Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Sajnos elbuktam a lámpán 😞(De még így is tetszik 😊)

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Itt vagyok én is.Van benne hiba, de úgyérzem ez az eddigi legjobban sikerült autóm:

http://flickr.com/photos/zolika90/

DJ Skyline
ûrítve lett már a lomtár! 😊

ByB
hopp elrontottam
ByB
http://sgupload.uw.hu/1154280753.jpg
oO VinyuS Oo
Remélem azért rajtad kívül van más is. Meg azért te is szedd elõ a szemetesbõl ha még tudod és rakd csak fel! Legalább nagyobb lesz a mezõny!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

DJ Skyline
nekem nincs,most nyomtam rajta egy del gombot!😄D
mivel nem volt rajta radikális változtatás,így tök mind1 volt

oO VinyuS Oo
Na srácok lassan lehet izzítani a képeket!!!

DJ Skyline
hi
mára kell ezt

acsati
hali
távol voltam egy hétig és most olvastam vissza de nem tom hogy most mit kell és mikorra tuningolni?
Csori
YOO ! de azért a fékekkelszenvedhetnéé még kicsit 😊)

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
megcsináltam álmaim e30-asát
íme...és az eredeti kép...remélem nem csak álom marad!😊
természetesen nem fékek nélkül lesz,csak a fényerõt/kontrasztot levettem a felnin,így a fékek eltûntek!😄

ColdFire
a hátsó ablakot leszedi mindenel egyutt ami körülötte van, és oda betesz egy bokocsövet, mint ha pick up lenne, csak ennél a háttérnél nem elõnyös 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
aggyak vkinek egy ötletet hogy csinájja meg?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
na igy már tutker

Csori
"Lekaszáltam", bár sztem az nem tetõablak volt, hanem a háttér része. De télleg jobb így. Gondolkoztam rajta, h hagyjam, v szedjem ... aztán arra jutottam, h nem jutottam semmire, majd itt megmondjátok 😊

ColdFire
azt a tetõablakot lekaszálhatnád...

Csori
Sztem kész vagyok VELE

bazs1
nekem tetszik

hali... kis szünet után újra jelentkezem...
Most elutazom holnap reggel egy hétre ezért nem leszek, de itt van a mûvem!
Ezt is utolsó pillanatban kezdtem el ezért látszódnak az apróbb hbák (nem részletezném!
Szóval ezt is tessék kritizálni és szavazni rá!!!
bazs1
ez gyönyörû<#eljen>

DJ Skyline
motorháztetõre mehetne még egy Korda Gyuri kép,és még jobb lenne,de így sem rosz!😄

desigo
<#eljen>
Csori
Azt hiszem, h találtam 1 jó felnit a gépre 😊
Új felnivel.

zsolesz92
sziasztok, beteg vagyok nem viztos hogy cholnap fel tpok jönni majd ezt is vegyéterk be a versenybe:

Csori
Oda még keresem a megfelelõt, de ezt így ideiglenesbe rádobtam azéé 😊
Találtam 1 jó oldalt rohatt sok autóval, amik jók nyersanyagnak, v akár alkatrészt lopni 😊)

Ha nem jön össze leszaladok a házelé és lefényképezem EZT megfelelõ szögbõl, aztán lenyúlom a peremét 😊) Azzal talán módosul eléggé a 2D - 3D.

DJ Skyline
<#szeret> jók az Alpina felnik rajta,bár hátul eléggé 2D, de jó lesz!

DJ Skyline
<#eljen>

oO VinyuS Oo
Ez már megint simán nyerõ autó lett volna!!! <#worship><#worship><#worship>

Csabesz6
lehet kiteszem asztalra háttérnek<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
<#worship>
Csori
Még van mit igazgatni rajta, de azéé berakom, h mit "gyártok" most 😊)
BMW7C

zsolesz92
Jó tudom hogy most irt éppen a témaindító de vagy 2 hónapig erre se néz(legalábbis nem ir) szal lécci egy hszt hogy elfogadom vagy elutasítom.
Elõre köszi
egyébként most felrakjuk azt a bannert amit csináltam a szvazás topicba vagy ujat csináljak/kérjek?

Csabesz6
ez szvsz tök cíp<#wow2><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

MikX
Jahh, valamit azért sikerált haladni az opellal, mi múltkor volt, bár még nincs kész, egy calibra-utódot akarok csinálni belõle

itt van nagyban

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
Nem parasztságbol, de te tucc tuningolni? mer 1 autódat se láttam még, az elején is mindig csak linkelgetted...

És igen az is te voltál<#eljen>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát haver bocs de ez már volt
itt: #9

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zsolesz92
Ezt mondtam! akkor igazam van?😄

MikX
Hát a nyíl szvsz mindenhol felesleges, meg ezeket valahonnan "loptad"? Mert lehet nem kellene, inkább a sajátokból, légyszi...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ColdFire
szép, de a jobb oldalinál nem kell a nyil

peteragoston
En ezt csinaltam>

desigo
szép!
DJ Skyline
<#eljen>

Csori
Ott a pont! A kilincs nélküli autókon 1 kis elektromos szerkezet végzi a nyitást (pl. elektromágnes, v bármi erre alkalmas) és az ajtó a nyitáskor kb 3 - 5 cm-t nyílik ... annyit h bele tudj kapaszkodni a kilincs nélküli ajtóba, a továbbnyitáshoz.

passatgt
a legtöbb autón nincsen kilincs,hanem gobra nyílik

passatgt
ezt nem értem

ColdFire
szép, de hogy nyílik? 😄

Csori