Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már belelendültem xD
sry, de túl nagy lett a kép szépen kimentve, majd kimentettem paintel, azt ien pixeles lett :S
A 3 felni peddig :
Alessio Monza
Momo Corse Black
Borbet ls
De inkább a Momot kellene de a többit is megnézném, köszönöm.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Vki elválalná hogy egy kocsir ará tesz egy felnit ?
3 féle felnit.. ha igen megköszönném
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Pls help
Corsa - 3
Audi - 0 -> kiesett, erre ne szavazzatok már, 4 szavazatnak kéne jönnie most, hogy megfordítsa az állást
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Burn tire, not your soul!
Burn tire, not your soul!
De lenne egy kérdésem.ti hogy karbonoztok mert nekem soha sem sikerül!
Lehet megint beáll a topik 😞😞😞:
De mi nem hagyjuk!
Majd remélem következõ héten vmi jó kocsi lesz és sokan megcsinálják!