Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jointeer
látom sehogy sem akarod megérteni:/

2ds amelyiket merõlegesen fotózták a felnire

köcsög

Duddits
Please mutass egy 3D-s felnit!

jointeer
oldalról lapítanod kellet volna még egy kicsit

köcsög

jointeer
elég csúnyán fest ez a 2ds felni:/

köcsög

Duddits
Most nem azt kérdeztem, hogy hány helyre raktam. Hanem mi baj a felni elhelyezésével?

Duddits
Hát nem tom, hogy csinálsz 3D-s felnit, de létszi mutass már egyett.

jointeer
csunya. mindenhova ezt rakod.

köcsög

Duddits
Alap kép.

A felnirõl meg mondjátok már el, mi nem tetszik.

jointeer
öh, csunya.
2d-s teljesen sík remélem igy érthetö:|

köcsög

Hunter of Deer
Ezen a kocsin már nagyon látszik hogy nem gyári!!!<#nezze>
Meg az a felni nekem egyáltalán nem teccik (de lehet hogy másnak igen)<#confused><#integet2>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Sland
ez az egész felni stílus amit itt duddist pakolgat unalmas és nem illik az autóra. mért kell minig ilyen felnit rakni egy autóra könyörgöm?<#fejvakaras>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hunter of Deer
jó!!
Csak az elsõ felni állása nem tetszik<#nemtudom>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Sland
alap kép?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Duddits
Errõl mi a véleményetek?

Duddits
Nem csak neked...

Raho
3D-set, azt hogy??? Nekem még ujjak ezek a dolgok.

VW Jetta II 1,8T

Duddits
Háááát, ha tudsz 3D-set... Hajrá!

Sland
<#taps><#taps><#taps>

jointeer
ez a jo.

csak nem értem mér használtok 2d-s felnit

köcsög

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magnumrolcsi
Ez is jól néz ki.<#eljen><#eljen><#vigyor>

nf1
igy már sokkal jobb <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Raho
Kicseréltem az elsõ felnit is.

VW Jetta II 1,8T

Arsenal Man
http://www.photoshopchop.com/Contest innen szedtem a 30 as contest egyikérõl. itt jó alapanyagok vannak.

Sland
<#fejvakaras>

Arsenal Man
kerék szar szerintem is.

Arsenal Man
jah és direkt cseréltem le CSAK a hátsó kereket

Duddits
Nesze! Itt van javítva!

Arsenal Man

evvel a felnivel szerintem egy kicsit jobb. bocsi de többre nincs idõm már.

Duddits
Te is voltál kis paraszt pöcs! Meg amse is..

Sland
500

Amse
fõ, hogy ne vedd zokon.ovis<#beka3>

Sland
felõlem... nem fog érdekelni egy ilyen nyomi kis gizda bajszos pöcs véleménye...

Magnumrolcsi
Köszi hogy meg csináltatok!A RAHO-jé szupi ahoz képest, hogy még csak kezdõ.
Duddits tõled azért jobbat vártam volna.De azért köszönöm.!!!Holnap énis +próbálok csinálni egyet.

Raho
Köszi a véleményeket.

VW Jetta II 1,8T

Duddits
Leszarom, hogy néz ki az a felni... És hogy mit gondolsz..

Sland
na ez jobban tetszik. Sajnos ez a felni dolog elég szar mert szinte minden autót az bassza el. de ez tetszik

nf1
jó csak sztem kicsit tul csicsáztad + a felni ugy néz ki mint ha vmi matrica lenne <#eljen>

gabber_saviola
<#eljen> ügyi vagy, és grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Raho
Én is csináltam egyet, de még kezdõ vayok. Szóval olyan szemmel nézzétek.<#vigyor2>

VW Jetta II 1,8T

Sland
hogy néz már ki az az odabaszott felni??? az egésszel semmi baj nem éenne ha nem lenne az a felni csak úgy odabaszva.

Hajrá Sland, úgy is olyan profi vagy... >>> hát még mindig jobb mint te az biztos...

gabber_saviola
<#smile>

Duddits
<#mf1><#nyes>

Ha nem tetszik, lehet másikat csinálni! Hajrá Sland, úgy is olyan profi vagy...

gabber_saviola
egybe nyílik az egész :dddddddddddd

nf1
nem lehet kinyitni az ajtókat!!! <#fejvakaras>

Sland
elsõ felni????

Duddits
Tessék!

Magnumrolcsi
Szegeden készûlt a kép mimeg Debrecenben lakunk!Oda fele szakadt az esõ!

Duddits
Mondjuk nem lenne rossz, ha tisztáb lenne... <#wink>

Duddits
Másik kocsin a kihívásra... :-) Meg aztán a pályázatra is meg kell csinálnom... Meg most összejöttem egy csajjal, és hááát tudjátok... :-)