11371
Virtuális autótuning
-
#3934 szerintem skyline tegyél be valami képet aztán aki akarja megcsinálja. -
#3933 nemtudom ti hogy vagytok vele, én nembírok egy autoval 1óránál többet tökölni:P :S
monnyuk ez megis láccik... -
#3932 Én benne lennék valami gépbe. csak valami egyszrű háttér mögött legyen. És legyen szerintem valami öregebb gép pl.: golf 1 vagy ilyen. és cultot keljen csinálni belöle -
#3931 én is csinálnék csak nincs időm:S -
#3930 te is tehetsz be olyat amilyet akarsz, VIP - nem VIP között annyi a különbség,hogy az egyik 150*25 (max 16 Kbyte), a másik meg 120*20 (asszem 8,de lehet az is 16) méretű lehet... -
#3929 énmost szeretnék csinálni valami frankó "nick képet" mint pl a tied
te VIP vagy, hogy ilyen jót is be rakhacc???mert nekem csak 120x20-t lehet... -
#3928 én szívesen csinálnék(ha tudnék), de többiek...nem írnak, tehát nemtudom vannak-e -
#3927 második,az első az úgy jó ahogy van! :) -
#3926 vagyis 2
-
#3925 DJ Skyline csak neked egy Porsche
...
VAGY
...
-
#3924 az meg a másik kérdés,hogy hányan lennének akik csinálnának autót! -
#3923 akkor lehetne azt csinálni,hogy heti 1 autó! tehát hétfőtől vasárnapig pl!
7 nap alatt szerintem csak van ideje az embernek,max ne tervezzen nagy dolgokat,ha nincsen sok ideje! és mindent 1 órával előrébb is lehetne hozni,hogy ne menjen éjszakákba a szavazás,meg az autó választás,így autó berakása 7-8,szavazás 8-9
bár én alkalmazkodok,ha nem lesz egy darabig,akkor nem lesz,és marada a fakultatív dolog! :) -
#3922 nekem is suli, de régen csomóan írtak ide, mostmeg.... -
#3921 hát suli van nekem nincs sok idöm -
#3920 köszi! -
#3919 most különben mi van ezekkel a versenyekkel?
nincsenek,és mindenki ráált a fakultatív tuningolásra, vagy most szünet?
tuningolhatnánk egyszer Porschét is, az még úgy sem volt szerintem! ^^ -
#3918 #3510-be írtam, h én h szoktam feketíteni, és a #3518-ba van 1 kép is amin sárgából lett fekete.
lusta vok újra lekarcolni :D -
#3917 desature (ctrl+u) aztán brightess-be és levels-be nézz körbe -
#3916 hogy lehet az xy színű kasztniból a legegyszerűbben feketét csinálni?
mert pl a pirosnál könnyű,megnyomom a ctrl+2-t vagy a 3-at és kész -
#3915 ha full kezdő vagy, akkor ne saját rajzolással kezdj...
/vegyélfel segitek pm-be adom a cimem -
#3914 Csá all!én még kezdő vok ugyhogy ha valakinek túl sok a türelme és ért is a vt-hez(saját bodykit rajzolás, színezés ....stb)az jó lenne ha felvenne msn-re.
HA van "ilyen" köztetek az jelezze és bekarcolom ide a címem.
Előre is köcce!
-
#3913 lál -
#3912 Én csináltam a kocsit ,de a képeim között már uj felnivel van. Amúgy meg tököm rakja fel mégegy képét ide ha csak fikázni tudsz. -
#3911 :D -
#3910 én nem téged fikaztalak hanem a kocsit szval masnak mutogasd a segged :DDD -
#3909 nem én csináltam -
#3908 Sztem ma este én is neki állok. De tényleg akkor most mikorra kell és el kell küldeni valakinek, vagy ugyanúgy töltsük fel mint eddig? Vagy akkor most mi van? -
#3907 azt a kocsit nem bazs1 csinálta:)
amúgy a kerekek.....
#3905 :
NF1 énis elkezdtem már tegnap:) -
#3906 azok a kerekek :| -
#3905 a kocsit mikorra kell megcsinálni? és egyáltalán rajtam kivül más is csinálja? -.- -
#3904 ezer kösz a linkért -
#3903 -
#3902 légyszives valaki linkelje be az albumomból a fiatot. Köszi -
#3901 áá admin majd igazicsd meg pliz nekem nem megy ez a linkeleés -
chetguru #3899 Hogy tudok átlátszó képet csinálni amit rátudok tenni egy másikra?
-
K4LO2 #3898 nem rajtam mulik mert én nem fogom tudni megcsinálni, mert csak hétvégén érek rá...:( -
#3897 ok, csak eddig rajtad kivül még senki se mondta, hogy jó lesz -
K4LO2 #3896 amit te küldtél? -
#3895 és akkor melyik autót kell?! -
K4LO2 #3894 van rá 10 perced :) azt még nem tudjuk... :)