11371
Virtuális autótuning
  • Csori
    az enyém asszem nem fog jönni :(
    akármit formáltam semmi nem tetszett. én pontosan ennek a golfnak álltam neki már 3 hónapja ... azóta nem jött ki belőle semme, mosmáá estig nem várhatok sokat tőle :( már felszereltem minden jóval M3 spoiler szett, A8 felnik, vw bora lámpák, 206wrc háccsó szárny, az egészet kikentem sárgára, és ment a kukába. aztán kovetkezett 1 rallycross ótó ahogy kő ... ketrecezés, bukócső + bukókeret, traktorgumik stb, logók mindenhol ... és kuka :DDD
    asszem ennyi volt 3 hónap vacakolása.
    hvtm-en van 1 olyan okosság írva (mellesleg nem hülyeség), h "mielőtt a kész autóval versenyre neveznél tedd ki háttérképnek, és csak akkor nevezz ha tetszik a háttérképed" ... itt bukott el nekem mind1ik :(
  • acsati
    oké akkor majd én is körülnézek az oldaladon :)
    ma jönnek a golf tuningok ugye? jeeee
  • Csori
    valamilyen oknál fogva törölték az oldalt. nem vágom, h miért. semmi jogvédett tartalma nem volt. csak a saját képeim tároltam rajta. index oldala is volt (merth az is törléses indok), és a 90 nap sem telt el úgy, h ne lett volna belépés. időnként ennek védelmében behívtam az indexet, az ftp belépés pedig folyamatos volt. NOmind1 ... újraokosítottam. egyenlőre a bannert helyeztem vissza. aztán majd teszek az oldalra "látványosságot" is, v vlmi hasznos dolgot ami miatt nektek is érdemes lesz odamászkálni. pl van 800 betűtípusom, és photoshophoz is van nagyon sok okosságom ... majd dobálok fel belőlük :))
  • DJ Skyline
    valami történt Csori oldalával, az egész nem elérhető!
  • bazs1
    nekem megy
  • acsati
    nem. én se látom
  • Crazyn
    Ja, amugy csak nálam nem megy a bannaer?
  • acsati
    én most is unatkozok. meg még fogok is a köv héten is holnaptol :D
  • Crazyn
    Az a baj, hogy tűl sokszor unatkoztam a héten :D
  • zolo
    És hol a Golf a képről? :DDDDD
    (bocs)
  • acsati
    ez kicsit pixeles meg.. ja de majd holnap
  • dmx
    Na már van annyi jelentkező mint multkor
  • Crazyn
    Halihó!
    Beszúrom az enyémet, mert nemtom holnap hogy érek haza melóból:
    VW-golf34 by CrAzYn
  • dmx
    Most mi lett a bannerral?
  • acsati
    oh de jo egyeseknek Londonba járnak... :D Jo utat és jo szorakozást!
  • acsati
    oh de jo egyeseknek Londonba járnak... :D Jo utat és jo szorakozást!
  • gagax
    Oks:) Nincs semmi baj. Jó utazást
  • Goruck
    ahogy alakulnak a dolgok, nem tuti hogy lesz kép, de remélem megengeditek, hogy szavazzon a nevemben
  • Goruck
    FIGYELJETEK, én nem tudtam megcsinálni a képet, mert mint mondtam éjjel megyek Londonba(bocs DMX megigértem)
    DE az Öcsim megpróbálkozik vele:) és belinkeli az én nevemben!!!
    Ő még csak alig múlt 9(éves) semmi VT múltja nincs, de szokta nézni ahogy én firkálom a verdát és elégszépen eltanúlta, megtanítottam ide belinkelni is!!!
    Legyetek rá tekintettel, még kicsi(derekamig ér)
    de próbálkozni fog!!!!!
    szavazni is engedem!!! és ha Ő nyer belinkel 3 kocsit :D

mindenkinek jó versenyzést!!!!!
  • acsati
    jee akkor mi harcolunk az utolso helyért még most átnézem hátha jön vmi ötlet amit még alakithatok
  • madtolyy
    Hát... izé
  • norrec92
    Nah én is nekikezdek a golfnak má nehogy má :P
    Harcba szálok acsatival az utsó helyért :P
  • zsolesz92
    az egész kézzel van rajzolva, kritikák jöhetnek
  • zsolesz92
    Nah én is kész vok, de semmi ötletem nem volt ugyhogy kicsit meseszerü ufo autót csináltam, és azé rakom fel most mer holnap holnapután nem leszek: itt van a tütü
  • ByB
    na én is kész vagyok
  • zolo
    Annyiszor olvastam már , hogy hajlítsd rá ezt meg azt, ez melyik funkció, vagy mit értetek ez alatt?
  • madtolyy
    Hát még én sem tartok sehol a golffal és ma sem fogom tudni csinálni. Holnap sem lesz sok időm, szal lehet, hogy egy fél óra alatt összedobott valamit fogok csak belinkelni. Már az alfából is kimaradtam és ebből már nem szeretnék.
  • dmx
    HIdd el én se vok nagy szám
  • acsati
    ajj ellened dmx nincs semmi esélyem
  • dmx
    Már én is kész vok
  • nf1
    utolsó leszel akkor :PPPpp
  • acsati
    Ha egyedül leszek akkor nyerek, ugye?
  • DJ Skyline
    én még nem kezdtem el! :D
    minden nap 3, fél 4 körül értem haza a suliból, ma se voltam itthon nagyon! szóval sok időm nem volt még csinálgatni!
  • acsati
    én már kész vagyok és tök szar lett nem szeretem a körlámpás golfot. azér probálkoztam. utolso helyet már lefoglaltam!
  • dmx
    Ennyire dolgoztok a golfon?
  • Goruck
    ez nekem is feltűnt!!
    még énsem tudok ilyet csinálni pedig van egy VT ezüst érmem :P:P:P:P
  • norrec92
    Kössz a segítséget.
    A festést úgy csináltam h létrehoztam egy új réteget,azt átraktam fekete fehérbe ctrl+shift+u utána pedig mindent leradíroztam csak amit festeni akartam azt hagytam meg utána magic vmivel kijelöltem és így kitöltéssel szineztem be ami pedig esetleg kimaradt sima ecsettel.
  • Csori
    a küszöb és a hátsó lökh 1 RS4-ről lett átemelve. csak igazítani kellett rajta kicsit, h passzoljon az alfára. de ITT van 1 leírás, h kell rajzolni.
  • oO VinyuS Oo
    Meg nem igazán az alap autót használtad!
    Ez már az én "seggberúgott" változatom ha jól látom!
  • madtolyy
    Hali!
    Először kijelölöd a felnit, aztán copy-paste. Utána a bemásolt felni rétegén állva edit-transform-scale. Ha az ilyenkor megjelenő téglalap valamelyik sarkát megfogod az egérrel és nyomva tartod a shift billt, akkor arányosan nagyíthatod x és y irányban. Remélem érthető volt. Viszont ha elfogadsz egy-két tanácsot:
    1. A karbon túl világos
    2. nagyon egyvonalban megy a karbon. Ezen úgy tudsz segíteni, hogy kijelölöd a karbont és a filter-distort-twirl (vagy valami ilyesmi) tudsz csavarni a karbononés mindjárt élethűbb lesz.

Kérdés: milyen technikával jelölöd ki a kasznit a festéshez?