11371
Virtuális autótuning
-
Szabi1991 #7397 off : Tuning Magazin VT verseny , ha jó a kocsid, kiteszik az újságba :) -
#7396 hogy méssz vele sötétbe ? XDDD -
Dénes é #7395 lekéstem a korigálással:) -
Dénes é #7394 bár ha jobban megnézem akkor pont egy homok bucka takarja és azért ilyen fúrcsa(legalábbis nekem) -
#7393 az direkt olyan, amolyan a homokba belesüppedés ;]
/ha megnézed a kocsi mögött ottvan a homoknyom is ;] kerékvájat vagy hogy hívjam ;] figyelek én az apróságokra is :D -
Dénes é #7392 -
#7391 hát munka közben sok minden volt már ez a kocsi, most egy ilyen beach kocsi lett a végére... ha valami hatalmas hibát láttok szóljatok pls, és akkor azt javítom ;]
köszönöm előre is az éppítő comm.okat
mivel pangás van ezért merek bátorkodni képként tenni nem linkelni :D
NEM (biztos hogy) VÉGLEGES!
most hogy betettem már látom hogy hol fogom még domborítani ;] /hátsó lökősnél pl... mind1) -
#7390 Lol :) -
#7389 ahogy haladok előre, egyre érdekesebb koncepciót vesz fel a rajzolt kasztnim :D sebaj, valami vicces majd kisül belőle :D -
#7388 már átfestettem leültettem és tettem rá felnit:P -
#7387 Igen, már lejárt az idő, úgyhogy a győztes: VW CADDY!!!! -
#7386 akkor caddy?kezdem is -
#7385 nekem nem volt ferde :P
-
#7384 Hát azért ez is hasonló...Ez nem csak kukacoskodás? Ezt is ugyanolyan jól lehet tuningolni, mint bármi mást. Az más, hogy valakinek nem tetszik. Szerintem az ilyen szögben álló a legkönnyebb, de mindegyik könnyű, még az oldalnézeti is, csak azon mást kell alakítani. Az Audi meg csak kicsit volt másabb, több látszott az elejéből és kevesebb az oldalából...meg ferdébb is volt, nagyon....:) -
#7383 azért nem egészen így álltak
én pla azt a szöget szeretem amiben az audi vagy amiben a fiat 126 volt -
#7382 Szerintetek mi lenne a jó szög? És ezzel mi a baj pontosan? Mert a korábbi kocsik is szinte ugyan ilyen szögben álltak? Az a jobb, ha az elejéből több látszik? Vagy? -
#7381 Aki ért a VT-hez, annak ez nem lehet akadály.... -
#7380 már én is mondtam de ez van .... -
#7379 hát ez a caddy szuperfos szögben, áll, nem nyávogok, téény... -
#7378 nekem is néha előfordul(pl ma is)
Czdano: mesterúr...LOL -
#7377 Jónapot mester úr -
#7376 bármilyen képszerkesztővel...
a legjobbakat a legjobbal, adobe ps -
smartdiablo #7375 HI
Milyen programmal lehet virtuális autotuningot csinálni????, -
#7374 legyen a golf variant:P -
#7373 caddy :P
akkor már 4 :D -
#7372 Hopp...kicsit elszámoltam magam. :) Csak mintha említette volna már 1-2 ember, hogy elkezdték meg, hogy hogy állnak már vele... -
#7371 3-an ^^ -
#7370 Szerintem eddig csak erre szavaztak 4-en vagy 5-en...Nagy valószínűséggel ez lesz a befutó... -
#7369 Ok, köszi, megpróbálom... -
#7368 igen azt :D -
#7367 színtelenítsd, kicsit sötétíts rajta, majd egy fehér réteget rakj rá, és szórakozz a radirral és a réteg átlátszóságával és a rétegmóddal hogy kis csillogás maradjon rajta -
#7366 Szerintem azt kérdezte, hogy a Caddy-e a végleges kocsi, amit csinálni kell... -
Szabi1991 #7365 dehogy, még cserélek kereket meg egy két apróság :) -
#7364 Tetszik, csak itt-ott látni egy kis kéket :) Én is este csináltam egyébként :P
-
#7363 most akkor ez lesz a végleges ? -
Szabi1991 #7362 én ezt még este csináltam :P
de inkább azt mond hogy mien a szin :PP -
#7361 Te meg egy látnok vagy, mert én is pont itt tartok, csak én még ültettem is :) Bár én sötétszürke színt szeretnék, de nem tudom megcsinálni rendesen :( -
#7360 na jól van
nincs mit :D -
#7359 Te egy Isten vagy Ezer hálám :) Megvannak!!!!!!!! :) -
Szabi1991 #7358 mien ez a szín ?