Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air12
bardocz
ctrl+shift+u és aszem így lesz fekete,fehér a lökös,utána ctrl+u és ott colorizet pipáld ki,és akkor huzogasd a csúszkákat úgy hogy jó legyen,meg a kontraszot is érdemes ilyenkor baszogatni,hogy jó legyen

amúgy én is elkezdtem csinálni a kosit,csak sajna elakadtam ötlethiányban,szokásos ültetés tisztogatás lett belõle:S
dudu92
csá
van egy kis gondom. leszedtem egy lökhárítót ami más színû mint a kocsim.
hogy tudnám úgy megcsinálni hogy egyszínû legyen???

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

Harly18
Megjött a kedvem egy kicsit ehhez a dologhoz 😊 Az a nagy kár az, hogy nincs idõm rá 😞 Bár ha az esetleges nyertes esetleg megvesztegethetõ, akkor következõ héten lehet beszállok 😄 Ehhez csak egy gyõztes VW kellene 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

dmx
Szép munka Skyline, nekem csak a kerekekkel voltak gondjaim de így javítva tényleg szép vt lett. Grat!<#eljen><#integet2>

Burn tire, not your soul!

Harly18
Én teljesen a lámpa mellé is felmennék... (Ez paint, gondoltam egyszerûbb így, mint magyaráznom...) Én kb igy csinálnám meg...

DJ Skyline
így sikerült

Harly18
Ha egy kicsit a fehér részt bõvíted ki, akkor máris jó lenne...Mert a fekete rész végülis hasonló, mint ezen a képen...Én kicsit ívesebbre csinálnám a kerék felett...

DJ Skyline
köszi!
hát nem volt könnyû, errõl a képrõl van a lökös:

na nem pont errõl, mert nagyobb volt a kép, de az alap itt is látszik! próbálok valahogy javítani rajta

Harly18
Jobb oldalon a lámpa alatti fekete rész kicsit furcsa. Nagyon nehéz az ilyen szögben lévõ elemeket megcsinálni, de kicsit lehet, hogy ívesebbre kellene, hogy jobban kövesse a fehér lökhárítórészt...Amúgy nagyon jó lett 😊

DJ Skyline
nem, sgupload.cwi.hu, feltöltesz egy képet, és betudod tenni ilyen kicsibe 😄 "Beszúrás thumbnail-el, linkként:" résznél van a kód amit ide bemásolsz

DJ Skyline
így-e? apróbb változtatások, + dizán a rendszámon, reálisabb front (nem látni rajta, hogy színvisszavétel), felnirõl leszedtem a Hamann logót, árnyék sötétebb, kerekek kontrasztja megemelve

Goruck
most vettem észre h rá is lehet kattintani, azthittem ilyen kicsi 😄😄 ezt hogy lehet, vmi VIPes dolog, vagy csak én vagyok buta? vagy mind2?

felnivel van a legnagyobb bajom, de viszont szép a beömlõ az oldalán 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

dmx
Szép , csak a kerék meg a felni kontraszját csavard fel egy kicsit<#eljen>

DJ Skyline
😄D
véleményt pls az autóra ^^

Goruck
de aranyszíve van itt valakinek 😄😄 én azért nem szavaztam, mert tzdtam h nem lesz rá idõm, meg mostanába nincs ihletem a VThez....😞

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
szerintem hanyagoljuk ezt a büntis dolgot! mindenkinek a lelki ismeretére bízom ezentúl, legyen ott a gondolat hogyha már szavaztam akkor megis csinálom! maximum ha eljátsza zsinórban 3x az illetõ, hogy szavaz és nem csinálja meg, akkor megkérdezzük mire jó ez! de most 1-2 alkalomból nem fogok ügyet csinálni

sharpwrz
Sziasztok!
Sajnálatos módon megint nem tudom megcsiálni az autót! Tudom, h büntetés jár érte, mivel szavaztam, ezért bocsánat!

...

DJ Skyline
na srácok mi a vélemény? több ötletem nincs mit lehetne rátenni

Penec
Szerintem 1 sötét felni illene rá 😊

DJ Skyline
cseréld le a felniket nagyobbra, és teljesen jó lesz! meg a Ford logo szerintem nagy, a gyári tökéletes lenne

dmx
NEm beszólásnak szántam komolyan rajzold át ha akarod(csak kicsit felbatta az agyam ez a kocsog kép)

VRSDM
"engem csak az oltson aki nálam jobb" ... -_-

dmx - ebben a színben kevésbé torz. nemtudom fehérben nekem úgy tûnt mintha az orra meg lenne csavarodva. de mostmár nem zavaró elsõ látásra.
nomeg lehet csak az én szememmel van a baj.
még így is királyság amúgyis :]

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
Minden kérésemnek tökéletesen eleget tesz de a ford logot komolyan gondoltad???
Ekkora ilyen szar minõségû ugye azt csak poénbór raktad rá úgy???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

dmx
Na jóvan nem tom mivan velem de ezt a kókuszt nem tom normálisan megcsinálni szal..VRSDM nyugodtan rajzolgasd át ennél csak jobb lehet mind1 vasárnapig raktárra vele: Kókusz

VRSDM
nem leszólás mert egyre jobbak a rajzolt alkatrészeid, az oldala kifejezetten tetszik. de-de. szerintem geometrialiag, vagy mivan már, szóval a térben az eleje nagyon csámpán áll. túlzottan jobb oldalon van. ha kell átrajzolom neked gyorsan, hogy hogy gondolom, de az én szemem nagyon bántja :$

SrAta
Üdv!
Én nem próbálkoztam még nagyon autótuninggal, de a véleményem elmondom így nem hozzáértõként de különben a photoshop az megy...😄
Na szóval:
Alapjába véve nagyon jó csak,
Az elsõ beömlõnél ott a széle nagyon ronda (ilyen apróságokon elbukni)
Túl üres az eleje
Szerintem egy ford jel azér még elfér az elején
Még 1-2 beömlõ kellene
Egy felnicsere kellene
Egy fasza festés kellene
Az antenna az NEM kellene
Háttércsere
Ablakfestés
Az oldala az állat
Lámpa, hát izé jó is meg nem is látom hogy nem nyúltál hozzá de egy ledes lámpával meg kellene próbálkozni hátha véletlenül jól áll neki😄
Úgy nagyvonalakban ennyi
Szép kép lesz ez fõleg így hogy még ez csak a fele😄
Üdv SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Penec
nem is szavaztál😄 akkor nem kötelezõ beadni, de azért jólenne ha csinálnál vmit 😛

VRSDM
úgy be szabad adni az accord-ot hogy nem alakítom? :$ max háttércsere? 😛
jaa nemis azt kéne alakítani :CC francos

DJ Skyline
jó a szélesítés hatás keltés 0 szélesítéssel 😄 <#eljen> az elsõ lökös nekem nem tetszik, túl üres, 1-2 beömlõ mehetne még rá! akkor leszedhetnéd az antennát, legalábbis én szerintem lefogom (bár még hozzá sem kezdtem a dologhoz)

dmx
Na 2 órám munkája (elnagyolt változat , fele sincs kész) de kifogytam az ötletekbõl nem tom hogyan folytassam, vágjatok már hozzám pár tippet -... a hibákról tudok(ki lesznek javítva) de azért karcoljátok le ha valami
nagyon drasztikus!!Ford Focus

Penec
Te az ilyen kocsikból mindig nagyon jókat alkotsz 😊

dmx
Nagyon jó kis tuningalany , csak kreatívan<#eljen><#gonosz1>

DJ Skyline
Focus - 5
Accord - maradt a 3

Focus nyert, határidõ vasárnap, sok sikert

Penec
Nah még vki szavazzon accordravagy a
focusra 😄

dmx
Focus, az accordon lenne gond a tükrözõdéssel

istenostora03
Ford Focus<#idiota>

DJ Skyline
ok, Opel szerintem kiesett, nem hiszem hogy itt 3 és 3/4 óra alatt jönne rá minimum 4 szavazat!

Penec
focus - 3
accord - 3
opel - 0
igy állunk most

John Cena
Ford FOCUS!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DJ Skyline
hány óra van? 😊 még semelyiket

nah most akkor meiket lehet tuningolni ? -.-"

DJ Skyline
itt azért tetszik kettõ, az elõzõ csokorban 3/0 tetszett <#gonosz1> sry

ok, szóval nem csak én választok sz*r képeket <#idiota>

air12
Ford Focus

DJ Skyline
igazából talán a Vectrát választanám, de azt már hegesztettünk régebben, az Accord nem tetszik, így marad a Focus részemrõl

Penec
Honda Accord

Accord...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

sharpwrz
Honda Accord mellett állok én...remélem erre lesz idõm és türelmem elkészíteni...

...

xtuner1991