszámítás gondolom számla alapján fog történni, nem ugy hogy beviszed a játékot. igy akár lopott játékot is bevihetnél😄

nagybek
Ja a megtakarított pénzbõl, veszek egy Lovag sört a lidlbe ! D:

kispancs
Hát ez jó kérdés, ezesetben mégjobban megéri 😄

nagybek
Télleg a bookline on csak 1430 az ára a demonak, és akkor 1500 számítanak be a teljes játékba?

kispancs
Amúgy most olvastam, ha megveszed a Demot 1500-ért, és ha szeptemberbe megveszed a teljes verziót, akkor az autómatiukusan lejön az árból ergo a teljes demo szinte ingyen van 😊

Hát ha ilyenek fúrnák a négyes metrót, lehet hamarabb elkészülne...
Szerintem is csak tojásból kelnek majd ki a lények, de ez csak tipp...

mokuspof
Na ez is egy olyan kérdés amit majd szeptemberben biztosan megtudunk😄

kispancs
Szerintem a tojás lesz a szaporodás egyetlen módja. Nem elég az? 😊 (70 forintból nem veszek rágót, viszont egykét zsömle kijön belõle😛)

Kicsikiraly
szerintem az utód ikon azért van tojással mert úgy érthetõbb mintha egy magzat képe lenne ott 😄 bár amúgy érdekes kérdés, de szerintem itt, mint a simsbõl is, a gyerek születése kimarad, lényegtelen.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Timbo
<#wow2>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

nagybek
valaki tud segíteni! A teljes játékba csak tojlival lehet szaporodni , vagy lesz eleven szülés is ?

mokuspof
Igy vehetsz még 1 rágót is a játék mellé😄

kispancs
Ez a 4esmetro-fúró szörny tényleg jó lett 😊 mokuspof: ha 80 forintal olcsóbb lenne még gondolkoznék rajta de ez a 70 forint nem olyan nagy tétel 😊

mokuspof
Gibson: amugy most a bookline-ban már 1500-at sem kell érte fizetned. most csak 1430 😛

nagybek
Gondolom ezeket a metró alagut fúró szerkentyûket, a teljes lénylaborral szerkesztetted!?! Nagyon állat lett!

A zöld szörnyed nagyon állat lett😉
uh,Venom ez nagyon durva lett,mennyi ideje nyomod már a Spore-ral hogy ilyeneket tudsz?
wesker24
<#eljen>
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Venom
Metaldrill

cenobite
Übermegabrutálállat!!! 😊

gamertag: kenobita

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Venom
Na már nagyon rég nem alkottam új lény szóval itt egy újabb 😊

Tigarosaur

VRSDM
ez csak a lénykészítõ része. azért csak ennyi.

u dont have to listen anybody else but me

gibson9
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy mikor megveszem a játékot még fizetni kell valamit a neten vagy mi? Csak azért kérdem, hogy miért ilyen olcsó? 1500Ft.. Ez hogy lehet vagy miért van?
Elõrre is köszi!

Kicsikiraly
ájj most látom itt is kinn van a Sporeolás 😞 pedig nem innen vettem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ZsZso
U a linkért!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kicsikiraly
második kép az baromi jó lett 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ZsZso

Maradék két kép ... csakazértis 😊 (ha már küzdöttem velük)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Pimpy, jámbor lény...

Katt a képre az adatlapjához!

(remélem befér egymás mellé a 3 ...)
Bónusz kép

Szavazz, komentezz 😉

Lobsterman
Na neveztem én is a Mr Spore versenyre egy kis csúnyasággal 😄

A vérlidérc:

Lobsterman
De csúnya vagy xD

Benny04
uhh, az igen 😄DD

Rip
Ah, a fene.

Mindegy:

Hellbully