8545
Spore
  • greyfox
    OFF
    Látom eltüntek a büntipontok!
    Köszönöm, hogy megértetted, hogy miről is van szó, jövőben inkább a félreértések elkerülése végett használom az erre kialakított topikot..
    /ON
  • Hmuda
    Nem lehetek ott mindenhol, de hogy elejét vegyem az offolásnak leveszem oszt csókolom. Ne erről szóljon már a topik az ég szerelmére!
  • Carlos
    Akkor nemtom mivan.
    Én ilyenért még nem kaptam pontot: eladó cuccaim

Ez gondolom nem minősül reklámnak.
    Ugyanigy adtam el a TDU + Megapack-ot is a TDU topikban.
  • Hmuda
    Azt azért írtam be, hogy oda rakja be a reklámjait.
  • Carlos
    Ez szerepel az okként:
    http://www.superpont.hu/

Ez reklámnak mindősül.
    Ezért kaptad. A hsz-edet én nem láttam, mert már ki van/volt törölve.
  • greyfox
    2db saját tulajdonú játékról volt szó, egyszeri alkalom, ez egyértelműen le volt írva a hozzászólásban!
    A gond az, hogy PC-sként biztos nem gyakran tapasztaltatok még olyat, hogy ha valaki rendel játékot, több példányt rendel, hogy mondjuk megossza a postát, vagy kedvezményesen hozzá jusson a saját példányához, és utána a fentmaradó plusz példányt értékesítse, úgy, hogy a fórumtárs is jól járjon.

Erre kapok két büntetőpontot :D Ezért is nem értem...
  • Carlos
    A reklám a tilos.
    Az, hogy te eladod a saját (!!!) példányodat az tudtommal nem.
    De ha mennyetek el a xx kerület xx uccájába az xx boltba, mert ott óccsóér kapod meg a játékot, az bezony ban.
  • greyfox
    Értem, tehát az sg fórumain, a játékra vonatkozó topikban, apróhirdetés jellegű hozzászólás tilos..
    Ez azért furcsa, mert nem egy ilyennel találkoztam már, (pl a konzolos szekcióban, eladó lenne egy xy játék, a játék topikjában), mivel valamilyen szinten közérdekű, hiszen olcsóbban hozzá lehet jutni, és általában nem köt bele egy modi sem..

Örültem volna egy figyelmeztetésnek azért..
    üdv!

• Carlos
    Jól tetted amit tettél!
  • Hmuda
    Olvasd el, hogy mi a büntetés oka, látogasd meg az oldalt és rögtön rájössz miért kaptad.

A reklámért általában azonnali ban jár, szóval még szerencsésnek mondhatod magad. Csak azért lett 2 pont mert viszonylag a topik témájához tartozott a dolog.

A többiek megállapítása a beszerzést illetően nem befolyásolt semmilyen formában.
  • ZsZso
    Ha minden igaz a reklámért kaptad.

"Lopást" ne vedd komolyan. Most változott az ár, ezért szóltam, gondoltam nem tudod.
  • Kicsikiraly
    büntetőpontlistában azt írják hogy a link miatt kaptál. (nem tudom mi volt az és a hsz.-t sem láttam)
  • greyfox
    Nem lopni fogom őket, vásárlom, végfelhasználói ár alatt (ala' nagykerár :).
    Egy szubjektív feltételezésért kaptam büntetőpontot, figyelmeztetés nélkül?
    Úgy, hogy másról sem szól a pc-s sg, mint a warezról?

Köszönöm a bizalmat..

• Faterx
    Ebben a hírdetésben valami nem tiszta
  • ZsZso
    Ha nem lopni fogod őket, akkor kapásból buksz rajtuk egy 1000est :) Gondold még végig barátom.

Más:
    Most már az 576ban is elő lehet rendelni a Galactic Editiont!
  • Lobsterman
    Szerintem elég jó. Nálam mindenesetre biztos jobb :D
  • Aragorn83
    Mi azt szerettük volna, de már előzetesen ki osztották... Na mindegy! Eljön még a mi időnk! :D

Szerintetek mennyi az esély rá, hogy a SPORE-ból is kapjunk egy újságírói példányt? :D

0,01 vagy csak 0,005? :D
  • Lobsterman
    Hát látod? Ha ti vállaltátok volna a Mr Sporet... :D
  • Aragorn83
    Pedig néhány ajándékot nem utasítottunk volna vissza! XDD
  • Hmuda
    Látom te se vagy valami gyakorlott pre-load ügyekben. :-)

Az, hogy valami ott van a gépeden nem jelenti azt, hogy használni is tudod. Lehet, hogy sz*rrá van kódolva és megfelelő aktiválás nélkül meg se lehet nyitni. Vagy egyszerűen csak nincs benne a setup.exe amivel indítani lehetne az installt.

Nem ma kezdték az ipart, tudják hogyan kell levédeni a dolgaikat.
  • Lobsterman
    Nekem nem érdemes. A ti versenyetekre nem neveztem xD
  • Aragorn83
    Szerintem kedd szerda környékén már kihirdetik a nyertest! :)

Egyébként most érdemes minket körülrajongani, mert mi nálunk pl ugye mi választunk ki a 3-ból 2-t :)

(Na jó csak hülyültem!)
  • Lobsterman
    Szóval talán kiderül jövő héten megjelenés előtt az eredmény :)
    Ciki lenne ha megvenném a gamet és nyernék még1et xD
  • Aragorn83
    Éjfélkor zárjuk le a szavazást. Aztán hétfőn küldjük vissza a EA-nek a léyneket! :)
  • Lobsterman
    Elküldtem a source-t.
    Amúgy nem tudod mikor lesz vége a mr/mrs spore versenynek? Már nagyon izgulok :D
  • Lobsterman
    Nekem is mert boltban veszem :D
  • Aragorn83
    Kdves SG-sek. Kérek mindenkit, hogy akinek kinn van nálunk a Sporepedia-s linkje valami úton-módon jutassza már el nekünk a Widget-es forráskódotokat. Kissé átalakítottam és oda kellenne. Ha megnézitek olcsy vagy az én nevemre kattintva, akkor már ez a dolog van kinn nálunk.
  • Aragorn83
    Az nem lenne jó! ÉN pont jövő pénteken kapok fizut! Épp jól időzítettek. Valamit tudnak ott az EA/Maxis-nél! :D
  • Venom
    Hát figy legalább letöltésről levan a gondom :D
  • Pluskast
    Nesze neked:)
  • Venom
    Nahát sajna nemtudom mivan benne. Letöltötte de nem csomagolta ki abból a fájlból amit letöltött. Gondolom akkor ezt majd 5ikén engedi.
  • Pluskast
    Remélem jövöhét pénteken ilyen tájt már meg lehet venni:) A Bajza utcában dolgozom innen egy köpésre van a Múzeum krt:)
  • Pluskast
    Pont 1 hét
  • Venom
    Mindegy péntekik kibírom. Úgyis minnyá péntek amien gyorsan telnek a napok :D
  • Pluskast
    ja igen.
  • Carlos
    mazohizmus...
  • Pluskast
    Akkor ez meg mazoizmus:)
  • Venom
    hátha tudnék játszani annak örülnék XD
    Csak akkor van gond ha mindjárt a játék indíttásánál vág pofán vele. Vagy ami rosszab az instalállásnál.
    Amúgymeg Spore-hez írták a kötelező internetet vagyis asszem egyszer elég aktivállni és csak utánna játszhatsz de sztem megjelenésig nemfogja engedni.
  • Pluskast
    Hmm az ok viszont ne feledd, hogy a lénylabornál is volt rá példa nem is egyszer, hogy kapcsolódni ugyan nem tudtál a maxis szerveréhez de attól függetlenül lényt tudtál legyártani. Szvsz játszani lehet hogy tudsz max a szerverre nem bírsz felkapcsolódni.
  • Venom
    Nincs CD kulcs ennél a változatnál. Lénylabornál sem volt. Csak gondolom simán felnéz a netre és pofánvág egy "na még nem játszhatsz" felirattal :D