11371
Virtuális autótuning
-
#4533 ő se tudja de qrva jó lett grat!mennyi ideig tartott öszehozni? -
K4LO2 #4532 az 1. felnivel mi történt? :O -
#4531 amugy itt van:
-
#4530 Én megcsináltam de vajon minek..................................
Mindenkinek csak a szája jár -
#4529 Egyetértek! -
#4528 de akik az Audira szavaztak, azok miért nem csinálták meg? így tényleg semmi értelme az egésznek, hogy szavaznak 10-en, és 1 ember csinálja meg! ja és az az 1 ember nem szavazott akkor! bekéne vezetni azt, hogyha szavazol egy autóra, és az lesz megszavazva, akkor meg kell csinálni! vagy ha előre tudja valaki, hogy nem lesz ideje, akkor ne szavazzon feleslegesen! nem lehordás, ne értsétek félre, de ez így nem fog működni -
#4527 Sztem várható volt. Nekem pl semmi kedvem egymásután kétszer ua-zt az autót tuningolni. -
#4526 tyűűű...fiuk, ez a topic él mint hal a sivatagban. -
#4525 buuu... -
#4524 első kocsim gimp-el photoshop nekem ahoz képest le van maradva -
#4523 jajj és ezek mik angolul? :D
amugy köszi! -
#4522 toll eszközzel körbevágod, majd jobb klikk, kijelölés létrehozása, lágy perem sugara 1...majd a fényerő / kontraszttal szórakozol kicsit! -
#4521 hellotok
ablaksötétitésre tudtok vmi jo tippet hogyan csináljam? mer olyan érdekes lett amit csináltam nekem nem tetszik mer nem élethü. köszi -
#4520 akkor 3an megszavaztuk a holnapot :) mondtam h nekem mind1 mert 1L több ajtóba nem kezdekk megenn :DD szal télleg csak azon vok h halaggyon :) -
#4519 Hétfő -
#4518 ja, vagy 10-en szavaztunk összesen, abból 1 ember sem írta nagyon, hogy csinálná! :D bár nem is kell beírni, ez csak akkor derül ki igazán, mikor eljön a napja a szavazásnak! :)
szerintem maradjunk abban, hogy holnap este tegyük be az autókat, aztán haladjunk! -
#4517 valaminek lennie kkellene, csakh halaggyon a dolog, mee megenn elakadás leszen mint már volt 1X :(
engem nem mozgat audi után megenn 1 ... csak több ajtóval.
sztem aki kész az adja be aszt szavazzuk meg ... v dobjunk új ótókat.
csak asztaz1et nem vágom h aki rászavaz vlmire .. legalább az ménem nyúl bele !? így a legkönnyebb, ennyi erővel velorexet is lehet szavazni. -
#4516 Bocs de nekem nem nagyon tetszik, ezek szerint kezdő vagy igaz? -
#4515 a képemet nevezhetném bár gimp-el csináltam de azért feltöltöm valahova hátha szabad:)
a kocsim:) -
#4514 na mi legyen akkor? -
#4513 enyire szar? -
#4512 javított -
#4511 képnem müxik elözö üzenetemben -
ha még audit kell de nem nevezem mert gimp-el lett csinálva csak mutatóba:) -
#4509 Pen tool ctrl+c ctrl+v meg egy kis torzítgatás -
#4508 na mind1, csinálgassátok az otót, aztán majd kitalálunk egy időpontot! -
#4507 a rés peremének elkészítési módja érdekelne:) -
#4506 de! de mivel beindult a suli szezon, ezért úgy döntöttünk pár hete még az E30-nál, hogy 1 hét lesz az idő, amíg lehet csinálni az autót! így nem 3-4 nap áll rendelkezésre, hanem 1 hét, több idő jut mindenkinek! csak jó lenne már eldönteni mi legyen a határidő! :D -
#4505 eddig nem vasárnap volt? -
#4504 ok, megvárjuk a többiek véleményét is! -
#4503 Az késő, ha valaki meg akarja csinálni akkor az meg is fogja hétfőre.
....szerintem hétfő maradjon... -
#4502 Audi nyert, időpontnak jövőhét szerda jó lesz? -
#4501 A lökhárítót egy audi TT-ről szedtem
igaz egy kicsit pixeles de illik rá -
#4500 akkó szavazz 1et a mercire :DD a gmb sajna már esélytelen rég, 1bként én arra adtam volna voksot :( -
#4499 eddig 5-4 az Audinak! -
#4498 merci -
#4497 DMX azt a lökőst honnan sikerült szerválnod? Én is valami ilyesmit kerestem de nem találtam. -
#4496 Tényleg ez a legegyszerűbb! :o)
Fogtam a képet ráraktam szépen leszedtem a fölös részeket majd átálítottam a blending options-t overlayre! -
#4495 nebazmá legkönnyebb :D -
#4494 hogy csináltad az oldalára azt a mintát?