11371
Virtuális autótuning
-
carloelsa #11249 áhhá értem ;) a lökösnek szerintem is rossz a vágása, asszem máskor jobban odafigyelek :P -
#11248 Az ültetés miatt nem forog el
A lökösnek csúnya a vágása kül tetszik -
carloelsa #11247 xD nem mondtam, hogy ez hótoló?
A gumin én is néztem, de olyan képet nem találtam, amin a gumi ilyen helyzetben volt , a motorháztető egy nagy tudomány volt xD
jah, nekem leginkább azzal van a bajom, hogy egyszerűen tippem sincs, hogy mit csináljak belőle... találok egy képet aztán mondom, ez jó kép, a kocsit is szeretem, aztán majd valami kisül belőle... xD
a kereket pedig úgy csináltam, ahogy kellett! úgyhogy elkell forognia! a gumin kívül nem húztam túl a felnit :) még ott sem ahol Most nem látszódik teljesen a felni XD
köszi a bizalmat :) ez a NEGYEDIK VT-m :) -
#11246 ez a kerék sose fog elforogni a kerékjáratban :(
az első lökősnél és egyéb illesztéseknél csúnya a homály :(
a konktraszt nem passzol, a motorháztető csontfekete, a gumi épphogy halványszürke :(
a lökhárító jó lenne hotolónak annyira leér.
és sorolhatnám jól néz ki, laikus szemmel
de mindenképp előrelépés az eddigiekhez képest.
szóval ígytovább :) -
carloelsa #11245 Nah elkészült a VT-m (tettem rá másik felnit...,a festést kicsit elrontottam)
Íme 3 kép a készítésről
Eredeti
Készül
Kész
-
carloelsa #11244 Srata: xD kerestem valami alapot (lökös,oldalspoiler) és azt kiegészítettem, csak még nincs táblám, így rajzolni nem tudok... csak egérrel :S , úgy meg elég gagyesz
Szabi: Azt A Felnit Fitti Kocsijáról Szedtem Le!!!Úgyhogy Ne Szóld Le! xD Még a végén megver! xD -
Szabi1991 #11243 eddig szép, de keress másik felnit, ez nagyon mű.. :) -
#11242 élethű
pöpec
tetszik
fejezd be:P
nagyon fasza lesz:D
Kézi body vagy másolt?
Szal te rajzoltad? -
carloelsa #11241 *még csak a három ötödénél járok (60%-nál) Még van mit javítani :D aztán jön majd a festés :) -
carloelsa #11240 Csinálok éppen egy VT-t unatkozásomban:
Íme az Eredeti
És a VT
Semmi hír felőletek :( -
carloelsa #11239 Hmmm...Alkottok valamiket? már színesíteni kéne a fórumot a szép VT-kel!!! ;P -
carloelsa #11238 Már Por Se :D -
#11237 Látom a corsa-ból nem lett semmi :D -
carloelsa #11236 :(((( -
#11235 Elveszett a művem :(((( -
carloelsa #11234 csak sztrájkolt xD nem hagytad pihenni xD -
#11233 megéri. amit én vettem trust-ot
24.000 volt az A4-es
tök jó patent volt. de 1év után azmondta hogy köszöni de nem akarok működni. és folyton olyan mintha hozzáérne a táblához, emellé van egy kis ugrálása. úgy 100pixel össze vissza ...
kuka... -
carloelsa #11232 okés akkor gyűjtök még rá picikét :D -
#11231 23kér van wacom bambooo
fasza.... -
carloelsa #11230 köszi :) asszem beszerválok egyet... :D ki is néztem az egyik jobbat: Cintiq 21 UX interaktív monitor "csak" 730 000 FT XD két nullát letörlünk és nalám okés lesz az ár :D sztem egy 15 E környékit választok majd...THX -
#11229 hát vannakbizony
ami nem wacom az kb. 1év alatt meghal.
innentől kezdve a tárcádon múlik. -
carloelsa #11228 Ohh okés köszi :D vannak jobb és rosszab minőségűek is nem? egy normális ugy mennyibe kerülne? ez olyan teljesen mint az egér hogy kattintani is tudok vele? lapozgatni...? -
#11227 veszel egy táblát. kapsz mellé tollat, és ahogy viszed a tollad úgy mozog az egér.
ésmivel tollal könyebb rajzolni mint egérrel...
nyomásra meg érzékeny. ennyi -
carloelsa #11226 Tényleg...Hogyan kell a táblával rajzolni???Ezt nem értem... csak annyit tudok róla hogy kézzel csin vlmit és az fel lesz véve... -
carloelsa #11225 Csak hát 12 napja nincs felőletek hír xD -
#11224 nem halt az meg, csak megfontoltan, jól átgondolva írjuk a kommenteket. ^.^ -
#11223 nem. csak nem offolunk . 200as betűméretben... -_- -
carloelsa #11222 Meghalt a topic??? -
carloelsa #11221 Készül valami? XD -
carloelsa #11220 Én is megpróbálok a corsából alakítani valamit oks? :D -
#11219 hogyállsz a kép tuningolásával?:) -
#11218 nem, pedig kerestem -
#11217 attól még nem lesz élesebb :) -
#11216 "Neat Image használata" -
Szabi1991 #11215 zajosabb képet nem találtál ? :-/ -
#11214 Naösszecultolok valamit:D -
#11213 este nekiállok
ha minden igaz holnapra, de legkésőbb a hétvégére lesz kép:D -
#11212 kép
valamit próbálkozok én is :D -
#11211 Dobjon be valaki egy alapot szívesen csinálnék rá valamit meg az is csináljon aki berakta meglátjuk hányféle megoldás születik:D -
#11210 e ez csak brushhal van és tuti h a részleteket tablettel tolja:D