11371
Virtuális autótuning
-
#1530 sajna a photoshoppem meghalt így kerékcsere után már nem tudtam a hibákat javítani,azért ilyen a teteje a hátsó lökös alja meg az első lökös alatt:S
-
#1529 times up!:) lássuk őket!:D -
#1528 1 perc -
#1527 még 3 perc -
#1526 Megnézem mennyi az idő:) -
#1525 na nem kell itt vitázni mindjárt idö van és jöhetnek a remekmüvek mindenki nézze át mégegyszer a kocsiját! -
#1524 köszi az ingyenreklámot, mostmár abbahagyhatnád... -
#1523 1-1,5 hónapra vagy ennyire büszke,hogy "kinyalhattok",meg "bmeg" szövegekkel osztod le azokat akik nyáron is dolgoznak azért,hogy legyen miből élniük. Tudom,nehéz megérteni ezt a te fejeddel,de legalább annyit tegyél meg értük,hogy ezzel a "hatalmas" tapasztalatoddal nem kezded el őket osztani.
Ja,kíváncsi leszek,hogy meddig fogsz photoshoppozni,az eddigi hozzászólásaid alapján egy évnél többet nem tudok elképzelni. De azért csak hajrá,nyomjál le mindenkit!! HAJRÁ ZSOLESZ,HAJRÁ MAGYAROK! -
#1522 fú de ratyi vizipipája van :| -
izb #1521 ez itt zsolesz
Kicsit megértőbbnek kéne lenned vele szemben:))hehe -
izb #1520 na akkor szerénység szerénység.
-
#1519 1- 1,5 hónapja...kezdő vagyok, nem is tagadom... -
#1518 aha,értelek,és mióta photoshoppozol?már ha nem túl indiszkrét a kérdés... -
#1517 Lassan eljő a nagy pillanat amikor elénktárul a jópár kép,készüljetek :P -
#1516 -
#1515 nekem semmi bajom veletek, de f@xnak kell belémkötni? mióta photshopozok egy hozzászolását nem láttam, haggyon má békén... -
#1514 Az meglehet,de ez egy fórum,nem egy zártkörű klub! Fórum jelentése tudod mi? Sok ember egy helyen megosztja egymással a véleményét,beszélget! Ha meg zártkörű klubot szeretnél,akkor vagy nyitsz a sajátban egy topikot,és kiírod,hogy Sanyi,Mari,Pistabá,Aladár topikja,vagy csinálsz egy oldalt és ott a te szabályaid lesznek érvényben!:) -
#1513 nem kérdeztünk! -
#1512 #1418
"Jah szerda 20-21 óra között"
-
#1511 mondjatok időpontot ,mert nem akkor lehet hogy nemfogom tudni felrakni,.. és akkor előre felrakom -
#1510 én se szeretnék beleszólni,de itt a színvonal rohamosan csökken... zsolesz,te kicsit sokat képzelsz magadról nem gondolod? Eddig mit tettél le az asztalra? -
#1509 Felőlem most is berakhatjuk -
#1508 nem 20-21 óra között lett megbeszélve? -
alakulat #1507 mikor rakjuk be a remekmüveket? -
#1506 össze lehet de az pocsék munka (főleg egy autónál:P) -
#1505 Nem értelek titeket.3-4 óra alatt egy autót csak össze lehet firkálni.Mondjuk ez megis látszik az előző kocsi színvonalán -
#1504 hát, miért?
Persze... :D -
#1503 miii? :D -
izb #1502 kasznin?na de az a lényeg:)
ok poén... -
#1501 mér te azt is alakitod? -
#1500 jaja, csak a bonyolult háttér miatt egy kicsit pepecselősebb alakítani a kasztnin -
#1499 én ugyse fogok megint szavazatot kapni de tetszik amit csináltam -
#1498 nekem épptetszik ez a kameraállás,és megtudtam jól csinálni(sztem) -
#1497 Hát az autó nekem sem kedvencem, de van 5letem, hogy lehetne feldobni, csak a kép sem a legjobb...
Ien reménytelen szögben elég nehéz normális képet találni... -
#1496 én ma voltam strandon csajoztam is. nekem is sok az idöm de nem veszekedek de amugy nekem is kész van de nekem böven jo a holnap -
#1495 én 1 napot baszakodtam vele,és még így is találok némi hibát... -
izb #1494 baba a szín választás,mondjuk erre is ráfért volna még egy kis plussz processzor idő. -
#1493 Na ne legyen már itt is ilyen a hangulat!
Miért kell mindig minden fórumban valamiért kiburítani a bilit?
Én inkébb beteszem a képem most, mert holnap nem lesz rá időm!
Remélem ez nem gond!?
itt van -
#1492 ;) -