11371
Virtuális autótuning
-
#8597 Jobban jár ha nem jön haza -
#8596 inkább élvezd a helyet... :) -
#8595 de ha netközelbe kerülsz csak le tudsz szedni vmi ps-t nem?:) -
Mityu91 #8594 Huh annyira jo nezni ezeket az autokat.
Sajnos en most nem tudok photoshoplni mert Canadaba vagyok de nagyon sok jo otletem lett az itteni kocsikbo tehat ha majd hazamegyek elkezdek valamit tuningolni csak birnam kivarni :D -
#8593 Kössz a bíztatást... bár igazad van, akkor is szar hallani, mer sokat dolgoztam vele... -
#8592 Eddig itt tartok
Focus -
Szabi1991 #8591 :O -
#8590 meg van az új Prodzsektem' ,nem árulom el, annyit mondok, hogy Ford Falcon! ^.^ mondjuk aki ismer engem, az már tudja is mire készülök, de pls ne áruljátok el a kívülállóknak! :D mondjuk a héten már biztos nem kezdem el, maximmum jövőhét elején -
#8589 :D én egy alkatrészt egy rétegen szoktam megcsinálni:D kocsit meg nem szineztem még,de nem is vettem tervbe,hogy változik a szine -
#8588 én minden véglegesnek hitt alkatrész után mergelek, hisz minden vonalat új rétegen csinálok, így egy lökős után van vagy 30 :D -
#8587 nekem már 12 layerem van:O enyit még sose hoztam ösze -
#8586 Ó, hát ha tudnék olyat :) Nem tudom mi lesz, olyan szinten nem átlagos tuning lesz, lesz benne egy kis furcsaság, de ki tudja, lehet átalakul egy extremkit versenyre való Focus-szá :) -
#8585 extremkit versenyre valót -
#8584 Miért, milyet szeretnél látni? :) -
#8583 egy átlagos?:PPP -
#8582 Azt hiszem lassan ideje lenne nekiállnom a Focus-nak :) Nem tervezek túl nagy változtatásokat, egy szolídabb tuning lesz csupán... -
#8581 mind a piros mind ez a dmx féle kék fordnál ferde a lökhárító, mintha el húzták volna a kép közepe felé... nameg mindkettő túl matt... -
#8580 sztemtökjólett -
#8579 4 és fél óra munkám eredménye valszeg ez megy a versenyre is.
BŐ 90%-ban rajzolt csak a felni és az intercooler nem:
-
#8578 Pedig ez lesz rajta, mer ho nem cserélem le az 100%... :) -
#8577 Jó a lökös csak kicsit rajzos szerintem ^^ -
#8576 meg kicsit matt, bár nem egyszinü :D -
Balka14 #8575 nem néz ki jol rajta az a lökös furán áll!! -
#8574 Mér, most nem jó? :) -
#8573 olyan szép az a lökös -
Vélemény? -
#8571 Eleve a kocsi már tök jó:) -
#8570 Nem rossz....Kár hogy az alap kép nem volt jobb minőségű, de így is nagyon tetszik :) -
#8569 Milyen? :D
-
#8568 Ja az a horpadásszerű sztem a kerék miatt van... Optikai csalódás:P :D -
mikiking #8567 Tetszik,de vannak benne fura dolgok,mint például a rendszámtábla mellett van valami fekete csík, az első kerék mellett balra mintha belenn horpadva a dolog... :) az első lökhárítónál látni az alap lpirosat csepet,a karbon egy picit pár helyen még kimaradt ,de amugy nem rossz ;) -
#8566 line tool elég jó hozzá ;) -
#8565 (az első kerék fölött a festés direkt olyan) -
#8564 Nem akarok nevezni, csak én is csinálgatom:) Eddig itt tartok. Vélemény?
-
#8563 HELP
Valaki segítene hogy az ajtó vonalat hogy lehet a leghatásosabban visszarajzolni?
Sajna akárhogy csinálom sehogy sem teccik.
Előre is köszi. -
#8562 Még javítom majd, de a lökös sztem jó úgy...
Aztán majd meglátom. -
Balka14 #8561 nem hoztad tul ki a lököst??vagy lesz javitás?? -
#8560 Az enyém eddig ilyen... -
Balka14 #8559 opsza sorry akkro javitgatok:D:D -
#8558 Els és hatalmas hiba, hogy a félkész képet linkeljük...
Aztán... a tükör alatt ott a piros csík, ugyanez az első kerékjáratnál és a kilincsnél...