11371
Virtuális autótuning
  • mikiking
    de beszarsz ,h nem rajzfilmből wan :D
  • mikiking
    mi a pék az a beömlő ??? aHOL A ford jelnek KÉNE LENNI ?
  • Yoda001
    az egész olyan mintha rajzilmböl lenne
  • VRSDM
    nameg a beömlő mögötti rácsokat nem szokás színre fújni :S
  • Harly18
    Nekem csak az nem tetszik ,hogy matt. Ha egy kicsit fényesebb hatású lenne, akkor nagyon klassz lenne........A kilincs, mintha forditva lenne és igy teljesen nem odaillő, ha viszszintesen megforditanád, akkor jobb lenne....A lámpa miért olyan maszatos?
  • bardocz
    a képeden a legjobb a pötty:DDD a viccet félretéve már leírták a hibákat
  • bardocz
    de van,aztán elmentettem,megnyitottam és jólett
  • Yoda001
    2d-s a beömlö a motorházetön és a kocsi elsö kereke nem is ud fordulni mert rajta van akasztni.. meg a hátso kerék is fuán ál
  • VRSDM
    és a kivágásaid sem szépek
  • Szabi1991
    a legzavarobb számomra hogy nem tud kanyarodni a kocsid..
  • mikiking
    ooooopsz,a pötyy az véletlen :D
  • mikiking
    Hogy ne csak vita legyen,eddigi Ford focusom megmutatom ,nekem naon bejön ,szerintetek milyen? kritikákat...esetleg dicséreteket :P
  • mikiking
    olyan nincs
  • bardocz
    neee,az miért van hogy rávágok az eredeti képre egy lököst,és nem tudom formázni?
  • VRSDM
    nem nyissunk vitátt offolásról az végképp nem szól a topic javára. változtatni kell és kész.[szin=red]
  • Harly18
    Igen most jöttem még csak, annyira, hogy azt sem tudom, hogy tegnap vagy tegnap előtt. Ki állitotta, hogy mindent tudok?
    Nem az számit, hogy ki jött hamarabb, mert midnenki azt akarja, hogy minden jobban működjön. Nem ér a szavam kevesebbet azért, mert te mittudom én egy hónappal régebb óta vagy itt...
    Te sem érsz többet csak azért, mert néha olyanokat szólsz be, mintha te valami istenség lennél...
  • DJ Skyline
    feltéve ha tudnám a jelszavát a szervernek!
  • DJ Skyline
    akkor úgylátszik más dolgokat kell bevetni, lehetek keményebb is, de nem gondoltam volna, hogy itt is feszíteni kell :| anno S.T.A.L.K.E.R. topikban igen csak oda kellett csapni a sok láma miatt, hát lehet itt is változtatni kell! mind1, még nincs erre szükség, mindjárt összeszedem a szabályokat egy oldalra, mint a neat image-nel is csináltam
  • VRSDM
    Dj Skyline-é a topic egyenlőre te meg csak most jöttél, azért mert hvtm-re dobtál pár kocsit nem tudsz még mindent... kipróbáljuk ne erősködj
  • DJ Skyline
    meg van szabva! :)
  • Harly18
    Az időpontokat pedig meg kell szabni, nem pedig, hogy fél órával később jön az illető, meg stb. Legyen meghatározva, hogy ennek és ennek ez az időpontja, mert úgy lehet elérni, hogy minél többen legyenek itt akkor, nem úgy, hogy mindig máskor...
  • Harly18
    Sokan úgy sem tudják a szabályokat, hogy ott a bannerben...Eddig sem sok szabály volt, s mégis sokaknak úgy kellett a szájukba rágni, de ti tudjátok...
  • Yoda001
    el se kedzem olvasni .. :D
  • DJ Skyline
    de miért? :)
    -a kép minősége megvan szabva, ha ezt nem érti valaki, akkor menjen vissza az általános elsőbe másodikba olvasás órára!
    -a szavazáson alig lett változtatva, annyi lett bevezetve, hogy 15 perc alatt virítani kell 3 autót! egy gyakorlottab VT-s azért ismer pár oldalt ahonnan autókat lehet keríteni, és nem akkor fog malmozni, hogy na honnan szedjek elő most autót!
    - ha tudom hogy nem leszek itt, akkor jelzem, ebben sincs semmi bonyolult szerintem! lehet azt szombaton délben is jelezni, hogy nem leszek itt este, vagy várjatok meg, fél órával később jövök! nincs semmi baj, csak szóljon, és akkor nem kell várni másnap este 7-ig egy új autóval kapcs.
    - az meg hogy a szavazott autót megcsinálom, az szerintem így korrekt! ez olyan mintha a suliban valaki elvállal valamit, pl osztálypénztár, aztán szarik az egészre!

nem hiszem, hogy ez olyan ijesztő, és nehéz lenne, hogy itt megcsappan a VT-s tábor! sőt, szavazáskor mikor már eldőlni látszik a dolog, már akkor készülhet az illető az autó kereséssel! de ezeknek a dolgoknak valahol benne kell lennie az emberben, ha elvállalok valamit, akkor megcsinálom, ha látom, hogy én nyerek, akkor nem 20:10-kor kezdek majd autót keresni, hanem akár most is megkeresem, és nem tökölök vele! de ezeknek a fele úgyis csak jövőhét szombaton derül ki! egyedül az autóválasztás lesz érdekes most szombaton, kár, hogy nem leszek itt! kiváncsi vagyok hogyan fog elsülni! de ez már tényleg nem elviselhető, hogy valaki a szín miatt, valaki a szög miatt reklamál! mi az hogy szar a szög? minden autót átlehet alakítani, nem kell szigorúan a beállok az autó elé, elmegyek 45 fokkal jobbra vagy balra, és lefotózom stílusú képekhez ragaszkodni! :S
  • Harly18
    Én attól tartok, hogy még több fennakadás és probléma lesz igy...
  • DJ Skyline
    kipróbáljuk, aztán ha nem megy, akkor majd változtaztunk rajta!
  • Harly18
    Van igazság benne, de egy dolgot kellett megoldani, nem pedig mindet. Szerintem elég lenne csak megszabni a kép minőségét, ahogy irtad, mondjuk ettől függetlenól választhatnak ismét rossz képet, mert úgy néz ki, hogy sokan nem látják egy képen, hogy jó vagy sem. Nincs biztositák arra, hogy nem kerül be ismét egy szar kép.

De hát nem rajtam múlik, bárhogy is lesz, kiváncsi leszek ez hogyan fog működni gyakorlatban...
  • bardocz
    jaja,szerintem itt nem sokan vannak akik tudnak egy rendes bodykitet rajzolni,amiben nem csak a jó ötlet van,hanem valósághű a megvalósítás,és ránéz az ember nem azt kérdezi rögtön hogy ezt te rajzoltad rá?
  • VRSDM
    Bardocz-nak igaza van, sokan totális konverziókra törekednek, és olyan dolgokat akarnak megvalósítani aminek az 5lete lehet hogy tényleg ütős lenne, de nincs kellő tudásu hozzá... nemtudok neveket, csak úgy általánosságban veszem észre az ilyet.

továbbá... ha valakinek kevés ideje van, nem kötelező rajzolni sem, fél óra alatt meg ki lehet cserélni egy lökőst még egy kezdőnek is, aztán küszöb-hátsó lökős szintén 1nap alatt megvan, ültetés, ablaksötétítés, némi festés, még1nap és máris megvan a lájtos kocsija 3-4 nap alatt napi fél órával, sokszor a kevesebb több!!!
  • DJ Skyline
    azért valamennyire lehet tudni, hogy épp mit fog csinálni az ember a héten! jó olyanokat nem, hogy hív a pista, hogy szerdán találkozzunk! vagy pedig akkor úgy kalkulálja a dolgokat az ember, pl. lehet ám kevés alakítással is szépet csinálni, nem kell űrsiklóvá alakítani a kocsit ^.^ ha tudom, hogy kevés időm lesz, de megakarom csinálni a kocsit, akkor értelemszerűen nem fogok belevágni bonyolult dolgokba, hanem próbálok valami olyat csinálni, ami nem túl időigényes, de nem is csak egy felnit cseréltem le! pl én nem szavaztam most, mert Pénteke utazom el haverokkal, és csak Vasárnap, vagy Hétfőn jövök haza! meg ezért sem csinálok már vagy egy hónapja autót, mert egyik sem tetszik túlzottan, olyanra meg minek szavazzak, amit nem szívesen alakítanék át! muszájból meg nem kell, az sem jó! inkább legyen akkor kevesebb, de az a kevés tényleg azért csinálta, mert akarta, nem azért mert muszáj volt!
  • bardocz
    igazad van meg a szabályok is jók,és ne 20 vérpistike döntse el a topiklakók helyett hogy melyik autó legyen,vagy akkor csinálják meg,10 perc alatt is le lehet tisztítani egy autót ami már tuningnak mondható meg csinálni egy ültetést,esetleg egy felnicsere,az meg ogy szar a minősége,tök mind1 mert mi szavazunk a kocsikra
  • Harly18
    Ha nem érdekel mások véleménye és ki vannak rekesztve úgymond, akkor nem jönnek új emberek és egyszer csak az lesz, hogy lesz 5 állandó ember.

Nem mindenkinek van rá ennyi ideje. Van, aki tudja 8-10 órán át csinálni és van, akinek csak napi fél órája van rá. Főleg ha kezdő az illető, akkor a 10 óra is kevés. Nézd meg az elmúlt hetek indulóit. Hogy mondjam, volt jónéhány kritikán aluli is, ami nem a kezdő mivoltuk miatt volt olyan, amilyen. Igy is alig értik, hogy folynak itt a dolgok, pedig ott a bannerben. Ezek után mi lesz szerinted? Ha kötelező lesz indulni, akkor már elvész benne az, hogy dolgozgatok a kocsin, ha úgy alakul beteszem szavazásra......Szerintem kevesebben indulnak majd egyértelműen és nem hiszem, hogy ez a cél...
  • VRSDM
    szerintem meg az legkorrektebb része a dolognak, vállalja a felelősséget hogyha valamit kimond/leír egyébként akik valóban vt-znének nem tudják azt a kocsit csinálni amit Ők akarnak, hogyha helyettük sok más betévedő láma kiválszt valami fos kocsit... gondolom érthető voltam

én minden pontjával egyet értek :)
    /nem volt még kocsi amin több napig dolgoznék, és nem magamat akarom hype-olni, neki kell ülni és csinálni, max, 6-7 óra alatt készenvagyok egy kocsival, hosszúak az éjszakák, de ha minden nap csak 1órát szakít rá nehogymár 7óra kevés legyen egy vt-nek akármilyen rajzolt izom brutál állat...

és miért jó hogyha többen szavaznak megmondanád? engem nem érdekel a sok kívülálló véleménye.
  • Harly18
    Ez a dolog, hogy aki szavaz, annak kötelező megcsinálni ez kicsit durva. Nem lehet előre tudni, hogy lesz e ideje az embernek vagy sem. Én is sokszor azért nem csináltam, mert nem volt időm rá. De igy meg sokan nem is fognak szavazni és megint az lesz, hogy lesz 5 induló autó. Meg ezt vezetni is túl macerás, de ha van rá időd :P

A többi sz jó változtatás, de ez túl drasztikus. Minél többe nszavaznak, hogy melyik kocsi legyen kiválasztva, annál jobb. Aztán, hogy hányan indulnak az részletkérdés. Ha meg kötelező lesz, akkor mindenki összedob egy 10 perces tuningot, csak azért, mert szavazott igy kötelező volt indulnia. A végeredmény a béka segge alatti szinvonal lesz. Szerintem sok embernek még 1 hét is kevés, de ez egyénfüggő...
  • DJ Skyline
    akkor az eddigi dolgok 1-2 dologgal kibővítve, lecserélve, stb:
    * a nyertes 3 autót választhat mint eddig, elvárások a képekkel kapcsolatban a következők:
    - a képnek MINIMUM 1024*768-as felbontásúnak kell lennie
    - a kép legyen jó minőségű, ne legyen elmosódott, sem szemcsés! bár a szemcsés képen lehet javítani a Neat Image progival
    - a kép ne legyen túl sötét, sem túl világos, tehát az autó legyen jól kivehető, ne olvadjon bele a háttérbe, de ne is világítson a képen
    * nincs lehetőség a kép lecserélésére, az van, amit a nyertes berakott!
    * az autót Szombaton 19:00-ig lehet betenni, szavazás 20:00-ig! utánna a nyertes keres 3 autót, erre van 15 percre, és 21:00-ig mehet róla a szavazás! 21:00-kor eldől a nyertes autó, és lehet is kezdeni a melót! ha a nyertes nem jelenik meg, illetve nem választ autót negyed órán belül, akkor az autóválasztás joga a második helyezettre száll! természetesen csak indokolt esetben nem, nem találtam még, mert most értem ide, sry!
    * a játékosnak jeleznie kell, ha nem lesz itt a szavazáson, hogyha netán ő nyerne, akkor tudjuk, hogy nincs itt, és máris megy a jog a második helyezettnek!
    * a szavazás a megszokott módon történik, mindenki leteszi voksát, és heló! a haverok csődítése (bár nem volt még rá példa) úgyis kiderül!
    * ha valaki szavaz, és az az autó nyer, amire voksolt, akkor kötelezően meg kell csinálnia! nincs az, hogy szavazok, és nem csinálom meg, mert akkor lesz 10 szavazat az xy-ra, és a végén csak 5 lesz megcsinálva! ha ezt valaki elköveti, akkor a következő autóválasztáson nem vehet részt! ez jegyezve lesz, hogy kik szavaztak, és kik nem csinálták meg! ha meg tudja valaki, hogy nem fogja megcsinálni, akkor eleve ne szavazzon!

egyenlőre ennyi, tehát mindenki úgy kalkuláljon, hogy szombat este "VT nights", ha nem tud itt lenni, akkor meg szóljon, de ez a megcsinálom az autóm, majd másnap délben jövök, így elment fél nap, ez nagyon nem pálya! ha valakinek van valami ötlete, vagy változtassunk valamin, akkor szóljon nyugodtan!
  • DJ Skyline
    igazatok van, akkor átgondolom majd a szabályzatot a mai nap folyamán, meg mit hogyan!
  • acsati
    Egyet értek veled Harly hogy egy jó minöségű alap kép már fél siker.
  • Harly18
    Hát ha gördülékenységet jelez az, hogy mindig van, akinek baja van ezzel meg azzal, s igy megnehezitve a szavazást, akkor tényleg nincs gond :)

Az átfestás nem oldja meg a képminőséget. Én pl nem fogok nekiállni egy szar minőségű képnek, mert a végeredmény sem lesz olyan, s azért nem ülök előtte napokat. Egy jó alap kép már fél siker.
    Az is igaz, hogy sokan félnek a kihivástól és azért akadékoskodnak. De egy rossz kép nem kihivás.....
  • Csori
    sztem a házigazdinak be kellene már kicsit keményíteni :DDD
    lassan a nevetségesség határát döngeti a sok nyafi. rossz kép, rossz szögben áll, nem tetszik az autó ...stb. jobbá kell tenni, erről szól a dolog. arról nem is beszélek amikor szín kifogások jönnek elő, mert úgyis mindenki 1 átfestéssel kezdi. szvsz ha szombat az autóválasztás határideje akkor szombaton este le is kellene zárni, még akkor is ha 1 szavazat van. a többiek + szavazat hiányában ne nyafogjanak. a kép csere is hüjjeség, mivel a nyertes így máris meg lett fosztva a kapott jogától, h Ő LINKEL. nyerni kell és linkelni jobbat !
    szal sztem Sky keményíccséé be, szombat szavazás zárás. ha nem vagy gépnél akkor is csak a szombati szavazatokat kellene figyelembe venni. döntetlen esetén pedig a szombathoz legközelebbi szavazatot ami döntést hozhat. ha senki nem szavaz akkor szavazz 1et te és az nyert ... ennyi előjog kijárhat 1 hg-nak.
    ha így folytatódik a dolog ahogy most halad akkor hetente 2X lehet új szabályokat írni.
  • DJ Skyline
    eddig nem volt gördülékeny? :) még az időpont előtt meglett mindíg a kocsi
    lehet azért volt ez, mert szombaton nem voltam itthon, vasárnapra meg nem emlékszem! :D és nem volt kinek odacsapni
    működnek a régi dolgok, csak vannak néha fennakadások! nem hiszem, hogy az újban ne lennének