Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
a simcity societies az, nem?

DFTBA ಠ_ಠ

Hát nem semmi játék lesz az biztos.Igaz erre Will Wright és a maxis a garancia.Apropó a SimCity 5-tel mi van?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
18 editor lesz a játékban. bakkker... hol van még a szept 5.

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Atomjóak!

gamertag: kenobita

ZsZso
A jármûszerkesztõ nagyon brutálisan néz ki. Egyszerû, de mégis nagyszerû ;). Zeneszerkesztõrõl eddig még nem hallottam, vagy csak elfeledtem ... na ez is tetszett ;).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kicsikiraly
lol, a második videóban, amikor megy haverkodni a dínókkal, ott ijesztget Cthulhu :D

DFTBA ಠ_ಠ

Sephi
Nagyon joak!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Venom
Jól láttad azaz avatarom vagyis azvan betéve avatarnak :)

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Darkon
Jaja ezzel en is igy vagyok csak az enyemeim inkabb idiotak:)) A sulyemelos paroson mindig fetrengek a rohogoestol ahogy a hatso szemei mozognak, kesz vagyok:))))

Born to win

ZsZso
Na és még1

Jaakre

(katt a képre az adatlaphoz!)

Darkon: Köszi. A gonosz, aggresszív lényekbe nem tudom beleadni szívem-lelkem ... valahogy nem az én mûfajom, de mégis készítek pár ilyet is :). Inkább aranyos lényeket áraszt magából a "mûhelyem".

Darkon
Bantrus jopofa.

Born to win

ZsZso
Mai spórolásom eredményei:

Thorny
[url="http://www.spore.com/sporepedia#qry=usr-ZsZso%3Asast-500006052397"][url]

Bantrus

(katt a képekre az adatlapjukhoz!)

katakpult
Megnéztem engedelmeddel a spore-os lényeidet elég kellemesek :P Fõleg az a sárkány lény tetszett amit az avatarodban láttam ott, bár lehet, hogy nem avatar mindegy :D

katakpult
Azért nem egy nagy összeg ez szerintem. Aki sokalja ezt is, hát annak semmi sem jó.

Venom
Hali. Mivel új SecuROM fogja védeni lehet elfog tartani egy darabig amíg feltörik. Amúgy meg sztem tuti tetszeni fog neki és sztem megis éri megvenni. Nézezsd meg vele a lénylabor demót meg új bemutató videóta játékról ha megnyeri a tetszését sztem követelni fogja :)

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

A Maxis Software egy olyan amerikai vállalat, amit videójáték-fejlesztõként alapítottak és most az Electronic Arts (EA) egy védjegye.
Mindkettõ:D és ugyan az a kettõ kb:D
katakpult
A lénylabor és a spore is Electronic Arts os. Csak lentebb írták, hogy nem EA.

Darkon
EA association?<#fejvakaras>

Born to win

katakpult
Jók lettek :) A súlyemelõs a legjobb szerintem.
Electronic Arts association van nem? Persze ezt csak zárójelben.

Benny04
válasz erre gomb?? -.-

A zöld lényed tetszik a legjobban;)
Nem EA. Maxis.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Darkon
Elso "alkotasaim"

Egy erdekes szimbiozis: A 2322-es urolimpia sulyemelo bajnoka Küki es Kartács aki csak szimplan hulye<#vigyor3>

Dugó, az agressziv beka:

Borzont:

Born to win

tényleg nagyon kemény a cucc!!!!
Hát tényleg elég szép a trailer:D Ha ilyen lesz a játék akkor meg kell hajolni az EA mesterek elõtt:D
Kicsikiraly
Jézusom :| rég láttam ilyen jól megcsinált trailert :O

DFTBA &#3232;_&#3232;

ZsZso
Ha sikerül olyan jól megcsinálnuniuk a játékot, mint amilyen jó ez a trailer, akkor tényleg történelmet írnak, mert ez valami félelmetes volt! :)

kösz aragorn már éppen linkelni akartam;)
Pedig ott van a Hivatalos magyar oldalon...

Mr és Miss Spore Magyarország verseny

én nem találom a linket sehol :(
jaja van ilyen nyereményjáték. A SPORE oldalán vannak a linkek h hol lehet a lényekre szavazni. Ha szavazol akkor nyerhetsz;)
na valami ilyesmire,köszi!
Van is jelenleg egy nyereményjáték. A Mr és Miss Spore Magyarország verseny. Fõdíja a SPORE játék...

katakpult
Mire gondolsz pontosan?

Hali!
Nem tudom hogy igaz-e de valamelyik játékokkal foglalkozó honlapon olvastam hogy lesz valami nyereményjáték,szóval tényleg lesz vagy csak kacsa a dolog?
jól beszél az Úr!
katakpult
Mindegyik lényedrõl csinál egy mentést, persze csak akkor ha lementetted õket, ezeket kell majd a megfelelõ könyvtárba bemásolnod.

Pont ez volt a lényeg, hogy minél butább legyen a feje!<#gonosz1>
Hy! A lénylaborba meg kreált lényekkel hogy tudok majd a teljes játékban játszani ?
cenobite
Húúú, valami 2.6-os cerka egy csiga rammal, meg valami 128 vagy 256 Megás nvidia vidkari. <#gonosz1>
Sorry, nem tudom - most nem otthon vagyok, nem tudom megnézni -, és alapvetõen nem igazán érdekel, mert nem sokat játszom PC-n. Anno mikor "fejlesztettem" az volt a cél, hogy az Oblivion elfusson. :D

katakpult

mégegyszer asszem lemaradt

Carlos
elég idétlen

Þór vígi þessi rúnar

Legújabb teremtményem: BETYÁR
katakpult

Itt meg egy kis ugrabugra :)

katakpult

Legújabb performánszom :)

Szerintetek arra van esély hogyha a Sims tetszett nõvéremnek akko ez is fog? Tudom, nem szép dolog warezolni, de akkor majd leszedem neki. Ha tetszik neki úgyis megveszi, engem meg max pár órára fog érdekelni a játék, kivéve ha lesz valamiféle multiplayer, hogy ugyanúgy mint SPben mehetsz bolygókat bekebelezni meg minden csak lenne játékos ellenfeled, szerintem izgalmas lenne.

Carlos
Mid van?

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Huhh... Utoljára az Oblivion miatt fejlesztettem kicsit a gépemen, most - ha nem lesz megfelelõ a gépem teljesítménye -, akkor a Spore miatt leszek kénytelen egy kis pénzt belecsorgatni. :)

EnZsolt
Igen, én azt hiszem beszartam. Ez valami elképesztõ lesz és alapoktól fogja megrengetni a játékostársadalmat. Az a Predator meg az elõzõ trailerbõl... OMG :)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune