11371
Virtuális autótuning
  • SrAta
    Én arra a fekete pacára gondolok a motorháztető tőlünk távolabbi oldalán
  • John Cena
    amúgy van olyan hogy a Fékek a hácsó guminál tárcsa fék "felül fogja" az első guminál alul fogja??
  • Hassan B
    Ja... hát az eredetin nem ilyen, de ha ilyen lenne a lökös, akkor sztem nem lenne ott semmi... nem?
  • Goruck
    szerintem a a kivágásra gondolt, elég érdekes, olyan mintha nem lenne mögötte semmi
    de amúgy jól néz ki
  • Hassan B
    Szerintem jó, csak a hátsó sárvédő, és az a feletti rész olyan, mintha most csiszolták volna... :)
  • Hassan B
    "Érdekes az első lökő......" <- Az, mert nem módosítottam, eredeti.... :D

"miaza motorháztető bal oldalán aza krómszerűség ???" <- Nem tudom mire gondolsz, ha fekete mellett lévő elütő piros csíkra, ott elrontottam, de nem volt kedvem kijavítani...
  • acsati
    ujságba csináltam. hát majd nem az elsö oldalon kell keresni de vmit azér csináltam :D
  • SrAta
    miaza motorháztető bal oldalán aza krómszerűség ???
  • SrAta
    Érdekes az első lökő......
    De úgy maga az autó nemrossz
  • Hassan B
    Csak hogy ne haljon ki a topic... :)

Ja meg ***ték*** is... :D
  • Pheaper
    Ha vki esetleg unatkozik, akkor szóljon és segíthet nekem autót tuningolni
  • Hassan B
    Jájj... lesz itt még élet, csak az "inenniek" nagy rész suliba jár(legalábbis gondolom én) és senkinek nincs ideje... de majd az esős nyári napokon jó lesz még itt. :)
  • DJ Skyline
    esélyes :\ na majd a nyári szünetben reborn :) addig meg vegetálunk
  • VRSDM
    egyre inkább úgy néz ki ... sajnos egyenlőre...

• Penec
    Ne nekem mondd... én elkészitettem az autót!
  • Magnumrolcsi
    Pangás van és a március huszonharmadika is lejárt :)
  • Penec
    miaz? XD
  • Magnumrolcsi
  • dmx
    Na így már sokkal szebb és látom foglalkozol a kritikákkal és javítol
  • Goruck
    amúgy, ha már bele kell kötni, akkor túl matt az ablak a kasztnihoz képest, nem tükröződik...
  • Goruck
    nagyon jó:)
  • Penec
    Gépen találtam :)
    Régebben találtam egy rohadt jó oldaltés onnan le szedtem pár jó kis kocsit, be is raktam kedvencekhez,de le lett formatálva a gép:) És azóta vagy megszűnt az oldal vagy nemtom, de nem találom meg!(A képeket meg kimentettem báttyám gépére formatálásnál XD)
  • Goruck
    kurvajó fölni, honnan guberáltad?
  • SrAta
    Ügyes
    Kellett aza feni már pont akartam mondani hogy az rontja el az egészet, de így kifejezetten tetszik
  • Penec
    Javitott változat! Ez a felni 1000szer jobb ! :)
  • dmx
    Szép letisztult csak a spoileren a hűtőrácsra eső árnyékok ne ilyen firkásak legyenek
  • Penec
    Csináltam 1 autót XD Stem sok benne a hiba, de ezt döntsétek el ti!
    ITT VAN
    És az alapkép
    A felni nagyon homályos... keresek majd jobbat, de addigis véleményket várok :)
  • SrAta
    csaka c kell és azon még van 121GB szabad hely
  • DJ Skyline
    megint csak attól függ mennyire van megtömve. nincs partícionálva, vagy pedig maga a C 170GB, aztán jön még a többi meghajtó? :D
  • SrAta
    a 170GB-os C-ről mekkora lenne az image?:D
  • DJ Skyline
    8GB akkor simán lesz szerintem :D de érdemes ezt a ghostolást friss windowson elvégezni, felteszed windowst, egyéb szükséges dolgokat, vírusírtás, töredezettségmentesítés, és lehet ghostolni
  • bardocz
    14,6 giga :D
  • DJ Skyline
    nekem 7.9GB a C, abból per pill 5.6GB van tele, de ez kevesebb, mert az asztalon van vagy 250MB letöltött cucc, meg ugye beérkezett fájlok, stb. mennyire van tele?

bár már sok az off :D
  • bardocz
    15 giga vindózos meghajtó
  • DJ Skyline
    attól függ mekkora az adott meghajtó. nekem most 3.2GB az image file, de kevesebb volt ez régen
  • bardocz
    és egy ilyen képfájl mekkora helyet foglal?lehet alkalmaznám majd,amikor felszabadul ehly a gépemen
  • DJ Skyline
    norton ghost nevű programot szoktam használni, a program csinál egy image filet az adott meghajtóról (jelen esetben C), és ha valami gebasz van, akkor csak visszarakom az image fileból a C-t, és olyan mintha most raktam volna fel a windowst. na jó, azóta csináltam már pár új image filet, mert jönnek a windows frissítések, meg a program updatek, és akkor legyen naprakész, ne kelljen mindíg fél órár szöszölni
  • bardocz
    hogy mi?:D
  • DJ Skyline
    van rá esély, de mivel a gép levan ghostolva, így nem lett bele mentve a ghost fileba
  • bardocz
    nem lehet,hogy régebben már telepítve volt?