11371
Virtuális autótuning
-
#7437 dehogy... sőőt, én inkább nem hangoztatok is semmi magasröptű igét... berakom a kocsim aztán ennyi, ez nem az én társaságom -.- -
#7436 azt hiszem te pontosan tudod melyik autókról írtam, és azt is, h pont a tied maradt ki a szidalmazásból :) sajnálom de én 1 kivágást, és színcserét nem tudok értékelni ... lehet túl sokat akarok :DDD -
#7435 ezt paint-el csináltad ? -
#7434 Épp a részleteit tekintve nem szép, maga az ötlet nem rossz, csak a megvalósítás. Az, hogy valaki kezdő, az nem mentség igazán egyes hibákra. Én is nemrég kezdtem, de az első kocsim nem volt ilyen elnagyolt. Biztos sokat foglalkoztál vele, de főleg kezdőként 3-szor annyit kell vele törődni és akkor jó lesz... -
Dénes é #7433 huuuh ember -
#7432 Nos itt az én kocsim is...szentem csak nekem teccik...ill nekem se!
Ha figyelek a részeltekre, akkor szentem szép lenne, de még elég kezdő vagyok úgyhogy ennyi jött csak ki belőlem(kisebb képben nem látszott hogy ijen sok benne a hiba):
>>Katt<< -
#7431 most szidod a csilli-villi tükörfényes kocsim? -
#7430 hmmm... ezek aztán a komoly autók. kis matrica feldobálás, 1 kis felnicsere (ahogy esik úgy puffan), kicsi színváltoztatás és kész is. az igaz h a "zsűrinek" ez bőven elég, mivel a legjobban kikent erbrussos autóra szavaznak még akkor is ha "üvegház" módon van címkézve.
nem véletlen a kemény beszólás, de aki sajnálja sz időt az sztem bele se kezdjen, ez nem a 10perces dolgok egyike. -
#7429 király -
#7428 Kösz..még rá akartam irni h Czdano's fruit shop de vhogy nem mutatott rajta 1 betütipus sem akárhogy torzitgattam.. -
#7427 Nem is rossz -
#7426 Gyümölcsöskocsi powaaaaaaaa..>enyim<
-
#7425 Kiváncsi vok enyémre mit mondtok majd :DDDDD -
Szabi1991 #7424 nállad is bőven :P -
#7423 Nekem teccik, csk ténylge vannak apróbb hibák! -
#7422 télleg
-
#7421 Tudom hogy vannak benne hibák a festésen és a háztető(n)de ki fogom[nagy]JAVÍTANI![nagy][IMG][/IMG] -
#7420 tény tényleg lapelni és a hátsó részen is van hiba"papírkasztni" -
#7419 innen látom hogy lapfelnid van ;] -
#7418 Hali
Ilyen kis felbontásban nem látok belöle semmit de jónak tűnik...
Nagyobb képet plz! -
#7417 Sziaszok!
Otthon összedobtam 1 autót, (ez az elsőm)nekem nagyon teccik és kiváncsi vagyok hogy nektk is teccik-e!
És plz mondjátok az igazi véleményt, mert ha azt mondjátok hú de király meg minden, akkor elbízom magam, és szarokat csinálok majd:D
itt a kép: http://gportal.hu/picview.php?prt=428228&gid=1796580&index=25 -
#7416 Igen, én is sötétszürke/fekete színre szerettem volna csinálni és esküszöm nem csak azért modnom, de én is lángokat akartam rátenni, mert annyi hely van a kocsin. Csak nem találtam tűzről normális képeket, meg feketére sem nagyon tudom befesteni :( -
#7415 ájjj, ez az Impreza! fele árnyékban van, lehetett volna egy normálisabb képet is választani! -
#7414 az enyém eredetileg, egy ilyen maffiózós, lángos festéső, ültetett, nagy kívül fűzött felnis, gangxta kocsinak indult, aztán ahogy csináltam bejött a babakék színe ;) akkor meg irány a beach :D -
#7413 Amúgy hihetetlen mennyire egyfelé jár az agyunk :) Én 3 Caddy-be kezdtem bele (nem tudom miért....jött az ihlet) és az egyik nekem is egy buggy szerű, persze más formában, egyáltalán nem hasonlít a tiédre. Aztán lehet nem ezt fejezem be, majd meglátjuk mihez lesz kedvem....Megint szeretnék egy "nem" átlagos átalakítást csinálni.... -
#7412 A Golfom és az Unom is fent lesz hvtm-en :) Most írt vissza :):):)
Egyedül a Kis Polszkimat meg az Audimat nem tartották "méltónak" (az Audit megértem, mert kissé izé lett...) meg a Dodge, amit be sem küldtem, mert annyira kevéske rajta az átalakítás... -
#7411 minek is tuningolni 1 imprezát !? ... sztem csak azért mert nincs olyan gyári autó amit ne lehetne MÉGSZEBBÉ tenni 1 - 2 okosan elhelyezett elemmel. -
#7410 bakker, én már 1 órája szívom magam a subaruval, de még csak az 1ik lámpája érintett a dologban, és még csak le van fedve, nincs kilyuggatva a szép új búrája ... lehet télleg kevés lesz a 10 nap :D -
#7409 lehet én is megcsinálom, Scnitzer M6, már agyban körvonalazódik a kép! :D mondjuk ez lesz életem első lökös cseréje, de kiderül majd -
#7408 "Tilos más VT-jérol alkatrészt, részletet, hátteret stb. másolni!" az nem egyenlő azzal, hogy nem szedhetem le a Schnitzer M6-ról a felnit, az nem VT :D -
#7407 minek subarut tuningolni optikailag?vááá ezt nem értem meg!:D -
#7406 én nem leszólásnak szántam!!! szerintem is jó :) -
#7405 ilyen kocsival be se tudsz menni a strandra,mert amint homokra mész elsüpped az eleje és ottmaradsz:) amúgy jó lett grat -
#7404 és világosba hogy mész vele?? :D -
#7403 asszem én erre benevezek. más kérdés, h elég lesz e 10 nap rá :( -
#7402 hát elég...am elég jó VT kocsik vannak az áprilisiba -
#7401 lol-ok nagyon :DD -
#7400 Ez jó, akkor semmit nem lehet felhasználni, mindent magunknak kellene rajzolni? Felnit is meg minden? Beleköthetnek abba is, hogy az a felni más vt-n is szerepelt....Kicsit vicces ez az egész...Csodálkoznék, ha a VT-sek megrohamoznák az e-mail cimüket az ekészült kocsikkal. Jó, hogy nem szabják meg, hogy miylen suinű legyen... -
#7399 érdekesek a feltételek :DDD -
#7398 Egy kis feather mehetett volna a kasztni szélére mert igy picit olyan mintha egy kartonlapot ragasztottak volna rá..amugy jó :)