Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
hát ja itt ott látszik a piros de alap de nagyon durva lett! tök jo! te nyertél az én szememben <#vigyor>
bazs1
wow!!!!!!!!!<#eljen><#eljen>

bár most már tök mind1 de azért szeretném ha véleményt alkotnátok... tudom hogy nem a legszebb a festés nem igazán volt már türelmem ma megcsinálni...
<#worship>
bakker el se hiszem hihihhiiii
hát errõl lemaradtam <#vigyor4>na sebaj majd talán legközelebb
Sland
nah én kész vagyok

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ColdFire
eza mátrix 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
igen,de ez nem a valóság!<#vigyor4>

DJ Skyline
ne tõlem kérdezd, a többiektõl,hogy õk miért szavaztak rám! most mondhatnám azt,hogy veszteni tudni kell! de minek

zsolesz92
meg az abalknak is soha életben nem lesz ilyen világos éls narancs színe. ezt el kelletzt volna sötétíteni

zsolesz92
jah, a valóságban nincs is ilyen szín. vagyis ahogy csillog meg minden

oO VinyuS Oo
Live from EFOTT!

Lekéstem a szavazást de azért hozzá szólnék!!!!
Mi lenne ha szavazáskor azt is figyelnénk hogy mennyire igényes egy munka????
Mert szerintem csak arra figyel itt a jónép hogy hûûûû ez tök feltünõ azt viszont nem figyelitek meg hogy milyen gagyin lett megcsinálva!!!!!!
Én egy kilót szarakodok azzal hogy élethû képet próbáljak összehozni még ha nem is sikerül! De azért nem hiszem hogy skyline képe ennyire jól sikerült volna! (sorry sky)

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

ColdFire
majd bele jössz... 😉
Bár lehet az lesz a gáz hogy #2666 XD
666 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

acsati
0 szavazatot kaptam szal szokásos :/ 😞
ColdFire
én majd csak hétfõn tudom megmutatni, bár lehet hazaérünk 20-ra a balatonrol

DJ Skyline
okés,akkor

Autó: #2657, Idõpont: Vasárnap 20:00-21:00

MikX
hát ne szakítsuk meg a hagyományt 😄
Szal jaja, sztem 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nf1
nekem jó

DJ Skyline
oké,mikorra? vasárnap este?

nf1

MikX
nekem teljességgel tökéletes!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

assh0le
jó lesz!

www.szhelyrobogo.extra.hu

DJ Skyline
ColdFire
De mostmár jó lenne befogni a pofánkat XD

DJ Skyline
köszi mindenkinek! vagyok!
keresek mindjárt valamit!

ColdFire
beszéljunk ki nem tud olvasni.
csak rá kell nézni, tipp...

MikX
Hátakkor grat Sky, várjuk a kövit, ha vagy még... 😄

MikX
Akkor megy a végeredmény...

MikX
Sztem akkor akár 22:00-kor lehetne eredményhirdetés, nemde?

MikX
😛PP
hagyjad, majd ha megtanul olvasni, utána megért mindent...
Najó nem ba**ogatni akarok, de ezt nem tolerálják sztem sehol...

nf1
te nyertél?

ColdFire
bár nekem a motortuning is teccene😊

ColdFire
nekem van egy tippem😊

Sland
Skyline nyert?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ColdFire

acsati
na akkor uj autot várjuk a gyõztestõl
DJ Skyline
acsati
hol van a szavazás? hiányoztam mult hétem
bazs1
elsõ munkám, majd bele jövök😛

MikX
áá, én nem tom eldönteni, bazs1-é tetszene, ha meglenne jól csinálva, tök oan régi minis, hogy meg van nyújtva az ablak felfelé, jobban hasonlít, oan retrós, csak a kidolgozás hagy némi kívánnivalót magaután...

nf1
következõ autó vmi átlagos, hétköznapi legyen plz

assh0le
nem szavaz senki?

www.szhelyrobogo.extra.hu

DJ Skyline
kész

bazs1
sztem csinálhatod

DJ Skyline
valaki beteszi egy kommentbe a másik topikba az autókat? megcsinálom én is de ha valaki más akarja,akkor nem akadályozom meg benne!😄

bazs1
szavaz, szavaz, szavaz...

DJ Skyline
szerintem is!