11371
Virtuális autótuning
-
#4653 Sztem rakjad, aztán kezdjük el valahol, mert akkor ebből sem lesz semmi. -
#4652 Nekem jó de a többiek..... -
#4651 én rakhatok be egyet amit csináltam és hogy miből ha érdekel -
#4650 NA skacok lesz kép vagy nem lesz kép?
-
#4649 PS -
#4648 gimpel csináltad?mert akkor mond meg hogy csináltad a légbeömlőt mert nekem az a hvtm-en magas -
#4647 van róla 1 ilyenem, amin látszik h mi lett átváltoztatva:
-
#4646 M5 küszöb, és lökösök ; Alpina felnik ; Mustang racing kipuff ; CL Merci tükörindex ; M3 légbeömlő a sárvédőben ; lámpa fólia ; IC ; dupla ködlámpa ; kupésítás ; porbafektetés ... nyagyvonalakban ennyi :) -
#4645 De nincs itt Skyline ha jól látom -
#4644 ez jó ötlet -
#4643 Cééép! -
#4642 1999 BMW 740i -
#4641 Ez hanyas bmw?
-
#4640 ő lett volna, de mint írtam az eredetit törölték :(((
-
#4639 bajságba vok :((( törölték az eredetit.
sztem hagyjuk meg a házigazdának az 1. autó linkelési jogát még akkor is ha nincs belőle kész változata :)
szal Skyline linkel, mi + dolgozunk mint állat :)
madtolyy ... mint írtam 15 nap. pont a 2 autó miatt.
de közbe bármikor bármit lehet linkelni. pl felnis oldalt, spoiler, stb képeket .. oldalakat is -
#4638 Ez a kérdés sztem nekem szólt. De ettől függetlenül linkeld! Csak sztem egy hét kevés két tuning megcsinálásához. -
#4637 Felőlem jöhet.
Úgy is el kell kezdeni vhol -
#4636 ha a kérdés nekem szól akkor tudok linkelni kész VT-t (ami még nem volt feladvány) és előkaparom az eredetit is.
ha ezt így elfogadjátok. -
#4635 Ezt mondtam én is. VT + az eredeti. Aztán akinek esetleg tetszik a másiknak a kocsija, akkor nekiállhat ő is a köv határidőre belinkelheti. -
#4634 Tárhely már regisztrálva van. De ez is csak dec.8 után esedékes. Akkor viszont nagyon, mert már régóta meg szerettem volna csinálni. -
#4633 #4618 ... szó szerint. -
#4632 ez jó ötlet de aki tuningol az be is rakhatná azt amit tuningolni fog így nem kell mindenkiek kersgélnie autót :D -
#4631 Ez az ötlet sem rossz. Sőt! Fakultatívan tuningolna mindenki egy autót, ami tetszik, és egy megadott időpontban beszúrja a VT-t + az eredetit. És csak az szavazhat, aki tuningolt. Így ki lehetne küszöbölni azt a szöveget, hogy "én ezt azért nem csináltam meg, mert nem tetszik". Ezt a szöveget amúgy is nagyon unom már! -
#4630 már készülőben van vagy még csak fogod csinálni?
-
#4629 nyahhh ez nem lehet máá igaz!
1. link : a fejlécből készített VT
2. link : akármilyen autó képe (ami a következő feladvány)
3. link : az általad elkészített VT a 2. link autóból
DE a 2. link csak akkor lehet alany ha megcsináltad előlre a 3. linkedet. gyakorlatilag aki felad az ELŐRE DOLGOZIK. -
#4628 Hamarosan csinálok a weblapot, amin photoshophoz lesznek tutoriálok. Lesznek benne autós dolgok is. Az az elképzelésem, hogy mindegyik magyar lesz, mert sokan vannak, akik nem kenik az angolt. Ha elindul és érdekel titeket, akkor majd belinkelem. -
#4627 Vagy úgy is lehetne hogy mindenki felrak egy képet és aki felrak
annak szavazni a kell visz. a sajátjára nem szavazhat -
#4626 Felőlem lehet! -
#4625 de amit írtál az jó legyen úgy:D -
#4624 Hát igazából én sem értem, csak leírtam valamit. :DD -
#4623 igen. mivel sztem elég gáz az a dolog is, h vlki feladja ... ő + nem nyúl hozzá.
szavazásra így csak akkor lenne szükség ha 1nél több alany érkezne. és akkor mindig a régi menne szépségversenyre, aki nyer annak a másik elkészítettje lenne a következő alany. -
#4622 az nem jó amit én mondtam? -
#4621 igen!így máris jobban értem én is gratulálok te vagy az első az ötletgazdán kívül aki le tudta írni érthetően :Dna akkor valahogy így -
#4620 Virtuálisan! :DDD -
#4619 Nem szerintem jó így hogy 3-ból megszavazunk 1-et
viszont aki szavaz és nem csinálja meg annak kitapossuk
a belét képletesen fogalmazva -
#4618 Szal belinkelsz egy VT-t, meg a VT-nek az eredetiét. A többiek megcsinálják a Te VT-d eredetiének a VT-jét. Ezt belinkelik, + egy új VT-t meg annak a VT-nek az eredetiét? -
#4617 vazzz fax vagyok tehát belikneled a tuningolt kocsidat annak az eredetijét meg egy kocsit mait lehet tuningolni -
#4616 Megkapjátok! :DDD -
#4615 hát szerintem keresel egy képet amit tuningolsz.ezt belinkeled és a kép eresetijét.emellé még belinkelsz egy új autót is -
#4614 akkor dec. 8.-tól várjuk a szavazatod is :DDD