11371
Virtuális autótuning
  • zolo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én voltam bejelentkezve
    xxxDDD
  • ByB
    azt hittem nem érek ide idöben

• zolo
    Hello!
    Zolo öccse vagyok nemrég sikerült regisztrálni (újreg), és mostantól külön tesszük fel a munkánkat és külön is szavazunk.

Íme:
  • Gabor1990
  • zolo
    Akkor kezdem én , de vigyázat mindenki kapaszkodjon meg a székében :DD

• PESK
  • DJ Skyline
    nyócóra' jöhetnek a munkák! :)
  • DJ Skyline
    igen,hamar eltelt az idő! :|

lehet majd verenyen kívül megcsinálom az opelt
  • PESK
    Vhááá ma van szerda?!!! Még akkor gyorsan utolsó simitgatások...
  • DJ Skyline
    még fél óra! igaz én most nem csináltam meg az autót,de azért még fél óra!:D
  • bazs1
    akkor én is kérhetek kritikát?
  • MikX
    Hát sztem csináltál te már nagyobb átalakításokat...
  • DJ Skyline
    ennyi telik tőlem egyenlőre!:)
  • MikX
    Jahh, hát összességében nem rossz sztem, egybenvan, bár a kerékhez illett volna egy kicsivel szélesebb gumi, meg a hátsó keréknél a felni elég 2d-s, meg a legnagyobb hiba, vagyis nem is hiba, az, hogy nagyon kevés, nincs szinte semmi álalakítás, még egy ültetés sem, a felni és színcsere elég kevés egy VT nél...
    Najó, meg a kilincsek, és emblémák is levannak gyalulva, de akkor is kevés...
    Egyébként maga valójában szép...
    A legesleglényegesebb egy VT nél, hogy valósághű legyen, ne lehessen, vagy legalábbis csak nehezen észrevenni, hogy nem valóságos a kép, és ez lenne a legfontosabb szempont minden esetben, meg az, hogy azért minél több átalakítás legyen a képen.
  • DJ Skyline
    de annyit csak tudsz mondani,hogy jó, szar, jószar, mi nem tetszik rajta,stb! :)
  • MikX
    Hátha oan kell, ne innen kérd, hanem oantól, aki már évek óta csinálja...
  • ColdFire
    semmi kritika nem kell rá, izlések és pofonok kategóriába kell sorolni a topikot ;)
  • DJ Skyline
    mester kritikát kérek az autómra!:)
    meg a többiek is mondjanak valamit pliz
  • MikX
    Nem azért, egyáltalán, hanem az miatt, amit már azt hoszem, hogy te is felvetettél, hogy tök mind1, hogy egy ember 5-6 órákat szenved, és egy oan nyer, aki nem foglalkozott vele fél óránál többet, és a másikra nem is szavaznak, nem feltétlen magamra értem, hanem másokra is, tehát ezért...
    Vagy változtatni kellene a szavazás menetén, vagy nem is tudom, mert pl ott a hvtm, na ott tuti, hogy az nyer aki meg is érdemli, érted? Bát ott nem szavazhat mindenki, henem egy nagyon hozzáértő, és jószemű társaság, dehát valljukbe így a fair...
  • DJ Skyline
    igen!
  • zolo
    Na akkor ezt kell szerdára?
  • oO VinyuS Oo
    Hey bocs!
    Csak nem figyeltem rendesen és első blikkre totál úgy vettem észre mintha rosz kocsit raktál volna be! De aztán megfigyeltem rendesen és rájöttem hogy csak baromira át lett alakítva a 3-as a jól megszokott MIKX minőségben!

Nagyon nem szeretném ha most ezért kiszállnál!
  • MikX
    Na Hi mindenkinek!
    Látom oda kellett volna írnom, de egyébként az alap kép a +as volt, csak mivel egy RX-3 at csináltam, ezért kellett vegyíteni a 2 autót, de látom hogy sokan nem értették, vagy nemtom, de úgylátom legközelebb már csak versenyen kívül teszek be verdát néha...
  • ColdFire
    Skyline dobsz egy msnt?
  • PESK
    Jelöld ki ami más szinő és ctrl+B vagy ctrl+u vagy állits a kép fényerején kontrasztján szoval érted ezt te látod h mi abaj huzogasd a csuszkákat
  • Atti12
    Hi! Elkezdtem tuningolni egy kocsit, de van egy kis baj :/. A kocsi és a front bumper más árnyalatú piros. Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet megoldani hogy pont ugyan olyan árnyalatú legyen a front bumper mint a kocsi? Brush toolal próbáltam de azzal nagyon ronda lett :/.
  • zsolesz92
    lécci tegye már be vki a galériájába...
  • zsolesz92
    pls vki tegye fel magának és onnan linkelje mer szar a videokártyxám mint már irtam és most éppen ennek a képnek csak a felső felét jeleníti meg :D
  • ByB
    akkor jo munkát mindenkinek
  • DJ Skyline
    rendben!
  • ByB
    szerda 21:00
  • DJ Skyline
    ok,mikorra?
  • ByB
    na akor ez legyen
    http://www.autoimage.cz/opel/opel-vectra-2006-01.jpg
  • DJ Skyline
    :D
    a múltkor azon vitatkoztunk,hogy MikX annyit mondott,hogy kedd vagy szerda! aztán a többiek megbeszélték,hogy szerda...

most akkor mi van már? mert hol a feladó mondja meg,hol nem! erre is kilehetne találni valamit!
  • nf1
    ezt nem ByBnek kéne eldöntenie?
  • DJ Skyline
    na akkor most mi lesz? új autó,vagy marad a #2731-ben berakott! meg megkéne beszélni az időpontot is! mondjuk Szerda este?
  • zsolesz92
    akkor sztem tedd aszt [nevet]
  • ByB
    kereshetek másikat is:D
  • nf1
    szerintem jó
  • DJ Skyline
    elég egy hányás autó,de ha ezt szeretnéd...