Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
bsz tegnapra😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MikX
nem.
talán a szélvédõ szöge vátozott, de nem emléxem már...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nf1
aha... <#fejvakaras>
na mindegy ez is olyan dolog amit nem nagyon fogok csinálni :/

zsolesz92
egyébként az orra is hosszabb lett?

MikX
hát mondom, hogy kézzel rajzoltam...
Kivágram, és egy színnel kitöltöttem, csak nehéz eltalálni, hogy miennel, meg hogy a fény hol tökrözõdik, de nem gázos, pár óra 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
jah, ott van a másikon is, amit találtam

zsolesz92
lehet hogy csak árnyék

nf1
nem mivel, hanem hogy -.-' szal hogy érted el hogy olyan ablak szerü legyen az a rész amit kivágtál a régi képrõl

MikX
hmm, nézd ezt
És ottvan az alap képen is, mert így vetõdik a fény...

zsolesz92
nem az, mögötte van egy folt. mármint a csomagtartó felé mögötte ugy golndoltam

MikX
Kézzel 😄

MikX
persze, hogy az... 😄
Mivel ablak, és sötétítve van... 😄

zsolesz92
peteragostonra gondoltam

nf1
jaaa, ugy más, de most nincs is házigazda szal a mostani nem kakilhat a topicra

zsolesz92
egy picit homályos a hátsó ablak mögötti rész, amugy faxa

nf1
rendszergazda? :|

zsolesz92
LOOOOL rendszergazda 😄 szal házigazda

nf1
egész jó, az ablakot hogy csináltad?

zsolesz92
Jah, emberek, nem azért de küldtem az sg-nek egy kérelmet hogy hagy legyek itt rendszergazda, mert a mostani az kakil a topicra, és nem tom hogy ti mit szólnátok hozzá, szal egy elfogadó/elutásító hsz-t ha dobnátok, megköszönném

zsolesz92
má alig várom a vasárnapot olyan jó autót csináltam hogy nagyon😄 na jó nem leszek egoista majd eldöntitek ti

MikX
nem csak az... úgy egészben...
a felni pl mivel meg van ültetve nagyon, a gumin, és a felnin kellene a karosszériának árnyékoz vetni, de nem, és így gagyi...

Jahh, most jut eszembe, én megcsináltam a kisebb hibákat is azon, be is rakom...

nf1
lényegtelen, attól még nyert :|

zsolesz92
annál is a festés nyert ugy emléxem, de ha tévedek bocs
asszem az a szürk narancs ami háromszögfélén volt elválasztva.

nf1
Boldog szülinapot :|

nf1
etz a versenyt én nyertem 😛PPPP

zsolesz92
hasonlítsd össze a két lámpát 😄 errõl az oldalrol hegyes a másik meg majdnem egyenes

MikX
Hát jaja, csináltuk...
De ez kép, khmm... hátt... izéka, jóindulattal sem mondható jónak...

MikX
naja, az is igaz, de lehet finoman is alakítani, de mégis sokat...
Mégegyszer mondom, nem kell karácsonyfát csinálni, a lényeg, hogy át legyen akakítva rendesen, és szép legyen...
De ha megnézed, kb mindíg az nyer, aki legkirívóbb küülsõt csinálja és a fényezéssel...
Az, hogy egyáltalán nem élethû, nem számít, és más sokkal többet szenved vele, hogy az legyen, meg oan kisebb apró alakításokat végez, nem lényeg, csak a fényezés kb...
na ezen vagyok kiakadva, mert nem hiszem, hogy esetlegesen jogosnak gondolod...

PESK
Boldog szülinapot!!<#taps>
Jahh de azt a golfot már tuningoltuk mi is

ArtlessDesign!!!

ByB
köszi mindenkinek nem gondoltam volna hogy itt is felköszöntenek😄
zsolesz92
ez nem tõlünk van? mi csináltunk ilyet. vagyis pont ezt a képet

gagax
Boldog szülinapot ByB

zsolesz92
Boldog szülinapot

DJ Skyline
Boldog Szülinapot!

zolo
Hepi börszdéj tújú ByB

http://flickr.com/photos/zolika90/

ColdFire
B.SZ. ByB 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ByB
Köszi
bazs1
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ByB!

Hali.Valaki tudna adni nekem képet hûtõrácsnak való anyagról?ide a fórumba is jó lesz.

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

zolo
Nem rossz, de én már megtaláltam a nekem való felnit 😛

DJ Skyline
áháh! 😄

zolo
Pl itt van sok szép autó, lehet itt is találni jó felniket.

nf1
<#szomoru1><#vigyor3>

DJ Skyline
ez pont nem jó

nf1
http://felnik.hu
😛P

DJ Skyline
honnan szeditek ti a felniket? van valami nagy felnis oldal vagy mi?😄
ne a google-t mondjátok,hanem ha valaki tud egy oldalt, akkor azzal pliz!

zsolesz92
jó, ízlések és pofonok, ebbe ha akarnék se tudnék belekötni

DJ Skyline
számomra nem az jelenti a tuningot,hogy telefosom minden szarral az autót!😊
lehet kevés,de nekem ez tetszik

DJ Skyline
hátulról olvastam a linket,mikor m3-at olvastam,azt mondtam yeee,de mikor a golfot is elolvastam azt mondtam sájsze!😄D

ByB
tényleg az lemaradt hogy mikorra kell megcsinálni.akkor legyen vasárnap 21:00