Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ahoz képeket kell berakni?? vagy hogy??
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ki tudna nekem segiteni, hogy hogy lehet ilyen tuningokat végrehajtani egy kocsin???
egyébként jók a képeitek!!!!
jó ez csak egy 5let volt nem dõl össze számomra a világ ha senki nem akarja csinálni...
Én találtam ki szal én rakok be eslõnek képet. Az adott autót kell 72 órán belül megcsinálni. Utána szavazás. Aki megnyeri az rakja be a következõ képet és azt kell akkor csinálni. és így tovább
Az elsõ kép:
Porsche
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Convoy házigazdaságot megkaptad??<#ravasz1>#ravasz1>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2005
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Battlefield 2
4. FORMA1
5. World of Warcraft
6. ketezer
7. Humoros és aranyos képek
8. rFACTOR
9. Counter-Strike:Source
10. Photoshoppal autotuning
Jah, és aki regizve HVTM-re, please szavazzon.
Így van, én is akartam rá reagáli, de feleslegesnek találtam...
#535 re csak annyit hogy attól még hogy nincs kilics attól még ki lehet nyitni az ajtót. nézz utána.
A felnivel nem tom mi bajotok, több embert is megkérdeztem, és azt mondták, hogy frankó!
VW Jetta II 1,8T
2. a felni olyan mint ha 1 matrica lenne (nincs 3d-s hatása)
3. az autó többi része egész jó!