11371
Virtuális autótuning
  • Balka14
    enyém
    Hibákat jelezzétek Pls!!!
  • Hassan B
    Igen eléggé... én most kezdtem el rajta dolgozni, és főleg az oldala rossz minőségű... De egy kis ügyeskedéssel egész jól meg lehet csinállni...
  • Hassan B
    Jó lett, de nekem az első lökös túl "tiszta", ha érted mire gondolok...
  • acsati
    de sztem a kép is pixeles
  • dmx
    Maga a kép nem ilyen pixeles csak a feltöltőoldal vmiért így leronototta a képminőséget
  • acsati
    grat hozzá. csak a hátso lökös fura
  • dmx
    NA ma ennyire haladtam eddig rajzolva van minden kérem a kommenteket:
    Ford Focus LT
  • mikiking
    D.E. vagy D.U. jó .a szombat este például nekem sosem jó ,és sztem soknak másnak sem
  • DJ Skyline
    íme a szabályzat, amíg nem lesz kész az oldal! ha nem válik be, akkor változtatunk! egyenlőre most így lesz!
  • Hassan B
    csakhogy milló-egy tutorial oldal van és nincs kedvem még azzal is foglalkozni... max belinkelünk pár oldalt, hogy hol vannak jók...
  • r4f1
    majd legfeljebb felkelsz...
  • r4f1
    "esetleg még pár extra" -----> tutorial ?
    1ébként meg új emberek "toborzására" tutorialos segítség nyújtás lenne a legjobb mód. szvsz.
  • Hassan B
    A délután szóbajöhet, a d.e. nem jó, mert akkor én alszok... :)
  • DJ Skyline
    írtam azt is, ha valaki látja, hogy nerésre áll, akkor nem kell 20:00-ig várnia, de majd meglátjuk, hogy a gyakorlatban hogyan működik!

csak jó lenne ha az épp részt vevők nem akkor mennének el fürdeni, torát hegeszteni, vagy vinnék le a kutyát sétálni, tehát legyenek gép közelben akkor! vagy azon is gondolkoztam mi lenne, ha ezt a szavazósdit nappali időpontra tennénk! pl délután 2-3, vagy délelőtt 10-11 körül! mert ugye szombat este lehet inkább bulizni megy az ember, mint a gép előtt punnyadni! nem tudom erről kinek mi a véleménye!?
  • Hassan B
    Nincs HVTM szaga, nem lesz tutorial...
    Lesz egy jelentkezési lap, ahol láthatjuk, ki jelentkezett, egy örök ranglista, egy jelenlegi verseny, egy verseny archivum esetleg még pár extra és kész...
  • Csori
    15 perc kocsiválasztásra ? az édeskevés ! de mint a banner is írja, optimistának kell lenni, és előre ki lehet választani az autókat. és ezzel gyakorlatilag az 1. helyezett távolléte is megoldható ... aki tudja h lelép adja oda a linkjeit vlkinek. ha nyer így élhet a jogával, ha + nem nyer akkor sincs gáz sztem. az a jó hozzáállás, h "úgyis nyerek" ... hiszen ezért vakultok a moncsi előtt :D

kicsit szét vok most csúszva időileg, de ha tehetem ütöm vágom a kókuszt, hátha kisül belőle vlmi átalakított történet :D
  • r4f1
    úúúú 5let!!!!
    :
    Ha már lesz oldal , 1ébként elég HVTM szaga van a dolognak de ez jobb :) (lesz)
    Lehetne Tutorial "menü" benne.
    Én vállalkoznék tutorialt fordítani , gyűjteni, írni... ha érdekel
    DJ Skyline vegyél fel msn-re. És akkor máris tudok küldeni :)
  • tzsoltika
    jó ötlet! Legalább akkor én is fogok tuningolni :), mindig elunom, de a Ford Focussal benevezek mert az NFS-es tapasztalataimból összedobok valamit :) Remélem sikerülni fog
  • Szabi1991
  • Yoda001
    nem árt az off
    1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    2. SilkRoad Online
    3. Football Manager
    4. Virtuális autótuning <<<
    5. XBOX360
    6. Harry Potter 5
    7. Test Drive Unlimited
    8. GRAW2
    9. World of Warcraft
    10. Pride - melegfelvonulás
  • Szabi1991
  • DJ Skyline
    így lesz, eleve ez volt a terv :D
  • Balka14
    sztem is jo ötlet a pontozás!!!
  • bardocz
    de akkor legyen örörkranglista is,amiben a pontok folyamatosan öszeadódnak,és legyen az hogy melyik hónapban ki nyert,ha nem nagy munka
  • mikiking
    Javul vmit ? | #8524
  • Harly18
    Én összegyűjthetem...végülis ennyi nyereménye legyen az embernek legalább, hogy megmarad az utókornak összegyűjtve :)
  • DJ Skyline
    ott lesz! :) egy kezdetleges oldalt tudok csinálni, amíg nem alakul ki a végleges! a mostani versenytől lép életbe, tehát a Focusra már kap valaki 3/2/1 pontot, úgy csinljátok! ^.^
  • Hassan B
    Hmmm... végülis megoldható... ha valaki összegyűjti őket... XD
  • Harly18
    Az jó :) Remélem visszamenőleg is ott lesz minden győztes...
  • Hassan B
    Lesz még ott más is...
    De az még egyenlőre nem publikus... :D
  • Harly18
    Én arra is gondoltam már régen, csak nem értek a weblapszerkesztéshez, hogy egy ilyen létrehozott oldalon, mint mondjuk a bannernél is lévő neat image-hez hasonlóra feltenni a heti győztest. Csak annyit, hogy XY a készitő neve, mellette egy dátum és a kép. Igy szépen vissza lehetne nézni a nyerteseket...
  • Hassan B
  • DJ Skyline
    az oldal megkreálása 10 perc! az aktuális pontokat felvinni rá kb 2 perc! meg arra gondoltam, hogy a nyertes autókat fellehetne majd tölteni, így mindenki tudni fogja mikor mi nyert, stb
  • mikiking
    Na egy picit javitotam a kereken,asszem ennyi tellik a kerékből többet nem tudok,nincs 5 let hogyan.
    Link
    Vélemény ?
  • r4f1
    és maradna mellé még ez a "autó választós dolog is"
    1ébként jó ötlet.
    De neked lesz rá elég szabadidőd ? mert én nem fogom csinálni
  • DJ Skyline
    nem tudok írni ázze, helyesírási hibák, vessző hibák :\ vagy máskor nem kellene kapkodni
  • mikiking
    Sztem jó 5let veszteni nem vesztünk semit ha ezt igy csinaljuk , de pontokra érdekesebb
  • Yoda001
    lapjon teszkos kalácsot és többet nem fog vt-t csinálni XD
  • bardocz
    jó ötlet,támogatom
  • DJ Skyline
    most pattant ki egy ötlet a fejemből! hogy legyen egy kissebb tétje ennek az egésznek, így mi lenne, ha az első három helyezett kapna pontokat? pl első hely 3 pont, második hely 2, pont harmadik hely 1 pont! és ezt vezetnénk egy oldalon, és minden hó végén lenne egy nyertes! döntetlen esetén meg a 2 holtversenyen lévő csinálna egy külön autót, csak ők ketten! nagy díjjatt nem kapna a nyertes, konkrétan semmit :D tapasztalatot, és esetleg egy kis serleget az oldalra:D mit szóltok ehez, vagy hülyeség?