11371
Virtuális autótuning
  • madtolyy
    Szal akkor 2 autót kellene tuningolni?
  • dmx
    Ezt még felfogni is nehéz
  • Goruck
    hát aki ezt megfejti az kap 1 jópontot :)
    Bocsi Csori én sem értem, de biztos vagyok benne, hogy igazad van
  • madtolyy
    Hát én dec. 8-ig biztos nem nagyon fogok tuningolni, mert addig nem nagyon fogok ráérni. Utána viszont visszatérek! Ezt vehetitek fenyegetésnek!
  • Csori
    akkor 1 példával :
    csinálsz 1 VT-t és megmutatod, ezzel 1időben linkeled az eredetit is (ő lesz a következő alany), ezt monnyuk megcsinálom(csináljuk) és mellette még1 autót, mindenki amit akar! megmutatjuk az általad feladottat, és a következő alany általunk már elkészített változatát + az eredetit(következő alany). és így tovább ... elkészített régi ; elkészített új + eredeti.
    így garantáltan csak a készítők tudnak beleszólni az alanyválasztásba.
  • dmx
    Nos akkor most mi legyen?
    lesz kép nem lesz?
  • dmx
    Nem kell semmit se lebonyolítani csak kicsit ritkítani kell a népességet
  • bardocz
    az a baj hogy eddig is így volt:D akkor azok szavazhassanak a kocsira akik megcsinálták az előző autót de aki akarja megcsinálhatja a kocsit így a köv. körben ő is szavazhat
  • dmx
    Figy egyszerű a képlet, aki nem csinál semmit se csak szövegel(szavaz)
    akkor arra nem vagyunk kiváncsiak pláne nem az okoskodására
    Aki szavaz annak meg kell csinálni, aki meg nem akarja megscinálni
    az inkább hallgasson...
  • bardocz
    igen én azt nem értem hogy melyik autót kell majd tuningolni?
  • DJ Skyline
    felét nem értem, még elolvasom párszor! :D
  • Csori
    1bként nekem ez ... a 3. tetszik a legjobban.
  • Csori
    akkor itt van a 3. is :DDD
  • bardocz
    szerintem az első azok akik már csináltak
  • Csori
    hmmm... van 1 5letem. ösztönző is lehet.
    1 link a fejlécben. aki elkészíti az adhatja a következő linket ... DE !!! ... rögtön 2 linket kell, h adjon! az 1. link a saját VT autója, a 2. link ennek az elkészült autónak az eredeti képe.
    szal gyakorlailag belinkeli az előző, és a következő VT-t ... annyi kényszerrel, h a sajátja már kész van ! erre monnyuk legyen 15 nap adva, mivel 2 autóról van szó. csak az adhat aki készít :) ez korrekt dolog lenne. aki nem csinálgat az elmondhatja a véleményét stb, de nem tud beleszólni, h a tevékeny emberkék mit csináljanak.
    ha 1 adott időpontra több dolog érkezik akkor ott a szavazó, és lehet dönteni, h melyik tetszik elkészítve stb, és ki lehet választani a következőt.
  • DJ Skyline
    mind2 ötlet jó!

akkor elkellene dönteni melyik legyen! csak azok szavaznak, akik csináltak már autót (ettől függetlenül megcsinálhatja bárki az autót), vagy a 3 autó
  • bardocz
    én is szavazhatok?bár én inkább kihagynám három kocsi esetén:D
  • Csori
    én elnézegettem itt már pl azt, h vannak páran akik szavaznak arra, h melyik kocsi legyen alany, de még az életbe nem raktak be semmit. én is tudnék így autót tolni a vágólapokra. "úccse csinálom meg de szenvedjetek vele" ... ez a legkönnyebb. próbát kellene tenni (még erre az 1 dologra szvsz), az ilyen szavazatok figyelmen kívül hagyásával. csak azokét számolni akik szoktak alakítani.
    v 1 másik lehetőség ... marad a 3 autó és mindenki azt csinálja meg belőle ami szimpatikus. ha nem azonos a típus akkor is látszik melyik van jól megcsinálva és melyik összecsapva.
  • DJ Skyline
    3db versenyzőnk van! most mi legyen? tőlem szavazhatunk, de szerintem a köv. autónál sem lesz több ennyinél! már hetek óta alig van érdeklődés a dolog iránt
  • bardocz
    inkább ez elnézést
  • bardocz
    kocsim<--
    na itt az én gépem remélem tetszik
  • bardocz
    mindjárt töltöm fel
  • DJ Skyline
    9-ig várunk, ha addig semmi, akkor roló lehúz! :D
  • dmx
    Gratulálok mindenkinek naygon szép munkát végeztetek
    csak így tovább és fellendül a topic
  • Csori
  • dmx
    Nah vagyunk vagy hányan...
  • madtolyy
    Nem rossz ötlet ez a fakultatív dolog. De csak akkor lenne értelme, ha a többiek meg véleményt mondanának róla. De nem csak annyit, hogy tetszik vagy nem tetszik, hanem észrevételeket, hogy az illető mit rontott el, vagy éppen mi az ami nagyon jól sikerült. Én anno ezt már egyszer felvetettem ötletként. Sokan helyeselték is, aztán senki nem írt kritikát. Így ez is befuccsolt. Pedig sztem kár érte.
  • Csori
    sztem ha 2 ótó van akkor 2 ... nekiláttam újra (bár lentebb írtam ménincs kedvem hozzá) mert az sem megoldás h ezt ezéé, azt azéé.
    és yolenne nyerni :P naon tuti 3 ótót lestem ki ... kíváncsi lennék ki mit hoz ki belőle.
  • bardocz
    én csinálom az autót meg majd belinkelem ha nem linkelném be időre akkor büntiből az előző autómat nevezem automatikusan
  • DJ Skyline
    mi lenne ha hanyagolnánk ezeket a versenyeket egy ideig? és fakultatív lenne ez a tuningolósdi, tehát kiválasztasz egy autót magadnak, megcsinálod, aztán amikor akarod belinkeled! mert így nem nagyon működik a dolog tényleg! majd meglátjuk mi lesz Pénteken, ha 2 ember csinálja meg, akkor tényleg csak akkor lesz megint verseny, ha lesz igény rá (nem 2 ember, hanem minimum 5!! )
  • dmx
    Úgy nézem most se leszünk többen mint multkor
    ...........így tovább.....
  • bardocz
    nagyából haladok a felnit még mindig elbaxom :D karbon hatás is elég ratyi lett és 3/4 órája dolgozok a festésen ami teljesen tökéletesen csak a küszöb van kész a többi részen sátga foltok vannak :D:D:D:
  • Csori
    nincs ez 1bként nagyon elcseszve. sztem ettől a pár dologtól el lehet tekinteni. én is csak akkor vettem észre mikor belenyúltam kis alakításra. de így le is tettem róla vtből nem csinálok másik vt-t. én se szeretném ha beletúrnának az én dolgaimba.
  • madtolyy
    Nini! Most hogy mondod tényleg! Akár lehetne ennek a versenynek a címe az, hogy "Egy elqrt VT kicsinosítása"
  • madtolyy
    Nini! Most hogy mondod tényleg! Akár lehetne ennek a versenynek a címe az, hogy "Egy elqrt VT kicsinosítása"
  • bardocz
    akkor lehet az eredeti képpel is nevezni ha megtalálod ennek az eredetinek az eredetijét:D
  • Goruck
    valaki naon jó megfigyelő.... nem vettem észre, de igazad van furcsa dolgok ezek :s
  • Csori
    nyahh... 1 géphalál után vok éppen :(
    mijeza chevrolet ? ojjan mintha máá fotosoppolva lenne :DD oldalt-hátul pl a légbeömlő eléggé "cakkos", és elől a rács is PS hatást kelt. a jobb oldali lámpa mellől hiányzik a keret ami a balnál elég jól látható, és a "mögé tett" sárga csík is rálóg a rács külsejére :DD
  • madtolyy
    Nincs mit! És sok sikert!
  • bardocz
    igen már kipróbáltam morcosítást meg rácsot is kocsira és fényévek vannak az én teknikám meg az ott leírtak között ugyhogy megpróbálok egy igényesebb kcsit öszehozni:) és köszi még1x a linket :)