11371
Virtuális autótuning
-
#11209 brush-al rajzolom, és hol egérrel, a részleteknél táblával. -
Mityu91 #11208 ha meg nem tudod hogy mi az akkor meg még van mit tanulni és ez nem baszogatás én sem vagyok pro de kb az egyik legfontosabb eszköz psben -
Mityu91 #11207 pen toolal rajzolja és nem kamuzik..... -
#11206 De nem egérrel hanem táblával rajzoltaXD
Csak kamuzik:D -
carloelsa #11205 Hát meg ez 2007 july 28-án lett feltöltve, de nekem egyáltalán nincs ilyen kézügyességem EGÉRREL, mint VRSDM-nek... :) -
#11204 de régebben játszottam, mostanában hanyagolódik. -
#11203 az paint, ez meg magas featheres brush azért ez sokat segít :D -
#11202 *lökösön -
#11201 VRSDM kocsija klasszisokkal élethűbb lesz ha készlesz...
Már most a kjösön látszik... -
carloelsa #11200 Ezt nézzétek meg, lehet h már néztétek, de nagyon állat ;)
Chucky: Te nem játszol a TDU-val? -
#11199 MEgsértődsz, ha aztmondom, hogy mennyapicsába?:D
Grat, nagyon érzed:) -
#11198 Kamuztál ez nem egérrel van:D
ilyent nem lehet egérrel:D -
#11197 Eddig nem rossz! Így tovább!!! -
#11196 háccsólámpa lökős kész.
-
#11195 Tényleg szendvicspozitív? :D Még soha nem néztem. Bár amikor csak tehetem angol ps-t használok. -
carloelsa #11194 jah aha... értem köszi mindenkinek a helpet! -
#11193 De nemaz hanem a leírásokban ilyenek vannak hogy multiply a magyarban meg szendvicspozitív valóban érthető.... -
carloelsa #11192 Kösz megpróbálom majd :) most nincs rá kedvem... :(
Én értem az angolt, úgyhogy nekem nem kell ;)
angolról magyarra okés hát de magyarról annyira nem xD
eddig amilyen helpet kaptam angolul volt, de megértettem.
ízlések és pofonok, meg tudás xD
thx. -
#11191 Mikor pen tool-lal körberajzolsz valamit utána jobb click és kijelölés létrehozása. Na az ekkor megjelenő ablakban van egy olyan, hogy lágy perem sugara és ez alapból 0,2. Ezt állítsd át 0-ra. Egyébként meg SOS szerezz be egy angol photoshoppot, mert a neten található leírások 99%-a angol menüpontokkal van leírva. Én már annyira hozzászoktam az angolhoz, hogy múltkor feltettem egy magyar ps-t és nem találtam meg benne semmit :D -
carloelsa #11190 Ezt, hogy beállítsam hol találom meg? magyar a CS3-mom
én nem tudok rajzolni egérrel :S csakis papírra, de arra jól. -
#11189 Csákány! Én is rajzolgattam régebben. Ez volt az első átfírkálásom:
-
#11188 ja :D
először mercit akartam írni. átírtam asztonmartinra.
erre meg bentli.
FAIL -
Szabi1991 #11187 mármint Bentley.. :D -
#11186 inkább nekiálltam egy astonmartin rajznak.
-
#11185 de. napi egykét órát rászánok és kész is van pikk pakk. -
#11184 Te most érettségiztél nem?:D -
#11183 pöpec:)
A kipufogót és a hátsó lökőt te rajzoltad? -
#11182 szerintem énis nekilátok egynek : ) -
#11181 Na próba megint. Nem tudom miért nem enged linkelni képet:
Eredeti:
Tuning:
-
#11180 -
#11179 Bazz!! Szóval ez: http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1062422655&status=galeria&galeria=Mad_tolyy_2 -
#11178 Ezzel bíbelődtem mostanság: -
#11177 Megnéztem egyet kettőt. Kisebb hibáktól eltekintve egész jók lettek. -
#11176 Kijelölni én a pen tool-lal szoktam. Azzal az íves részeket is szépen ki lehet jelölni. Ha meg marad valahol régi festés akkor ecsettel lehet korrigálni. Valószínűleg azért lesz kisebb a kijelölés nálad, mert be van állítva egy feather érték. Alapból ez asszem 0,2. Tedd át 0-ra és akkor a kijelölés nem lesz kisebb. -
#11175 Ha gondolod nézd meg van itt pár VT-m de még kb mindd legalább 4 hónapos ha jólemlékszem azóta nemigazán VT-ztem inkább elvont képek:)
thát galériám:
-
#11174 a tökéletes kivágás takarja a kockásra vágott első lökhárítót is? : ) -
carloelsa #11173 okés a piros festés ahol nektek "lelóg" (nekem kilátszódik vagy lvmi... :D ) azt én tökéletesen kivágtam minden porcikáját de akkor is látszik :S ezt mivel oldjam meg? a karbonnál is azért látszódik, mert ahogy kivágom (kijelölés, del gomb.) akkor leszed a széléből :S ezt kérdeztem is régebben csak nem válaszoltak rá.
11170: THX ;)
11171: hát új lökös (szembenézeti lökös volt ugyh... XD) meg karbon meg ültetés meg meg meg?!... xD én annyira tunerezni nem szoktam a kocsikat, mert nemkem úgy nem tetszenek. Egy agyon tuningozott verda nem olyan szép, más ha új kasztniról beszélünk, de még nem vagyok olyan photoshopozó, hogy tökéletes új tükröződő body-t csináljak :S
Majd alakulok, köszi a kritikákat és véleményeket :DDDD -
#11172 A festés a visszapillantónál a kocsi tetejénél is lelóg. Meg néhol kikandikál a piros festés a fekete alól. A karbonnál a hajlításon kívül az is baj, hogy kilátszik alóla a piros festés. A fekete festés pedig igenis nagyon tükröződik, kivéve esetleg, ha matt a festés. A szélvédő valóban a matrica miatt tűnik homorúnak. Ne értsd félre nem leszólni akartam a műved, csak felhívtam a hibákra a figyelmedet. Ha megfogadod a tanácsokat jó, ha nem úgy is jó. Ha valamiben meg segítség kell kérdezz bátran biztos, hogy segít valaki itt a fórumban, akár én is. -
#11171 más változás meg nem sok van :DDDDDd -
#11170 ha a matricát és a felnit nem nézzük sztem jó lett