11371
Virtuális autótuning
-
#10609 Én arra a fekete pacára gondolok a motorháztető tőlünk távolabbi oldalán -
#10608 amúgy van olyan hogy a Fékek a hácsó guminál tárcsa fék "felül fogja" az első guminál alul fogja?? -
#10607 Ja... hát az eredetin nem ilyen, de ha ilyen lenne a lökös, akkor sztem nem lenne ott semmi... nem? -
#10606 szerintem a a kivágásra gondolt, elég érdekes, olyan mintha nem lenne mögötte semmi
de amúgy jól néz ki -
#10605 Szerintem jó, csak a hátsó sárvédő, és az a feletti rész olyan, mintha most csiszolták volna... :) -
#10604 "Érdekes az első lökő......" <- Az, mert nem módosítottam, eredeti.... :D
"miaza motorháztető bal oldalán aza krómszerűség ???" <- Nem tudom mire gondolsz, ha fekete mellett lévő elütő piros csíkra, ott elrontottam, de nem volt kedvem kijavítani... -
#10603 ujságba csináltam. hát majd nem az elsö oldalon kell keresni de vmit azér csináltam :D
-
#10602 miaza motorháztető bal oldalán aza krómszerűség ??? -
#10601 Érdekes az első lökő......
De úgy maga az autó nemrossz -
#10600 Csak hogy ne haljon ki a topic... :)
Ja meg ***ték*** is... :D -
#10599 Ha vki esetleg unatkozik, akkor szóljon és segíthet nekem autót tuningolni -
#10598 Jájj... lesz itt még élet, csak az "inenniek" nagy rész suliba jár(legalábbis gondolom én) és senkinek nincs ideje... de majd az esős nyári napokon jó lesz még itt. :) -
#10597 esélyes :\ na majd a nyári szünetben reborn :) addig meg vegetálunk -
#10596 egyre inkább úgy néz ki ... sajnos egyenlőre...
-
#10595 Ne nekem mondd... én elkészitettem az autót! -
#10594 Pangás van és a március huszonharmadika is lejárt :) -
#10593 miaz? XD -
#10592 -
#10591 Na így már sokkal szebb és látom foglalkozol a kritikákkal és javítol -
#10590 amúgy, ha már bele kell kötni, akkor túl matt az ablak a kasztnihoz képest, nem tükröződik... -
#10589 nagyon jó:) -
#10588 Gépen találtam :)
Régebben találtam egy rohadt jó oldaltés onnan le szedtem pár jó kis kocsit, be is raktam kedvencekhez,de le lett formatálva a gép:) És azóta vagy megszűnt az oldal vagy nemtom, de nem találom meg!(A képeket meg kimentettem báttyám gépére formatálásnál XD) -
#10587 kurvajó fölni, honnan guberáltad? -
#10586 Ügyes
Kellett aza feni már pont akartam mondani hogy az rontja el az egészet, de így kifejezetten tetszik -
#10585 Javitott változat! Ez a felni 1000szer jobb ! :) -
#10584 Szép letisztult csak a spoileren a hűtőrácsra eső árnyékok ne ilyen firkásak legyenek -
#10583 Csináltam 1 autót XD Stem sok benne a hiba, de ezt döntsétek el ti!
ITT VAN
És az alapkép
A felni nagyon homályos... keresek majd jobbat, de addigis véleményket várok :) -
#10582 csaka c kell és azon még van 121GB szabad hely -
#10581 megint csak attól függ mennyire van megtömve. nincs partícionálva, vagy pedig maga a C 170GB, aztán jön még a többi meghajtó? :D -
#10580 a 170GB-os C-ről mekkora lenne az image?:D -
#10579 8GB akkor simán lesz szerintem :D de érdemes ezt a ghostolást friss windowson elvégezni, felteszed windowst, egyéb szükséges dolgokat, vírusírtás, töredezettségmentesítés, és lehet ghostolni -
#10578 14,6 giga :D -
#10577 nekem 7.9GB a C, abból per pill 5.6GB van tele, de ez kevesebb, mert az asztalon van vagy 250MB letöltött cucc, meg ugye beérkezett fájlok, stb. mennyire van tele?
bár már sok az off :D -
#10576 15 giga vindózos meghajtó -
#10575 attól függ mekkora az adott meghajtó. nekem most 3.2GB az image file, de kevesebb volt ez régen -
#10574 és egy ilyen képfájl mekkora helyet foglal?lehet alkalmaznám majd,amikor felszabadul ehly a gépemen -
#10573 norton ghost nevű programot szoktam használni, a program csinál egy image filet az adott meghajtóról (jelen esetben C), és ha valami gebasz van, akkor csak visszarakom az image fileból a C-t, és olyan mintha most raktam volna fel a windowst. na jó, azóta csináltam már pár új image filet, mert jönnek a windows frissítések, meg a program updatek, és akkor legyen naprakész, ne kelljen mindíg fél órár szöszölni -
#10572 hogy mi?:D -
#10571 van rá esély, de mivel a gép levan ghostolva, így nem lett bele mentve a ghost fileba -
#10570 nem lehet,hogy régebben már telepítve volt?