8545
Spore
-
OFF
Látom eltüntek a büntipontok!
Köszönöm, hogy megértetted, hogy miről is van szó, jövőben inkább a félreértések elkerülése végett használom az erre kialakított topikot..
/ON -
Nem lehetek ott mindenhol, de hogy elejét vegyem az offolásnak leveszem oszt csókolom. Ne erről szóljon már a topik az ég szerelmére! -
Akkor nemtom mivan.
Én ilyenért még nem kaptam pontot: eladó cuccaim
Ez gondolom nem minősül reklámnak.
Ugyanigy adtam el a TDU + Megapack-ot is a TDU topikban. -
Azt azért írtam be, hogy oda rakja be a reklámjait. -
Ez szerepel az okként:
http://www.superpont.hu/
Ez reklámnak mindősül.
Ezért kaptad. A hsz-edet én nem láttam, mert már ki van/volt törölve. -
2db saját tulajdonú játékról volt szó, egyszeri alkalom, ez egyértelműen le volt írva a hozzászólásban!
A gond az, hogy PC-sként biztos nem gyakran tapasztaltatok még olyat, hogy ha valaki rendel játékot, több példányt rendel, hogy mondjuk megossza a postát, vagy kedvezményesen hozzá jusson a saját példányához, és utána a fentmaradó plusz példányt értékesítse, úgy, hogy a fórumtárs is jól járjon.
Erre kapok két büntetőpontot :D Ezért is nem értem... -
A reklám a tilos.
Az, hogy te eladod a saját (!!!) példányodat az tudtommal nem.
De ha mennyetek el a xx kerület xx uccájába az xx boltba, mert ott óccsóér kapod meg a játékot, az bezony ban. -
Értem, tehát az sg fórumain, a játékra vonatkozó topikban, apróhirdetés jellegű hozzászólás tilos..
Ez azért furcsa, mert nem egy ilyennel találkoztam már, (pl a konzolos szekcióban, eladó lenne egy xy játék, a játék topikjában), mivel valamilyen szinten közérdekű, hiszen olcsóbban hozzá lehet jutni, és általában nem köt bele egy modi sem..
Örültem volna egy figyelmeztetésnek azért..
üdv!
-
Jól tetted amit tettél! -
Olvasd el, hogy mi a büntetés oka, látogasd meg az oldalt és rögtön rájössz miért kaptad.
A reklámért általában azonnali ban jár, szóval még szerencsésnek mondhatod magad. Csak azért lett 2 pont mert viszonylag a topik témájához tartozott a dolog.
A többiek megállapítása a beszerzést illetően nem befolyásolt semmilyen formában. -
Ha minden igaz a reklámért kaptad.
"Lopást" ne vedd komolyan. Most változott az ár, ezért szóltam, gondoltam nem tudod. -
büntetőpontlistában azt írják hogy a link miatt kaptál. (nem tudom mi volt az és a hsz.-t sem láttam) -
Nem lopni fogom őket, vásárlom, végfelhasználói ár alatt (ala' nagykerár :).
Egy szubjektív feltételezésért kaptam büntetőpontot, figyelmeztetés nélkül?
Úgy, hogy másról sem szól a pc-s sg, mint a warezról?
Köszönöm a bizalmat..
-
Ebben a hírdetésben valami nem tiszta -
Ha nem lopni fogod őket, akkor kapásból buksz rajtuk egy 1000est :) Gondold még végig barátom.
Más:
Most már az 576ban is elő lehet rendelni a Galactic Editiont! -
Szerintem elég jó. Nálam mindenesetre biztos jobb :D -
Aragorn83 #4331 Mi azt szerettük volna, de már előzetesen ki osztották... Na mindegy! Eljön még a mi időnk! :D
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy a SPORE-ból is kapjunk egy újságírói példányt? :D
0,01 vagy csak 0,005? :D -
Hát látod? Ha ti vállaltátok volna a Mr Sporet... :D -
Aragorn83 #4329 Pedig néhány ajándékot nem utasítottunk volna vissza! XDD -
Látom te se vagy valami gyakorlott pre-load ügyekben. :-)
Az, hogy valami ott van a gépeden nem jelenti azt, hogy használni is tudod. Lehet, hogy sz*rrá van kódolva és megfelelő aktiválás nélkül meg se lehet nyitni. Vagy egyszerűen csak nincs benne a setup.exe amivel indítani lehetne az installt.
Nem ma kezdték az ipart, tudják hogyan kell levédeni a dolgaikat. -
Nekem nem érdemes. A ti versenyetekre nem neveztem xD -
Aragorn83 #4326 Szerintem kedd szerda környékén már kihirdetik a nyertest! :)
Egyébként most érdemes minket körülrajongani, mert mi nálunk pl ugye mi választunk ki a 3-ból 2-t :)
(Na jó csak hülyültem!) -
Szóval talán kiderül jövő héten megjelenés előtt az eredmény :)
Ciki lenne ha megvenném a gamet és nyernék még1et xD -
Aragorn83 #4324 Éjfélkor zárjuk le a szavazást. Aztán hétfőn küldjük vissza a EA-nek a léyneket! :) -
Elküldtem a source-t.
Amúgy nem tudod mikor lesz vége a mr/mrs spore versenynek? Már nagyon izgulok :D -
Nekem is mert boltban veszem :D -
Aragorn83 #4321 Kdves SG-sek. Kérek mindenkit, hogy akinek kinn van nálunk a Sporepedia-s linkje valami úton-módon jutassza már el nekünk a Widget-es forráskódotokat. Kissé átalakítottam és oda kellenne. Ha megnézitek olcsy vagy az én nevemre kattintva, akkor már ez a dolog van kinn nálunk. -
Aragorn83 #4320 Az nem lenne jó! ÉN pont jövő pénteken kapok fizut! Épp jól időzítettek. Valamit tudnak ott az EA/Maxis-nél! :D -
Hát figy legalább letöltésről levan a gondom :D -
Nesze neked:) -
Nahát sajna nemtudom mivan benne. Letöltötte de nem csomagolta ki abból a fájlból amit letöltött. Gondolom akkor ezt majd 5ikén engedi. -
Remélem jövöhét pénteken ilyen tájt már meg lehet venni:) A Bajza utcában dolgozom innen egy köpésre van a Múzeum krt:) -
Pont 1 hét -
Mindegy péntekik kibírom. Úgyis minnyá péntek amien gyorsan telnek a napok :D
-
ja igen. -
mazohizmus... -
Akkor ez meg mazoizmus:) -
hátha tudnék játszani annak örülnék XD
Csak akkor van gond ha mindjárt a játék indíttásánál vág pofán vele. Vagy ami rosszab az instalállásnál.
Amúgymeg Spore-hez írták a kötelező internetet vagyis asszem egyszer elég aktivállni és csak utánna játszhatsz de sztem megjelenésig nemfogja engedni. -
Hmm az ok viszont ne feledd, hogy a lénylabornál is volt rá példa nem is egyszer, hogy kapcsolódni ugyan nem tudtál a maxis szerveréhez de attól függetlenül lényt tudtál legyártani. Szvsz játszani lehet hogy tudsz max a szerverre nem bírsz felkapcsolódni. -
Nincs CD kulcs ennél a változatnál. Lénylabornál sem volt. Csak gondolom simán felnéz a netre és pofánvág egy "na még nem játszhatsz" felirattal :D