11371
Virtuális autótuning
  • dmx
    Nos akkor a választék:

• dmx
    kössz mindenkinek
  • dmx
    Vagyis linkelhetek megint 3 képet
  • DJ Skyline
    tehát akkor, DMX nyert! grat! várjuk a 3 autót! :)
  • zolo
    Na megcsináltam, indulhat a szavazás !
  • dmx
    SKy csináld már meg a szavazó topicot
    mert kezd egy bazinagy képkavalkád lennni
  • madtolyy
  • madtolyy
    3 perces autó
    http://www.sg.hu/galeria/1062422655/10624226551162234914.jpg
  • DJ Skyline
    valaki betenné az autókat névvel ellátva? meg az eredetit is (csak url ként azt)
    most 100 felé vagyok, köszi
  • dmx
    Oké akkor kezdjed
  • Goruck
    mennyünk szavazni
  • DJ Skyline
    mikorra lennél kész?
  • gagax
    ÉN meg zolo tesója vagyok, talán :DDD

• zolo
    A végére beesek én is meg a tesóm is

• madtolyy
    Én feladom srácok! nem leszek kész vele 20:00-ig. Bocsi.
  • dmx
    Ja amugy a személy a kocsimban az maga Petter Solberg
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • acsati
    több nincs?
  • acsati
    szép Byb!
  • Crazyn
    Nah végre én is hazaértem, igy itt az enyém is:
  • DJ Skyline
    az sg méretezi át, hogy ne legyenek brutális képek beszúrva, de ha rákattintasz, akkor jó lesz!
  • ByB

remélem most jo lesz
  • DJ Skyline
    sok átalakítás nincs rajta, de nem is volt tervbevéve! :)
  • dmx
    Milyen méretbe kéne felrakni hogy ne legyenek a csíkok hullámosak?
  • dmx
    Íme ez én rallygépem
  • ByB
  • acsati
    na akkor kezdem. sztem ezzel a tuninggal lefoglaltam az utolso helyet nem baj büszke vko magamra
  • ByB
    köszi.akkor még várok
  • DJ Skyline
    akár most is, de amúgy 19:00-20:00 között! lényeg, hogy 8-ig linkeld be!
  • ByB
    mikortol lehet feltenni a képeket?
  • DJ Skyline
    ez már elég nehéz lenne, az itteni munkák alapján erre nem biztos hogy képesek lennének egyesek (még én se nagyon), szóval ez mindenképp az aki akarja megcsinálja kategória!
  • DJ Skyline
    filmes, sorozatos kocsik itt, és itt pl! de nem muszáj filmes, sorozatos autót, aki talál valamit, vagy van valami jó ötlet, az mondja! :)
  • nf1
    én benne lennék az ilyenben, de akkor már lehetne vmi nagyobb kihívás
    pl. egy két személyes autóból csinálni egy 4 személyes (hátsó ülést, ajtót, ablakot + ilyeneket) vagy cabriot kelljen csinálni az autóból, stb...
  • DJ Skyline
    van benne valami! akkor maradjon ajánlat tétel! :)

viszont a vége változatlan, ha van valami ajnálata valakinek, hogy mit csináljunk meg, akkor az mondja bátran, és akkor megbeszéljük, de ha valaki nem akarja megcsinálni, az csinál mást! pl filmes autókból viszonylag sok van, Starsky és Hutch Ford, Hazárd megye lordjai, Mad Max autókból is van egy pár, Hurby, KITT, Scooby Doo Mystery Machine, és még lehetne sorolni párat
  • Csori
    monnyuk még annyi, h v elfogad v nem, de ha elfogad akkor télleg aszerint fessen matricázzon. pl a csíkozást ne duplázza, és ne más színre.
  • acsati
    az ilyen feladatokat sztem csak a nagyobbak tudnák megcsinálni, nem? legalábbis én nem hiszem hogy tudnék feladatat csinálni de majd megprobálom :D
  • Csori
    rossz nem lenne a dolog. csak annyira kevesen vagyunk, h ha 1-2 autó kimarad már érezzük. aszt így is marad ki, de ha le is van szabályozva akkor sztem mégtöbb :((( ... sztem jobban működne pl 1 ajánlattételnek. lenne aki megcsinálná, de aki nem akarja az sincs hátrányban.
  • DJ Skyline
    mit szólnátok ha a következő autónál megszabnánk 1-2 dolgot? mint a hvtm-en is szoktak csinálni ilyet, hogy nem lehet hátteret változtatni meg ilyenek! pl az lenne a feladat, hogy csinál mindenki egy starsky és hutch festésű kocsit! mindenki azt alakít át rajta amit akar, lényeg, hogy piros színű legyen, és rajta legyen a fehér matrica! az tök mind1, hogy milyen a felni, van-e morcosítva, milyen a lökös, meg küszöb, ez nem érdekes, lényeg a feljebb írt 2 kritérium!

persze nem állandó jelleggel lennének ilyen megszabások, csak 1-2 alkalommal, vagy ha valakinek van valami ötlete ilyen szabályra, akkor azt itt megdumáljuk, hogy van-e rá igény, stb
    nos? :)
  • Csori
    már elkezdtem foglalkozni a dologgal :D csak az a gáz, h ezen a gépen madzsarise PS van és nem szeretik 1mást a DDS plugin-el. majd kipróba angollal is és lehet már most a demóba kicserélem a skineket :DD
    gyártok majd vlmi tutor félét, de sajnos mwnél beigazolódott, h csak az alap matricákhoz volt jó (szal versenyautókhoz) az is amit én olvastam neten, mert rendőrótónak pl teljesen más dds beáll kellett, és h még cifrább legyen ... más volt a pontiac cop, és más a corvette cop.
  • DJ Skyline
    láttam az mw-hez csináltál pár autó skint (pl a magyar rendőr autó)...na, ha a carbonnál is megoldható lesz, akkor írhatnál egy tutorialt, hogy hogyan kell csinálni, mert van egy pár skin ötletem!