11371
Virtuális autótuning
-
#4174 ne üres rétegen állj, mert nemtudja akkor PS, h mit másoljon a ctrl+j-vel új rétegként -
#4173 háát sztem írj hamarabb. yoo lenne ha a következő verseny már a fejlécben lenne. és vlmi leírást is lehetne kreálni a versenyekhez.
[versenyautók leadása 19-20h, szavazás 20-21h, győztes 3 típus link, és szavazása 21-22h] szal ilyen párszavas lényeget tükrözőt. -
norrec92 #4172 törölt hozzászólás -
norrec92 #4171 Hello!
Nagyon kezdő vagyok 1 órát photshopztam,kérdésem:
http://hvtm.hu/index.php3?ID=2001&wID=crbn most ezt csinálom, kijelölöm a motorháztetőt megnyomom a ctrl+j-t de azt írja h nem hozhatok létre
Vmi tipp? -
#4170 nem tudom, 4 napja semmi nem történt ez ügyben! ha a hétvégén nem kapom meg, akkor majd hétfőn írok megint! -
#4169 namivammáazzalaházigazdával ? -
#4168 Én elkezdtem és naggyából be is fejeztem
még 1-2 apróság van hátra -
#4167 énsem kezdtem még el, mert nem volt ihletem, időm persze az meg kivételesen pont volt.... -
#4166 még el se kezdtem -.- -
#4165 dógoznak rajta az emberek, azéé nincs idejük itt pofázni :DD
én még alig haladtam vele valamit, de azzal elégedett vagyok :P ráokosítottam magam Skyline nyűgjére ... a tükröződésre, sztem sikerült 1 elfogadható megoldást találnom rá. majd hétfőn +kritizálhatjátok :)) -
#4164 meg a házigazda jog is nehezen akar megérkezni! :| -
#4163 Na hogy haladtok az alfa-val?
nagy a csend mostanában.
-
#4162 Ez a házigizda ötlet tényleg jó. Bevallom én is gondolkodtam rajta, hogy elvállalnám, de minenképpen támogatom Skyline-t is. -
#4161 csak 5let, ha annyra akartok házigazdák lenni -
#4160 hát nem tudom:D -
#4159 ez most bazs1-re és Dj Skylinera vonatkozott, a nem lett volna érthető... -
#4158 azért nem kell rám szavaznod :P:P:P:P:
de sztem mostmár hiába szavazunk
!!!
vagy ha mást nem, csinálunk egy új felhasználót, aki lesz a házigazda és csak ti 2en tudjátok a jelszót és akkor mind2en házigazdák leszetek..... -
#4157 tehát én is rád szavazok Master! -
#4156 értem Mester! Sokat tanulok még! Taníts!:D -
#4155 jeee. és akkor be lehet tenni a bannert is ha meg másik kell csinálunk olyan versenyt is -
#4154 te hataloméhes:P:P:P
:D -
#4153 én leszek elvileg, írtam már mailt! -
#4152 akkor legyél te, vagy nemtudom...döntsétek el -
#4151 fiatal vagy még hozzá, ifjú pádáván! majd ha elérted az advanced fokozatot,akkor majd! :D -
#4150 :( én akartam lenni:D -
#4149 htx -
#4148 Na jóh akko legyen hétfő
-
#4147 Sky vezess minket :P:P:P
legyél házigazda!
tereld a népet, igaz utra :P -
#4146 #4102 -
#4145 és képet hol találok a kocsiról? -.- -
#4144 nem azt mondtuk, h másik 3 ... hanem összesen 3. én csak előlre jeleztem, h arra a képre úccse szavazok :))
Sky jólesz sztem házigazdinak. -
#4143 ez igaz ... jó lesz a hétfő szvsz :) -
#4142 huszonharmadika szünet! :) akkor is lehet csinálgatni még
de nekem mind1 mondjon más is időpontot -
#4141 Maradhatna a vasárnap akkor jobbán ráér
mindenki szerintem.
most az a két nap nem oszt nem szoroz.... -
#4140 ja, legyen Skyline -
#4139 1 házigazda télleg elférne. én is erre gondoltam amire Sky, h legalább lenne aki kiírja fentre az autó linkjét, és az elkészítésre szánt határidőt. -
#4138 thx for skyline
-
#4137 nos, akkor szerintem ennyit az autó megszavazásáról! az Alfa Romeo nyert 4 szavazattal! és mivel 1 hétben állapodtunk meg a BMW előtt, akkor legyen itt is 1 hét, tehát az időpont jövőhét hétfő (Okt. 23), este 7-8 -ig,majd aztán szavazunk -
#4136 nekem jo! hajrá sky! -
#4135 nekem van szabadidöm csak én még fotosophoz meg házigazdának is kicsi vok