11371
Virtuális autótuning
-
#7477 De az enyémen még gyümölcsök is vannak xD Majd a szavazáskor eldől minden ;) Hülyülök nyugi..
Igaz lehet amiatt van ez hogy ilyen a kocsi.. -
#7476 Hopp :) Már majdnem írtam volna, hogy tetszik. De az sem egy nagy tuning és ezért nem kéne másokat is leszólni mondvám, semmi tuning nincs benne. Aztán sorry, ha rosszul értelmezem a dolgokat, hogy most ki fikáz és ki nem... -
#7475 a te kocsid 1 fika vaze az ablakok szarok -
Szabi1991 #7474 #7426 -
#7473 Nagyon szeretsz fikázni? A tiéd hol van? Azt nem teszed be? Én is fikázós kedvemben vagyok...:) -
#7472 mért?mi baja?a háztetőn kívül am minden festési és háttéri hibát kijavítok -
Szabi1991 #7471 kéne egy jó felni :S -
#7470 Ezek után kiváncsi vagyok a többiek milyen kocsikat csináltak...:) -
#7469 :D Tudom miről beszéltek, tudom hogy szar lett az a kocsi épp ezért csinálok másikat, ami (remélem) nem lesz ijen ronda!!!Ja és ért ennyira bénának ne nézzetek!! -
#7468 a sárvédőnél izékk a felbontás miatt vannak a versenyre 1024be rakom appróbb festési hibákat kijavítom!! -
Mityu91 #7467 Ezt tudom de köszi. -
#7466 És króm hatást? Én hülye szerintem kérdeztem korábban, de gondoltam majd később kipróbálom, de azóta annyi hozzászólás volt, hogy nincs erőm visszakeresni... -
#7465 1.Kijelölöd a kasztnit
2.Rétegre másolod
3.ctrl+shift+u
4.Ctrl+u, colorizet kipipálod és eljátszasz a csuszkákkal vagy Ctrl b és szintén eljátszasz a csuszkákkal xD -
Mityu91 #7464 igen :) -
#7463 Magyarul azt akarod hogy amikor fested a kocsit ugyanugy csillogjon igaz? -
Mityu91 #7462 Tehát nézzétek meg az autó oldalát és ahogy vissza tükröződik az olyan szépen csillog azt, hogy kell megcsiniálni? -
#7461 Miket meg nem találsz te o.0 a rács télleg olyan..de a lökös meg a küszöb nekem nem tünik mattnak XD -
#7460 Az autó allatti árnyék nem igazán stimmel, a küszöb sokkal mattabb mint fölötte a kasztnai, az első lökös szintén matt, nincs fény, semmi, a motorháztetőnél a rácsnak pedig nincs vége csak takarja a m. tető, ami valjuk be, nem túl gyakori... -
#7459 Nyugimár :DDDD Szerintem nem érti mibajunk van a kocsival :D -
#7458 akkor is szar! -
#7457 Milyen árnyék csillog és hol? o.0 -
Mityu91 #7456 Sziasztok engem az érdekelne hogy az árnyékokat ti hogyan teszitek rá szépen, hogy így csillogjon mert nekem nagyon tetsziik és nem nagyon sikerül.
Azt tudom hogy a réteget overly ra kell tenii de biztos van valami technikája kérlek mondjátok el köszönöm!!:) -
#7455 Ja és 1ébként az nem a végleges kocsi!!:D -
#7454 Én csak most ismerkedem...:Dúgyhogy nem tudom ki mijen, de remélem jófejek vagytok!!!:D
És amúgy nem loptama felnid, mert találtam egy oldalon!!!és am láttam h neked is ojan, de akkor én már beraktam az enyémbe a felnit!! -
#7453 Ezen hiba? o.0 pl.:? -
#7452 Valóban szép, de én azért nem ezt vetném fel példának, mert jónéhány hiba található rajta... -
#7451 nem is várok én semmit :) alktok, berakom, savazok, alktok berakom, savazok. mind1, hagyjuk már -
#7450 Csak azt felejtik el néhányan, hogy ez a fórum nem profiknak szól elsődlegesen, hanem azoknak, akik most ismerkednek a ps-sel és most kezdték el és segítséget várnak azoktól, akik már régebb óta csinálják, ezért nem lehet világra szóló kivételes munkákat elvárni senkitől.... -
#7449 Ha én nem kedvelek valakit/valamit, akkor azt én elkerülöm... -
#7448 3éve ps-ezek, miért mire számítotok egy kocsituningnál? repüljön? :S
bodykit.ültetés.felni ezekkel lehet operálni aztán vannak az apró kiegészítők amik már csak a fantáziádon múlnak...
az meg hogy hány réteged van nem mondd semmit, a caddy-nél ha nem mergeltem volna folyton 100-150 réteg között kellett volna keresgélnem...
az meg hogy nem kedvelem a társaságot itt az nem a ti hibátok, másként jár az agyatok mint nekem ... -.- -
#7447 amit a sárvédőnél és a keréknél láttok hibákat az a 800x600-as felbontás miatt van a sárvédőn valójában nincsenek hibák! -
#7446 nem azé de kurva szar(lehet kezdő vagy de akkoris)és leloptad a falnimet hogy kapnád be a... -
#7445 Megnéztem, 1 hetet ír, de akkor ő biztos már nagyon régóta csinálja ezt, itt a többség meg szerintem nem ps-ezik évek óta... -
#7444 Persze, ez is igaz, ezt én sem szeretem, mert ezeket az általános tuningokat mindenki meg tudja csinálni és azt is tudom, hogy itt soha nem az nyer (általában), aki igenis ötletes és jó kocsit csinál. Ez a Fiesta is tényleg baromi jó, csak biztos nem 1 hete volt rá, hanem 1 hónap, arról nem beszélve, hogy ez is egy szokványos tuning, semmi extra dolog vagy új ötlet sincsen benne... -
#7443 Figyu..igaza van..
A legtöbb ember kicseréli a felnit, átfesti a kocsit, felrakja a carbont, rácsot rak, és néha látunk egy-két rajzolt spoilert. Ennyi. Ja és megcsinálja a leültetést. Az hogy ki nyer ar dönti el hogy hogy találja el a szineket meg milyen airbrusht rak :) Utána is nézek pár uj tutorialnak hogy legközelebb vmi ujat csináljak :) -
#7442 Utána néztem h mien egy jónak mondható VT..
69 rétegből áll..link..
Szerintem ilyet az sg-n nem sokat fogunk látni :) -
#7441 Mért mentegetőzől? Mindenki olyan kocsit csinál, ami neki tetszik. Az hogy másnak nem tetszik és többet gondol a VT-ről az magán ügy. Nem kell mindig átrajzolni szinte a felismerhetetlenségig egy autót, hogy az VT legyen... -
#7440 Amugy még az ablakot is leeresztettem a kocsin ráadásul a lámpa is világít -
#7439 Megértem a problémádat de sajnos nem találok egyszer se egy kiba****** kocsit amin ugy áll a bodykit ahogy kéne (rajzolni meg nem tudok psben :'( ). Spoilert erre nem akartam rakni..na majd legközelebb -
#7438 "ez nem az én társaságom" ... ez egy baromi jó beszólás volt, szerintem mindenki szívét melengeti...És még én hiszek magamról túl sokat egyesek szerint...