11371
Virtuális autótuning
-
#10649 gondolkoztam rajta én is de gondoltam az túl egyszerű lenne:D -
#10648 Ültetésnél én mindig fekete keretet rakok:) -
#10647 Köszi amúgy azért tettem oda hogy ne látszódjon hogy ültettem a kocsit:P mert felül kicsit elbasztam:) -
#10646 nem lett végülis rossz csak a képen az a keret hát sztem nem oda illik :D -
#10645 jaj bocsánat ez az alap:
-
#10644 TUNING
ALAP
-
#10643 okok köszii!! -
#10642 át kell tenni imageready-be -
#10641 Srácok 1 noob kérdésem lenne Photoshopba a képet animálni hogy lehet??? -
#10640 XD az szülinapos tuningom -
#10639 gúgli kurva sok találatot ad ki nekem sg.hu-ra,rákerstem bmw 320-ra aszem,és sg-sg-sg,pár oldalon keresztül:D -
#10638 felső sor, középső képe :D és nézzétek meg mit írtam be amire ezt adta ki -
#10637 ctrl+t sztem azzal lehet :) -
#10636 tutorial(hvtm)
tutorial(digimods/ bal oldalt a lista) -
#10635 Baszus 2. probálkozásom, illetve ilyen dolgokban első, gyakorlásnak szántam nem kiállítási darabnak. Nem érdekel hogy van -e vagy nincs sofőr csak probáltam csinálni egy pörgő kereket meg valami füst féle foltot. Igen nem a legjobb a festés nem tudok mit csinálni ez van. Probáltam még javitgatni valamenyit enyi lett belőle, majd legközelebb. Tetőt külön festettem, mert ha a kaszni narancs akkor ez fehér a fény viszonyok végett igy külön lett festve ratyi lett nem tudok mit kezdeni vele.
Utálom igaz ha nem a szintiszta véléményét mondja valaki, (szoval pofámba hazudik) csak ugy lehet változni/változtatni ha igazat mondanak, de itt konkrétan az hogy leirod hogy maszatos meg kilátszik az eredeti szin stb nem sokat ér. Viszont ha esetleg a vélemény mellé csatolnál pár ötletet tanácsot stb akkor máskor jobban sikerülne. Meg talán a bilentyüzeted sem kopik el ha néha a pozitivot is leirod (már ha van, nézőpont kérdése)
Még valami, tető ratyi nagyon mesziről is látszik, hát klonozgattam, árnyékokat nem tudok teni sajnos.
Esetleg nem tudsz valami tutorialt ilyen árnyék vagy tükörkép féléről. (motorháztetőn látszik pár felhő, ilyent hogy tudnák tenni a tetőre stb.)
És egy láma kérdés. hogy tudok viszszintes ill. függőleges tengeyl körül forgatni/pörgetni.
(Nem bántásbol mondtam amit irtam.) -
#10634 sofőr nélküli gumiégetés első sorban nem nyerő, sok rece, az auto szélén látszik az eredeti ezüst szín, tető el van kenve, és még rengeteg-rengeteg hiba -
#10633 Aha, klonozgattam a dolgokat több kevesebb (inkább kevesebb) sikerel.
Egy éve csináltam az első darabot, most megint nekiálltam és csináltam ezt. Szóval kezdő vagyok nagyon...
-
#10632 meg a teteje is, ésatöbbi, nagyon gázos :S -
#10631 Be kell szinezni az ablakot,bá az nem lesz egyszerü menet:)
Amúgy az ajtó vonala szerintem eléggé ferde lett,és a hátsó sárvédő meg a küszöb is tiszta maszat lett -
#10630 Hali.
Tanács kellene.
4 ajtóbol lett 2 ajtó
Viszont az ablaküvegeken belátni és a túlsó oldalon lévő hátsóajtó oszlopot látni, amit nem kellene...
Hát kezdő vagyok nagyon igy nem tudnám eltüntetni...
szoval tanács kellene hogy milegyen vele, vagy belehet-e szineszni úgy az ablakot hogy nelátszódjon? -
#10629 köszi :] -
#10628 tükröződése tetszik, mintha lelenne krómolva :) -
#10627 nem azért csináltam hogy ugyanúgy álljon a topik :s -
#10626 köszi -
#10625 gondolom ez az :) -
#10624 nem tudom mi a gond vele, nekem jó -
#10623 vmi normális linket pls eredetiről -
eredeti -
#10621 Hát kicsúszhat de az nem igen fogja így túrni a múrvát -
#10620 Lol a korlát tükörképe van a kocsi oldalán XD -
#10619 aha,mert első kerekes kocsinak ki se csúszhat a segge mi?:D azok úgy mennek,mint vonat a sínen:DDD -
#10618 *kifarolt -
#10617 Jó bár a felnire nézz rá kicsit érdekes a széle mag pixeles de különben jó
A kifaqrolt sarat te rajzoltad?
-
#10616 A GSi Astrákon általában ilyen van szal senkinek nem kell harcba szállni... :D -
#10615 azt én is tudom és nem is úgy írtam olvas értelmezd + csak kérdés volt! lehet hogy van ilyen megoldás nem tudom! amúgy meg teccik mielött el küldenél a picsába.. -
#10614 ha már ennyire okos vagy akkor a fékek nem a gumit fogják...
de igazad van igy tudtam megoldani -
#10613 Tényleg létezik belőle 4 wheel drive-os változat, szal nincs azzal semmi baj. Amúgy nagyon profi lett... :D -
#10612 mielőtt bárki leszólná hogy első keresekes kocsi hátulja mért farol azzazzé van mer ez speziális 4wd -
#10611 csőttök! én is bevágok egy 3órás munkámat++:
Alap suzuki -
#10610 Jah... hát az tükröződés, nézd meg az eredeti képen...